Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boek
  • recensie
  • Review
  • so thijs
Een MissLipgloss artikel

So Thijs: Tips, Tips en nog meer tips

Ik smul van informatie over beauty. Vooral op internet! Maar soms komen er ook wel eens leuke beautyboeken voorbij waar écht leuke, handige tips instaan. Één daarvan is So Thijs; Tips, tips en nog meer tips. Wat is dit een leuk beautyboek!

Het boek is eigenlijk niet écht een boek, maar meer een soort… ‘flapper’. Je kan hem namelijk neerzetten als een soort kalender, en dan kan je door de beautytips heen bladeren, terwijl je je opmaakt bijvoorbeeld! Er zit ook een spiegeltje in, achterin, en er zit een knalrode lipstick van Rituals bij (ter waarde van €14,90). Terwijl het boek zelf maar €17,95 kost!

De mooie rode lipstick van Rituals, in ‘Attention!’. Prachtige kleur, leuk dat die er bij zit. Rode lipstick is iets wat elke vrouw moet hebben.

Dan het boek. Ik kan zelf niet stoppen met bladeren! Het is ingedeeld in zeven hoofdstukken: algemeen, huid, haar, ogen, mond, handen en voeten en kleding. Ook zit er een verklarende woordenlijst in.

Zo, wat staan hier leuke, handige, bruikbare tips in! Ik dacht eerst ‘we krijgen nu zeker weer al die standaard tips’, maar nee. Ik lees elke keer heel veel dingen die ik nog niet wist en die echt superpraktisch zijn. Natuurlijk staan er ook wel wat meer voor de hand liggende tips in, maar dat is natuurlijk omdat iedereen dit boek kan lezen. Zowel beginners als gevorderden.

Elk hoofdstuk is opgedeeld in handige onderwerpen en elk onderwerp beslaat een pagina, met een illustratie en tips in punten weergegeven. Handig, leuk en overzichtelijk. Er worden geen echte foto’s gebruikt maar dat mis ik eigenlijk ook niet echt, de tekst is heel helder en duidelijk en daar kan je wel echt wat mee.

Bij elk hoofdstuk staat een mooie quote die met beauty te maken heeft. Daar houd ik wel van!

Natuurlijk staan er hier en daar ook wel tips in waar ik mezelf niet helemaal in kan vinden maar dat is niet erg. Ik pik er gewoon uit wat ik bruikbaar en leuk vind.

Ik ben blij verrast door dit leuke boek van Thijs en vind hem echt een aanrader, zowel voor jezelf als voor een vriendin als cadeautje. Hij is lekker betaalbaar (€17,95) en je krijgt er een prachtige lipstick bij. Nou, als je het niet erg vindt ga ik weer even op de bank zitten met een kop koffie en de Tips van Thijs… Ik ben nog niet uitgebladerd 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.