Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • kapsel
  • kort
  • krullen
Een MissLipgloss artikel

Snelle shot: krullen gemaakt!

Ik heb dan misschien wel een bijzonder of ‘stoer’ kapsel, ik doe er nooit echt heel bijzondere dingen mee. Ik draag het eigenlijk altijd stijl, ik fohn het ook recht of haal snel de stijltang er door heen. De ene keer draag ik het heel strak en plat en de andere keer doe ik er met wax en haarlak wat meer volume in. Nu heb ik wel krultangen in huis, dus ik ging laatst maar weer een krullen maken. En dat vond ik eigenlijk wel leuk gelukt, dus vandaar even fotootjes!

Het zijn niet hele ‘ronde’ krullen, ik heb pijpenkrullen gemaakt omdat ik dat bij mijn lok mooier vind. Ik gebruikte mousse toen het nog nat was, heb het daarna gefohnd, serum er in gedaan en ben toen met de krultang aan de slag gegaan (de multistyler van Rowenta). Daarna haarlak in elke krul afzonderlijk (van Elnett) en klaar! Leuk, een keer wat anders 🙂

Vanaf de andere kant…

Normaal draag ik het trouwens zo:

(De foto’s zijn gespiegeld, vandaar dat mijn lok aan de andere kant zit 😉 )


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.