Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • How To
  • perfect
  • scheiding
Een MissLipgloss artikel

Snelle scheiding truc

Als je net als ik je scheiding vrij strak draagt, dus precies in het midden of juist een rechte scheiding meer naar de zijkant, weet je vast ook dat het soms best lastig is om je haren zo mooi netjes in een rechte scheiding te krijgen. Toen ik in Londen een blowdry kreeg bij Charles Worthington had de kapster zo’n handig trucje om een perfecte rechte scheiding te krijgen… Ik deel ‘m graag met je!

Ik heb mijn haren hier net gewassen, maar de truc kan ook met droog haar. Sinds ik heb gezien hoe zij het in de salon deed, doe ik het altijd zelf zo! Eerder liep ik te klooien met een kam en dan lukte het vaak pas goed na twee keer. Dit is veel makkelijker!

Eerst kam je je haar naar achteren. Ik doe dit met een grote borstel.

Dan haal je de borstel nog een keer door het middelste deel van je haar en dan ‘duw’ je dat als het ware terug naar voren…

Zoals dit. Zoals je ziet ontstaat er dan een natuurlijke scheiding, gewoon vanzelf!

Nog even vanaf de andere kant een foto, zodat je goed kan zien wat ik nou precies doe.

Laat dan de lok vallen en borstel je haar goed. De scheiding valt er vanzelf in, op de natuurlijke plek!

Klaar! Een perfecte rechte scheiding zonder gedoe.

Tadaaaa. Klaar! Dit kan natuurlijk ook als je een zijscheiding hebt. En ook met droog haar gaat het heel goed. Het is een snel en makkelijk trucje, maar het scheelt mij elke keer na het wassen van mijn haar een hoop gedoe. Soms zit mijn scheiding na het slapen ook niet meer goed, dan doe ik gewoon even dit ’trucje’ en dan zit het weer perfect, en snel ook. I love it!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.