Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • amber weave
  • blush
  • blusher
  • collistar
Een MissLipgloss artikel

Sneak Preview: Collistar The Weave

Collistar heeft weer een superleuke voorjaarscollectie (Capri) met prachtige producten. Sommigen van jullie vroegen al om een update over de mooie blushes… Dus bij deze een sneak preview van de Capri collectie met de mooie The Weave blushes!

De Capri collectie is sowieso superleuk met vrolijke kleurtjes en fijne producten. Ik ga alles nog even uitlichten in een ander artikel maar The Weave producten móeten gewoon wat meer aandacht krijgen, want ze zijn zó mooi…

The Weave blushes zitten in een blauw/goud Collistar doosje, die vrij dik is doordat er ook een kwastje inzit. Ziet er mooi uit, chic!

Kijk dan!

De duidelijke scheiding tussen de kleuren in The Weave wordt bereikt door een innovatieve ‘mozaïek’ technologie – de kleuren kunnen samen of afzonderlijk worden toegpast om oneindige kleurcombinaties te creëren, op ogen en wangen. Shape het gezicht of speel met ’tone-on-tone’ effecten.

Dit is Amber Weave, met warme, glanzende tinten. Geeft een ‘healthy glow’ aan je gezicht.

Ik draag op deze foto Amber Weave op mijn jukbeenderen. Dit vind ik ook echt de mooiste van de twee, wat een prachtige kleurencombinatie!

Rosy Weave is een wat lichtere, frissere kleur. Romantisch!

Hier draag ik Rosy Weave op mijn jukbeenderen. Roze, maar niet overdreven!

Zie bovenaan Amber Weave, onderaan Rosy Weave. Amber is vooral perzik-brons, Rosy is echt roze met een subtiel glansje.

Onder de blush zit een kwast verstopt, en een sponsapplicator om de blush mee op je ogen aan te brengen. Hiervoor vind ik ze niet heel geschikt omdat ze niet super gepigmenteerd zijn daarvoor, maar als je van een heel lichte look houdt, kan het natuurlijk prima.

De kwast is van prima kwaliteit maar ik vind hem niet zo handig om de blush mee aan te brengen. Ik gebruik echt liever een blush kwast, maar het is al wel heel prettig dat deze er bij zit. Voor onderweg bijvoorbeeld, dan hoef je ook geen extra kwast mee te nemen.

The Weave blushes kosten €32,25. Niet heel goedkoop, maar ze zijn sowieso al prachtig om naar te kijken. Echt eye candy!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.