Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 oktober 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek September #5

Goedemorgen! Je weet het, maandag = sneak peek time!

Ik heb het gevoel alsof ik even op vakantie ben geweest! Afgelopen weekend was mijn vriend een dag extra vrij en dus gingen we lekker relaxen. En ineens gingen we het hele weekend naar plekjes in Zwolle waar we nog niet eerder waren geweest. Heel leuk, het voelde echt alsof we in een andere stad waren! Verder had ik best een spannende week met mijn presentatie voor NET5 en de lancering van de Goodiebox… EN ik was eens een week wat meer thuis! Ik heb lekker veel kunnen bloggen en zat ook propvol inspiratie.Kijk maar mee.

Maandagochtend ging ik even langs Milan. Hij regelt het technische gedeelte van mijn site en er moeten weer wat dingetjes aangepast worden. Meteen even zijn nieuwe kantoor bekijken. En ja hoor… hij had al een nieuwe iPhone 5!! Ik hoef hem zelf trouwens niet, mijn iPhone 4S doet het nog perfect en ik heb (nog) geen nieuwe telefoon nodig. Misschien bij een volgende nieuwe telefoon… dat ik dan voor de iPhone 5 ga.

Daarna ging ik door naar Utrecht voor de megagrote beautybeurs in de Jaarbeurs met mijn stagiaire Pleunie. Daar kun je hier foto’s van zien.

Gelukkig heb ik altijd mijn laptop bij me en was er WiFi in de jaarbeurs, ik moest namelijk nog snel even wat dingen aanpassen voor de Miss Lipgloss Goodiebox! Het was een succes want hij is helemaal uitverkocht. Best spannend was het, ik was er al maanden mee bezig. Dan is het toch wel even afwachten hoe de reacties zijn. We zijn nu weer bezig met de tweede MLG Goodiebox, hopen dat we het voor elkaar krijgen!

De volgende dag in de trein onderweg naar Amsterdam om de presentatie bij SBS te geven. Chanel Particuliere op mijn nagels, als dat geen geluk geeft… 😉

Wat was het leuk en wat ging het goed! Ik had tot in den treure geoefend en ik kende mijn verhaal goed uit mijn hoofd, en de mensen die zaten te luisteren waren ook erg enthousiast. Ik vond het onwijs leuk om te doen! Het mooie is dat ik deze week weer een presentatie mag geven (op Digitaal Bijpraten, een groot events waarbij alle (30) grote Nederlandse uitgevers bij aanwezig zijn) en in november weer, op een Corporate Day van een groot bedrijf. ZO leuk, ik kan er onwijs veel van leren en het is toch weer even wat anders. SBS/NET5, bedankt!

Even een kijkje nemen op de redactie… Leuk om te zien.

Haha, cool!

Mooi gebouw!

Onderweg naar huis, even snel een pastasalde bij AH gehaald. Alle groenten zijn er hier al uit ;). Dat soort voorverpakte eten krijg ik nooit op, zit altijd na de helft al vol. Ik ben echt een kleine eter, zit vrij snel vol altijd.

Yessss, deze wilde ik al een hele poos! Een boek vol met duizenden cosmetica ingrediënten. Heel handig als naslagwerk om dingen op te zoeken.

Ik had nogal wat problemen om mijn tweede HelloFresh box te ontvangen en als excuus en troost kreeg ik een mooie bos bloemen van ze. Dankjewel HelloFresh 🙂

En een extraatje in de doos… Oh nee, haha! Lekker zeg!

Je ziet het niet helemaal goed omdat de aardapppeltjes boven op liggen, maar dit is een erg lekker gerecht van de Albert Heijn. Een curry van sperziebonen, erwten, ui en aardappeltjes. En een gekookt eitje erbij. Het sausje was echt heerlijk (gemaakt van kokosmelk en een curry boemboe), dit gaan we zeker vaker maken!

Lief 🙂

Een look! De blogpost hierover is ook al online gekomen afgelopen week.

Het briefje uit de MLG Goodiebox 😀 Zulke briefjes zitten ook bij de gewone Miss Lipgloss Shop bestellingen.

Thanks Gmail, dat je me helpt herinneren dat ik VEEL mail heb… Haha.

Lekkere lunch: mais met knoflookchampignons.

HelloFresh maaltje! De aardappelen waren op een of andere manier ‘ontploft’ in de pan maar smaakten prima. Met bietjes en barramundifilet, erg lekker! Niet per se een gerecht dat ik nog een keer zou maken, want ik houd niet zo van bietjes. Maar de vis vond ik superlekker!

Yessss, het ging goed afgelopen week! Bijna -7 kilo! Damn, nog 3 kilo en dan is er zowat tien kilo af. Ongelooflijk hoe snel en makkelijk het gaat.

Twee MacBook Airs knuffelen elkaar 🙂

Een blogpost maken met behulp van mijn Lexicon! Zo handig!

Met Willem vrijdag de stad in! We gaan nooit samen shoppen – eigenlijk alleen als we in een andere stad zijn – en het voelde echt als vakantie, haha. Beiden kochten we nieuwe kleren en neusden we in de kookwinkel. Ik kan echt kwijlen bij pannen en messen, haha.

Lunchen bij Doppio, lekker zeg!

Yay mijn Jules Bean armbandje is er! Ik vind hem zo leuk!

Een nieuw jurkje van Sissy Boy!

Nog een recept van HelloFresh en dit was ZO LEKKER! Salade van gegrilde groenten en Groningse buffelmozarella (die was echt heerlijk) met een zelfgemaakte dressing (van olijfolie, basilicum, balsamico azijn en suiker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Met ’taartjes’ van wraps, tapenade, tomaten, basilicum en kaas. Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar, al zou ik de tapenade vervangen door rode of groene pesto.

Nog een nieuw jurkje van Sissy Boy, van zijde.

En deze lange sweater! Heerlijk voor relaxdagen, of voor naar de supermarkt, haha.

Even bij V&D op het terras, zaterdagmiddag.

Leuk uitzicht!

iPad laten vallen, oeps! Haha nee hoor, dit was bij de Dixons.

En deze kapotte MacBook stond er ook. Autsj!

Zaterdagavond gingen we uit eten. Eigenlijk wilden we weer naar Kota Radja gaan, ons favoriete Aziatische restaurant in Zwolle, maar we besloten eens naar iets nieuws te gaan. We gingen voor Os & Peper, daar hoorde ik al vaak goede dingen over!

En.. wat.. was.. het.. lekker! Onwijs! Dit was mijn voorgerecht, pastrami van wild zwijn met een salade van paddenstoelen en eekhoorntjesbroodmayonaise. Ohhh.. Heerlijk!

Dit was Willem zijn voorgerecht, falafel met kikkererwtencrème.

Mijn hoofdgerecht, eend met asperge en erwtjes. Onbeschrijflijk lekker! We namen hier ook bijpassende wijn bij en dat maakte het al helemaal heerlijk.

Het toetje. Wat een geweldig restaurant is dit zeg! Het was echt onwijs lekker, en de combinatie wijn-eten vond ik ook te gek. En het is ook nog betaalbaar, we waren per persoon zo’n €40 kwijt voor drie gangen en wijnen en water. We hebben onwijs genoten en het was zeker voor herhaling vatbaar!

Ik met mijn onwijs lekkere nagerecht. Met mijn nieuwe Sissy Boy jurkje!

Lekker tussendoortje: tomaatjes met een beetje geitenkaas en zout en peper.

Het weekend stond in het teken van genieten, haha. Op zoek naar een lekker plekje in de zon kwamen we uit bij Villa Suikerberg. Wat een mooi terras!

Wat heerlijk in de zon, we hebben echt wel een mooie nazomer. Elk zonnestraaltje pikken we nog even mee!

Lekker hoor, echt genieten.

Toen ik op het terras zat kreeg ik een tweet van Stella, ze had me gezien bij Villa Suikerberg. Kort daarna kwam ze even langs om op de foto te gaan. Zo leuk! Leuk dat je even hoi kwam zeggen Stella. Je bent prachtig!

Haha, deze Sneak Peek zat echt propvol met eten… Sorry als ik je hongerig heb gemaakt. Ik krijg zelf in ieder geval wel meteen weer trek, dus nu ik dit typ ga ik maar eens aan het eten beginnen!

Ik heb dinsdag weer een presentatie dus, spannend! Ik ken het inmiddels wel goed uit mijn hoofd, nog even een keer oefenen en dan zit het wel goed. Over een paar uurtjes (om 9u) hebben we een bezichtiging bij een woning, ben benieuwd. Vanmiddag heb ik een high tea van OPI in Amsterdam, zin in! Verder natuurlijk gewoon lekker met blog en shop aan het werk, en volgende week ga ik op perstrip naar Lorraine, Frankrijk! Eens iets anders dan normaal, het is namelijk een culinaire/lifestyle perstrip. Op mijn lijf geschreven volgens mij, dat wordt intens genieten… Je gaat daar zeker nog wel meer van horen.

Maar voor nu: een fijne week, geniet ervan, en tot snel. XXX


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.