Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 september 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek september #4

Elke keer als ik de Sneak Peek in elkaar zet kan ik weer even terugkijken op mijn eigen week en dat vind ik zo leuk om te doen! Ik zeg elke keer dat er weer een periode aankomt dat ik veel thuis ben, maar elke keer blijkt het toch niet zo te zijn, haha. Kijk je mee naar mijn bewogen week?

 

Binnenkort plan ik wel écht een weekje thuis, om gewoon eens flink door te kunnen werken. Nu heb ik veel afspraken en dingetjes tussendoor waardoor ik naar mijn mening te weinig achter mijn computer zit. Natuurlijk horen de afspraken en zo ook bij mijn werk, maar binnenkort blokkeer ik maar gewoon eens een weekje in mijn agenda 🙂 

Voor nu: kijk mee naar mijn afgelopen week.

Hmmmm!

De bos lelies werd te groot doordat alle bloemen uitkwamen, ik zette dus maar een deel ervan op mijn bureau. Gezellig!

Mijn vriend moest de laatste weken veel overwerken en was elke dag niet vroeger dan 23.30u thuis. De momentjes dat hij er was gingen we dan ook maar ultiem relaxen. Hangend op de bank een filmpje kijken, lekker eten, niks moet. 

Maandag ging ik naar Amstelveen en Amsterdam voor het concert van Lady Gaga! Vooraf gingen we met de groep eten bij Loetje. Zien deze er niet heerlijk uit?

Een deel van de Lady GaGa groep: dames van I Love Fashion News, NikkieTutorials, Glossy en Cosmopolitan. Op uitnodiging gingen we naar het concert, echt onwijs leuk! 

Het concert vond plaats in de Ziggo Dome, daar was ik nog nooit geweest, maar het geluid is er geweldig en het ziet er ook erg mooi en netjes uit van binnen. Beter dan de ArenA voor concerten!

Wauw, wat superveel mensen!

Wat was het te gek. Ze kwam precies op tijd, ze ging een uur langer door, de show was overweldigend en ze kan zó goed zingen. En wat is ze lief. Hoe ze met haar fans omgaat vind ik echt hartverwarmend en heel bijzonder. Meerdere keren mochten er fans op het podium, en wanneer er cadeautjes op het podium werden gegooid, pakte ze deze uit. Kleren die ze kreeg trok ze aan, en de joint die ze kreeg aangeboden, daar nam ze natuurlijk even een trekje van. Hey, het is Lady GaGa… Ik vond het onwijs gaaf en was enorm onder de indruk! Echt te gek!

Voor ik dinsdag naar Amsterdam ging, ging ik even langs bij mijn ouders (zij hebben een tabakszaak in de stad). ’s Ochtends gaat Chubby weleens mee en hij ligt dan heel relaxed te slapen in een hoekje achter de toonbank. Natuurlijk laat mama hem om de paar uur even uit en soms komt hij ook even bij mij op bezoek. Wat is ‘ie toch lief, hè… Volgens mij wordt het tijd dat ik eens een meet & greet met Chubby organiseer 😉

Onderweg naar Amsterdam voor drie afspraken. Complimentjes voor de NS de laatste tijd. Ik heb weinig te maken met vertragingen of problemen en alles gaat op rolletjes (letterlijk). Echt fijn! Dat mag ook wel eens gezegd worden, toch? Alleen jammer dat het nu toch echt herfst wordt, al wilde ik het nog ontkennen… Ach ja, gewoon een jas aandoen en een paraplu meenemen, dan is er niks aan de hand. 

Eerst had ik een afspraak met Daphne, een hele lieve PR dame die ik nog nooit had ontmoet. Hier heb ik geen foto’s van gemaakt, soms vergeet ik dat gewoon.

Toen ging ik koffie drinken met Maaike van Opzij magazine. Ik maakte even een foto van haar omdat ik haar kapsel zo leuk vind, en zij is ook van kort naar lang(er) gegaan. Misschien laat ik het ook wel zo knippen. Gewoon mijn haar in een middenscheiding doen en dan in model. Ik ga erover nadenken!

Maaike interviewde mij voor een artikel over new influence in het blad en dat ligt in oktober in de winkel. Onwijs leuk! Dankjewel Maaike en Opzij!

Door Twitter (dankjewel @kimkrete) ontdekte ik dat ik in de Cosmopolitan stond! Gaaf! Deze top vijf klopt alleen niet helemaal, zoals veel van jullie al opmerkten via Twitter. Het is echter een top 5 die de Cosmo heeft gemaakt, dus daar kan ik niks aan doen. In ieder geval ben ik blij en vereerd dat ik erin sta!

Daarna ging ik naar het Conservatorium Hotel van Oolaboo, een nieuw Nederlands merk met huidverzorging én voedingssupplementen. 

De producten bevatten geen parabenen, siliconen en minerale oliën. 

Later natuurlijk meer op MissLipgloss.nl over Oolaboo. De presentatie was interessant én lekker en de locatie was ook te gek.

I <3 het Conservatorium Hotel!

Deze vind ik leuk 🙂

Terug in Zwolle liep ik langs Op Tafel, een leuke winkel met allerlei kook- en woonaccessoires.

Deze vind ik leuk!

Ik kocht er wat cadeautjes. Leuk om te krijgen, maar echt nog veel leuker om te geven 🙂

Herfst = kaarsjes! Daar houd ik zo van!

’s Ochtends vroeg lijkt het warm, maar het is toch wel behoorlijk fris… Gelukkig schijnt de zon nog met enige regelmaat.

Op Twitter vroeg ik welke kleur ik zou nemen van deze laarsjes… Uiteindelijk ben ik voor de grijze gegaan en de meeste Twitteraars waren het daar mee eens! Al weken zag ik ze bij Taft staan toen ik er langs liep, nu was het tijd om ze te passen en dus ook te kopen. Ze zijn van Bullboxer en kosten €99,95.

Een random lunch. De laatste tijd ben ik verslaafd aan paddenstoelen, haha. Hier met een stukje gegrilde gekruide kip.

Nog één keertje dan (ah, vast niet de laatste keer): mijn presentatie voor aanstaande woensdag oefenen. Woensdag ga ik naar het hoofdkantoor van SBS, waar ik een presentatie geef voor de SBS6 en NET5 redactie over mijn site en social media. Superleuk en het verhaal zit nu wel echt in mijn hoofd! Ik heb het nu drie keer opgenomen met m’n webcam en nu heb ik het wel echt goed gefinetuned, denk ik. Dat komt wel goed! Maar, het blijft spannend. Mooi leerpuntje voor me.

Deze zijn mooi! Fel rood.

Aan het einde van de middag nog even een parfumreview schrijven, die flesjes zien er altijd zo mooi uit…

Een van mijn favoriete gerechten: paddenstoelenrisotto. Binnenkort staat het recept hiervan, op veler verzoek, op MissLipgloss.nl. Zoooo lekker is dit!

Ik kreeg een pakketje van Hey Yasmin! Jasmina ontwierp haar eigen stationery lijn, onwijs leuk.

Kijk dan hoe schattig! Briefpapier, enveloppen, stickers, etiketten… 

Cute!

Donderdag was het zover…. Na maanden ernaar uitkijken ging ik eten bij De Librije! In augustus ging ik met mijn vriend naar Librije’s Zusje en al een paar maanden daarvoor reserveerde ik bij De Librije zelf. Dit was een cadeau van zakenrelaties waar ik nu al zo’n vier jaar mee samenwerk, het is om onder andere te vieren dat we nu al zo lang zo goed en leuk samenwerken. Vier jaar geleden grapten we dat we dan bij de Librije zouden gaan eten, maar dat waren we natuurlijk allemaal niet vergeten. Donderdag was het zover. En wat was het heerlijk… Nog een stapje hoger, beter, mooier en lekkerder dan het Zusje. Alles was hemels. Heel bijzondere combinaties.

Dit was mijn superfavoriet. Alles vond ik heerlijk, maar deze stond toch wel op één. Kabeljauw met zolderspek. Echt te gek! En het brood wat de hele tijd op tafel stond, met superzacht en lekker roomboter. We hadden ook zoete broodjes met geitenboter, ook onwijs lekker. 

Een selectie van de gerechten die we hadden. Dit is nog niet eens alles, we hadden ook nog amuses vooraf en tussendoor. Het zijn echt kunstwerkjes, bijzonder hè? Het was echt een droom van mij – al jaren – om bij De Librije te eten en deze droom is dus nu uitgekomen. Al jaren ben ik gek op lekker eten, als kind kon ik al intens genieten van eten dat ik lekker vond. Wat ik zelf nog heel goed weet is dat mijn broer en ik op zaterdagavond (de ‘opblijfavond’) een bakje chips mochten. Waar mijn broer deze in één keer leeg at, ging ik er goed voor zitten met een Donald Duck (ja ja) en ik mocht van mezelf één chipje per pagina. Zo deed ik zo een half uur met mijn bakje chips en wat genoot ik daarvan! Heerlijk vond ik het. Eten is een heel, heel belangrijk deel van mijn leven en dat zie je natuurlijk ook voorbij komen op MissLipgloss. 

Een lekkere joint achteraf! Haha… Geen echte hoor (ik gebruik geen drugs), maar een eetbaar groente’stickie’. Was erg lekker, fris en een beetje zoetig. 

Hier maak je mij blij mee! De bonbons die we bij de koffie kregen. Mijn favoriet is de Kus van Therese, dat is witte chocola met – volgens mij – een kokos crème. Ohh. Die onderaan vond ik het minst lekker, dat was een bonbon met karamel en gepofte varkenshuid. Ja, echt! Niet zo mijn smaak. Maar wel bijzonder om te proberen.

Bij het afrekenen vroeg Jonnie of we nog even in de keuken wilden kijken. Jaaaa! Heel graag! Hoe leuk!

Er werkt zo’n vijftien man in de keuken. Ze beginnen om 08.30u ’s ochtends en gaan door tot zo’n twaalf uur ’s nachts. Twee dagen in de week zijn ze vrij. Onwijs hard werken, heel veel respect!

Met z’n drietjes in de keuken. Wat een bijzondere avond, dit ga ik letterlijk nooit meer vergeten!

Er stond deze week een interview met mij op Tuberz.nl, tof!

Live stream aan het testen… Thanks iedereen voor de hulp! Donderdag ga ik een live chat doen, maar daar komt nog een aankondiging voor.

Vrijdag was mijn papa jarig en mijn ouders kwamen gezellig bij ons thuis eten. Ik maakte een lekkere maaltijd!

Voor vier personen koken is toch wel echt anders dan voor twee. Grote pannen, grote hoeveelheden, maar wel leuk om te doen!

Het resultaat, hmmmm, een van mijn favoriete gerechten van dit moment.

Leuk pakketje van MaxFactor. Nieuwe waterproof eyeliners, met flesje water én The Notebook DVD, zodat ik het meteen zelf kan testen… Hihi!

Als toetje ijs gehaald bij Talamini, hmmm, dat is zo lekker! Omdat ik zelf nooit toetjes eet was ik totaal vergeten een toetje te maken/halen voor het etentje, dus liepen we maar even naar de ijssalon, haha!

Mmmm.

Hahaha, Chubby kijkt nogal verbaasd naar deze leuke meme van een King Charles hondje.

Zaterdag even random op de weegschaal gestaan (het was niet mijn weegdag) en toen zag ik dat ik nu precies 6kg afgevallen ben! Jippie!

Mijn guilty pleasure: broodje kaas uit de pan. Heel simpel: neem een boterham, plakje kaas er op. Eerst met de broodkant in de pan bakken, daarna met de kaaskant. Mosterd erop. Lekker!

Gisteren bij mijn ouders thuis voor de verjaardag van mijn vader met alle familie. Mijn mama had deze mooie lelies op tafel staan! We houden allebei erg van lelies!

Mama haalde dit ding weer uit de schuur! Als kind heb ik hier zo veel mee gespeeld! Geweldig toch, zo’n mini keukentje.

Mijn neefje Dennis vindt het ook te gek!

Tijd voor een nieuwe week! Vandaag heb ik eerst een afspraak met het bedrijf dat de technische dingen voor mijn site doet (dus als er iets in mijn site veranderd moet worden, of als er iets gebouwd wordt, doet hij dat) en daarna ga ik naar de beauty beurs in Utrecht! Woensdag geef ik de presentatie bij SBS (spannend!) en verder werk ik thuis en op kantoor. Een relatief rustige week, en nu een keer echt, haha.

Ik wil je weer een mooie week wensen. Liefs, Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.