Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 oktober 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek oktober #1

Yehh, iets eerder deze maand, omdat ik daar gewoon zin in had. Ik vind het zo leuk om mijn Sneak Peek stukjes te schrijven! Veel plezier met lezen!

 

 

 


Chuuuuuub.

 

 

Met collega’s naar de film (Johnny English Reborn! Was fun) en daarna nog even naborrelen bij De Gezelligheid.

Lush kerstspullen! Ik kreeg deze binnen toen het net superwarm was, raaar πŸ™‚

Look gemaakt met Sleek PPQ, alleen had ik mijn spiegelreflex niet bij de hand, dus maar even een foto gemaakt met mijn BlackBerry πŸ™‚ Roze met groen.

De laatste warme dag in Nederland, en ZO, ik heb er van genoten! Lekker de hele middag buiten gezeten en boekjes gelezen. Op een of andere manier geniet je er meer van als je weet dat het binnenkort niet meer kan. Al wil ik wel heel graag in november een weekje naar de zon. Ben dit jaar wel een aantal keer weggeweest, maar niet op vakantie (was altijd werk gerelateerd). Dus ik ga binnenkort wel de zon opzoeken πŸ™‚ Nog tips?

Boek lezen

Mooi stuk in Tribes van Seth Godin.

 

Zaterdag patatdag! Dat is al zolang ik me kan herinneren bij ons thuis, heerlijk. Hier op de foto mijn lieve mama en Chub.

πŸ™‚

Sunny!

Met de trein naar Zwolle. Station Dalfsen is midden in de weilanden πŸ™‚

Lekker dit! Gekocht bij de toko, erwtjes met wasabi.

Voor Mascha een foto gemaakt, citroen cupcake!

Joehoe!

Niet meer warm, maar wel nog een okΓ© temperatuur om op het terras te zitten na het werk.

Op mijn kamer in Amsterdam πŸ™‚ Is die knuffel niet schattig? Heb ik in Londen gekocht, bij Harrod’s. Ik vind hem zooooo lief, ik slaap er ook mee.

Ik ging naar Dazzled Kid in Paradiso. Oooooooh. Wat was dit LEUK! Ik heb er zo van genoten! Hij was zo goed, en de muziek vind ik zo mooi, en Paradiso is zo gaaf. Die avond, toen ik in de tram naar huis zat,Β  hoorde ik ook via de mail dat ik opgenomen ben in de Viva 400, de ‘lijst der lijsten voor succesvolle Nederlandse vrouwen’. WOW! Wat su-per-vet! Echt een eer, dus ik was helemaal blij toen ik die avond naar bed ging.

Onderweg naar Haarlem, met collega Seher ging ik naar The Social Experiment, een dag vol seminars en workshops over social media. Mijn eerste keer, ik was nog nooit naar zoiets geweest dus ik had er erg veel zin in. Zo veel zin dat ik mezelf trakteerde op een Starbucks op de heenweg, en ach, ze schrijven m’n naam alleen niet helemaal goed πŸ˜‰

Aldaar… QR-code cupcakes! Woohoo πŸ™‚ Daarna hadden we van 9 uur ’s ochtends tot 18u ’s avonds seminars, lezingen en workshops van allerlei verschillende mensen. Dat was ontzettend leerzaam, heb er van genoten, en het was het geld dubbel en dwars waard (dat soort dagen zijn altijd enorm duur).

Rules of participation. Leerzaam voor mij πŸ™‚


Success is going from failure to failure without the loss of enthusiasm.

Het was aan zee, wat een toplocatie πŸ™‚

Psychologie en beinvloeding via Social Media. Dit was de leukste workshop, van Mischa Coster.

Onderweg naar huis, door de duinen rijden, wat een uitzicht.

De volgende dag door mijn straat lopend, en de zon scheen! Dat is nu elke keer een cadeautje ofzo, omdat ik er niet meer op reken nu het eenmaal herfst is.

In het Yamazato restaurant lunchen met een aantal andere bloggers, journalisten en plastisch chirurgen πŸ™‚ Dat was leuk zeg, en lekker eten!

Mooie volle tafel in de zon.

Lekker!!! Hier voor hadden we sushi. Hier zie je onder andere sashimi, biefstuk, tempura (groente en garnalen in een laagje gefrituurd), zalm… Hmmmmmm

Gezellig volle tafel

En bij de koffie daarna wat chocola met een papieren kraanvogeltje πŸ™‚

Eenmaal weer thuis in Zwolle, ’s avonds naar bed en dan even slikken. Dit boek ligt al weken op m’n nachtkastje. Nu moet ik er echt maar in beginnen.

Op de reΓΌnie van mijn middelbare school, met Alicia. Ik ging heel veel met haar om toen en ik zie haar nu weer steeds vaker πŸ™‚

Onderweg naar mijn ouders

Chillen met Chub

Een nieuwe manier van werken uitproberen: de Pomodoro technique. 25 minuten werken (met een timer), dan 5 minuten pauze. Je doet alleen complete taken per pomodoro (= 25 minuten), en dan check je hoeveel pomodoro’s je per taak kwijt bent. Na 4 pomodoro’s mag je een kwartier of een halfuur pauze. Google maar eens op ‘pomodoro technique’ als je meer wilt weten, het werkt erg fijn als je heel veel wilt doen in korte tijd.


Veel Chub-foto’s deze keer, maar hij is ook zo liefffff πŸ™‚

Nieuwe indeling bij DNZ op kantoor, en een plekje voor mij, omdat ik er zo vaak ben en altijd op plekken van mensen zit die er die dag niet zijn. Nu heb ik mijn eigen bureau πŸ˜€ Gaaaf!

 

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.