Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 november 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek November #4

2013-11-19 13.39.17Afgelopen week zou heel rustig zijn, maar werd toch ineens een beetje spannend doordat ik last minute naar Parijs ging! Je kan hier het hele verslag daarvan lezen. De rest van mijn week was verder best een beetje saai en ik heb weinig foto’s gemaakt, maar hierrrr is de Sneak Peek!

 

Deze week ben ik simpelweg vaak vergeten foto’s te maken. Ik zal dus ook wat meer in tekst uitleggen.

Zondag

2013-11-17 18.10.02

Vorige week zondag was ik aan het werk (video’s maken) en mijn ouders kwamen ’s avonds spontaan langs. We maken toch altijd teveel eten dus ze aten gezellig mee. Boerenkool! Ik had dat nog nooit gegeten… Erg lekker, maar ik houd meer van stamppot rauwe andijvie!

Maandag

Maandag is mijn ‘shop dag’ dus ik was weer op het kantoor van de shop. Vandaag (deze maandag dus) is de goodiebox weer te koop dus daarvoor bereidden we toen nog wat dingen voor.

2013-11-18 12.30.57

Super casual met Uggs en C&A winterjas.

Daarna ging ik lekker in m’n eentje lunchen bij Brasserie Jansen en daar werkte ik nog een paar uur. Verder werkte ik die dag thuis aan MissLipgloss.

Ook werd ik verrast door wat brieven van bezoekers bij de post, ongelooflijk leuk. Sinds een tijdje staat mijn postadres op mijn contactpagina en dat was niet onopgemerkt gebleven. Te gek en ik heb die meiden meteen een brief terug geschreven. Toen had ik de smaak te pakken en besloot ik mijn vriendin Jorien weer eens te schrijven. Jaren geleden (vanaf ons negende) waren we penvriendinnen en nu zijn we nog steeds vriendinnen, alleen schrijven we nooit meer. Haar reactie was onbetaalbaar, super leuk.

2013-11-18 16.30.49

Ik hou zo erg van schrijven, ik doe het steeds minder op papier… Ik ga het weer oppakken!

Dinsdag

2013-11-19 13.39.17

Nieuwe broek! Moet er wel aan wennen maar deze nepleren broek van Minimum vind ik wel erg leuk. Ik combineerde hem met Vans en een grote trui van Forever 21 met studs op de schouders.

2013-11-19 13.48.18

2013-11-19 13.50.00

Met mijn Minimum winterjas die ik al even heb maar nu eindelijk echt aankan omdat het lekker koud is. De tas is van Longchamp, die heb ik al jaren en is nog steeds onwijs mooi, een van mijn favoriete items in mijn kast.

Verder had ik dinsdag weer een afspraak met een evenementenbureau waar ik mee samenwerk. Samen met mijn broer zat ik daar de hele middag. Ik ga er binnenkort meer over vertellen. Er gaan leuke dingen gebeuren in 2014, in elk geval!

Ook pakte ik mijn spulletjes voor naar Parijs en kreeg laat op de dag de bevestiging dat alles doorging. Omdat ik altijd een poosje vooruit werk voor Miss Lipgloss hoefde ik niet te stressen voor blogposts, want dat stond al klaar. Mijn deadline voor een nieuw item voor de CosmoGIRL! van februari 2014 (magazines werken drie maanden vooruit) was woensdag en dat leverde ik ook dinsdag al in, dan was dat in ieder geval klaar. Dat gaat ook steeds vlotter en ik vind het steeds leuker, wat is het toch gaaf om elke maand die pagina te mogen maken. Ik leer er ook nog elke keer van, voor een magazine werken is zó anders dan voor mijn eigen blog!

Woensdag

Tijd om naar Parijs te gaan! Ik had de Thalys van 11.25 vanuit Amsterdam dus ik ging op tijd met de trein daarnaartoe. Ik vind de Thalys altijd heel relaxed. Alleen dat internet werkt nooit goed.

2013-11-20 12.54.20

In de trein…

2013-11-20 22.04.47

Alle foto’s van Parijs heb ik je afgelopen zaterdag al laten zien, dus geen foto’s daarvan in de Sneak Peek.

Donderdag

2013-11-21 17.30.57

Onderweg naar huis en ik kon niet van de macarons afblijven. Ik nam een salted caramel en die was echt ontzettend lekker. Ik vond de passievrucht ook lekker maar de rest vind ik niet zo… De meesten zijn een beetje smakeloos. Jammer!

Donderdagavond ontmoette ik mijn vriend en een vriend van ons op Amsterdam Centraal en daarna gingen we even snel wat eten bij Wagamama. Al maanden geleden kochten we kaartjes voor Bonobo in Paradiso. Bonobo heb ik thuis heel vaak aanstaan en ik vind het heerlijke muziek. Toen ik zag dat hij in Paradiso zou staan werd ik een beetje gek!

2013-11-21 20.03.50

Het concert was echt te gek en ik houd heel erg van Paradiso, het is zo ‘knus’ en de zaal is zo mooi. Bonobo was te gek en het was een enorm verrassend en veelzijdig concert en we hebben er intens van genoten.

Het was te gek!

2013-11-21 22.19.50

Daarna weer naar huis, wat is het Leidseplein toch altijd leuk zo in de winter. Rond een uur of één waren we thuis. Snel naar bed!

Vrijdag

Een dag thuis. Daar had ik wel even zin in, en was ook wel nodig qua werk. Ik sliep een klein beetje uit tot negen uur en om tien uur kwam John langs om te trainen. Soms ga ik naar zijn studio en soms komt hij naar mij toe, dat is wel heel handig, scheelt een hoop tijd. We werkten vooral aan mijn rug, ik had daar na het vele lopen en tillen in Parijs wat last van. Het mooie is dat ik dat helemaal niet aan John hoef te vertellen, hij ziet dat voorbij komen op Facebook en Twitter en dan past hij daar uit zichzelf de training op aan. Vind ik heel erg leuk en fijn.

Vrijdagmiddag heb ik de hele dag geblogd en aan de site gewerkt.

2013-11-22 16.09.21

Speculaas Espresso Macchiato! Hmmmmm.

’s Avonds sprak ik af met Eline, een oud-klasgenootje van journalistiek. Ik heb haar al heel lang niet gezien en heel spontaan besloten we af te spreken. We dronken wat wijntjes bij Brasserie Jansen en kletsten bij. Het was superleuk om haar te zien, alsof we elkaar gisteren nog spraken. We hadden een erg leuke avond. Rond twaalven ging ik naar bed, want ik ging er zaterdag weer vrij vroeg uit.

Zaterdag

2013-11-22 19.54.06

Op naar Amsterdam! Quality time met Marije! Ik ging met haar naar Amsterdam voor een workshop van Thierry Mugler, van de geuren. Onwijs leuk want Alien is een van mijn favoriete parfums. We gingen naar Het Bosch in Amsterdam voor de workshop en een onwijs lekkere drie gangen lunch.

De workshop was echt heel leuk, daar zal ik een aparte blogpost over maken, ik heb daar veel foto’s gemaakt ook.

  2013-11-23 13.46.58

Het hoofdgerecht van de lunch. Slibtong met bloemkool, lekker!

Rond kwart over drie zaten we weer in de trein naar huis. Ik heb niet eens een foto van ons samen gemaakt. Ach ja, ik zit ook niet elke week overal foto’s van te maken.

2013-11-23 15.42.53

In de Grazia las ik een stukje over wel of niet gratis werken (in tijden van crisis). Ik ben het roerend eens met antwoord van deze meneer. Ik krijg vaak de vraag of ik gratis lezingen en gratis visagie wil doen, maar sinds een paar jaar doe ik dit niet meer. Om de redenen die deze man uitlegt. Precies wat ik altijd wil uitleggen, maar wat er dan niet goed uitkomt, haha.

2013-11-23 17.41.09

Ik zette mijn schoen zaterdagavond… En wel deze hele mooie Mellow Yellows van Sarenza. Ik heb veel schoenen, maar had nog geen goede basic zwarte pumps. Deze kwam ik tegen en ik vond ze meteen prachtig. Ze zijn helemaal van suede en op de hak zitten glittertjes. Toch wel dé ‘basic’ om in de kast te hebben, al zal ik ze niet dagelijks dragen.

2013-11-23 21.09.51

2013-11-23 21.35.24

Sensationails time! Dit is Force of Nature van de herfstcollectie, een legergroene tint.

Zaterdagavond heb ik met de laptop op schoot op de bank gezeten (ik typ dit ook op zaterdagavond).

Zondag

Zondag had ik een to do list, want vandaag (maandag) gaat de goodiebox online! Omdat ik zelf vrijdag pas de goodiebox in huis had, maar zaterdag niet kon filmen omdat ik weg was, nam ik zondagochtend de unboxing video op. Deze ging ik meteen editen zodat ik hem zondagmiddag online kon zetten. Verder ruimde ik in huis op, want ik had mijn spullen van Parijs nog niet opgeruimd.

 

Dat was de week weer! Heel anders dan verwacht, maar juist daarom zo leuk. Komende week ziet er zo uit:

Schermafbeelding 2013-11-23 om 23.07.48

Een beetje klein, haha. Ik ben vandaag weer op kantoor van de shop en vanmiddag heb ik een fotoshoot voor Monsterboard, daar had ik vorige week al een interview voor. Dinsdag ga ik naar Amsterdam. ’s Ochtends ga ik naar een event van Estee Lauder, ’s middags wordt mijn haar gedaan door Dove bij La Maison en einde van de middag ga ik naar een event van Yves Rocher. Een volle dag in Amsterdam, maar erg nuttig en leuk.

Woensdag komt Mascha hierheen! Om bij te praten en gewoon te chillen. ’s Ochtends komt John weer bij mij thuis om te trainen. Donderdagochtend ga ik naar mijn boekhouder om het jaar af te ronden. Vind ik helemaal niet leuk en de cijfertjes duizelen me altijd, maar wel goed om te doen en ik moet natuurlijk ook weten wat er gebeurt binnen mijn bedrijf financieel gezien. Globaal weet ik dat natuurlijk wel, maar dit is allemaal heel precies. Het voelt dan weer als de lessen economie op de middelbare school, haha! Donderdag werk ik verder thuis aan blogposts en video’s.
Vrijdag werk ik ook thuis en ’s middags heb ik een afspraak met Malou, de eigenares van Fair Beads.

Het weekend is nog helemaal open en zoals het er nu uitziet ga ik dat lekker zo houden!

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen ondanks de weinige foto’s. Fijne week!

p.s. Op dit moment ben ik samen met mijn collega’s van de Miss Lipgloss Shop druk bezig met de laatste afrondende dingen voor de Miss Lipgloss Goodiebox. Deze komt vandaag online in de webshop en is dan te koop. De exacte tijd weten we nog niet (dat hangt af van een aantal mensen en technische zaken), maar zodra het zover is, laat ik dat meteen weten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.