Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek November #3

Goedemorgen, kijk je weer mee naar mijn week?

Vorige week zondag ging ik naar mijn vriendinnetje Jorien in Emmen. 9 November was ze jarig en zondag vierde ze haar verjaardag! Ik maakte een doos vol lekkere beautyspulletjes voor haar. Ik heb volgens mij al eens verteld over onze vriendschap: sinds ons negende zijn we penvriendinnetjes (ik reageerde op een oproepje van haar in de NCRV gids) en we zijn nog steeds vriendinnen. Vind het wel bijzonder!

Goede motivatie om rechtop te zitten als ik dit zie! En ook: benen niet over elkaar, maar plat op de grond naast elkaar… Moet van de fysio. Foei Cynt.

Maandagavond sushi time 🙂 Het blijft toch echt mijn favoriete eten!

Van Glossybox kreeg ik dit superleuke notitieboekje! Zij snappen het wel, haha, je maakt mij altijd blij met mooie notitieboekjes. En al helemaal als er zoiets leuks voorop staat.

Ik zit de afgelopen weken in een goede flow, zit vol inspiratie en zin om te bloggen! En dus stonden er 70 blogposts in de planning! Jippie, zo fijn!

Wat wordt het toch snel donker, toch maar even een lampje aandoen… De geurkaars die hier brandt is een nieuwe van Rituals in Hammam Secret, zo lekker!

Dinsdagavond vroeg naar bed, want ik moest er woensdag wel héél vroeg uit…! Voor iets heel leuks, want ik ging naar Parijs! Voor de lancering van een nieuw beauty product waar ik pas in februari iets over mag vertellen. Ik zou gewoon met de Thalys gaan, maar er waren stakingen in Belgie. En dus werd ik opgehaald door een chauffeur om in Parijs weer afgezet te worden. Mijn hemel, wat onwijs luxe! En wat ongelooflijk relaxed, gewoon in Zwolle instappen en vijf uur later in Parijs er weer uit. Jeetje.

In de auto zag ik het dan ook langzaam licht worden, zo mooi om te zien!

In het echt was dit veel mooier, wauw!

Ik vermaakte me prima! Beetje kletsen met de chauffeur, beetje boekjes lezen, beetje Grey’s Anatomy kijken op m’n iPad, beetje blogposts tikken… Lekker hoor! Ik kijk trouwens series en films op mijn iPad met de app OPlayerHDlite.

Bijna in Parijs! Na vijf uur in de auto.

De Arc! Jongens, ik ben er!!!

Voor ik naar de lancering ging, ging ik eventjes naar het Palais de Tokyo, waar een geweldige expositie was van oude collecties van Chloé. Deze expositie is nu helaas alweer weg, maar het was te gek om te zien, al die oude kleding!

Na het event ging ik nog even wat drinken met de PR-dame, die daarna naar huis ging. Ik bleef nog twee nachtjes! Nog eventjes genieten van Parijs. Dat doe ik eigenlijk nooit, maar nu had ik er gewoon eens zin in. Ik wilde graag met mijn vriend, maar die kon op zo’n korte termijn niet meer vrij krijgen, en ook vriendinnen moesten helaas allemaal werken of naar school. Dus ging ik maar alleen! Het was iets wat altijd nog op mijn bucketlist stond: alleen ‘op vakantie’. Nu was dit megakort, maar toch, ik ging wel soort van alleen op vakantie.

Woensdag was ik rond 17u in mijn hotel (Opera de Noailles) en ik ging nog even snel rondwandelen om wat dingen te bekijken. Ik wist dat ik naar de Marc by Marc Jacobs store en de Bookmarc store moest, en dat was dichtbij! Dus daar ging ik vast naartoe.

In een Japanse winkel zag ik Mochi ice! OMG! Ik ben hier echt dol op maar in Nederland is het onvindbaar. Nu zag ik het hier. Maar het was veel te veel voor mij alleen en ik vond het zonde om de helft weg te gooien. Maar: aaaah! Ik wilde het!

Jipppieee, de eerste buit was binnen!

Ik haalde wat sushi bij een sushi bar op de hoek en in mijn joggingbroek genoot ik daarvan, samen met McDreamy. Ik had een enorm lange dag achter de rug, dus geen zin om nog ergens te gaan zitten eten. Even chillen…

oh, slecht! Maar zo lekker, en al zo lang niet gehad! Chocola met amandel…

De volgende ochtend! Dit was het uitzicht vanaf mijn balkonnetje, zo leuk!

De kamer was supermooi en netjes (het bed is hier niet netjes opgemaakt, omdat ik het zelf even had gedaan voor de foto, haha) en de mensen in het hotel waren ook onwijs aardig! Echt een heel erg prettig hotel.

Donderdag was shopdag! Om half 11 ging ik naar buiten om lekker de hele dag te winkelen. Via (nog een keer) BookMarc (om foto’s te maken voor m’n blog) en Colette, liep ik via Rue de Rivoli door naar de Champs-Elysées. Halverwege kreeg ik honger en ging ik bij een bistro even wat eten. Met als toetje een Café Gourmand, ooohhhhh, lekker!

Midden om de Champs-Elysées met de Arc in de verte. Wat is Parijs toch mooi, ik vind het zo gezellig, zo sfeervol! Wel enorm druk, maar ja, het is dan ook een mega stad.

Shoppen!!

Ladurée! Ik heb niks gekocht. Ik had er gewoon geen zin in, of zo.

Rond een uur of zeven ging ik moe maar voldaan weer terug naar mijn hotel. Even in de lobby wat drinken en wat lezen, en daarna lekker naar mijn kamer. Ik begon hier een beetje ziekig te worden, ik voelde mijn keel en neus opspelen, dus ik besloot maar binnen te blijven.

Dat vind ik ook wel een beetje jammer aan ‘alleen’ op vakantie zijn: na een tijdje heb je geen zin meer om naar buiten te gaan en ergens te gaan zitten in je up. Tenminste, dat heb ik. Alleen is wel erg alleen. Ik vind het leuk om te ‘delen’, om te kletsen, samen te genieten van leuke momenten en lekker eten. Ik kan mega goed alleen zijn, maar weg van huis vind ik het toch minder leuk. Ik ga heel vaak ‘alleen’ op perstrip met onbekenden, maar dan ben je toch altijd met mensen. Nu was ik anderhalve dag helemaal alleen en ik zou het toch niet nog eens doen. Toch vind ik het leuk dat ik het eens gedaan heb, nu weet ik hoe het is, daar was ik al jaren nieuwsgierig naar!

Op mijn hotelkamer had ik zin in een bad. Lush kerst bruisbal erin, wat zag dat er leuk uit!

Klaar voor een lekker bad. Grey’s Anatomy op de laptop, eten en drinken bij de hand… Alleen na tien minuten was ik er al wel weer klaar mee, haha… Ik ging me slechter voelen door het bad en werd er een beetje naar van, dus ik ging maar verder kijken in bed.

Na een slechte nacht wel even lekker ontbijten (dat deed me goed!), nog even een foto op het schattige balkonnetje en op naar het station! Ik had zin om naar huis te gaan. Ik ben wel vaker ‘niet lekker’ (hoofdpijn, rugpijn, komt door mijn scheve heupen waarvoor ik nu bij de fysio loop), maar nu was ik wel echt ziek. Volgens mij heb ik gewoon een griepje, en mijn holtes zitten vol. Dat is niet zo leuk als je ver van huis bent, dus ik had zin om naar huis te gaan. Gelukkig was ik niet eerder ziek geworden, donderdag heb ik nog lekker kunnen genieten van Parijs!

In de trein!

THUIS! Wat heerlijk om thuis te zijn. Kussens op de bank, dekens op de bank en tijd om uit te zieken.

Of nou… niet helemaal. Zaterdag had ik één afspraak waar ik echt heen móest. Echt móest. Dat heb ik niet vaak, dus het was wel een lekkere timing, maar ja. Gelukkig was mijn vriend zo onwijs lief om me erheen te rijden, erbij te blijven en weer mee terug te gaan. Drie uur in de auto, zo lief dat hij dat deed. Anders was ik echt niet gegaan, ik was te beroerd om drie uur in de trein te zitten, zeker ’s avonds.

Daarna naar huis. Geen Two Door Cinema Club voor mij. M’n favo band, maar helaas… Gelukkig kon ik mijn vriendin Lieke blij maken met de kaartjes, en gelukkig staan ze in maart in de Heineken Music Hall, dus daar ga ik snel kaartjes voor kopen. ’t Is niet anders! Ik was liever thuis dan in een druk en vol Paradiso.

Zaterdagavond nog even de shoplog uploaden!

Haha, hoe toevallig!

Woah, wat een opluchting is dit! Ik gebruikte dit vroeger nooit, maar alles zit nu zo verstopt (sorry, beetje onsmakelijk) dat ik op het station bij Etos meteen iets haalde. Kan ik in ieder geval weer ademen!

🙂 Zo heeft alles weer een goede en fijne kant, toch? Vandaag moest ik wel even wat kleine dingen voor mijn blog doen (wat advertorials maken en de sneak peek), verder heb ik dus veel vooruit geschreven dus kan ik echt eventjes niks doen.

Terwijl ik dit typ zit ik onder de dekens op de bank, ik voel me wel iets beter dan gisteren. Nu gewoon rustig aan doen, veel slapen, stomen, veel drinken. M’n lieve vriendje zorgt goed voor me. Morgen maar weer kijken hoe het gaat en of ik naar m’n afspraken ga, ik hoop dat het kan en dat ik me beter voel! Het is niks ernstigs, gewoon een griepje, gaat wel weer over!

Sorry dames, dat het deze week wat minder happy is, maar ja, ook ik ben wel eens even uit de running…

Ik heb wel een erg leuke week gehad, leuke dagen in Parijs, en iets kunnen afstrepen van mijn bucket list!

Fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.