Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek November #2

Goedemorgen! Het is alweer maandagochtend… Tijd om weer even met mij mee te kijken naar de afgelopen week. Deze week veel foto’s van eten, dus kijk uit als je honger hebt. Haha, veel plezier!

Vorige week zondag ging ik naar de verjaardag van mijn nicht en ik vind de lamp die zij boven de eetkamertafel heeft hangen zó mooi! Alleen word je er wel een beetje duizelig van als hij beweegt, haha…

De laatste weken ben ik veel vooruit aan het werken. Zondagavond wilde ik per se dat cijfertje ’60’ halen! En het lukte. Jippie, wat een fijn gevoel!

Drie keer raden wat ik maandag heb gedaan…

Ik kook niet vaak meer voor mijzelf alleen (ik eet bijna altijd samen met mijn vriend), maar als ik het doe, maak ik er wel wat lekkers van. Dit is een van mijn favoriete gerechten. Portobello met geitenkaas en spaghetti met tomaten-knoflook saus. From scratch gemaakt, maar heel simpel.

Ik vind Zwolle zo’n fijne, mooie stad! Dit is het plein vlak bij mijn huis waar ik altijd overheen loop als ik naar het station ga.

Maandag ging ik gezellig naar mijn ouders! In de tuin hebben ze nu een soort veranda gemaakt, zo gezellig! Het is nog niet helemaal af, maar komende zomer kunnen ze er lekker gebruik van maken. Ik droom ook van een tuin!

Lekker knuffelen met Chubby.. al wil hij nooit zo graag op de foto haha. Hij kijkt dan zo nors!

Blij met mijn nieuwe achtergrond! Zelf gemaakt. Tot voor kort had ik nog zo’n saaie standaard achtergrond van Apple… dat kon natuurlijk niet als beautylover.

Chubby op bezoek afgelopen dinsdag.

Dinsdagmiddag had ik een behandeling bij Babassu, een spa in Amsterdam. Wat was het te gek! Ik ga je hier nog uitgebreid over vertellen. De winkel die eraan vastzit is ook geweldig, allemaal mooie cosmeticamerken. Ik hield me in en kocht… niks!

Pretty!

Daarna door naar het College hotel voor een Cointreau borrel.

Hier gingen we zelf Cointreau cocktails shaken, zo leuk!

Ook werd er een speciale Cointreau handtas gelanceerd, ontworpen door Dita von Teese, gepresenteerd door Carolien Spoor.

Shaken maar!

Zo leuk!

Naast lekkere cocktails was er heerlijk eten. Gelukkig maar, anders zouden we meteen omvallen, haha…

Op de terugweg Grey’s kijken op mijn iPad. Inmiddels heb ik alweer twee seizoenen gekeken in twee weken tijd, haha, ik ga er echt vliegensvlug doorheen. Ik heb het thuis vaak aan staan terwijl ik aan het werk ben, vandaar dat het zo snel gaat.

Woensdag in de trein naar Hilversum! Ik ging daar spreken op een corporate day van een groot bedrijf. Ik werd gevraagd om te vertellen over MissLipgloss.nl en mijn bedrijf. Jippie, ik vind dat echt leuk!

Nog nooit geweest, in deze tunnel bij Hilversum Noord, ziet er gaaf uit zeg!

Het eerste deel van de dag was in de Voetbal International studio, het tweede deel was in een ‘gewone’ ruimte. En daar was ik aan de beurt!

Rare en slechte foto, maar deze maakte ik in snel in de wc met mijn microfoontje om, vlak voor ik op moest. Ik was helemaal niet nerveus! Nu ik het vaker doe vind ik het niet meer zo heel eng, en ik oefen altijd heel erg goed zodat ik mijn verhaal tot in de puntjes ken.

De presentatie ging heel erg goed, volgens mij! Het was voor ongeveer 75 mensen, 99% man, allemaal in pak. Dus het was wel een beetje een uitdaging om deze mensen een beetje te enthousiasmeren, maar ik kreeg ze aan het lachen (belangrijk!) en ze luisterden zo’n 25 minuten lang aandachtig naar wat ik te vertellen had. Er kwamen belangstellende vragen en achteraf onwijs leuke reacties. Ik ben met meerdere mannen op de foto geweest omdat ze aan hun dochters wilden laten zien dat ze Miss Lipgloss ontmoet hadden… Hoe leuk is dat?!

Naast mij waren er  trouwens nog andere sprekers: Rob Zwerink over de social media bij KLM, Roeland Stekelenburg en Bart-Jan van Gelderen. Heel tof dat ik hier tussen mocht staan!

Na mij sprak Johan Derksen. Ik kreeg een mooi compliment van hem. Hij zei: ‘Miss Lipgloss. Ik heb 300.000 unieke bezoekers per dag op onze site. Maar ik krijg het geld niet. Dus jij wint.’ Haha!

Terug in de trein moest ik even in de goodiebag kijken die  de sprekers mee kregen… Sowieso onwijs leuk dat we een cadeautje kregen! Als eerst: bonbons.

Ohhhhhh… mij kan je volgens mij niet blijer maken!! Zoooo lekker, het perfecte cadeautje!

En… een magnum (1,5L) hele goede champagne.. Oohhhhhhh! Zo lekker! Dankjewel Bencis!

Ha, leuk! Labello Fruity Shine Cherry komt terug!

Boodschappen! Ik moet altijd nog een ‘boodschappen shoplog’ maken, haha! Ik stelde dat een keer voor en toen kwamen er zulke leuke reacties! Staat dus nog op mijn lijstje.

Hmmmm! Ik maakte deze salade net iets anders, namelijk met bulgur in plaats van couscous. Zo is het nog iets gezonder! Couscous is namelijk gemaakt van pasta, en bulgur is gemaakt van tarwe (graan).

Het doosje bonbons is niet echt veilig bij ons in huis. Zowel ik als mijn vriend zijn gék op chocola. Toen ik dacht dat het doosje leeg was zei Willem: ‘Maar er zit toch een dubbele laag in?’ en ja hoor… daar waren nóg meer bonbons. Wat stom ook dat ik daar niet aan had gedacht, want die doos is best wel hoog. Oooooooooh. Je snapt dat ik grote moeite heb met het laten staan van deze goddelijke bonbons. Toch lukt het best goed. Ik mag er van mezelf een per dag. Meer niet. Lukt niet elke dag, maar hey.

Lekker simpel, snel en toch best wel gezond recept: wraps! Gemaakt met lekker veel ui, paprika, kipfilet, biologische tomaten-basilicumsaus. Lekker laten pruttelen. Op een warme whole wheat wrap doen, wat gesneden cherry tomaatjes erbij, geraspte parmezaanse kaas en rucola. Lekkerrrrr!

Ik kreeg een chocolade letterreep van Tony’ Chocolonely in de brievenbus! Ik weet alleen niet van wie ik hem gekregen heb, dus dankjewel aan de persoon die deze mij stuurde! Heeeerlijk!

Vrijdagavond ging ik met mijn vriend uit eten, we zijn restaurants in Zwolle aan het uitproberen. En niet elke week sushi, haha. We probeerden restaurant Pampus, wat erg lekker was! Dit was mijn voorgerecht.

En het grand dessert… Wow! Pampus vind ik wel echt een aanrader. Het is ook niet duur, voor €27,50 kan je drie gangen eten. En alles vonden wij echt onwijs lekker! Het is er ook gezellig en de wijn smaakte ook erg goed.

Zaterdagmiddag lunch: salade caprese.

Zaterdag wasdag!

Lezen 🙂

Zaterdagavond, geen zin om te koken: pizza bestellen! Moet kunnen, af en toe. Mijn favoriet is de geitenkaas rucola pizza op een la rustica bodem van New York Pizza. Daarna wel weer even een paar dagen ‘balansen’ (gewoon normaal gezond eten dus), maar oh, wat kan ik hier van genieten.

…onder het genot van Grey’s Anatomy, natuurlijk.

Mijn haar krult!

Zaterdagavond op de bank, vol ideetjes! Allemaal even opschrijven, zodat ik er de komende week mee bezig kan.

De letterreep van Tony’s! Leuk papiertje!

Zondagmiddag was het heerlijk weer, dus we gingen lekker naar buiten en even koffie drinken op het terras. Toen de zon weg was, was het ook meteen weer koud, maar voor zolang ‘ie scheen was het echt lekker warm!

Ik had een fijne week. Rustiger dan normaal, maar wel heel erg leuk. Het weekend voelde als een mini vakantie! Lekker uitgerust, gegamed, boeken gelezen, lekker gegeten, enorm relaxed! Het geven van de presentatie afgelopen week was een memorabel moment, ik blijf er veel van leren! Komende week ben ik deels in Parijs en ik heb er vet veel zin in! Ik wil je ook meteen een heel leuke week wensen.

Liefs!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.