Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek November #1

Ik weet even niet waar ik moet beginnen met vertellen over afgelopen week. Het wordt een beetje eentonig (‘het was een volle week’), dus dat zeg ik maar niet meer, haha. Sowieso had ik een leuke week, met veel leuke ontmoetingen, fijne afspraken en voor mij een bijzonder record.

Zondagavond terug in de trein van Rotterdam naar Zwolle met mijn Moleskine boekje. Ik heb hem altijd bij me (ben inmiddels bij deze weer op de helft) en schrijf er al mijn ideetjes en planningen in op. In de trein komt er altijd heel wat uit!

Ik vind kou helemaal niet leuk, maar ik vind Zwolle er in het najaar altijd zo mooi uitzien, met de mooie lichtjes…

Zo gezellig 🙂

Jippie! Niks beter dan schone, nieuwe, stevige Vans!

Omdat ik altijd vraag krijg naar outfits – al zijn ze echt niet bijzonder: hier is er eentje!

Maandag was ik bij een workshop van Look Good Feel Better, waar ik al over vertelde. Dat was leuk en gezellig, maar vooral indrukwekkend.

Ook was het maandagavond tijd voor een maskertje… Het Crazy Cranberry masker van Dr van der Hoog. Hmmm.

Blijft leuk: OPI The Man With A Golden Gun topcoat.

Dit heb je waarschijnlijk ook al meegekregen: dinsdag ging ik naar Eemnes voor opnames voor Koffietijd. Ik was stiekem mega nerveus, maar achteraf was dat helemaal niet nodig. Superleuk was het! En door Koffietijd had ik een record qua bezoekersaantallen afgelopen week! Ik zit normaal altijd tussen de 30.000 en 35.000 uniek per dag, en ik had er dinsdag ineens 39.000! Da’s bijna 40.000! En da’s veel!

Toen ik goed naar mijn statistieken ging kijken ontdekte ik dat ik afgelopen jaar qua bezoekersaantallen 150% ben gegroeid! Anderhalf keer zoveel bezoekers. Daar ben ik eigenlijk wel heel trots op!

Ik heel blij voor de Koffietijd Villa.

Daarna ging ik naar Amersfoort voor een afspraak met dames van Plan Nederland. Ik doe veel voor dit goede doel en we gingen (weer) om de tafel voor wat plannen. Natuurlijk onder het genot van een lekkere lunch!

Even knuffelen met Chubby bij thuiskomst…

Eten voor afgelopen week! HelloFresh!

Woensdag had ik wel een beetje een bijzondere dag. Na dinsdag een interview te hebben gehad bij Koffietijd, had ik woensdag nog eens drie (!) interviews. ’s Ochtends op FunX, daarna met Bijzonder Zwolle (een mooie Zwolse glossy) en ’s middags met een journalist van het Parool voor een stuk in de krant. Wel allemaal in Zwolle, dus dat was wel fijn, ik hoefde er niet voor te reizen, maar ik was aan het einde van de dag wel moe van al het praten, haha. Leuk was het wel.

Na het interview voor Bijzonder Zwolle gingen we het park in om foto’s te maken. Zie hier de fotograaf en ik (voor De Fundatie).

Al een tijdje wilde ik nieuwe Uggs, en nu het buiten toch wel echt kouder wordt en ik elke keer overal de mini Uggs zie, wilde ik ze. Heerlijk zijn ze!

Mooie bloemen gekregen van Annemarie van Fashionisadrug.nl 😀 Ik ben gek op bloemen, en al helemaal op witte!

Samen met Annemarie.

Dit was verrassend lekker! Stoofpotje van allerlei groenten, Texels bier en dadels.

Ik houd van panter!

In drukke periodes kan ik erg genieten van een avondje thuis met de kaarsjes aan en een leuke serie. Op dit moment ben ik weer bezig met Grey’s Anatomy. Meestal kijk ik dat terwijl ik met mijn laptop op schoot aan het werk ben, heerlijk om met een half oog te kijken.

Een van mijn beste vriendinnen Marije kwam langs met geweldig nieuws: ze gaat trouwen!! Ik wist al dat de plannen er waren, het was alleen nog wachten tot haar vriend op één knie ging… En dat deed hij. Ik ben zo blij voor haar!

Vrijdag was het zover: de iPad Mini lag in de winkels. Ik wist al dat ik hem wilde, dus om 9.45u stond ik voor de MediaMarkt. Ze hadden er maar 4(!), waar ik er gelukkig eentje van wist te bemachtigen. Vooral de combinatie van de maat en het gewicht vind ik geweldig. Ik kocht zelf twee jaar geleden een iPad 1, en die is praktisch net zo zwaar als mijn MacBook Air, waardoor ik eigenlijk altijd mijn laptop meeneem. De iPad Mini is lekker klein en kan ik in plaats van mijn laptop meenemen, en kan er onderweg toch een hoop op doen. Vooral het gewicht is echt ideaal! Met mijn rugklachten is dat wel heel prettig, en dan is een MacBook Air van ruim een kilo nog best wat gewicht in je tas. Nu kan ik dus afwisselen! En: ik ga donderdag naar de fysiotherapeut.

Ik heb eigenlijk al sinds ik me kan herinneren last van mijn rug. Ik heb een scheve rug, helemaal onderaan zit er een soort S-vorm en mijn heupen staan scheef. Niet heel heftig, maar het maakt wel dat ik er eigenlijk altijd last van heb. Als ik zit, als ik loop, als ik lig. Soms is het erger, als ik veel til, of veel moet lopen en staan. Of juist als ik heel veel op mijn bureaustoel zit. Alles waar ’te’ voor staat is niet best voor mijn rug (teveel lopen, teveel staan, teveel zitten). Het trekt ook vaak door naar mijn nek en hoofd, waardoor ik erg hoofdpijn krijg. Foto’s maken voor de site is ook altijd vrij pijnlijk, langer dan een half uur gaat niet, dus ik wissel mijn werkzaamheden gewoon af. Ik heb ook wel eens (een of twee keer per jaar) dat het in mijn rug schiet en dat ik dan letterlijk mijn bed niet uit kan komen omdat ik mijn nek, rug en benen niet kan bewegen. Dat duurt dan een paar uur, daarna trekt het weg. Ik stelde fysio altijd uit, nu ga ik het toch echt proberen. Ik hoop dat het in ieder geval helpt! Pijn went, maar het is wel altijd vervelend. Iets wat ik nog nooit verteld heb, maar nu weet je dat ook van me. Ik heb altijd pijn aan mijn rug. Hopelijk wordt het minder door de fysiotherapie 🙂

Ik heb het nooit verteld omdat ik niet wil ‘zeuren’, maar dan snap je misschien waarom ik soms dagen onverwacht thuis ben en ook vaak hoofdpijn heb. Dat ik soms niet vertel over iets, betekent niet dat het er niet is 😉

Vrijdag tijdens shop overleg op kantoor maakte Johan ineens een foto van me. Je ziet me kijken ‘Wat doe je?’, ik vind hem wel grappig, haha.

Hahaha, mijn hemel… Erg leuk, Photobooth op de iPad 😉

Vrijdag = vrijdagmiddagborrel! Ik ga niet elke vrijdag mee, maar soms vind ik het wel even gezellig. Zie mij hier met de bril van Iwan.

Collega’s/vrienden en mijn vriendje rechts. HIj wil altijd gek doen op foto’s…

Deze is wél leuk en lief, haha.

Zaterdag in het Parool! Een méga stuk! Dat is mijn oog op het scherm, en het interview met mij is een groot deel van het stuk. Ik zal het later uitgebreid laten zien zodat je de tekst kan lezen.

Lekker veel fruit in huis gehaald! Ik houd van de markt!

Oude liefdes herenigd: Euphoria van Calvin Klein. Wat is die héérlijk… Memories!

De kat van de ouders van mijn vriend: Bennie. Wat een fotogeniek dier, hè!

Zaterdagavond ging ik met Willem mee naar de housewarming van een vriend van hem. Hier samen met Anthonie (links) en mijn vriend (rechts).

Gisteren zetten hij me af op het station, hij is tot en met dinsdag in Groningen voor afspraken, ik ben weer naar Zwolle gegaan voor de verjaardag van mijn nicht. De tijd gaat onwijs snel, want we hebben nu alweer bijna een jaar een relatie! Op 16 december is het zover. We gaan in dat weekend samen naar Terschelling. In juli was ik daar voor het eerst en ik vond het er echt zo heerlijk. Mijn vriend komt er al zijn hele leven en ik vind het onwijs leuk om er straks weer drie dagen heen te gaan.

Ik kreeg van Gijs van Usem.nl hun Usem kaartjes opgestuurd. Dit zijn kaartjes op creditcard formaat. Er zijn verschillende soorten en layouts, en je krijgt ze in een handig bakje. Ik vind ze nu al handig. Ik loop namelijk altijd te zoeken naar briefjes om iets op te schrijven, en ik vind deze zo leuk! Thanks Gijs, ze worden dankbaar gebruikt!

Een bakje op de keukentafel…

En een op mijn bureau!

Ik kom net terug van de verjaardag van mijn nicht, zit nu onder het genot van Grey’s Anatomy de Sneak Peek te maken en maak zo nog wat andere blogposts. Komende week geef ik weer een presentatie bij een groot bedrijf voor zo’n 100 mensen, best spannend, maar ik ken de presentatie goed. Ik heb er wel vertrouwen in! Verder krijg ik dinsdag een heerlijke behandeling bij Babassu in Amsterdam, ga ik samen met vriendinnetje Kitty naar een feestje van Cointreau en Curated, ga ik dus naar Fysio en heb ik lekker de tijd om te werken aan mijn blog en aan de shop.

Ik wil je een fijne week wensen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.