Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Persoonlijk
  • sneak peek
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Mei #3

Wat kwamen er superleuke reacties op de Sneak Peek van vorige week, met alle vakantiefoto’s! Guess what, ik heb er nog een paar van onze laatste dagen op Lanzarote. Én: mijn verjaardag!

 

’s Avonds voor ons appartementje wachten op Willem om uit eten te gaan. Ik vond mezelf best wel bruin geworden, maar eenmaal in Nederland lijken we toch best wel bleek, haha. Witte kleding helpt altijd!

Ik had natuurlijk een toilettas met make-up meegenomen, en… ik heb het de hele week niet aangeraakt. Ten eerste omdat het gewoon veel te heet was, soms liepen de temperaturen tot veertig graden op. We sprongen de hele dag steeds in het zwembad of in zee, en ik had geen zin in foundation die van mijn gezicht afdroop. Ook smeerde ik de hele dag door met SPF, dus het was niet praktisch. Én ik had er gewoon even geen zin in. Oh, en waarom een mooie ooglook maken als je toch de hele dag je zonnebril op hebt? Ik vond het heerlijk, ik heb volgens mij nog nooit zo lang geen make-up gedragen (behalve dan toen ik jonger was).

De Kobo e-reader die ik weggaf met moederdag heb ik zelf ook en wat heb ik er veel plezier van gehad op vakantie! Vorig jaar nam ik tien boeken mee, en nu nam ik er 20 mee, in mijn e-reader, die bijna niks weegt. Ideaal vond ik het. Die gaat de volgende keer weer mee! Maar toch blijft een papieren boek wel ‘lekkerder’ lezen.

Kroelen met het lieve poesje. Het is een zwerfkatje volgens mij, maar ze wordt goed verzorgd door alle gasten van het appartementencomplex. Iedereen zet eten en drinken voor haar neer en geeft haar aandacht. De rok die ik aan heb (ik kreeg er al vragen over op twitter!) is van Fashionisadrug.nl, net als het koraalkleurige jurkje uit de vorige Sneak Peek!

Lief 🙂

Ananas daiquiri’s bij La Ola aan het strand, wat een prachtig plekje is dat toch. En wat een lekkere cocktails!

Happy! En hier lijk ik toch wel weer wat bruiner, haha!

Hmmmm!

Nog een keer hmmmm!

Lekker spul, dit! Ik had een klein flesje van Australian Gold Hemp Nation meegenomen, een bodylotion die er voor zorgt dat je langer bruin blijft. Ruikt heerlijk en maakt mijn huid zo lekker zacht! En wat extra voeding kon m’n lichaam wel gebruiken na al dat zeewater, zwembadwater en zon!

Laatste avond eten in de oude haven van Puerto del Carmen. Snif, we wilden nog niet naar huis!

Heerlijke tiramisu!

Woensdag, 8 uur ’s ochtends. Koffers gepakt, tijd om te gaan…

Dag dag…

Doei zwembad!

Doei lief straatje!

Met de taxi naar het vliegveld.

Laatste blik op Lanzarote en hierna liepen we de vertrekhal in.

Fasten seat belt… Ready for take off… Zoeffffff! De vlucht vloog (lol) voorbij, we keken twee films op m’n laptop en ineens waren we weer in Nederland.

Waar heel wat beautyspullen op me te wachten stonden! Review-time! Op vakantie mis ik dat echt en ben thuis ook meteen weer aan de slag gegaan. Heerlijk!

Hmmmm, Nespresso amandel koekjes! Thanks!

Fotootje uit het Business Magazine, ik met alle genomineerden voor Ondernemer van het jaar van de Kamer van Koophandel. Toch wel een beetje trots, als kleine (jongste en enige) dame tussen al die mannen in pak. Daar ga ik wel een beetje van glimmen, dat een instantie als de Kamer van Koophandel mij voor zoiets nomineert. Ik heb toen destijds niet gewonnen trouwens, maar het was wel een hele eer dat ik genomineerd was en een presentatie voor de jury mocht houden. Wat ik wel heel eng vond, haha.

Dat is nog eens een leuke vulling voor een doosje… Marshmallows!

En donderdag beseften we ineens dat het Hemelvaart was, en dus de supermarkten dicht… Shit! Want ik was vrijdag jarig en ik moest nog taarten bakken en alle boodschappen voor de visite doen! Gelukkig ontdekten we dat de coop nog open was, en dus konden we daar de boodschappen doen. Toch wel irritant, in een onbekende winkel! Maar gelukkig was er in ieder geval

Pats! Gelukkig had ik er genoeg 🙂 Donderdag stond ik vijf uur in de keuken om al het lekkers voor vrijdag te maken, ik vind dat zo leuk om te doen!

Nummer 1 was appeltaart!

Nummer 2 was brownies, hier zit het glazuur er nog niet op.

Ondertussen tien keer afwassen, wat geeft het toch altijd een troep, haha!

Mon chou taart!

De brownies mét frosting!

En de monchoutaart. Ooooooooooooo! Deze was het lekkerst en viel ook het meest in de smaak, was als eerste op!

Alle zoete hapjes!

Verjaardagsontbijtje!

De zon scheen op mijn 22e verjaardag!

Dit is ook zoooo lekker, caprese hapjes! Met buffel mozzarella, basilicum en cherry tomaatjes. Beetje peper er over. M-m-m-m-m!

Cadeau van Willem: schoenen!! Zo leuk!!! Alleen een maatje te groot dus we moeten ze even ruilen.

Lunchen bij Brasserie Janssen!

Genieten van een lekker droog wit wijntje…

En overheeeerlijke paddestoelenrisotto! Damn!

Gezellig!!

Na vijven kwamen vrienden en collega’s langs voor een borrel, taart en hapjes. En veel gezelligheid! Uiteindelijk liep dit allemaal enorm uit, haha. Iedereen bleef tot een uur of 1 ’s nachts hangen en mijn ouders, mijn schoonouders en vriendinnen kwamen ook nog langs. Een heerlijk gemêleerd gezelschap dus, wat ontzettend gezellig was. Dit vind ik altijd het leukste aan jarig zijn: het vieren met geliefden!

Lekkers te eten… Hier waren alle zelfgemaakte hapjes al op, haha!

Gezellige chaos!

En het werd later en later… Om half 2 ongeveer vertrokken de laatste mensen, en toen ging ik lekker slapen, wat was ik moe! Ik heb een heerlijke verjaardag gehad!

Sinds een tijdje ben ik geitenkaas verslaafd. Ik leerde het eten door pizza, en op de markt haalde ik vrijdag een stuk harde geitenkaas. Aaa, wat is dat heerlijk op een cracker! Ik vind zoete zachte geitenkaas ook heerlijk, maar deze is ook zo goddelijk! Ik haalde het bij een klein biologisch kaaskraampje, waar ik ook de buffelmozzarella haalde, te lekker.

Willem at Gu als toetje na de lunch, wat is dat lekker joh, een potje met cheese cake. Hmmm. Goh, veel lekker eten in deze sneak peek, haha!

Zaterdag heel even de stad in om nog wat zomerjurkjes voor Curaçao te halen. Ik had een zwart jurkje van Mango mee naar Lanzarote en die vond ik zo fijn en leuk dat ik de andere kleurtjes ook even haalde. En ik wilde nog een kleurtje Havaianas halen, maar toen ik op Twitter werd gewaarschuwd dat ze op Curaçao veel goedkoper zijn liet ik ze maar liggen.

Meteen even over de markt gelopen voor fruit (ja, en mini stroopwafeltjes, die zijn zo lekker!).

‘Gezonde’ chocola gehad voor mijn verjaardag!

Heel veel lieve kaartjes… en boekenbonnen!

Van Jolien vier heerlijke geurkaarsen van Rituals, wat ben ik daar gek op!

Heerlijke geuren, ik heb er as we speak één aan staan en ze ruiken zo sterk, zo lekker.

Van Aukje kreeg ik een Zuperzozzial schaal gemaakt van bamboe en maispoeder. Supertof! Mét lekkers erin.

Een boek van mijn schoonouders gekregen. Mee naar Curaçao!

Een witte glanzende schaal met plant van mijn ouders gehad.

Lief kaartje van de dames van Winkelman en van Hessen

Cadeautje van het Miss Lipgloss Shop team! Suuuupertof, deze had ik zelf en was gejat en kon ik in New York nergens meer vinden 🙁 Nu krijg ik hem van Mariska, Aukje, Linda en Johan! Lief!!!

De plant van mijn ouders.

Prachtige pioenrozen (m’n favoriete bloemen) van de ouders van mijn vriend

En twee potten met tabaksplanten van mijn ouders. Die wilde ik zo graag! Ik weet nog niet of ik ze daar laat staan, het is even wennen, maar ben er zo blij mee!

 

Wel een gek weekje zo met mijn verjaardag en nog een deel vakantie. In de volgende Sneak Peek zal je kiekjes van Curacao zien, want daar ga ik donderdag al heen! Wel gek hoor, zo vlak achter elkaar naar mooie warme plekken op de wereld. Dus nu nog even wat dagen thuis en op pad en nagenieten van mijn verjaardag en vakantie 🙂 Fijne week iedereen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.