Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Persoonlijk
  • sneak peek
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek mei #1

Bij mijn vorige Sneak Peek artikel vroeg ik jullie of jullie misschien vaker dat soort artikelen wilden zien, omdat er altijd heel veel leuke reacties op komen, en ik natuurlijk nog veel meer foto’s te showen heb. Ik heb er over nagedacht en ik heb besloten om twee keer in de maand een Sneak Peek te doen. Zo is het niet téveel en te vaak, maar kan ik toch wat meer aan jullie laten zien en zo zijn er twee leuke SP artikelen per maand. En nu… de eerste van mei!

Deze foto’s zijn tot en met afgelopen dinsdag, vanaf mijn verjaardag (woensdag) heb ik geen nieuwe foto’s meer er bij gezet, deze komen in de nieuwe Sneek Peak die aan het einde van mei online komt.

Ik ben de laatste tijd weer helemaal into Kolonisten van Catan. Wat een geweldig bordspel is dat toch. Als kind leerde ik het spelen bij een vriendinnetje thuis en sindsdien ben ik er dol op. Ik speel het ‘in real life’ maar ook online en ik ben op zoek naar goede spelers want ik win elke keer (serieus, het is niet leuk meer).

Lekkerste chocola die er bestaat: Hershey’s Cookies ’n Creme. Slecht verkrijgbaar in Nederland, kocht het in New York.


Dit was eng. Vlak bij mijn huis vond een gasexplosie plaats in Zwolle. De binnenstad werd deels ontruimd en afgezet in verband met gevaar voor asbest, maar uiteindelijk was er niks aan de hand. Er zijn gelukkig geen doden gevallen hierbij, wel waren twee mensen gewond maar die maken het goed.

Ik heb dan wel geen balkon, maar wel een vensterbank waarin ik lekker in de zon kan zitten!


Afterwork borrel bij mijn mediabureau in Amsterdam. Gezellig 🙂


En de dag erna Koninginnedag vieren, eerst gezellig bij mij thuis zitten.

Ik kocht deze fles rosé om het ontzettend gave label. Heb de fles ook bewaard om hem voor thuis als waterfles te gebruiken.


Honderd euro pinnen in Amsterdam en dan twintig briefjes van vijf krijgen… Ja hoor!


Queendance in Zwolle, dat was echt súper leuk.


En daarna een logeerpartijtje bij mij thuis. Overal logees: op de bank, op een luchtbed, in mijn eigen bed. Supergezellig, en…

… de volgende dag met z’n allen ontbijten en weer de stad in, Koninginnedag!


in Zwolle op het Rodetorenplein lekker tapas eten en genieten van de zon.


Johannes en Marloes.


Jolien. Marloes en Jolien zijn mijn allerallerallerbeste vriendinnen, ik ken ze al sinds we vier zijn, sinds de eerste groep van de basisschool. Dat is nu dus al 17 jaar! We werden pas echt vriendinnen op de middelbare school en we zien elkaar nu nog steeds heel vaak, ook al woont Marloes nu in Groningen. Zij weten alles van mij en ik alles van hen en ik kan ze echt álles zeggen. Ik kan met ze lachen en huilen, stappen, feesten, maar ook gewoon op de bank hangen en niks doen. Vooral Jolien is vaak bij mij thuis en dan blijft ze zo twee of drie dagen hangen, gezellig 🙂


Met Chubby wandelen


Mijn kantoordeel van mijn huis is altijd een chaos als ik foto’s heb gemaakt. Producten overal.


In de auto op weg naar de RTV Oost studio. Ik krijg vaak de vraag waar deze bril van is, hij is van Forever21.


Vooraf even kletsen met Hennie van der Most.


Na de uitzending.


Bevrijdingfestival Overijssel met Marloes en Jolien en Johannes. Dit was echt heel erg leuk, ik houd zo van 5 mei!


Racoon.


Tussendoor even bij mij thuis eten en op de bank hangen (en Sex and the City kijken, Johannes vond het stiekem ook leuk).

Bevrijdingsfestival ’s avonds.

Mijn broer Bas werkt bij het bevrijdingsfestival overijssel en toen ik de dag erna naar de studio’s van radio Zwolle fietste (elke week is er een vast Miss Lipgloss item, heel leuk) kwam ik hem toevallig tegen. Hij zit in zo’n heftruck hier. Stoere broer, hè? 😉


In de studio bij radio Zwolle.


Zilveren shatter nagellak!


Kantoorgedeelte veranderd. Ik was het zat en wilde het anders en dit vind ik tien keer beter, veel gezelliger en meer in balans.

Ik krijg veel spullen opgestuurd, en dat is fijn en ‘nodig’ om artikelen voor MissLipgloss.nl te schrijven. Maar het stapelt zich vaak nogal wat op en een keer in de zoveel tijd zoek ik alle dozen uit. Een deel houd ik zelf (dat komt gewoon in mijn stash) en een deel geef ik weg. Normaal geef ik het aan vriendinnen, maar deze keer besloot ik het naar een goed doel in Zwolle te doen.

Deze doos gaat naar een goed doel (ik wil geen naam noemen, maar iets met opvang en geweld).


Column in de Swollenaer (huis-aan-huisblad in Zwolle).


Er zitten nadelen aan dat ik mijn beautyblogcollega’s maar weinig zie, maar het is ook ergens wel leuk… Want als we elkaar zien, maken we er vaak meteen wat gezelligs van. Met Debbie had ik een afspraak bij Mooi Parfumerie in Leiden en daarna gingen we gezellig lunchen. En het was LEKKER.


Vriendinnetje Amanda gespot in de Viva!


Nieuwe Vans 🙂


Even de stad in, bij de ELLE store zag ik dit leuke jasje en ik vroeg om jullie mening op Twitter. Ik heb hem uiteindelijk gekocht!


Gezellig bij een vriendin thuis 🙂


Dit hangt bij het bedrijf waarmee ik samen een webshop ga openen na de zomer, was me nog niet opgevallen en ik moest er erg om lachen.


Even met Mascha winkelen, ze wilde al héél lang een grote Longchamp Pliage maar nooit hadden ze hem bij tassenwinkels. En bij de Bijenkorf was ‘ie er 😀 Joepie!


Altijd als ik in de trein zit of onderweg ben schrijf ik in notitieboekjes, ik heb er dan ook altijd een bij me. Deze kocht ik in New York, vind ik hem zo leuk! Ik schrijf dan trouwens ideeën op voor de site, dingen die ik nog wil of moet doen, of plannen voor de toekomst.


Cadeautje voor mezelf voor mijn verjaardag…

Een práchtig keramieken Parrera horloge. Ik ga hier nog een artikel over schrijven omdat ik er zo blij mee ben, maar je kan alvast Parrerawatches.com (dit is mijn horloge) checken als je hem mooi vindt, ik heb hem besteld bij Ace.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.