Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Mei #1

IMG_5656Goedemorgen! Sneak Peek time!

Afgelopen week was niet de beste week van mijn leven door wat privé omstandigheden dus ik heb minder foto’s gemaakt dan normaal. Sorry! Het is een beetje een lang verhaal en ik wil er niet teveel over uitweiden maar het komt er op neer dat ik de laatste maanden veel te veel van mezelf heb gevraagd en nu even niet meer kan. Ik ben echt even helemaal op. Niks dramatisch, maar ik moet wel even wat stappen terug zetten, rustiger aan doen, focussen en even aan mezelf denken. Maar goed, het komt zeker wel weer goed en er is niks ernstigs, gewoon wat hobbels waar ik wel weer over heen kom! 🙂

 

Zondag

Nog wat foto’s van vorige week zondag!

IMG_5585

Heerlijk weer, dus we pakten wat zon mee langs de gracht.

IMG_5588

Na een wandeling lekker eten bij Bagels & Beans, de paddoburger is onwijs lekker!

Maandag

IMG_5594

Mijn broer gaat verhuizen dus ik ging even langs om te kijken hoe zijn nieuwe huisje er uit ziet. Het is zo mooi! Ik krijg ook zin om te verhuizen, haha!

IMG_5595

Knuffelen met Chubby! Ik ben zo dol op die hond. Wanneer Willem en ik zijn verhuisd (wat volgend jaar in de planning staat) en wat meer ruimte en een tuin hebben willen we zó graag een hond.

IMG_5599

Slapen met Chubs. Tijdens Koninginnenacht ben ik gezellig bij mijn ouders geweest en heb ik niks bijzonders gedaan.

Dinsdag

IMG_5603

Herome Neon lakjes! Ze noemen het Neon, maar ik vind het niet neon. Ik vind het gewoon heel vrolijke leuke kleurrijke lakjes, maar neon is wel wat anders.

IMG_5606

Deze Nike sneakers vond ik in mijn kast! Jaren geleden gekocht en maar een paar keer gedragen. Ik vind ze eigenlijk superleuk! En voor Koninginnedag natuurlijk een beetje oranje.

IMG_5607

Nog meer oranje!

IMG_5608

Mijn Koninginnedag look, heel saai, haha! Ik had namelijk gewoon geen make-up op. Oké, een beetje mascara.

IMG_5610

We zijn op Koninginnedag de stad in geweest en ’s avonds gingen we uit eten. Overdag hebben we natuurlijk bij de tv gehangen. Ik heb niet heel veel met het koningshuis maar ik vond het toch wel heel erg bijzonder dat we nu een koning hebben! Een unieke gebeurtenis, leuk om te volgen. En wat zag Maxima er geweldig uit!

Woensdag

Woensdag ben ik thuis geweest en heb het huis onder handen genomen. Er moest een enorme berg was gedaan worden en alles moest opgeruimd en schoongemaakt worden. Muziekje aan en gaan!

IMG_5613

Deze foto stuurde ik naar Willem om te laten zien dat ik bergen was aan het wegwerken was. Haha, ja, dat soort berichtjes sturen we dus overdag naar elkaar. Dit is ons ‘washok’ wat tevens mijn kledingkast is. In die kast rechts zit mijn kleding. Ik maak tijdens het wassen altijd ‘hoopjes’ was zodat ik ze makkelijk in de machine kan gooien. rechts wit, links donkere was… Dit ligt dus niet altijd zo, haha.

IMG_5614Shoessss

 

IMG_5618

Ons avondeten. Een van mijn favoriete gerechten! Quinoa salade met geroosterde paprika en courgette, tomaatjes, feta, pijnboompitten en avocado.

Donderdag

IMG_5622

Met mijn nieuwe Maje sneakers die ik al liet zien naar Amsterdam! Ik krijg veel vragen over deze sneakers. Ik heb ze dus in Parijs gekocht, maar er zit ook een Maje winkel in Amsterdam!

IMG_5624Ready to go!

IMG_5625

Eerst ging ik lunchen met de hoofdredactrice van CosmoGIRL! om werkdingen te bespreken en daarna ging ik naar de Glossybox Pop Up Store waar ik twee uurtjes mijn boek heb gesigneerd. Het was ontzettend leuk om weer lieve bezoeksters te ontmoeten, sommige dames reisden urenlang om even op de foto te gaan. Onwijs lief en ik vond het erg leuk.

IMG_5627

Stapels boeken met mijn hoofd er op, nog steeds raaaaaar!

IMG_5629Hier kon je je eigen Glossybox samenstellen. Erg leuk!

IMG_5635

Met het Glossybox team!

IMG_5633

Mooi Amsterdam.

IMG_5639

Weer eten: gevulde courgette (met couscous en geitenkaas).

Vrijdag

Vrijdag werkte ik ’s ochtends met Margot bij mij thuis. Margot doet haar afstudeerstage bij mijn blog en ze is dus bezig met haar scriptie. Ze doet een onderzoek naar adverteermogelijkheden op MissLipgloss en er zal binnenkort dus een enquête van haar voorbij komen.

’s Middags ging ik weer sporten met mijn trainer. Het was zwaarder dan de eerste keer maar ik vond het weer superleuk. We doen geen tien minuten hetzelfde en dat maakt dat ik me niet verveel en na tien minuten stop – sowieso kan dat niet, want ik betaal hem natuurlijk gewoon voor een heel uur training, dus ik wíl wel doorgaan, haha! We doen veel krachtoefeningen en wat cardiotraining als boksen en rope training, wat ik heel leuk vind.

IMG_5641

Ik vind naturel kokoswater niet heel lekker, maar had het in de koelkast staan en wilde na mijn training iets zoets drinken, dus pakte ik toch maar zo’n pakje. En ineens vond ik het lékker! Ik denk omdat ik zo’n dorst had en omdat ik het zo warm had. Perfect voor na de training dus, want super gezond en hydraterend.

IMG_5643

’s Avonds even bij mijn schoonouders langs want de vader van Willem was jarig! Je ziet wel vaker zulke ’tafel foto’s’ voorbij komen in de Sneak Peeks, dat is omdat ik niet zomaar iedereen op mijn site wil zetten. Ik kies er zelf voor om mijn leven online te delen maar anderen zitten daar niet altijd op te wachten en ik wil het liever ook niet vragen. Dus: tafel foto’s 😉

IMG_5644

Willem met lieve Keetje, de hond van zijn zus.

Zaterdag

IMG_5649

Kwart voor zes er uit om om zeven uur in de trein te zitten naar Hilversum! Damn, wel vroeg voor een zaterdag, maar gelukkig is het nu ’s ochtends licht, dus dan is het beter te doen.

IMG_5650

En ook wel fijn: een superlege trein! Relaaaaxed

IMG_5652

Ik moest er zo vroeg uit omdat ik te gast was bij Zapplive, een jeugdprogramma op de NCRV. Ik had zelfs een eigen kleedkamer! Wow, chic!

IMG_5653

IMG_5654Deze foto’s kreeg ik via Twitter gestuurd, vind ik altijd zo leuk! Ik was te gast om te vertellen over bloggen en om wat beautyvragen te beantwoorden die ik daar via de chat kreeg. Het was echt leuk met die jonge meiden (en jongens), ze waren vooral benieuwd hoe alles nu precies werkte met bloggen en zo.

IMG_5656In de studio! Ik vond het heel erg leuk.

IMG_5657

Op het station het nieuwe boek van Heleen van Royen gekocht. Lekker voor in de zon deze week! Ik ben er al in begonnen, tot nu toe enthousiast. Later meer!

IMG_5658EINDELIJK: groene blaadjes aan de bomen!!! Ik word hier ZO blij van! Eindelijk krijgt de stad weer kleur (oké, kijk niet naar die bomen rechts) en voelt het langzaam als de zomer. Het weer werkt ook eindelijk mee!

IMG_5662

Een beetje gekke foto, haha! Ik ging zaterdagavond met lieve Jacky en Jill uit eten. De vorige keer nam ik hen mee, nu wilden ze mij meenemen om mijn boek te ‘vieren’. Het was super gezellig en ik ben zo blij met deze meiden. Naast dat ze me natuurlijk soms helpen met blogposts schrijven, is het zo fijn dat ze er zijn als ik er zelf minder of niet ben (bijvoorbeeld als ik op reis ben) en ze houden altijd alles goed in de gaten op en rond de site. Dat voelt goed!

Zondag

IMG_5663

De laatste weken eet ik graag havermout als ontbijt maar soms heb ik gewoon geen zin om iets op het vuur te zetten en te koken. Nu dus roggebrood met geitenkaas. Lekker en (lang) vullend. Ik moet alleen altijd vreselijk lang kauwen op roggebrood, haha. Ben ik de enige?

IMG_5665

Zondag maskertjesdag! Ik vraag altijd aan Willem of hij ook wil en hij zegt altijd ‘Uhh oké’ dus we doen altijd samen een maskertje. Wel handig, want dan kan ik aan hem ook vragen wat hij er van vindt als ik een review over het masker schrijf.

IMG_5667

Lunchen bij Bar & Brood, nieuw tentje op de Nieuwe Markt. Ik kom graag bij Brasserie Jansen en dit is ook van hun. Wat simpeler, meer broodjes, maar ook erg lekker en gezellig!

IMG_5668

Ombre nails!

IMG_5671

Bevrijdingsfestival! Elk jaar ga ik naar die in mijn eigen stad en vooral het weer maakte het weer supertof. Lekker bandjes kijken, in het gras zitten met een drankje, hmm!

IMG_5672

Heeeeel erg nodig! Goed smeren! Geen make-up, wel heel veel zonnebrand.

 

En zo is er alweer een week voorbij… De tijd vliegt. Het was mijn laatste volle week tot nu toe, nu is het even ademhalen.

Fijne week iedereen!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.