Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 maart 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Maart #3

Jee, wat een week! Half in het buitenland, half lekker in Zwolle, met heel veel sneeuw en ik zat bijna voor de rest van mijn leven vast in Parijs… Hihi! Kijk je weer mee?

Op reis, dus weer een Travalo gevuld! Nu met Just Cavalli.

Mét mijn nieuwe Saxoline koffer van Fab! Ik vind hem zó leuk! Echt een ideaal handbagage koffertje.

Maandag ging ik eerst met het vliegtuig naar Londen voor het Coca-Cola Light x Marc Jacobs event en ’s avonds ging ik met de Eurostar van Londen naar Parijs voor een Bourjois event op dinsdag. Dinsdagmiddag zou ik met de Thalys weer naar huis gaan. Heel wat tickets dus die ik veilig in mijn tas op moest bergen…

Koffer gepakt, ready to go!

Nog even een lekker kleurtje op mijn nagels…

’s Ochtends vroeg op station Zwolle. Op naar Schiphol en vanaf daar door naar Londen voor Coca-Cola Light. Ik heb helemaal geen foto’s genomen van de reis zelf, gewoon vergeten, normaal doe ik dat altijd wel!

Aangekomen in het hotel, St Martin’s Lane. Ik sliep hier niet, maar ik ging wel eventjes mee.

Op Mascha’s kamer! Even snel make-up bijwerken, andere schoenen aan en weer weg.

Even wat eten in het St Pancras station voor we naar het event gingen. Ideaal: ik moest ’s avonds ook vertrekken vanaf dit station met de Eurostar naar Londen, en dat was echt tegenover het gebouw waar het Coca-Cola Light event was. Geen gedoe met de weg zoeken en stressen dus, maar gewoon naar de overkant wandelen en de trein in stappen. Ideaal!

Ik liet je woensdag al zien wat er allemaal gebeurde tijdens het Coca-Cola Light event, je kan deze blogpost hier lezen. Ik vond het ontzettend leuk om hierbij aanwezig te zijn. Ik ben al jaren groot Coca-Cola Light fan en verbruiker en het merk koopt ook regelmatig advertentieruimte in op MissLipgloss.nl. Dat ik mee mocht naar Londen vond ik ontzettend leuk, en wat gaaf om Marc Jacobs te ontmoeten.

Wachten op het interview met Marc Jacobs. Samen met zo’n tien andere journalisten kon ik hem interviewen, we hadden twintig minuten de tijd. Dat was wel wat lastig, want iedereen had natuurlijk wel een vraag, dus het was de kunst om op het goede moment mijn vraag te stellen zonder iemand te onderbreken. Het ging gelukkig hartstikke goed en ik kon hem wat leuke dingen vragen.

Daarna was het tijd om naar het St Pancras station te wandelen. De rest ging terug naar het hotel om zich klaar te maken voor het feest ’s avonds, waar ik helaas niet bij kon zijn. Maar hey, het maakte niet uit, want ik ging weer onderweg naar iets anders heel leuks! Ik ging met de Eurostar, een hogesnelheidstrein waarmee je in twee uur en een kwartier van Londen naar hartje Parijs reist. Het was voor mij de eerste keer maar ik vond het echt ideaal! Er was alleen geen internet in de trein, maar het was eigenlijk wel lekker om gewoon even te relaxen.

Het diner in de Eurostar, het ziet er op de kaart chiquer uit dan het daadwerkelijk was hoor, haha!

IV van Arjen Lubach lezen onder het genot van een glaasje champagne… Ik wil wel vaker met de Eurostar reizen, hoor! Haha!

In de taxi naar het hotel… Slaap lekker!

Een deel van de lobby van het mooie Hotel de Sers.

Parijs was dinsdag ineens super wit! Sneeuw! En het sneeuwde ontzettend hard. In Noord-Frankrijk sneeuwde het nog heftiger waardoor de Thalys niet meer reed. Met de auto waren de wegen ook niet begaanbaar…

Sneeuw!

We gingen een heel mooi oud Parijs gebouw binnen, naar een privé appartement waar een tentoonstelling was van 150 jaar Bourjois producten. Kijk deze oude chique kooi lift! Prachtig!

Deze Bourjois blush komt uit 1870, kostte destijds 5 Franse Franc. Het doosje is van karton en de puff van zijde. Er waren honderden van dit soort producten te bekijken bij de tentoonstelling, waar ik later nog veel meer van ga laten zien! Deze tentoonstelling is alleen voor de pers en helaas niet te bezoeken.

Ik heb eigenlijk niks van Parijs gezien, alleen vanuit de taxi, maar het is toch altijd mooi!

Dinsdagavond rond een uur of zes checkten we weer in in Hotel de Sers, want er gingen echt geen treinen meer naar Nederland. Ik kreeg veel tweets met ‘Heerlijk, nog een dag Parijs!’ maar het was echt maar een nachtje. Eten, slapen, en weer naar het station. Daarnaast was de stad nauwelijks begaanbaar, er lag een dik pak sneeuw en daar had ik me niet op voorbereid. Ik had geen laarzen of warme schoenen bij me, niet eens handschoenen of een muts, haha… Ik wilde liever gewoon naar huis, ik had woensdag gepland voor wat laatste afrondende zaken met betrekking tot mijn boek. Dat moest dus uiteindelijk met horten en stoten vanuit de trein met haperende wifi, haha. Uiteindelijk is alles goed gekomen. En gelukkig waren we met z’n zessen, ik stond er niet in mijn eentje.

Wit Parijs in, om de hoek bij l’Avenue even wat eten.

Dineren! Ik was er trouwens samen met Patricia van Kosmetiek, Maroesja van Marie-Claire, Stefanie van Elle en Manon van Grazia. Ik vond het echt een enorme eer dat ik erbij mocht zijn tussen zulke grote titels! Dankjewel, Bourjois!

Alles in mijn kleine koffertje proppen!

Overal make-up en beautyspullen, haha.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd zag het er al wat aangenamer uit, de zon scheen! wat heerlijk! En wat een geweldig mooi uitzicht!

Zon! I love it!

Zo warm mogelijk aankleden, voor het geval we wel uren op een koud station zouden moeten staan, somewhere in Frankrijk.

En… we gingen! Jaaa! Wel met 1.5u vertraging, maar we zaten, en we reden. Kijk dan hoe wit alles was! Uiteindelijk was ik om 17u thuis, in ook een wit Zwolle. Een dag later dan gepland, maar wel een avontuur, haha.

Nieuwe ColorSwitch!

THUIS. Lekker op de bank met laptop en dekentje. Brrrrrr wat is het koooouuuuudddd.

Voor Social Media Club Utrecht had ik een klein filmpje opgenomen over video en YouTube. Ik kreeg er superleuke tweets over en deze foto van mij ‘in actie’, haha! Zo leuk!

Donderdagochtend kwam bezoekster en studente journalistiek Tessa bij me langs voor een interview. Ze nam vanuit Brabant worstenbroodjes mee! Ohhh, dat was lekker! Dankjewel Tessa!

Hoe leuk, Bourjois chocolaatjes!

Essie gemixt met Essence.

Mijn panterjas weer eens aan! Ik kocht hem een jaar geleden bij Forever21 in New York, vind hem nog steeds zo leuk.

Vrijdagmiddag was de inwijding van ‘ons’ nieuwe kantoor. De Nieuwe Zaak, het bedrijf waarmee ik mijn webshop heb, is verhuisd naar een groter pand. Ander deel van Zwolle, en dus een andere kroeg waar de vrijdagmiddagborrel plaatsvindt. Ik was er weer eens bij en het was mega gezellig. Wel even wennen, zo’n nieuwe werkplek, ook al zit ik er niet eens de hele week (meestal een paar dagdelen).

Mijn regel ‘er mag niks voor en op de kast’ wordt nogal verbroken de laatste tijd…

Zaterdagse outfit.

Het is echt wel weer voor Uggs!

Ik houd van mijn hometown 🙂

Thee en lekkers bij Marije voor haar 24e verjaardag.

Prachtige ranonkels bij haar thuis. Zo mooi! Ik kan niet wachten tot de pioenrozen weer te koop zijn.

Hihi, leuke quote.

Zonsondergang bij de Thorbeckegracht.

Dat was mijn week weer! Komende week ben ik weer eens niet in Amsterdam, ik heb een iets rustigere week gepland. Vandaag zit ik de hele dag bij De Nieuwe Zaak op kantoor met Margot, zij doet haar afstudeerstage bij Miss Lipgloss. Superleuk! Woensdag ga ik lekker een dagje shoppen met vriendin Lotte en donderdag ga ik bij de drukkerij kijken, om te zien hoe mijn boek daar door de machines rolt… Gek hoor! Ik heb zin in deze week, genoeg te doen, maar wel iets rustiger in en rondom huis. Ik merk dat ik de laatste weken erg moe ben, zou het door het weer komen? Volgens mij heb ik echt zonnestralen nodig. Hebben meer meiden dit? Het zal vast een combinatie zijn, van het weer en allerlei deadlines. Gezond eten en naar mijn lichaam luisteren dus, deze week!

Fijne week gewenst! Bedankt voor het lezen weer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.