Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 maart 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Maart #2

Goedemorgen, maandagochtend, een nieuwe week, en een nieuwe Miss Lipgloss Sneak Peek! Met deze week: veel eten. Zoals eigenlijk elke week. πŸ˜‰ Enjoy!

Enchiladas gemaakt! Dat was een poos terug. Met het recept van Mascha. Lekkerrrr, al duurt het wel eventjes om ze te maken.

Proost πŸ™‚

OMG, lege inbox?! πŸ˜€

Smoothies! Ik ben gek op van dat dieprvriesfruit in doosjes van de Appie. Superhandig voor sappen.

Poes die we tegenkwamen in het voorbijgaan.

Waar is dit…? πŸ˜‰

Naar de Apple Store op het Leidseplein in Amsterdam geweest. Mijn. Hemel! Wat is dat groot! En wat hebben ze veel! Aaaaa! Niks gekocht trouwens, gewoon even rondgekeken.

Even langs de MAC Pro Store!

Voor deze beauties! MAC Show Orchid (ik ben de mijne kwijt en hij was bijna op, dus ik dacht, ik koop een backup. Als ik mijn andere weer vind dan gebruik ik die gewoon weer tot ‘ie op is πŸ™‚ en de Viva Glam Nicki!

Taartjes eten bij Le Pain Quotidien.

Toffe street art.

’s Avonds fijn op bezoek bij Lieke. Sommige vriendinnen zie ik veel te weinig omdat ze ver weg wonen, zoals zij. Weer heel veel bijgekletst, lekker gegeten… πŸ™‚

Geef me een fijne bank, een comfy outfit, een kleedje en een boek… En je hoort me een paar uur niet πŸ™‚

Noooooooooooo!

Op onze laatste avond in Amsterdam wilden m’n vriend en ik lekker uit eten. Op Twitter vroegen we tips en @designervintage zei me dat ik naar Lion Noir moest gaan. We bekeken de kaart op internet, vonden het wel een beetje duur, maar liepen er toch heen om even de sfeer te proeven. Eenmaal daar konden we het natuurlijk niet bij een drankje houden, het zag er zo mooi uit en we zagen zulke prachtige gerechten langskomen! Op de foto’s ziet het eten er niet superlekker uit, maar wow, ik denk dat ik nog nooit ZO lekker gegeten heb!

Vooraf had ik een gegrilde coquille met kaviaar

En mijn hoofdgerecht: eend met pastinaak en savooiekool. Die twee laatste dingen had ik nog nooit gegeten maar daarom vond ik het juist leuk om uit te proberen. En wooooooooow, wat was dat lekker! Ik moet echt zelf een keer pastinaak gaan klaarmaken. Het smaakt een beetje als aardappel, maar ook weer een beetje zoetig.

Toetje: stoofpeertjes met een soesje met vanille ijs gemarmerd met gluhwein.

Koffie na…

Echt, wow. We hebben allebei ontzettend genoten en elke hap was superlekker. Ik heb van mijn vriend natuurlijk ook geproefd (hij had een salade met jonge bloemkool en truffel, ree als hoofdgerecht en na chocoladefudge) en ik heb niks geproefd wat ik niet hemels vond. Als je een keer Γ©cht ontzettend lekker uit eten wilt gaan dan is Lion Noir echt een aanrader. Een hoofdgerecht kost rond de €25, voorgerechten ca. €15. Ik ga zelf normaal een stuk goedkoper uit eten, maar dit was echt zo anders! Wauw!

Trouwens, ik krijg veel vragen of ik een blogpost wil maken over mijn vriend, of een foto wil laten zien.Β  Ik beloof niks, het voelt niet goed om hem heel erg prominent op mijn site te zetten (zeker niet in een losse blogpost), daar zit hij ook niet per se op te wachten. Ik laat wel dingen zien die ik met hem doe, misschien later een foto. πŸ™‚

Terugwandelen…

En de volgende dag nagenieten πŸ™‚

Ik had een spannende afspraak bij de Bakkerswinkel, en ik kreeg twee cadeautjes van de persoon in kwestie. Lief!

Daarna kwam m’n vriendje mijn kant op om iets te vieren! Haha, we eten echt vaak, veel en graag samen.

Comic winkel in Amsterdam met toffe kussens. De linker vind ik gaaf.

Toffe beeldjes…

Tweedehands winkel met Engelse boeken.

Jep!

Mooie quote…

Dit boek kocht ik bij de tweedehands winkel, super leerzaam en interessant!

Ik kocht ook tekenspullen. Vroeger tekende ik dagenlang. Als we op vakantie gingen, nam ik alleen tekenspullen en boeken mee, en vulde ik daar mijn week mee. De laatste jaren teken ik nooit meer en dat vind ik toch wel jammer. En dus kocht ik een boek om in te tekenen, potloden en pennen. Deze tekening is geinspireerd door werk van Mark Ryden. Ik vind het heerlijk om weer te tekenen, het is voor mij ultieme ontspanning en ik vind het gewoon heel erg leuk om te doen. Ik heb het echt gemist!

Koffer gepakt om terug naar huis te gaan: gelukt!

Je leven is van jou πŸ™‚

FINALLY!

Fel roze is niet lelijk!

Video’s importeren…

Nog een tekening πŸ™‚ Nu nog alleen met potlood.

NEW GIRL!!! Wanneer komen Nick en Jess nu bij elkaar?!

Deze is af πŸ™‚

Pen toegevoegd…

Klaar πŸ™‚ Ik bleef maar streepjes toevoegen, haha. Ik vind schaduwen maken met pen echt leuk om te doen. Ik gebruik hiervoor Staedtler fineliners.

Op kantoor aan het werk voor de shop!

Taart! SinQel en Bouman hebben een Thuiswinkel Award gewonnen, en zij zijn klant van De Nieuwe Zaak. Iets te vieren dus!

Hmmm appelkruimel!

ik denk… tijd om naar huis te gaan!

Bladerend door mapjes op mijn externe schijf kwam ik foto’s van Kreta tegen, waar ik in 2008 met Mascha was. Aaaa! Wat zijn we veranderd en wat was dat leuk.

Sims 3 opnieuw geΓ―nstalleerd, met Wereldavonturen, Beestenbende en Showtime! Kijk deze leuke kleren! En dat kapsel! Aaaaa! πŸ˜€

Afgelopen zaterdag was ik naar Rotterdam voor opnames voor een promovideo van Rabo Sessions van Rabobank. Ik ben gevraagd als ‘inspirational rolmodel’, en ik dus tijdens deze session jongeren inspireren. Echt ontzettend tof en superleuk dat ze mij hebben gevraagd. Verder doen er nogΒ  twee mensen mee: een topkok en een breakdancer.

En hoe toevallig, de cameraman is het vriendje van iemand waar ik mee samenwerk bij CosmoGIRL! Kleine wereld!


Uhhh πŸ™‚

Fijne week iedereen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.