Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 maart 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Maart #2

Goedemorgen! Zoals ik al vertelde heb ik een week met afspraken achter me, en dat verliep eigenlijk heel relaxed! Kijk je mee naar mijn week?

We zijn ‘klaar’ met Grey’s Anatomy (of nou ja, we lopen nu gelijk met Amerika) dus het is tijd voor een nieuwe serie op DVD. Mad Men had ik al een tijdje liggen en daar zijn we nu in begonnen. Heerlijk om ’s avonds voor het slapen gaan te kijken, of in het weekend. Tot nu toe vinden we het erg leuk, weer heel wat anders!

Ik houd van deze hoge waxinelichtjes, branden acht uur lang! Love it!

Rechts wel gestijld, links niet… Haha! Niet lang meer en ik laat alles op één lengte knippen (de onderste laag is nu nog wat korter).

Maandag kwam er een complete cameraploeg bij me thuis voor opnames voor een leuke campagne die binnenkort hier op MissLipgloss.nl. te zien is. Cameraman, regisseur en geluidsman, inclusief al het materiaal, het was een volle bak in huize Lipgloss.

Ik werd de hele dag gefilmd en eigenlijk werd mijn werkdag vastgelegd, waar ik inspiratie vandaan haal en wat ik allemaal doe voor MissLipgloss.

Die lampen wil ik zelf ook! Ideaal voor filmpjes!

Op straat filmen… Wat was het leuk!

Bij Brasserie Jansen… We hebben de hele dag gefilmd, van half 10 tot 17 en ik ben ontzettend benieuwd hoe het resultaat gaat zijn. Je zal het binnenkort zien, het worden twee korte filmpjes over mij en mijn werk, een soort mini documentaires. Het filmen zelf was al zo leuk!

Dinsdag ging de wekker om half zes, want ik moest om half 9 bij het Andaz hotel zijn voor een afspraak. Ik vind dat eigenlijk wel lekker, zo vroeg eruit, ik ben echt een ochtendmens! Zolang het in ieder geval niet elke dag zo is, haha. We zijn druk bezig met het regelen van een locatie voor het lanceringsfeestje voor m’n boek op 9 april, en misschien wordt dat wel het Andaz. Ik ben er in ieder geval verliefd op.

<3 het Andaz

Het was ontzettend lekker weer dinsdag, de zon scheen en het was heel zacht qua temperatuur. Wat is Amsterdam toch mooi!

Daarna ging ik naar het Okura waar ik samen met een aantal andere bloggers een te gekke sushi workshop kreeg! De foto’s daarvan heb je al kunnen zien op MissLipgloss, wat was dit gaaf! En lekker vooral!

Hmmmmm toetje! Ik ben gek op toetjes!

Laatste stop van die dag was bij MOOI PR. Even bijpraten over alle merken, nieuwe producten en allerlei dingen die op dit moment spelen. Altijd leuk om daar even te zijn!

Kasten vol beautyproducten. Daar wordt een meisje toch blij van?!

Ik ben gek op toffe USB-sticks. Zoals deze van Kikkoman!

Woensdag startte de voorverkoop van mijn boek in de Miss Lipgloss Shop. Dit ziet er allemaal heel simpel uit maar dat was het niet. Na weken voorbereiden was het zover, en er ontstonden nog wat technische foutjes op het laatste moment. Gelukkig is het helemaal goed gekomen, maar het was nog wel even met z’n allen uitzoeken hoe het nou opgelost moest worden… Op dat soort momenten ben ik zo blij met het team van De Nieuwe Zaak. Ik kan nu eenmaal niet alles zelf en deze mensen weten alles van webshops. In je eentje ga je snel, maar met z’n tweetjes kom je verder, zeg ik altijd maar.

De statistieken bekijken! Zo leuk, het ging zo hard!

Wooooooow… Jeetje, wat veeeel!!!

Donderdag make-up loos in de trein naar Amsterdam. Weer drie afspraken op de planning, eerst kreeg ik een beautybehandeling bij City Spa. Hmmmm…

Mooie lamp!

Ik ben gek op dit interieur met pasteltintjes. Over de behandeling lees je later meer!

Daarna ging ik snel door naar Beauty Brands United, een event van MOOI PR, waar allerlei merken staan met hun (nieuwe) producten. Hier zijn altijd ontzettend veel mensen uit de beautybranche dus het is altijd heel leuk om bekenden te zien even bij te kletsen. Ik kon nog geen meter lopen of ik zag al wel weer bekenden, zo leuk!

Hmmmm hapjes!

Prachtige look van mijn visagie docente Pascale Tesser bij Make Up Studio.

Thierry Mugler flesjes laten bijvullen, love dit systeem! Dit staat ook in parfumerieën waar Thierry Mugler wordt verkocht. Je kan dan je navulbare flacon bij laten vullen, en dat is goedkoper dan een nieuwe fles kopen. En beter voor het milieu.

Laatste stop bij een restaurantje samen met Debbie en Mascha om bij te kletsen met het PR bureau van haarverzorgingsmerk Aussie. Met een Australian Pie natuurlijk, hmmm!

En daarna nog een kleine risotto, daar kan je me voor wakker maken! We hebben bijgekletst over het merk, de producten, de werkwijze, en natuurlijk gewoon over andere dingen, want we zijn niet alleen maar collega’s.

Ik had een goodiebag van tien kilo bij me dus ik nam een Uber naar het station. Deze chauffeur kende Miss Lipgloss! ‘Ben jij niet de mevrouw van de beauty site? Lipgloss?’ Vervolgens wilde hij voor zijn vriendin nog even een foto van me maken. Zo leuk! Ik heb zo gelachen dat deze jongen mijn site kende!

In de trein naar huis…

De inhoud van de royale goodiebag! Ik krijg vaak vragen of ik niet producten aan bezoekers weg wil geven omdat ik het zelf niet kan gebruiken, maar wat over blijft gaat naar Look Good Feel Better, een goed doel dat workshops geeft aan kankerpatienten. Ik denk dat de producten daar goed terecht komen. Andere winacties zie je nog genoeg voorbij komen op MissLipgloss 🙂

Vrijdagmiddag is shopdag, en dan zit ik de hele dag op kantoor bij De Nieuwe Zaak. Vrijdag is buiten-de-deur-lunch-dag en we gingen naar Pigalle. Niet mijn favoriete plek om te lunchen maar deze salade was erg lekker!

Met Menno

Overleg, want komende week gaat De Nieuwe Zaak verhuizen! Naar een groter pand, want het paste al een hele tijd niet meer echt.

Laatste keer Miss Lipgloss Retail overleg in het oude pand… Snif.

Het ziet eruit als ehm, een maaginhoud, maar dit is een van de lekkerste gerechten van mijn vriendje: spitskoolschotel. Hmmmm

Zaterdagochtend zat ik om 9u klaar voor een telefonisch interview met de Zwolse Omroep. Was leuk! Wie heeft het geluisterd?

Soms helpt Aranka me met nagellak swatchen maar de laatste tijd doe ik het toch ook wel weer eens zelf. De zaterdag is perfect voor het swatchen van flink wat nagellakjes. Je ziet het deze week op de site!

Doordeweeks werk ik altijd aan mijn bureau of aan de eetkamertafel, in het weekend zit ik vaak op de bank in mijn joggingbroek. Het voelt relaxed, terwijl ik eigenlijk gewoon hetzelfde doe qua werk, haha! Ik vind het weekend altijd heerlijk, dan heb ik meer tijd om foto’s te maken en relaxed aan MissLipgloss te werken.

Na allebei een dag thuis te hebben gewerkt gingen we ’s avonds gezellig even bij La Cucaracha eten, een Mexicaans restaurant hier in Zwolle. Het was ontzettend lekker, echt een aanrader!

Ik heb weer een nieuwe Travalo gevuld, met Just Cavalli, hmmmm.

Vliegtickets en treintickets klaarleggen voor morgen! Ik ga morgen namelijk met Coca-Cola Light naar Londen. ’s Ochtends vlieg ik daarheen (weer samen met Mascha en Raquel van Metro Mode, yay!) en ’s avonds neem ik de trein van Londen naar Parijs. Ik slaap dan in Parijs en op dinsdag is er een event van Bourjois daar. Bourjois stond al een tijdje vast, en later kwam daar Coca-Cola bij. Ik wilde graag naar allebei dus we hebben het perfect zo opgelost! Dinsdagavond ga ik weer naar huis, met de Thalys. Ik heb er super veel zin in! De tweede en derde perstrip van dit jaar.

En dat betekent weer koffer pakken! Voor een nachtje stelt het niet zoveel voor, maar ik moet altijd veel electronica meenemen. Ik neem altijd mijn laptop, camera en iPad mee (om boeken op te lezen en spelletjes op te spelen) en daar heb ik altijd opladers en kabels voor nodig. Er gaat altijd weer meer mee dan de bedoeling is, maar als het in dit koffertje past is het prima.

Ik ga morgen dus eerst naar Londen, dan naar Parijs, daar slaap ik. Wel apart, maar het is heel goed te doen! Ik heb er zin in! Verder heb ik een vrij rustige week en ga ik eens niet naar Amsterdam (behalve dan naar Schiphol). Ook wel eens lekker, een weekje Zwolle.

Fijne week!

XXX


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.