Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 maart 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek maart #1

Maart, hallo! Nog maar een maand tot mijn boek in de winkel ligt, woooo! Maar eerst nog gewoon even afgelopen week. Kijk je mee?

Je kan vandaag en morgen nog meedoen met de Jawbone JAMBOX winactie! Deze draadloze bluetooth speaker (voor bijvoorbeeld je telefoon) t.w.v. €179,95 geef ik weg op de MissLipgloss Facebook pagina. Check hem hier opMobielBereikbaar.nl.

Mooi nude lakje van Herome, Wellington.

Lang geleden, het was weer eens tijd voor caprese salade. Hmmm. Lekker makkelijk met van die kleine buffelmozzarellabolletjes en kleine tasty tom tomaten.

Ik ben echt verzot op paddenstoelen (tja…) dus we aten weer eens paddenstoelenlasagne. Het recept is van Allerhande.

Mooie quote van Isaac Asimov. Alles is toeval…?

Mooi leren jasje gezien, maar ben eigenlijk naar één op zoek met wat ‘sterkere’ schouders.

Te handig: mini Nivea Sun!

Dinsdag sushi time met Lotte! We hebben vier uur lang zitten kletsen en eten, haha… Met vriendinnen plan ik nu altijd meteen nieuwe afspraken in (‘anders komt het er niet van’) dus ik ga binnenkort gezellig een dag shoppen met Lotte in Utrecht. Op spijkerbroekenjacht!

Lieve Lotte 🙂

Weer eens een jeans uit de kast getrokken. Deze zit alleen niet lekker, dus ik ga binnenkort op zoek naar comfy jeans. Ik wil gewoon weer vaker spijkerbroeken aan, ik vind het altijd zo leuk staan. Jasje is trouwens van H&M.

Gezonde en vullende lunch: omelet met 250gr groente (prei, champignons en ui).

Op bezoek bij hannah in Voorthuizen. Helaas niet voor een lekkere behandeling, haha…

Maar wel om interessante dingen te bespreken 🙂 Links zie je Loes (stagiaire) en rechts Marij (van de uitgeverij van mijn boek).

Wauw, dit was lekker! Het is een variatie op dit recept. Wat ik anders heb gedaan:

  • quinoa in plaats van couscous
  • halve avocado in plaats van courgette

En dit was nog lekkerder. Heerlijke lunch, maar ook te gek als avondeten.

Ik ging naar het Andaz hotel in Amsterdam voor een diner met het bureau waarmee ik vorig jaar vier dagen op culinaire trip naar Metz en Nancy ging. Vanuit de tuin van het Andaz zie je deze geweldige muurschildering.

De inrichting van het Andaz is geweldig. Kijk deze mooie lamp!

Wauw!

En nog een keer wauw…

Het voorgerecht

Een gang in het hotel, gaaf!

En de wc..

Het toetje. Mijn favoriete gang, altijd! Het is een soort mega soes gevuld met gele room. Hmmm

Samen met @patjem en @sabinedewitte. Al jaren volg ik dit ‘duo’ en nu waren ze ineens ook daar! Het was echt raar en vooral heel leuk om ze in het echt te zien.

Nagellak bewonderen in de trein… Het is een kleur van Givenchy, maar weet zo even niet hoe deze heet. Blogpost komt binnenkort online!

Ik een jaar of twee, drie, geleden.

Hahaha… Het is altijd gezellig op het kantoor bij de Miss Lipgloss Shop. Als ik de oplader van m’n laptop in het stopcontact wil doen, moet ik altijd onder de tafel kruipen en Aukje maakte hier even een gezellige foto van… Even een momentje voor mezelf!

Samen met mijn broer Bas ging ik naar de Heineken Music Hall voor Two Door Cinema Club! Jaaaaaa! Ik zou vorig jaar naar een concert van ze in paradiso gaan, maar toen was ik ziek… Zo stom… En nu had ik een nieuwe kans! Ik vond het zo ontzettend leuk! Er waren ook wat MLG lezeressen maar helaas heb ik niemand gesproken!

Woohoo… Je ziet niks, haha! Concerten en festivals zijn de enige momenten dat ik het vervelend vind dat ik ‘klein’ (1m67) ben. Verder vind ik het nooit een probleem, ik heb er echt geen problemen mee, maar alleen dán… Ik kijk altijd tegen ruggen aan!

Aan het einde van het concert liepen we naar achteren en gingen we bovenop de tribune staan kijken. Wauw, wat een gezicht! Prachtig. Het was te gek. Ik vond het zo leuk!

Het weekend bracht ik grotendeels op de bank door, met de laptop op schoot. Het weekend is meestal een rustmoment waarin ik heerlijk de tijd heb om in alle rust dingen bij te werken die de rest van de week niet lukken of waar ik dan niet aan toekom. Ik ben nu druk bezig met de laatste loodjes voor het boek en de boeklancering voor de pers op 9 april.  Het weekend was ik vooral bezig met het beeld voor het boek, de vormgeefster is het nu allemaal aan het vormgeven. Het wordt zo mooi!

Ik kan niet wachten tot het 10 april in de winkels ligt. Ik denk dat ik die dag alle boekhandels in Zwolle afga om te kijken hoe ze er bij liggen, hahaha… Het lijkt me zó bizar. Vooral omdat het zo’n grote droom van me is, dat ik mijn eigen boek in de boekhandel zie liggen. Ik ben benieuwd hoe dat voelt straks. Maar voor nu is het proces vooral heel leuk, ik geniet er met volle teugen van, echt álles aan het maken van een boek is leuk.

Zaterdagmiddag kwam een van mijn beste vriendinnen Marije langs om koffie te drinken en me ‘officieel’ te vragen of ik de make-up op haar trouwdag wil gaan doen! Yaaay! Ik wist al dat ze wilde dat ik het ging doen, maar de officiële vraag moest nog komen, haha. In september gaat ze trouwen en ik vind het zo leuk dat ik er de hele dag bij ben, het is mijn eerste vriendin die gaat trouwen. Ik doe trouwens normaal geen bruidsmake-up meer (ik heb daar geen tijd voor helaas) maar voor Marije maak ik natuurlijk een uitzondering.

Zondag: tijd voor een lekkere lange douche met Rituals Tao producten. Binnenkort een review!

Mijn favoriete pastasaus bestaat uit alleen maar olijfolie, tomaat, knoflook en zout en peper. Ik zal hier binnenkort een video van maken om te laten zien hoe je het in elkaar kan flansen. Het is super makkelijk!

Mijn kasten zijn weer lekker opgeruimd en (bijna) alles wat er op en voor stond, zit er nu ín. Al blijft dat vaak niet lang zo, haha.

Begonnen met een nieuwe serie: Mad Men!

Ik kan altijd zo gelukkig worden van kleine, handige dingetjes. Zo ook deze dubbel hoge waxinelichtjes die 8 uur branden. Niet meer om de paar uur die rotdingen verwisselen, ze gaan gewoon een paar avonden mee. Vet fijn! Ze komen trouwens van Hema.

Dat was mijn week weer! Iets rustiger dan normaal. Komende week heb ik twaalf afspraken staan waarvan zeven verdeeld over twee dagen! Woa, haha, dat zal wel een beetje hectisch worden. Die ‘drukke’ dagen zijn trouwens in Amsterdam, het kwam nu goed uit om meerdere dingen met elkaar te combineren. Dinsdag moet ik om 8.30u in Amsterdam zijn om de locatie voor de borrel voor de lancering van m’n boek te bekijken, spannend! Verder heb ik die dag ook een geweldig gave sushi workshop van de chefkok van het Okura! Daar ga ik natuurlijk foto’s van maken om aan je te laten zien. Verder zijn het eigenlijk vooral afspraken voor mijn blog, bij PR bureaus, donderdag heb ik een beautybehandeling bij een spa in Amsterdam en daarna ga ik naar Beauty Brands United, een jaarlijks groot persevent. Deze dingen zal je allemaal uiteindelijk voorbij zien komen hier op de site!

Vandaag heb ik video opnames voor een campagne op mijn site die je over een tijdje zal kunnen bewonderen. Een leuke week voor de boeg, ik heb er vet veel zin in!

Een hele fijne week gewenst, maak er wat moois van, liefs,


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.