Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 juni 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Juni #3

Ik vertelde het je al in de vorige Sneak Peek, ik zou even rustig aan gaan doen! En dat heb ik ook echt geprobeerd afgelopen week.

Met de nadruk op ‘geprobeerd’, haha, ik vind stil zitten maar lastig. Toch heb ik de afgelopen week vooral heel erg veel geslapen (mijn regel van de afgelopen week was: slapen wanneer ik moe ben) en alles in een heel rustig tempo gedaan. Wil ik normaal alles zo snel mogelijk, nam ik nu de tijd. En ik voel me al een stuk meer relaxed! Deze week dus ook wat minder foto’s en veel minder spannende dingen. Ik heb gewoon een rustige week gehad, en heb mijn komende weken ook iets rustiger ingepland. Ik hol mezelf soms voorbij 😉

Na zeven dagen dragen mijn panter SylvieNails er af gehaald, zoals je ziet is mijn wijsvinger en duim beschadigt (de bovenkant), verder zit het er nog perfect op! Ik zal binnenkort hier even een uitgebreide review over schrijven.

Ik liet het al zien in de Beauty Bits, deze keer met de voetbalwedstrijd ging ik toch voor een beetje oranje! Geen hele voetbal-outfit, maar wel een beetje in oranje sfeer.

Naar het station wandelen, Zwolle is mooi.

🙂

Weer een keertje in Dalfsen! Tot twee jaar geleden woonde ik daar zelf, nu wonen mijn ouders er nog.

Cadeau van mijn moeder en broer voor vaderdag. Mijn vader is hobby-DJ en heeft elke week zijn eigen programma op de regionale radiozender. Verder wordt hij de laatste tijd regelmatig ingehuurd om op feestjes te draaien (80’s en 90’s muziek). Dus hij kreeg een set lampen! Hij heeft laatst ook zelf een draaitafel gekocht. Ik vind het gaaf dat mijn vader (die 50+ is) nu nog zijn passie volgt. Radio is altijd een grote hobby van hem geweest, als tiener al, en dat hij daar nu nog zo mee bezig gaat vind ik echt cool.

Ik gaf hem zelf trouwens een boek en een geurtje!

Chubby pakte mijn Sylvie vijl af!! Natuurlijk pakte ik hem na de foto meteen af, ik wil niet dat Chubs zijn tanden gaat vijlen 😉

Chubby kan gewoon nooit normaal doen 😉

Tickets voor Londen zijn binnen! Volgende week ga ik twee dagen naar een plaatsje vlakbij Londen om de Rimmel fabriek te bezoeken. Gaaf!!

Reviews over parfums schrijven, dan moet ik tijdens het bloggen natuurlijk soms wel even snuffelen…

Ik ging naar Sjieke Zusje in Librije’s Zusje! Ik was hiervoor uitgenodigd door de Sjieke Dames businessclub. Dit is een zakenclub voor ondernemende vrouwen. Ze organiseerden een netwerkavond bij Librije’s Zusje en het leek me natuurlijk heel leuk om hierbij te zijn! Er kwamen 125 vrouwen.

Letterlijk een kijkje in de keuken bij de Librije, hoe gaaf! Ik ga er zelf in september voor het eerst eten (ik heb het cadeau gekregen en ga met een paar mensen die heel belangrijk voor me zijn (en zijn geweest) de afgelopen jaren rond MissLipgloss) en ben ontzettend benieuwd. Leuk dus om eens in de keuken te mogen kijken!

Bonbons aan het maken… Daar gaat meer tijd in zitten dan je denkt, wow!

Wijn proeven met Therese, met bijpassende hapjes.

Het was allemaal heerlijk en leerzaam, en hierna was er een walking dinner in de binnenplaats. Daar heb ik gezellig staan kletsen met allerlei dames en kwam ook wat bekenden tegen. Ontzettend leuk, zo’n avond!

Waaa, een nieuwe accessoires set voor de Sims 3! Hoooeee leuk!

Nieuwe quote op de site! Deze slaat natuurlijk op de periode waar ik nu even inzit. Even wat stapjes terug doen om weer helemaal terug op de baan te komen 🙂

Risotto ziet er niet lekker uit op foto’s, maar hij was zo lekker! Dit is paddenstoelenrisotto.

Katy Perry Pakt uit!

De fles vind ik nogal lelijk, maar wat is deze geur ontzettend lekker! Het is Truth or Dare van Madonna.

Haaa, ik heb Katy Perry gemaakt!

Ik ben sinds een tijdje abonnee van LINDA. en vind dat echt een heel leuk en fijn blad!

Na een jaar twijfelen eindelijk een nieuwe camera gekocht! Geen spiegelreflex, maar een systeemcamera.

Ik zal binnenkort een blogpost maken over alle ‘gadgets’ die MissLipgloss.nl mogelijk maken en dan wat meer vertellen over mijn nieuwe speeltje 🙂 Ik gebruikte al zo’n 3 – 4 jaar mijn oude spiegelreflex en dat dingetje was echt op. Er gingen steeds meer dingen aan kapot, hij was traag en voldeed niet meer aan de eisen die ik stelde. De Olympus die ik had wordt niet meer gemaakt, dus ik wilde er ook geen nieuwe objectieven meer voor kopen. Tijd voor een nieuwe camera dus! Later meer hierover. Je zal het langzaam op MissLipgloss.nl gaan zien, de foto’s met mijn nieuwe camera.

Mijn lievelingseten, moest toch weer eens voorbij komen in de Sneak Peek!

In een heel leuk winkeltje in Zwolle met honderden bordspellen! Hoe leuk is dat, in plaats van al die digitale games van nu. Gewoon gezellig een bordspel doen!

Wij kochten Jungle Speed, wat is dat een hilarisch spel! Leuk, snel en heel simpel om te begrijpen.

Alleen scheurde ik mijn nagel nogal… Au!

Ik maak elke dag wel een keer (of vaker) een fruitsalade met verschillende soorten vers fruit. Heerlijk, ik ben gek op fruit.

Zondag is hoofdzakelijk een relaxdag, en we gingen het Catan kaartspel proberen. Ik ben gek op het bordspel maar dat kan je niet met z’n tweetjes doen, het kaartspel is speciaal voor twee personen. Het is wel heel anders, maar de essentie is hetzelfde: je territorium vergroten en steden en dorpen bouwen. Super leuk!

Iedereen een fijne week gewenst! Ik vier zondag mijn verjaardag voor mijn familie dus moet heel wat voorbereidingen treffen en ga volgende week naar Londen. Ik ga eind juli nog een week op vakantie (naar Terschelling! En daar heb ik zo goed als geen internet, OMG!) dus ik ga deze week vooruit werken. Ik heb heel veel inspiratie dus ik weet zeker dat het helemaal goed komt!

XXX


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.