Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 juni 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Juni #3

000Goedemorgen 🙂 Maandag Sneak Peek tijd! Ik heb afgelopen week weer foto’s gemaakt en niet alleen in Nederland, ik was namelijk ook vier dagen op het mooie Ibiza!

IMG_6741

Zondags outfitje; vaderdag! De broek is van Only, het jasje van Loavies, de sandaaltjes van Supertrash.

IMG_6742

Woo, het nieuwe boek van Lisette Jonkman! Ik ben er net afgelopen week in begonnen en de eerste pagina’s smaken naar meer!

IMG_6753

Cadeautje voor vaderdag; Dior Homme Cologne. Een hele frisse, zomerse herengeur, erg lekker en anders dan andere herengeuren.

IMG_6756

Chubby chillt ‘m hard.

IMG_6758

Ik kwam er tijdens het pakken van mijn koffer achter dat mijn roze koffer die ik altijd gebruik maar liefst zes kilo weegt! Leeg!!! Nu is het slot ook al kapot en begint de koffer uit elkaar te vallen. Op zoek naar een lichte koffer dus. Ik heb ook een stoffen koffer maar die is een slag kleiner. Die nam ik maar wel mee naar Ibiza, want voor vier dagen heb ik toch niet zoveel nodig. Of nou ja, ehumh…

Mascha en ik gingen samen naar Ibiza! We waren niet de enige met dat idee, want bekenden van ons waren daar ook. Ze nodigden ons uit om bij hun te komen slapen want ze hadden toch nog plekken over! Leek ons super gezellig en dus vierden we vakantie met allerlei leuke mensen.

IMG_6760

In het vliegtuig bladerden we door Fab en zagen we ineens Mascha! Aaa!

IMG_6766

Ibizaaaaa! Beiden waren we er nog nooit geweest, super benieuwd dus.

IMG_6767

In de auto naar het huis van onze vrienden…

IMG_6775

En uhhh woooooooow! Dat was wel mega relaxed daar!

IMG_6779

Op de dag van aankomst waren we met z’n viertjes en ’s avonds kwam de rest. Woensdag kwam nog een nieuwe lading mensen en toen waren we met z’n twaalven. Maandag, dinsdag en woensdag overdag waren we met z’n achten.

IMG_6785

Omdat het erg prijzig was om elke avond met z’n allen uit eten te gaan had Niels, die de villa had geregeld, een kok ingehuurd. Super chic, en een stuk voordeliger dan uit eten. Zelf koken was blijkbaar geen optie, hahah 😉

IMG_6786

Superlekkere gazpacho! Ed – de kok – was echt de bom, we hielden van hem vanaf de eerste hap.

IMG_6793

De vier dagen Ibiza bestonden vooral uit slapen, relaxen, hangen, zwemmen, boekjes lezen, heeel veel kletsen en lachen en één avond zijn we wezen stappen.

IMG_6799

Te lekker, water met heel veel citroen en munt.

IMG_6801

Waterkerssoep, mmmm

IMG_6810

Maandagavond viel de stroom uit, improviseren dus! Kampvuur, kaarsjes en met onze telefoons als zaklampen rondlopen. De sfeer werd er wel leuker van eigenlijk, het had iets heel knus. Overdag deden we allemaal wel even een dutje en elke avond werd het mega laat omdat het gewoon te gezellig was.

DSC_0006

Dit uitzicht hadden we vanaf de ingang van het huis, echt insane.

DSC_0014

Neon soep! Paprika.

DSC_0019

Dinsdag met z’n negenen. Die dag vertrok er ook weer iemand, helaas. Het was een komen en gaan van mensen, onwijs leuk.

DSC_0023

Fruitsalade <3

 DSC_0030

Prachtige bloemen overal!

DSC_0038

Chillen en werken

DSC_0039

De zonsondergangen daar…. Zucht!

DSC_0040

De hele dag ging iedereen z’n eigen gang en rond een bepaald tijdstip aan het einde van de dag kwamen we allemaal bij elkaar om te eten, te borrelen, te kletsen.

DSC_0045

’s Avonds een dutje doen of even op de bank hangen voor we uit gingen.

IMG_20130619_223010

De party groep van dinsdagavond! We gingen naar Amnesia, een hele grote bekende club op Ibiza. Major Lazer en Skrillex zouden draaien. Ik ben niet zo’n partyganger dus ik was mega benieuwd of ik het tof zou vinden. De voorpret was sowieso al leuk met z’n allen.

IMG-20130620-WA0007

De dames

DSC_0049

Onderweg! Yayyyy

DSC_0055

Ik heb geen woorden voor deze avond. Ik heb serieus een van de leukste avonden van mijn leven gehad. De muziek, de mensen, de sfeer, alles was zo gaaf. Uiteindelijk waren we om half zeven thuis en ik had de dag erna wat moeite met op gang komen, haha. De rest ging die dag overdag nog naar een feest, ik bleef bij de villa samen met Nikki.

DSC_0061

Ed vertrok op woensdag, snif. Bye Ed! Hopelijk tot snel!

DSC_0064

Ik heb heel wat tijd besteed bij de rand van het zwembad, heerlijk.

DSC_0067

Lavendel… Ik houd niet heel erg van lavendelgeur in cosmetica, maar ‘verse’ lavendel; hmmmm

DSC_0071

Woensdagavond was onze laatste avond en toen kwamen er nog meer mensen langs. Barbecue time! We gingen niet uit maar hadden plezier bij het huis. Een probleempje met de geluidsinstallatie (hij viel spontaan uit om de paar seconden) resulteerde in een spelletje waarbij iedereen moest gaan zitten en de laatste die zat had verloren. Uiteindelijk stonden we stoelendans te doen. Ik zat in de finale!!!! Hahaha, ik vond stoelendans als kind al superleuk. Wat een te gekke avond en iedereen lag pas rond een uur of vier in bed.

DSC_0072

Donderdag, onze laatste dag.

DSC_0074

Overdag zaten de meeste mensen vooral te werken. Laptop op tafel of bij het zwembad op schoot en bezig. Gedurende de dag verdwenen de laptops van tafel en gingen we leuke dingen doen. voor de meesten was het een werkreis dus overdag ging het werk gewoon door. Bijna iedereen die mee was had een eigen bedrijf en dan stopt je werk natuurlijk nooit écht.

DSC_0082

In de auto, een rondje over het eiland maken! We hebben niet zoveel van het eiland gezien en hebben eigenlijk vooral gerelaxed bij het huis.

DSC_0084

Mooi strand met superblauwe zee. Dit is vlakbij Es Vedra waar een sterk magnetisch veld hangt, telefoons en elektronische apparatuur werkt hier ook niet of slecht.

IMG-20130620-WA0000-1

Met Robert en Mascha

DSC_0085

Cala d’Hort

IMG-20130620-WA0006

Vlak voor Mascha en ik naar het vliegveld vertrokken hingen we met z’n allen bij het zwembad. Een van de mannen had een GoPro mee, een mini cameraatje waarmee je vette shots kan maken en onder water kan filmen. We zijn met z’n allen een voor een het water in gesprongen met de GoPro in onze handen en het was zó grappig. Ik heb trouwens als enige mijn kleren aan omdat ik mijn bikini al had ingepakt en hij ergens onderin mijn koffer zat. Ik ben dus maar met kleren en al het water in gesprongen, hehe. Ik ben benieuwd naar het filmpje dat ze gaan monteren…

IMG-20130620-WA0009

IMG-20130620-WA0005

Met z’n allen gierend van het lachen naar de beelden kijken, echt hilarisch.

 

 

 DSC_0101

Ik heb in deze vier dagen zoveel mooie bloemen gezien! I love it.

DSC_0104

Mooi nagellakkleurtje…

DSC_0106

Tijd om afscheid te nemen. Ik heb geen woorden voor hoe geweldig deze vier dagen waren. Vooral uitgerust, geslapen, gerelaxed, gewerkt, gelachen, gehuild, gegeten, gedronken, gefeest en verstand op nul gehad. Het was echt onvergetelijk en heb superveel lol gehad en een andere band gekregen met de mensen waar we mee op Ibiza waren.

Helaas hadden we wat vertraging op de weg terug naar huis waardoor Willem (die me op kwam halen) en ik héél laat (of eh, vroeg in de ochtend) thuis waren. We zouden vrijdag voor een weekend naar Disneyland gaan maar dat heb ik afgezegd. Ik baalde er van en vond het best een moeilijke keuze, want ik had er zoveel zin in, maar het ging gewoon niet. Ik wilde niet ‘koste wat kost’ gaan en dan zondagavond helemaal stuk terugkomen. Ik wil komende week ook weer aan het werk, video’s opnemen en blogposts maken en ik wil dan niet uitgeteld in bed liggen.

DSC_0116Testen maar… Binnenkort meer hierover!

IMG_20130622_175150

Gedroogd fruit gekocht in een supermarkt op Ibiza, enorme bak voor €2. Jammer dat we dat hier niet zo goedkoop hebben. Te lekker!

IMG_20130622_202830

Panter en neonroze, heerlijke combi!

IMG_20130622_204023

In de trein…

IMG_20130623_010748

…naar Stone Rock! Voor de derde keer organiseerde mijn broer dit festival. Elk jaar wordt het groter en beter en dit jaar was het ook weer ontzettend gaaf. Ik ben heel trots op hem dat hij dit zo weet neer te zetten. Het was echt te gek en vooral de Memphis Maniacs vond ik geweldig.

IMG_20130623_115754

Spelen met nagellakjes…

IMG_20130623_124137Nieuwe aanwinst voor mijn foute souvenir verzameling op mijn koelkast van de afgelopen jaren! Tokio, Barcelona, New York, Lanzarote, Ibiza, Curacao, Marokko en natuurlijk ZWOLLE haha!

Hieronder komt wat ongezellige, niet happy persoonlijke info, voor de dames die het niet leuk vinden om daarover te lezen, is deze blogpost nu afgelopen. Liefs! 🙂

Ik krijg bij de comments, op twitter en via de mail veel de vraag hoe het nu met me gaat. Ik wil er niet zoveel over uitwijden verder, maar het gaat langzaam aan wat beter. Barcelona en Ibiza hebben me goed gedaan maar op vakantie gaan is natuurlijk geen wondermiddel, al vond ik het heerlijk om weg te zijn en even (bijna) nergens aan te hoeven denken. Ik heb nu hulp om alles weer terug op de rit te krijgen.

Ik probeer zoveel mogelijk te luisteren naar mijn gevoel, te praten over wat ik denk en voel (vooral met mijn vriend, ik heb nogal ups en downs en dan snapt hij ook wat er aan de hand is, maar ook met zakenrelaties, vriendinnen en andere mensen die dicht bij me staan en waar ik veel contact mee heb) en ik moet vooral een hoop ‘nee’ zeggen. Voor mezelf kiezen. Ik krijg langzaam weer meer energie, alles gaat nog wel in versnelling één, maar het gaat.

 Ik snap dat het lastig te begrijpen is dat ik na twee vakanties nog niet helemaal heppiedepeppie ben (al heeft het natuurlijk geholpen en voel ik me beter en uitgerust), maar ik kan niet goed uitleggen hoe ik me voel en heb besloten dat dat prima is. Ik weet hoe ik me voel, wat ik aankan, wat ik wil en dat is ok.

Vergeet niet dat er een hoop meer gebeurt in mijn leven dan de leuke foto’s die je op Instagram en de Sneak Peek voorbij ziet komen 🙂 Omdat meiden aangeven het niet leuk te vinden te lezen over negatieve dingen post ik die niet op Twitter en Instagram (wat ik heel goed snap, ik vind het ook niet leuk), ik houd het daar wat oppervlakkiger en daar ga ik niet mijn negatieve gevoelens uiten. Hier in de Sneak peek is nu wel het juiste moment om even wat uit te leggen omdat ik er zoveel vragen over krijg.

Wat en hoe ik precies met de site wil, nu en later, is iets waar ik op dit moment over aan het nadenken ben, qua eventuele hulp, andere manier van werken en plannen, blogposts, video’s – het moet in ieder geval allemaal wat anders om het voor iedereen leuk te houden.

Fijne week iedereen 🙂 Wat zijn jouw plannen?

 

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.