Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 juni 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Juni #2

00000Vorige week heb je de Sneak Peek moeten missen, vandaag is ‘ie er weer! Afgelopen week was ik op vakantie in Barcelona waar ik je al even wat foto’s van ga laten zien.

IMG_6191

Zelf mueslirepen gemaakt! Waren superlekker maar ze vielen nogal uit elkaar, haha. Volgende keer wat beter in elkaar drukken dus.

IMG_6192

IMG_6193

 Toilettassen pakken voor op vakantie! Deze grote van Cath Kidston heb ik in Londen op het vliegveld gekocht een tijdje terug en ik ben er zo blij mee, het is zo’n handig en ruim ding! Het enige nadeel is dat ‘ie aan de binnenkant vies wordt omdat het stof is, en het is niet echt goed schoon te maken…

IMG_6195Twee dagen voor vertrek bij Rituals kreeg ik een uitgebreide scrub behandeling en een pedicure. Perfecte vakantie voorbereidingen!

  IMG_6215

Mini’s van mijn favoriete Rituals producten, I love it! Mee op vakantie natuurlijk. De dagen voor vertrek was ik vooral druk met de site klaarmaken, de gastblogs verzamelen en inplannen en zelf nog wat blogposts klaarmaken.

IMG_6218

Sensationails! Later meer hierover. Ik ben er super enthousiast over, gel nagellak die je zelf thuis kan zetten.

IMG_6225

Leuk nieuw jurkje van ONLY! Ik kwam al jaren niet meer bij ONLY maar ze hebben nu echt superleuke dingen!

IMG_6227

Lieve cadeautjes per post! Die Lovechock chocolade koop ik soms zelf ook bij de natuurwinkel, geweldig lekker en gezond.

 IMG_6233

Chubs! IMG_6257

Klaar om naar het vliegveld te gaan! Woensdagochtend vertrokken we vroeg richting Schiphol. Dit was mijn comfy outfit. Broek is van Mango, schoenen van Converse, jasje van Loavies.

IMG_6262

Alles klaar, wachten maar op onze vlucht!

IMG_6272

Er komt nog een compleet verslag van onze Barcelona trip met foto’s die ik met mijn goede camera heb gemaakt, in de Sneak Peek staan altijd alleen foto’s die ik met mijn telefoon maak. Dit is dus geen compleet verslag, dat komt later nog. Natuurlijk wel even een impressie van onze week! Deze foto maakte Willem op het balkonnetje bij ons eerste hotel, het Chic & Basic Ramblas hotel. Super tof dat we een eigen balkonnetje hadden, dat hadden we eigenlijk helemaal niet verwacht!

IMG_6277

Wijntje in de zon op het dak van het Mandarin Oriental. Geweldig zicht op de stad, zo geweldig! Later meer…

IMG_6291

We hebben onwijs veel gelopen in Barcelona. Omdat we veel wilden zien en niet in de metro wilden zitten (omdat je dan niks van de stad ziet) besloten we gewoon te lopen. Gemiddeld liepen we drie uur per dag. Wooooow!

IMG_6314

We zaten koffie te drinken voor een etalage VOL chocolade… Hmmmmmmmmmm!

IMG_6315

Ik vind Barcelona zo mooi! De bouwstijl is echt geweldig.

IMG_6316

Waar we oorspronkelijk voor naar Barcelona gingen: OFFF! Een design ‘festival’ met allerlei presentaties van designers, illustrators, filmmakers en andere kunstenaars van over de hele wereld. Ik vond de plek waar het was er wel erg tof uitzien.

IMG_6325

We spraken af met onze vriend Pol, die in Barcelona woont. Hij nam ons mee naar een supermooi terras, middenin de stad, verstopt in een donker steegje. Zo kom je nog eens op toffe plekken, zelf hadden we dit echt niet gevonden!

IMG_6345

Wakker worden op ons balkonnetje met een gekke mix van prints, haha. Het was wel echt relaxed dat we een balkon hadden! Uiteindelijk hadden we dit bij elk hotel waar we zaten, wat we vooraf niet hadden verwacht.

IMG_6366

Supercool, een oude Fiat 500 in de lobby van Chic & Basic Ramblas.

IMG_6371

Koffie drinken op een mooi plekje in Born.

IMG_6373

IMG_6375

Mooie straten

IMG_6403

Gedroogde plakjes banaan, lekker! Bij een markt kochten we zakjes gedroogd fruit en noten waar we de hele week van gesnackt hebben. Super lekker.

IMG_6412

IMG_6415

Chillen in het park, Parc la Ciutadella, met een boekje.

IMG_6424

Elke avond klaarmaken om uit eten te gaan! Hier met een nieuwe lipstick van &other stories.

IMG_6427

 Tapasssss! Alle tips voor lekker eten geef ik in mijn verslag, maar dit is bij Bormuth in Born, wat echt een aanrader is! €25 voor twee personen inclusief drankjes. Onwijs lekker eten!Toen we er eerder met Pol waren, waren we nog geen zestig euro kwijt.

IMG_6474

Bij OFFF bij de talk van Rik Oostenbroek, een Nederlandse designer die ontzettend tof werk maakt en voor onwijs grote merken werkt. Er waren meer Nederlanders bij OFFF die een talk gaven en deze stonden natuurlijk wel op mijn lijstje. Het grappige is dat de vriendin van Rik mijn site al jaren volgt en zij daar ook was. Later in de week zijn we nog met z’n allen uit eten geweest wat onwijs gezellig was.

IMG_6476

Met Rik!

IMG_6479

OFFF

IMG_6505

Zondag regende het en gingen we naar CosmoCaixa, een wetenschapsmuseum. Onwijs tof was het, het is vooral een mega interactief museum waar je allerlei proefjes en dingetjes zelf kan doen. Dit was een microscoop waar ik mijn jas op legde. WOW.

IMG_6506

3D film over het heelal kijken…

IMG_6508

Er is ook een mega aquarium met deze mega vis.

IMG_6514

Bij ons laatste hotel, het Primero Primera – waar ik trouwens nu in de schaduw dit zit te typen – rook het constant onwijs lekker door deze bloemetjes. Hmmmmm ik wil dat thuis ooit ook als ik een tuin heb!

IMG_6521

Auto gehuurd en rijden maar! We wilden de noordkust van Spanje verkennen.

IMG_6527

Hi!

IMG_6533

Het rustige, schone en super relaxte strand van Sant Pol de Mar.

IMG_6540

Te lekker, we hebben keihard genoten hier van de rust en de schaduw. Het jurkje heb ik trouwens van By Fabrio in Zwolle, maar ik hoorde dat het ook bij Mode Musthaves en Loavies te koop is!

IMG_6542

  In de schaduw (oké, half in de zon) zitten met een boekje en wat te drinken: perfect

IMG_6558

Op de top van Tibidabo: wat een hoogte! Te gek om te zien, zo indrukwekkend! Barcelona is grooooooooooot

IMG_6560

Altijd veel in gebruik op reis: google maps. Altijd routes aan het plannen en kijken hoe we moeten lopen en reizen. Dit was een wat makkelijkere route, haha.

IMG_6580

Oeps. 😉

IMG_6589

Zwembad bij het hotel: heerlijk. De laatste dag brachten we deels onze tijd daar door. Of nou ja, het zou de laatste dag moeten zijn…

IMG_6602

🙂

IMG_6606

Nagels met Sensationails na een week.

IMG_6609

Drankjes met Pol voor we vertrokken.

IMG_6614

Kleurtje over mijn gellak heen gedaan, zin in een ander kleurtje. Blijft echt muurvast zitten zo.

 

Woensdag was het tijd om te vertrekken. Ontbijt, koffers pakken en op naar het vliegveld! We wisten dat er stakingen in Frankrijk waren maar we hadden niet verwacht dat we daar last van zouden hebben, omdat we niet hoefden te landen of stoppen in Frankrijk. Om elf uur waren we op het vliegveld en om 13:50 zouden we weggaan. Eenmaal bij de gate om die tijd duurde het maar en duurde het maar… We zagen ook geen vliegtuigen om ons heen vertrekken en het werd steeds drukker.

Na vier uur wachten werd onze vlucht gecancelled! Zoiets had ik nog nooit meegemaakt! Wat nu?! We besloten eerst onze koffers op te halen en daarna in de rij te gaan staan bij de airline (Vueling), die overigens niks kon doen aan dit probleem, want elke airline had problemen door de stakingen in Frankrijk – in totaal zijn er in Europa 2.000 vluchten geannuleerd die dag. We liepen naar de hal waar de balie was, en daar stonden al wat mensen die ook een oplossingen wilden en in de rij stonden. Ongeveer duizend man. Schat ik. We sloten dus maar aan en vier uur later waren we aan de beurt en werden onze tickets omgeboekt. Terwijl we in de rij stonden bleef ik online checken welke vluchten er de dag er na waren, en langzaam zag ik ze vollopen en van de site verdwijnen. Ik belde het hotel waar we zaten dus alvast of ik twee nachten in optie kon nemen en ik belde de hulplijn van mijn reisverzekering – alle kosten die ik zou maken zouden vergoed worden.

Uiteindelijk konden we pas vrijdag terug, twee dagen later. Eigenlijk vond ik het best tof om meegemaakt te hebben. We stonden met onwijs leuke mensen in de rij, een man uit Seattle voor ons en een groepje jongeren uit Boston achter ons, waar we vier uur lang mee gekletst en gelachen hebben. Het enige wat ik jammer vond was dat we een dag ‘verspild’ hebben op het vliegveld, maar we hebben er een complete dag (twee nachten) Barcelona voor teruggekregen. Die hebben we besteed bij het zwembad, en ik heb ook wat werk verzet omdat ik natuurlijk twee dagen ‘miste’ in Nederland. Niet erg, lekker warm in de schaduw blogposts maken vind ik niet echt een ramp! Ik was wel onwijs blij dat ik een reisverzekering heb, anders hadden we de extra kosten zelf moeten betalen, waar we overigens ook wel overheen waren gekomen.

Het grappige is dat ik heel vaak op reis heb gedacht ‘Nou, laat die vlucht maar geannuleerd worden, dan kan ik nog langer hier zijn!’, en nu is het dus een keer gebeurd en dat vind ik stiekem best wel leuk. Ik heb er afspraken voor af moeten zeggen en heb ook op vakantie wat werk moeten doen dat ik gepland had voor donderdag en vrijdag, maar dat vond ik eigenlijk gewoon leuk om te doen.

Anyhow, we hebben een ontzettend toffe week gehad. Het was goed om weg te zijn. Vooral om een week in een stad te zijn en allerlei dingen te doen. Ik heb het net zo goed zwaar gehad als dat ik het thuis zou hebben alleen dan met veel meer afleiding en leuke dingen 🙂

Uiteindelijk vlogen we dus twee dagen later terug naar huis en kwamen we vrijdagavond terug.

1337837817634_2442905

Deze kwam voorbij op Instagram en ik moest er hard om lachen 🙂

 

IMG_6726

& Other Stories Jaconet Daffodil. Te gek zomers kleurtje.

 missnl-banner

En nog even dit…

Voor de verkiezing van Miss Universe en Miss World is de Miss Nederland Organisatie misschien wel op zoek naar jou! Als jij zin hebt om komend jaar veel te leren en te reizen, en Nederland wil vertegenwoordigen dan is dit je kans!

Ben je een mooie, slimme meid tussen de 17 en 26 jaar, langer dan 1.67 m, in het bezit van een Nederlands paspoort, niet getrouwd (geweest) en heb je geen kinderen?

Meld je voor 20 juni aan via www.missnederland.nl.

 

Gisteren was het vaderdag en ben ik op bezoek geweest bij mijn papa. Verder heb ik afgelopen weekend aan mijn blog gewerkt, geslapen en mijn koffer ‘herpakt’ en heel veel wassen gedraaid, want als je dit leest zit ik óf in het vliegtuig naar Ibiza of ik ben er al. Vier daagjes! Het was wel even heftig omdat ik natuurlijk vrijdagavond pas thuiskwam maar ik had er vooral veel zin in.

Bedankt voor het lezen. Liefs!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.