Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 juni 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Juni #2

Goedemorgen! Het is weer maandag, het weekend is helaas alweer voorbij, en dat betekent op MissLipgloss.nl tijd voor de vaste Sneak Peek!

 

Vorige week zondag even het park in, wat was het heerlijk weer! De zon scheen, het was warm… Helaas is dat nu wel wat anders, het lijkt wel herfst!

Wauw, de Thorbeckegracht in Zwolle op maandagochtend om 5.30u. Zo vroeg ja, want ik moest richting Schiphol omdat ik naar Munchen ging voor de lancering van SylvieNails. Ik zou zelf naar Schiphol rijden (ik wil niet elke keer m’n ouders me laten brengen, en met de trein ging niet zo vroeg), tot ik ziek, zwak en misselijk opstond 🙁 Ik wilde wel gaan (pijnstillers er in en gewoon even rustig doen), en mijn papa was zo ontzettend lief om me te brengen.

Op Schiphol met Debbie eerst even langs de Starbucks!

Ik kon wel even een dubbele espresso gebruiken na zo’n kort nachtje, haha!

Op naar München! In een heel klein schattig vliegtuig!

En meteen door uit het vliegtuig naar de shootlocatie. We mochten even backstage kijken bij de commercial shoot voor Sylvie Nails. Wat een drukte, er waren erg veel mensen, dat leek me toch niet zo prettig voor Sylvie. Toch zag ze er prachtig uit en deed ze het héél goed!

Wat een poppetje 🙂

En met de bedenker van de SylvieNails gingen we ze allemaal even uitproberen. Ik had ze al een tijdje in huis omdat ik ze ook in mijn shop wilde verkopen (en ik ga niet iets verkopen zonder dat ik het eerst zelf geprobeerd heb, natuurlijk!), maar de andere dames plakten ze in nog geen vijf minuutjes op hun nagels.

Mooie Sylvie!

In de auto door München naar het hotel rijden. Ik had niet verwacht dat het zo’n mooie stad was!

Aangekomen in ons hotel, het Vier Jahreszeiten Kempinski, het favoriete hotel waar Sylvie altijd slaapt als ze in München is. En ik snap heel goed waarom het haar favoriet is, waaaauw, wat een chic en mooi hotel!

Eerst eventjes lunchen! Het was een lekker rustige, relaxte persreis, zo fijn! Normaal is alles heel snel, vlug vlug overal heen, deze keer was het lekker rustig aan, tijd om wat te eten en te relaxen, dat vond ik zo fijn! Hier waren we aan het lunchen in het restaurant van het hotel. Iedereen lekker aan de wijn, ik ging maar even aan de cola om mijn hoofdpijn niet nog erger te maken.

Dit was lekker!

En dit toetje ook, aardbeiensoep met mascarpone en basilicumijs!

Na de lunch ging ik even een uurtje liggen. Lekker saai, ik had natuurlijk graag even de stad in willen lopen, maar ik wilde liever fit zijn tijdens het persevent. Dus even een Advil en plat, gelukkig voelde ik me daarna een heel stuk beter. Op de hotelkamer stond dit op me te wachten, hoe lekker!

Wat een heerlijk bed 🙂

Even snel douchen, omkleden en klaar om richting de persconferentie te gaan!

In de mooie glazen lift! Ook wel een beetje eng, haha.

Wat een lekker weertje, zonnebrillen in de aanslag!

Nog even shoppen? Hihi..

Gek doen met ‘Sylvie’ en Eline en Oliver (ppssssttt…. Nummer 13 in de Jackie Bachelor List 😉  van het PR bureau.

Wat een uitzicht!

Met de Nederlandse pers die mee was. Constance (Sp!ts), Debbie (Beautyscene), ik, Tess (Fashionista/Tina) en Jamie (Beau Monde en Jamiesblog). Een leuk groepje, weer anders dan andere events, vind het altijd heel leuk om mensen dan een beetje te leren kennen. Zo volgde ik Jamie al een poos op Twitter en Instagram, en nu eindelijk een keer echt gesproken. Wat een lieve dame 🙂

En wat een wolken! Kort hierna begon het ook keihard te regenen…

De leuke SylvieNails bij elkaar!

Sylvie

En na het event nog even met Oliver, Debbie en Constance (Sp!ts) de stad in. Oliver liet ons snel even wat hotspots zien.

We verbleven in deze straat, de Maximilianstraße, dat is zeg maar de PC Hooftstraat van Munchen. Wat mooi!

Wat een schattige stad!

En een Starbucks 😉

Even snel voor mijn broer het Hard Rock cafe in gelopen, hij ‘spaart’ T-shirts van allerlei landen.

Ik weet niet meer hoe dit heet, maar het was een énorm cafe/restaurant waar je enorme pullen bier kan bestellen met een stuk kip erbij. We hebben hier zelf niet gegeten, maar wel even doorheen gelopen om de sfeer te proeven. Geniaal!

Met sfeervolle binnentuin!

En hier hebben we zelf gegeten, bij het Brenner Café. Aanrader van Sylvie, en het was heerlijk! Ze hadden veel soorten pasta en Italiaanse gerechten, ik had zeevruchten risotto.

Sfeervol!

Toen ik terugkwam op de hotelkamer waren de gordijnen dichtgedaan en mijn bed opengeklapt. Hoe schattig, een soort ‘slaap lekker’, maar dan zonder woorden. Uiteindelijk ben ik nog wel een poosje bezig geweest om mijn video te editen, want die wilde ik natuurlijk per se de dag er na online hebben, haha! Altijd mijn laptop mee 😉 Ondanks het heerlijke zachte warme bed sliep ik nauwelijks, toch echt ziek geworden. Maar ik ben toch heel blij dat ik ben meegegaan, want het was heel nuttig en vooral heel erg leuk om mee te gaan naar Munchen!

Tijd om uit te checken, de dag erna!

Nog even een kiekje van deze leuke accessoires in een vitrine in het hotel… Ik wil wel zo’n iPhone hoesje!

Dag, Maximilianstraße!

Debbie rende nog even snel naar de Tom Ford winkel 😉

Tijd om te gaan!

Deze te gekke knuffel spotte ik op het vliegveld voor we door de security gingen, wat een te gek ding! Enorm groot alleen, dus ik kon hem niet meenemen, dat zou never nooit in mijn kleine koffertje passen. Dan maar even op de foto. Ik wil hem!

Nog even snuffelen voor we het vliegtuig in gingen. München airport is heel fijn! Groot, schoon, netjes én leuke winkels en counters.

MAC!

Terug in Nederland ging ik online op Curated.nl! Hoe gaaf! De dag dat Curated online ging dacht ik al ‘Ik wil daartussen!’ en nu, een paar maandjes verder, sta ik er dan ook echt op! Curated is heel gaaf, je kan een abonnement nemen op een ‘curator’ waarvan je elke kwartaal een ‘cadeau’ opgestuurd krijgt. Je kan ook eenmalig iets van een curator ontvangen. Ik ben het natuurlijk op gebied van beauty! Als je op mij abonneert (of eenmalig iets wilt ontvangen) dan weet je zeker dat je iets krijgt waar je (leven) een stuk mooier van wordt!

Ik vind het een eer om tussen dit rijtje Curators te staan!

Woensdag hield ik me even niet aan deze mooie quote op mijn muur, en donderdag ook niet 😉 Ik was al een beetje ziek toen ik naar Munchen ging en toen ik terug kwam was het ook echt klaar. En dus heb ik twee dagen veel in bed doorgebracht. Maar, ik voelde me daarna dan ook een stuk beter! En ik heb mijn komende weken even iets rustiger ingepland, ik ga soms helemaal crazy met afspraken en leuke dingen inplannen in mijn agenda, en dan kom ik er op het moment zelf achter dat ik iets te enthousiast was… Haha. Volgens mij heeft iedereen dat wel eens. Op dat moment verplicht ik mezelf om naar mijn lichaam te luisteren en dan gewoon mijn afspraken af te zeggen en even uit te zieken. Als ik dat niet doe, wordt het alleen maar erger!

Ander kleurtje SylvieNails!

Laatste Renault filmpje kwam online 🙂

Samples van nieuw merk voor de shop binnengekregen, en wooooow! Wat een pigmentatie! Ik was helemaal onder de indruk. Het is een heel budget merk, lekker goedkoop, met supergoede kwaliteit. Later meer daarover!

Een avondje cosy op de bank met kaarsjes en How to Train Your Dragon 😀 Wat een superleuke film!

Even ontbijten (ik kan echt niet zonder ontbijt de deur uit) en naar kantoor om weer een hele dag aan de shop te werken! We zijn met leuke acties en nieuwe merken bezig. Er komen weer hele leuke dingen aan in de Miss Lipgloss Shop.

En na de standaard vrijdagmiddagborrel kreeg ik weer opruimwoede. Meteen maar gebruik van maken! Ik ruimde mijn MissLipgloss-kasten weer even op (die zitten chronisch te vol, haha!) en sorteerde wat dingetjes die ik in het weekend op de foto wilde zetten voor  blogposts.

Hier heb ik ‘groepjes’ van producten gemaakt zodat ik ze daarna makkelijk op de foto kan zetten. Ik zet ze dan niet op die kast op de foto, maar op een plek met veel licht. Maar dit werkt heel handig als ik veel tegelijk wil doen!

‘Even’ naar de markt voor wat fruit… Ik verbaas me er altijd over hoeveel spullen je daar kan kopen voor zo weinig geld. Zonder de bloemen en de kaas (rechts in het papier) was ik voor al dit fruit nog geen twaalf euro kwijt. Dat red ik niet hoor, bij de Appie! En je vindt er altijd de mooiste bloemen, ook voor weinig geld. Het liefst ga ik elke zaterdag naar de markt om fruit voor de rest van de week te halen.

Mijn favoriete bloemen gekregen: pioenrozen! Ik houd zó van deze bloemen. Ik vind het prachtig hoe ze in de loop van de week allemaal zo groot worden en gaan uitbloeien. Ik heb nu witte gekocht, maar er waren ook heel felroze/paarse en roze met witte. Het liefst heb ik altijd verse bloemen in huis, vind ik zo gezellig. Ik houd ook erg van tulpen en gewone rozen. Maar pioenrozen zijn mijn favoriet en ik ben blij dat ze nu weer overal volop te koop zijn!

Mijn vriend is dol op surfen en kitesurfen en vorige week hadden we een vlieger gekocht zodat ik kon gaan oefenen. Zaterdag stond er een beetje wind dus gingen we vliegeren in het park!

Ik moet zeggen dat ik het nog best lastig vond, vooral hoe sterk zo’n vlieger is wanneer die eenmaal de lucht in is. En het waaide nog niet eens zo hard! Op deze dag hadden we trouwens precies een half jaar, wat is de tijd ontzettend snel gegaan en wat ben ik dankbaar voor zo’n lieve man in mijn leven 🙂

Ontbijt! Verse ananas, kersen en banaan. Hmmmm! Soms doe ik hier dan nog yoghurt en muesli bij.

 

Dat was mijn week weer! Heel wat afwisseling, want op sommige dagen heel druk geweest en op sommige dagen de hele dag geslapen. Komende week iets meer regelmaat! Ik heb komende week iets rustiger ingepland zodat ik weer lekker thuis aan de slag kan. De laatste weken ben ik weinig toegekomen aan écht bloggen (soms tussendoor wel, maar geen hele dagen zoals ik dat juist zo leuk en fijn en nodig vind). Ik had veel vooruit geschreven voor zowel mijn vakantie als Curacao, dus die blogposts komen nog steeds online met soms iets wat ik de afgelopen week geschreven heb. Komende week dus weer tijd voor mijn BLOG! Yeahhh! Daar heb ik heel veel zin in, weer lekker bezig met nieuwe beautyproducten, foto’s en blogposts 🙂

Ook heb ik wat afspraken staan, zo ga ik vanavond (maandagavond) naar Sjieke Zusje, dat is een culinaire ‘netwerk’-avond van de businessclub Sjieke Dames. Ik was er voor uitgenodigd en het leek me natuurlijk hartstikke leuk om daarbij te zijn! Woensdag ga ik op bezoek bij Renault, zaterdag ga ik shoppen met winnares Puck van de Libresse winactie bij Inglot in Amsterdam en verder heb ik natuurlijk weer mijn standaard ‘shop-uurtjes’ om bezig te gaan met de Miss Lipgloss Shop.

Een iets rustigere week met meer structuur! Door de afwisseling kan ik alles altijd zo waarderen, dat vind ik toch wel erg leuk aan mijn werk. Kom ik de ene week om in de afspraken en leuke dingen en ben ik nauwelijks thuis, zit ik de andere week veel thuis en in Zwolle om aan mijn blog en shop te werken. Verandering van spijs doet eten, toch?! Dat is bij mij zeker het geval. Ik houd van afwisseling 🙂 Heb jij dat ook, of heb je liever ‘rust, reinheid, regelmaat’?

Fijne week iedereen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.