Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 juni 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Juni #1

Afgelopen week was ik weer terug in Nederland, wel even wennen na het zonnige Curacao! Weer even lekker een weekje thuis.

 

Maar er zitten nog wel wat laatste foto’s van Curacao bij, van de laatste dag.

De e-reader die ik met moederdag verloot heb ik zelf ook, en wat een fijn ding is dat! Je kan zelfs in de shop meteen boeken kopen. Op vakantie kocht ik dus ‘Geluk is een jurk’ van Cecile Narinx. Zo handig! Zie trouwens het boek dat Kobo Shop me aanraad links, een boek over seks… Waar zouden ze dat op baseren? Lol!

Op de laatste avond op Curacao met Mascha sushi eten bij Chopstix 🙂

Mascha met mijn zonnebril! ik krijg er altijd heel veel vragen over, dus bij deze:

  • Hij is van Carrera
  • Ik heb hem nu 2,5 jaar
  • Ik heb hem in New York bij Macy’s gekocht
  • Het model heet ‘Andy’ en is helaas niet in Nederland te koop
  • Maar wel online, vanaf zo’n €90

Het is een van mijn favoriete zonnebrillen, naast mijn Ray Bans 🙂

’s Avonds nog even een video uploaden. Dit ging de hele week heel moeizaam omdat we nergens echt snel internet hadden, dus elke keer wakker blijven tot het klaar was. Bij ons laatste hotel hadden we alleen buiten ons appartement wifi, vandaar..

Laatste lunch bij het hotel voor we met Garrett naar het vliegtuig gingen!

Wachten tot we konden boarden… We vlogen om 19.30u Curacao tijd, een nachtvlucht dus. Normaal kan ik nooit slapen in het vliegtuig, zwaar irritant, zeker wanneer je ’s nachts vliegt. Iedereen om je heen slaapt, het is donker in het vliegtuig en je komt dus helemaal gebroken aan op je bestemming. En deze keer… zes uur geslapen! Ik nam wat melatonine, deed oordopjes in, slaapmasker op en ging comfortabel zitten. Toen ik wakker werd, hoefden we nog maar 3 uur te vliegen! Woohoo! Dat was fijn!

Typisch Nederlands uitzicht… Grijs en regen.

Wachten op onze koffers! Curacao – Amsterdam vluchten zijn 100% security vluchten dus het duurde allemaal best lang. Eerst langs honden (die checken of je drugs bij je hebt), dan door de bodyscan (en handbagage door de security), dan wachten op je koffer, en je koffer en nogmaals je handbagage door een scan. Paar uur verder, maar wel weer fijn in Nederland! Ik vind weg zijn altijd heel leuk maar thuiskomen is toch ook wel heel fijn, zeker als je geliefden op je staan te wachten op Schiphol!

Yeahh mijn nieuwe Ray Ban Aviator binnen! Deze wilde ik al zo lang, zo’n tijdloos model dat altijd kan! Hij zit zó lekker, ik voel hem niet eens zitten. Love it! Komt trouwens net als mijn andere Ray Ban van Zonnebrillen.com. Ik koop graag kwalitatief goede zonnebrillen waar ik jaren mee vooruit kan, zo heb ik mijn andere RayBan nu zo’n twee jaar en die draag ik met veel plezier, net als mijn Carrera. Deze Aviator vind ik een geweldige toevoeging aan het rijtje 😀 Ben er heel blij mee!

Mijn Curacaose ChiChi naast mijn Kokeshi poppen uit Japan. Leuk, die souvenirs naast elkaar 🙂

Heerlijk cosy, weer thuis. Boek lezen, kaarsjes aan, even relaxen!

Aaaaaa! Van mijn lieve collega’s van de Miss lipgloss Shop kreeg ik afgelopen week mijn verlate verjaardagscadeau! ZO blij mee! Een jaar geleden kocht ik in New York een te gekke laptopsleeve van Marc Jacobs voor weinig geld, was toen een dollar of veertig. In Nederland werd die vervolgens gejat bij de Starbucks… Zelf niet goed opgelet, wat  baalde ik er van! Ik had namelijk eindelijk een praktische én hele mooie laptopsleeve! Het jaar daarop in New York ben ik met Aukje alle winkels afgelopen maar nergens hadden ze de sleeves meer, en online waren ze zo duur (zeker drie keer zo duur dan de prijs die ik in NY betaalde) dat ik hem niet wilde kopen. Aukje had dit onthouden als verjaardagscadeau en dus kreeg ik deze van haar, lieve stagiaire Linda, shopmanager Mariska en compagnon Johan. Bedankt lieverds, ik ben er zó blij mee!!

Wieee <3

Maskertje! hmm!

Dit vond ik zo’n leuk en inspirerend plaatje!

Fijn ontbijt: cracker met geitenkaas en yoghurt met banaan.

En de lunch van die dag: caprese salade. Oooo, dit vind ik zo lekker! En zo simpel: tomaat, mozzarella, basilicum, wat groene pesto en peper. Ook leuk als hapjes op een feestje! Maar dan met cherry tomaatjes en bolletjes mozzarella.

Voor ik naar Curacao ging had ik mijn lades helemaal uitgezocht, en ze puilen nu alweer uit! Gekkenhuis!

Mijn haar & make-up la. VOL!

Dior Acapulco, prachtige gele kleur!

Onderweg naar Amsterdam, in de trein mooi de tijd om te werken. Hier ben ik wijzigingen voor in de Miss Lipgloss Shop aan het inventariseren en doorgeven. Een keer in de zoveel tijd gaan de programmeurs en HTML’ers weer aan de slag om ‘kapotte’ dingen te fixen en wijzigingen aan te brengen, dus ik had weer heel wat dingetjes die even aangepast moesten worden. Een paar maanden geleden heb ik trouwens na heel lang twijfelen een MacBook Air gekocht, wat een geweldig ding… Wauw. Zo licht, zo snel, ideaal voor mij omdat ik mijn laptop meerdere keren in de week meesleep.

Keizersgracht! Amsterdam blijft mooi en is veel mooier nu er weer groene blaadjes aan de bomen zitten. Ik ging er heen voor een fotoshoot voor iets wat aanstaande woensdag online komt, als je Twitter in de gaten houdt zie je vanzelf wat dat is.

Regen en zon tegelijk… Dus een zonnebril en paraplu tegelijk!

Bij Blogmij, volle bak! In nog geen jaar tijd uitgegroeid van drie naar acht mensen, heel knap!

Vorig jaar november, toen ik op vakantie was, schreef ik in dit boekje een lijstje met doelen op die ik binnen een jaar wilde halen. Ik was ze vergeten en heb ook nooit meer naar dat lijstje gekeken, en toen ik het ineens weer tegenkwam kon ik 8 van de 10 doelen afstrepen… Wauw. Doelen en dingen die je wilt opschrijven, helpt écht.

En deze quote vond ik ook terug in dat boekje. Zo simpel, zo waar!

Vrijdagavond ging ik naar de surpriseparty die mijn vriendin Judith voor haar vriend Iwan had georganiseerd. Hij werd 40, en wist van niks. De kroeg stond vol met vrienden en collega’s, en zijn gezicht toen hij binnenkwam was onbetaalbaar 🙂 Wat een leuke avond!

Zaterdag wilden we gaan vliegeren (mijn vriend wil me leren kitesurfen, dus eerst maar fatsoenlijk met een grote vlieger leren vliegeren), dus gingen we langs Telstar om wat spullen te kopen. Wat is surfsport duur zeg, poeh! Uiteindelijk waaide het veel te hard, dus gingen we…

…naar Walibi! Het was lekker rustig dus we hebben zo’n 4 ritjes in de Express (oude Superman The Ride) gedaan, 4 in de Goliath, 1 in de Speed of Sound… En toen waren we nogal moe en dizzy 😉

Mooi uitzicht in Zwolle.

Hihi.

Terug thuis en héél erg moe van alle achtbanen!

Koffer pakken, alweer! Op dit moment ben ik onderweg naar Schiphol, want ik vlieg om 9u naar München voor een persconferentie. Het heeft met Sylvie van der Vaart te maken, en jullie lezen er natuurlijk hier op de site later meer over. Ik vind het ontzettend leuk dat ik de laatste tijd veel op reis ga! Dit is maar één nachtje, maar wel heel leuk, want ik ben nog nooit in München geweest. En ik vind het sowieso leuk om er op uit te gaan. Ik ga begin juli ook twee dagen naar de fabriek van Rimmel in Engeland, om eens te kijken hoe de producten daar gemaakt worden, gaaf toch!?

En ingecheckt! Ik neem alleen handbagage mee dus ik kan morgen meteen doorlopen naar de gate, heel fijn! Wel zo snel.

Zondag heb ik dus nog even mijn koffer ingepakt en gewerkt, niks bijzonders. Tot volgende week en ik laat je snel weten waarvoor ik nou precies naar München was!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.