Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Persoonlijk
  • privé
  • sneak peek
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Juli #3

Awww lieverds, veel van jullie waren heel teleurgesteld dat er vorige week geen Sneak Peek was. Dat ga ik nu met je goedmaken! In ieder geval sorry, maar ik had dus een week geen internet! Nu heb ik weer 24/7 verbinding met het Wereld Wijde Web, tijd dus voor de Sneak Peek.

Deze is van de afgelopen twee weken dus!

Hihi, they travel in packs 😉

M’n broer heeft zijn eigen evenementenbureau en werkt nu dus veel buiten. Hij heeft er een mooie bouwvakkers-tan door gekregen, haha!

Ik ging weer eens de tweede Sex and the City film kijken, heeeerlijk! Ik heb ook een boek daarvan, vol met foto’s en info over de tweede film. Deze outfit van Samantha vind ik ontzettend leuk!

Onder het genot van thuisbezorg-sushi (de enige van Zwolle, mega duur waar je een uur op moet wachten, haha) ging ik helemaal op in de SatC2 film. Wat is die toch heerlijk!

Een te gek kleurtje vind ik dit! Wauw!

Een van de beste ontbijtjes ooit; beschuitjes met boter en aardbeien.

Met mijn stagiaire Linda en collega’s Johan en Mariska ging ik naar het Miss Lipgloss Shop magazijn in Ede! Heeeel leuk, foto’s daarvan krijg je nog te zien!

Bij vriendinnetje Marije op bezoek, check deze bank!

Een miljoen miljard keer mezelf zien in haar lift

Hmmmm, watermeloen!

Zoals veel van mijn ochtenden begin ik met ontbijt en laptop! Ik heb een bureau, maar ik zit graag ’s ochtends hier.

Check wat er binnenkwam… Wooooow! Gemaakt met graffiti door Studio Giftig. Later meer hierover!

Baby aardbei!

Dit is mijn simpele no brainer avond maaltijd. Gebakken of gegrillde kipfilet met aardappeltjes en groenten uit de oven. De meest ‘magere’ en gezonde manier is kipfilet (in plaats van kippenbout, kippenpootje of kippendij, kipfilet is het meest mager) en zo min mogelijk olie bij de groenten en aardappels. Een beetje is wel lekker trouwens, een eetlepel bij elkaar is prima (voor twee personen). Beetje peper en zout erbij, heerlijk en super makkelijk. Gewoon in de oven zetten en klaar! De aardappeltjes doe ik altijd een half uur, de groenten een kwartier, op 220 graden.

Nieuwe gadget van mijn vriend: een ‘mountainboard’.

Yay ik heb weer een eigen plek op kantoor!

Lunchen met mijn vriendin Debby bij Itoshii. We zouden al maanden een keer samen sushi eten maar het kwam er nooit van, nu spontaan eindelijk gelukt! En wat was het lekker, het is echt mijn lievelingseten.

Catrice Coolibri gespot bij Kruidvat!

Zomers in Nederland; altijd voorbereid zijn op welk weer dan ook!

Even vlug op en neer naar Amsterdam voor een afspraak.

En met welk merk was die afspraak…? Bourjois! Mijn favoriete drogisterijmerk!

Mooi Amsterdam!

De handen van een beautyblogger…

Terug thuis en snel mijn koffer pakken en de trein nemen naar Harlingen, op naar Terschelling! We hadden de trein nog maar nét gehaald, anders hadden we de boot gemist!

 

De vakantie begon goed met heel wat zon! Tijd om de RayBans er bij te pakken!

Naar Terschelling!

Uitzicht vanaf het duin op Midsland aan Zee

Uitzicht op het strand

In verband met slechte weersvoorspellingen maar even rubberlaarzen voor €2 bij Scapino gekocht, haha!

Ik vond de beeldkeuze in Cosmopolitan Confessions nogal raar… Check deze supervrolijke foto’s bij een verhaal over een affaire?

Nikkie in Linda!

IK WIL DAT HOESJE!

Helemaal opgefrist door simpelweg door een regenbui heen te fietsen, haha!

Het strand

Harde wind!!!

Ontbijten met uitzicht op het duin

Lunchen in de zon bij De Walvis in West.

De lekkerste caprese salade ooit! Jaaaa, ik houd er niet over op hoor, het is gewoon een van mijn favoriete gerechten (net als sushi, haha). Deze is wel mega vet met extra veel mozzarella, kaas én allerlei pitten en zaden, maar hij was zo lekker.

Superleuke winkel, ’t Lokaal, met allerlei eilander producten.

Aanrader om even te gaan kijken!

MINEMINEMINEMINE

‘Lang’ haar… 😉 Gewoon mijn lange lok verdeeld over de andere kant, haha.

Mooie lucht vanuit ons huisje

Vakantie = zon + boek

Met de voetjes in het zand, ik lees een boek terwijl Willem op z’n mountainboard aan een kite hangt.

Lunchen bij de Branding, en deze geitenkaaskroketjes waren echt hemels! Je ziet het wel, tijdens deze vakantie heb ik ontzettend genoten van ongezond eten, haha! Waar ik thuis vooral gezonde keuzes maak, mag ik van mezelf op vakantie even wat dingetjes laten vieren.

GEWONNEN! Kolonisten kaartspel!

Dit is zo heerlijk: koffie met Juttersbitter, een likeur van het eiland.

Eten bij De Zee, een superleuk knus restaurantje in West.

Kabeljauw met asperges

Genieten van mijn toetje

Aanrader!

In de trein terug naar huis even statistieken checken. Leuk om te zien dat – naast de review over de Garnier BB Cream – de persoonlijke updates het populairst waren afgelopen maand. Dat is eigenlijk elke maand zo.

Vrijdag tussen de middag ging ik even thuis lunchen (ik werk op vrijdag altijd op kantoor) en toen ik thuis kwam had Willem de tafel gedekt! Dat doen we eigenlijk nooit ’s ochtends en ’s middags, vond het heel gezellig, haha. Wat klinkt dit huisvrouwerig, lol!

Ik kreeg macarons opgestuurd, hmmm!

Een goede week gewenst iedereen! X


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.