Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek juli #1

Sneak Peek is een vaste rubriek op MissLipgloss.nl, ik geef in deze blogposts een kleine sneak peek in mijn leven! Overal waar ik kom maak ik foto’s met mijn telefoon, die ik vaak ook al upload naar Twitter of Facebook. Ik laat vandaag weer flink wat foto’s zien van het eerste deel van juli! Lees verder als je ze wilt zien.

 

Woah! Groen voetenbadje! Met een Lush Bath Ballistic (Frog The Prince, volgens mij). Ruikt heel lekker!

VERLIEFD op deze nagellak, Orly Va Va Voom.


Nogmaals.


En nΓ³g een keer.

Fiets ziet er een beetje raar uit: stuur omgedraaid! Gemaakt vanuit mijn woonkamer.

En NOG een keer Va Va Voom.


OkΓ©, dit was de laatste.

Foto in de auto! Je ziet het niet op de foto maar het was hier zo ongelooflijk heet! Overdag waren we samen naar Scheveningen geweest en ’s avonds hadden we het openingsfeestje van de Inglot winkel.

Hai hai

Hmmm, Caprese salade gemaakt door Mascha.

Va Va Voom met Inglot crackle lak.


Printje op een bank bij Momo, zo’n bank wil ik ook wel! Cool!


Inglot lakjes


Inglot Freedom System


Vondelpark


Bij Charlotte op het prikbord gezien, supergrappig!


Nommie

Uitzicht vanaf de 360 Lounge in Amsterdam Buitenveldert, waar ik een presentatie van Sisley had. Best wel ‘afgelegen’ (moest een heel eind met de bus, normaal is alles in het centrum van Amsterdam), en ik dacht echt ‘wat is dit voor rare locatie?!’ maar het was echt ge-wel-dig.


Nog een shotje πŸ™‚


Cees Bosman van Sisley Nederland


Zere keel: raketjes!

Aan het kijken voor een nieuwe spiegelreflex, ik wil heel graag deze Canon 60D met een kitlens en macrolens, maar het is wel erg veel geld. Dus ik stel de aankoop nog even uit πŸ™‚

Mooie scooters voor mijn huis

Koeien en kalfje

Oldschool! Mijn ouders op hun trouwdag, meer dan dertig jaar geleden. Zo schattig, en mijn vader in het wit! Ik heb laatst mijn moeders jurk eens aangedaan, vreselijk was het! Maar hij staat haar op de foto’s heel erg mooi.

En ik moest zo lachen om deze: Bas en ik. Ik weet niet precies hoe oud ik daar ben, maar gelukkig ben ik nog vrij goed opgedroogd, haha.


Met onze kat, Marley.


Woooo, Orly Cosmic FX.


Sushiiiiii! Bij Lin Shing, waar de sushi echt het allerlekkerst is. Zit in de Thomas a Kempisstraat in Zwolle. Ik ben er zeker al 10+ keer geweest, ben vaste klant daar, haha.


Favoriet ontbijt: beschuit met aardbeien. Zie trouwens die enorme misvormde op het linker beschuitje πŸ™‚

Oeh, lekker! Tony’s Chocolonely πŸ™‚

Gewoon een mooi plaatje


Hmmm, negerzoen! Oh nee, dat mag je niet meer zo noemen.


Favoriete ontbijt: magere yoghurt met muesli en fruit (aardbeien in dit geval).


Op bezoek bij Unlimited PR, mooie beelden aan de muur.


Eten met Martine (10e) en Mascha bij Mazzo.

Hmmm, Pizza caprese


En tiramisu die héél erg lekker was.


Outfitfoto πŸ™‚ En nee het spijkerbloesje draag ik niet elke dag, ha.


Lunch bij De Nieuwe Zaak


Blauwvingerdagen in Zwolle, is in de zomer altijd op woensdag, dan is er braderie. Druk!


Eten maken


Mooie quote van Carrie. SatC is echt mijn favoriete serie.


Superlekkere couscoussalade naar recept van Charlotte. Dit is zo lekker!


MAC Light Affair


Met Marije op het terras bij Las Rosas brood met aioli eten, zo lekker!


Met prachtig uitzicht op de ondergaande zon


De dag erna onverwacht een gezellige avond met collega’s van De Nieuwe Zaak, met z’n zevenen heerlijk uit eten geweest bij de argentijn, super lekker gegeten en een onwijs leuke avond gehad πŸ™‚ Ik houd ervan, van die onverwachte top avonden.


Klaas en Raoul


Voorgerechtjes, hmmmm


Stukje uit ‘Alle marketeers vertellen verhalen’ van Seth Godin.


In de auto met mijn broer en een vriend van hem.


Boek gelezen van Kelly Cutrone, vond hem een beetje tegenvallen πŸ™


M’n broer ging naar Normaal en ik moest lachen om de locatie omschrijving. ‘Weiland naast Van Leussen’ hihi


CHUBBEH!


CHUBBEEEEH


Lekker een dagje bij m’n ouders, genieten van het lekkere weer in de tuin.

Dit vond ik wel een grappige quote uit het boek van Kelly Cutrone. Ze bedoelt hiermee dat je met mensen om moet gaan die je inspireren en die eigenlijk hoger staan dan jij, omdat je hierdoor gemotiveerd wordt. Als je omgaat met mensen die je ideeΓ«n maar stom vinden dan heeft dat effect op je, negatief. Dan blijf je zelf ook op dat niveau hangen, terwijl je wel graag verder wilt.

En oh, ik moest bijna huilen toen ik dit las. Waarom kan je je misschien wel voorstellen, mooi om zoiets te lezen van zo’n sterke succesvolle vrouw, toch een soort hart onder de riem. Soms is het echt heel moeilijk, dat gehaat en de lelijke verhalen die verzonnen worden en rondgaan. Maar Kelly heeft gelijk: ik kan beter degene zijn die dit supergave leven zelf leeft, dan dat ik de persoon ben die er over loopt te zaniken.

Chuuu

bbbyyyy!


Mooie lucht boven Zwolle

HAAAAI

Relaxed outfitje


Boodschappen en Longue-Dog wijn


In de Mango, ik vroeg op twitter of ik dit jasje zou kopen of niet. Iedereen reageerde met JAAAA en ik vond hem zelf ook wel erg leuk dus ik heb hem gekocht! En al gedragen en ik vind hem erg mooi.


Gezellig met lieve Marloes en Johannes grappige YouTube filmpjes kijken πŸ™‚


Outfitje voor Boutyq, een fashionfeest in The Dylan. Was superleuk πŸ™‚

Orly Under The Mistletoe (valt het op dat ik Orly fan ben?)

In de trein The Adjustment Bureau kijken, dit zag er wel gaaf uit, haha!


Boutyq! Backstage filmen en foto’s maken.


Prachtige strakke haren.


De show was buiten en het regende KEIhard. Iedereen met paraplu’s, gaf wel een gaaf effect.


Regen…


Heerlijk geur, ik ben hier gek op. Ik wil hem! Musk van Kiehl’s, bestaat al sinds 1920.


Heerlijke broodjes tijdens de Kiehl’s presentatie. Dat vind ik zo leuk, als er bij presentaties lekkere hapjes zijn, daar kan ik echt van genieten.


Nieuwe Ultra Facial Oil Free producten.


In de winkel: lekker milieubewust!


Lieve lieve lieve Alwine, dochtertje van lieve lieve lieve Martine (10e) en Ruben (RuSt).


Lekkere koekjes gekregen van Kiehl’s.


Telefoon van 10e


Met Mascha, Martine en Alwine, gezellig kletsen en eten en drinken en lachen πŸ™‚ Ik leer echt geweldige lieve mensen kennen via internet, dat vind ik soms zo bijzonder. En vooral heel, heel erg fijn.


Vage foto, maar het gaat om de sfeer!


Met z’n allen Wordfeud doen, een superleuke Scrabble iPhone app waarmee je tegen elkaar potjes Scrabble kan spelen.


Mooooie nagellak, Orly Under The Mistletoe.


Jeeeej! Dat was ik eigenlijk helemaal vergeten. Ik heb het gevierd met een uitgebreid bezoek aan mijn kapper.


Woah, rode lokken er af!


Regenachtig


Foto in de mail van Tom en ik


Bij Mizu (Zwolle)


Supermooie gave leuke spiegel gekregen van Dove, hoe gaaf!


Tof boek!


Ik bladerde door de Emerce Guide 2011: De Nieuwe Zaak! Waar ik straks mijn webshop mee ga openen. Woehoe, gaaf.


Mooie nagels


Mooie bloemen gehaald πŸ™‚

Oh ik vind het zo leuk om deze artikeltjes te schrijven! Op deze manier kijk ik altijd even terug op de afgelopen paar weken en kan ik even rustig nadenken over alle dingen die ik heb gedaan en alle dingen die zijn gebeurd. Dat is echt leuk!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.