Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 januari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Januari #4

Wat een winterse en koude week was het! Brrrrr. Inmiddels is het aan het dooien en staan ons weer wat regenachtige dagen te wachten. Afgelopen week was ik met vanalles bezig, in deze Sneak Peek neem ik je weer even mee.

Na een drukke dag vind ik het zo fijn om samen op de bank te hangen. Meestal doen we allebei zelf nog iets (lees: ik zit vaak met mijn laptop op de bank) maar soms gaan we even samen een film kijken. Ik ga ’s avonds nog maar weinig de deur uit om energie te sparen voor de dagen erna. Klinkt suf, net een oud wijf, maar dan krijg ik overdag meer gedaan en dat is nu in deze drukke periode wel even het belangrijkst.

Maandag was een lekker dagje zonder make-up. Ik was thuis en op kantoor aan het werk en had gewoon geen zin om me op te maken. Geen probleem.

Dinsdag ging ik heel vroeg naar Amsterdam om mijn Windows 8 device op te halen die ik heb gewonnen met de Viva400. Het was echt mega koud maar als ik me daar op kleed vind ik dat eigenlijk wel lekker. Warme jas, muts, sjaal, handschoenen, Uggs, twee maillots over elkaar en ik had het heerlijk warm. Gelukkig reden de treinen gewoon (en onverwacht had ik ook nog een rechtstreekse naar Schiphol) dus ik was helemaal blij. Natuurlijk kan je er met dit soort weer ook vanuit gaan dat het helemaal misgaat, dus ik was vroeg van huis gegaan.

Lekker warm! Ik vind het zo leuk aan de winter dat ik me lekker kan inpakken.

Op het Microsoft hoofdkantoor om onze ‘devices’ met Windows 8 op te halen! Superleuk om dat kantoor eens te zien en de mensen te ontmoeten.

Uitpakparty!

Via Schiphol weer lekker naar huis met een heeerlijke Toffee Nut Latte van Starbucks.

Dit is ‘m dan, de Lenovo Yoga met Windows 8 RT erop. Het is een kruising tussen een tablet en een laptop. Het scherm kan helemaal achterover ‘plat’ worden geklapt zodat je een tablet hebt, het scherm is touchscreen. Maar je kan ook gewoon het toetsenbord gebruiken. Ik ben er een beetje mee aan het spelen om te ontdekken hoe alles werkt, al een paar jaar ben ik Apple gebruiker en ik was helemaal van Windows af – eerlijk gezegd vond ik Windows ook helemaal niet meer prettig werken. Ik vind Windows 8 dus ook erg wennen maar ik moet zeggen dat ik het er erg gaaf uit vind zien en dat het super werkt als je het eenmaal onder de knie hebt.

Tijd voor Hollandse pot, stamppot andijvie! En ja, lekker voorverpakt, geen zin om te schillen en snijden. Altijd beter dan een bord patat of pizza.

een kast vol fruit, I love it.

Dinsdag was het ook tijd om mijn presentatie voor de Webwinkel Vakdagen voor te bereiden. Samen met mijn compagnon Johan ging ik daar een seminar geven over social commerce, wat wij doen met de Miss Lipgloss Shop.

Pakketjes! Yayyyyy blijft altijd leuk.

Webwinkel Vakdagen outfit. Alles is van Mango.

Wat ziet Nederland er toch mooi uit als alles wit is… Wauw

De stand van De Nieuwe Zaak op de Webwinkel Vakdagen. De Nieuwe Zaak is het bedrijf waar ik mijn webshop samen mee heb.

Samen met Johan stond ik daar dus om te vertellen over social commerce en hoe wij blog en shop met elkaar combineren en hoe we de shop ‘promoten’ via blog en social media. Ik had nog nooit zo’n groot publiek gehad, er waren zo’n 350 mensen in de zaal. Ik was minder nerveus dan de vorige keren, vond het enorm leuk om te vertellen (ook omdat het een keer een ander verhaal was dan wat ik normaal vertel) en achteraf kregen we enorm leuke reacties van mensen die de presentatie hadden bijgewoond. Ontzettend leuk.
Note to self: volgende keer een langer jurkje aantrekken – ik zat ’s ochtends al te twijfelen.

Op Utrecht C even langs Starbucks om op te warmen. Daar kreeg ik wel een heel bijzondere naam op mijn bekertje…

Op de weg naar huis loop ik altijd langs Sparky, een skate shop in Zwolle, waar ze ook altijd allerlei leuke soorten Vans hebben. Toen ik deze glitter Vans zag kon ik ze echt niet laten staan… Ik draag heel vaak Vans en deze moest ik echt toevoegen aan mijn collectie. I LOVE THEM!

Wat is Zwolle toch mooi zo ’s avonds.

Geen boodschappen in huis, tijd voor wok. Hmmm! Ik neem altijd witte rijst met knoflook garnalen en extra groente.

Voor de Chloé winactie stuurde bezoekster Anouk me deze geweldig mooie tekening… Wauuuuuuuuw, dankjewel!!! Ik vind hem te gek! De winnares ga ik nog kiezen hoor, ik ben er nog niet aan toegekomen om alle inzendingen te bekijken. Ik wil er echt even goed voor gaan zitten.

Skypen met Mascha 🙂 We spreken elkaar eigenlijk elke dag wel, via mail of sms, en elke week bellen we zo’n twee, drie keer. We besloten nu maar eens te Skypen. Gratis én met beeld. Wel gezellig, haha.

Lunchen achter de computer, ik moet eigenlijk altijd even echt pauze nemen maar soms ben ik zo lekker bezig dat ik echt even door wil gaan.

Soms is het gewoon tijd voor blauwe eyeliner!

Van Schrijfwinkel.com kreeg ik een Leuchtturm1917 notitieboek opgestuurd. Zoals je wel weet ben ik groot Moleskine fan, maar volgens Schrijfwinkel is Lt1917 kwalitatief net zo goed (of nog beter) en zijn er heel veel kleurtjes van te koop. Deze knalroze past toch perfect bij Miss Lipgloss?! Toevallig was mijn A5 Moleskine net vol dus ik ben al vol plezier begonnen in mijn Leuchtturm1917.

In de Lt1917 boekjes zit ook een inhoudsopgave en labels voor op de voor- en zijkant van je boekje. Heel praktisch! Tot nu toe bevalt ‘ie supergoed en is de kwaliteit top. Ik ben hier mega blij mee!

Curry, hmm! Een van de favoriete gerechten van mijn vriend.

Tosti als lunch, hmm.

Ik vind mijn Pieces muts zo leuk!

Tasjes vol mooie beautyspullen klaargezet, want ik ging met Jacky en Jill sushi eten. Soort verlaat kerstcadeau/diner, om ze te bedanken voor hun inzet voor MLG. Jacky en Jill gaan beide wel eens voor mij naar events, testen soms producten en houden de site goed in de gaten als ik even weg ben. Ik ga bijvoorbeeld in februari een week op vakantie naar Marrakech en dan zijn zij er om te zorgen dat de reacties beantwoord en gemodereerd worden.

Caprese salade bij Da Nini, een leuk Italiaans restaurant in Zwolle waar we nog nooit eerder waren geweest. Hiervoor gingen we naar Alles is Familie, wat is dat toch een heerlijke vrolijke Nederlandse film! Ik vond hem zó leuk!

Limoncello!

Ciaté Velvet Nails! Dit ziet er toch wel echt te gek uit?!

Alleen is het de volgende dag al best wel lelijk… Ik vind het op deze foto meer op schimmel lijken. Leuk dus voor één dagje, veel langer houden de Velvet Nails het niet uit.

Uit eten met lieve Jacky & Jill. Toppers!

Golden Rose Jolly Jewels. Love it! Binnenkort meer over deze te gekke nagellaklijn van GR die binnenkort ook in mijn webshop te koop zal zijn.

Natuurlijk ben ik ook met mijn boek bezig geweest, maar dat is natuurlijk niks nieuws voor jullie. Het was een vrij volle week met allerlei verschillende dingen, vrijdag was ik weer de hele dag op kantoor voor mijn shop (ik vergeet daar altijd foto’s van te maken, is ook niet elke week nodig natuurlijk) en verder was ik vooral druk met de Webwinkel Vakdagen, blog, shop, CosmoGIRL en Koffietijd, want daar ben ik binnenkort ook weer te zien (ik zal nog even precies laten weten wanneer dat is). De komende weken blijven zo druk en ook wel een beetje chaotisch omdat ik op dit moment met vrij veel dingen bezig ben en alles heeft zijn tijd en aandacht nodig. Toch heeft het ene natuurlijk meer prioriteit (blog staat altijd op één!) dan andere dingen en dat heb ik ook wel helder voor mezelf.

Op 13 februari ga ik er heerlijk een week tussenuit naar de zon (Marrakech) met mijn vriend. Ik heb er super veel zin in, ben erg benieuwd naar Marokko maar ook veel zin om in een warm land te zijn! Even een weekje NIKS. Dat is voor mij de eerste dagen altijd afkicken, haha. Maar eerst nog even lekker aan ’t werk, leuke dingen doen en zorgen dat al ’t werk gedaan is voor ik in het vliegtuig stap.

Ik wens je bij deze een hele fijne week! XXX


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.