Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 januari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Januari #3

Hey goedemorgen, welkom bij een nieuwe Sneak Peek! Afgelopen week werkte ik aan mijn boek, ging ik langs bij CosmoGIRL, had ik gezellige lunch afspraken en had ik een fotoshoot voor mijn boek. Kijk je mee?

Kota Radja, we waren er al een poosje niet geweest! En… ze hebben een nieuwe kaart! Yay! We hebben veel nieuwe dingen geproefd en alles is echt heerlijk. Bij Kota Radja kan je trouwens voor een vast bedrag (volgens mij €23,95) vijf gangen zoveel eten als je wilt (oké, er is een maximum van vijftien gerechten per persoon, maar dat is bijna hetzelfde als ‘onbeperkt’ want het is echt veel!). Alles is zo lekker! Echt een aanrader, ik ben er al ontelbaar vaak geweest.

Voor ik naar bed ga maak ik de laatste weken vaak een ‘gratitude list’. Een lijstje met 10-15 dingen waar ik vandaag dankbaar voor ben.

Op naar Amsterdam!

Op bezoek bij CosmoGIRL! om ideetjes door te nemen voor de komende nummers. Het was méga koud maar de zon scheen wel lekker!

Mooi uitzicht 🙂

Daarna door naar Karin van Designer Vintage. Al maanden wilden we eens afspreken, en maandag kwam het er eindelijk van. We volgen elkaar al een poos en wilden gewoon eens gezellig lunchen. Wat was het gezellig. Karin is een schat van een vrouw en heeft een heel gave webshop, Designer Vintage. Het is een soort Marktplaats voor designer kleding en accessoires. Alles wat je daar vindt is gegarandeerd echt (wat op Marktplaats niet het geval is) en er staan zoveel mooie dingen op.

Kijk welke stoel Karin in haar woonkamer heeft staan… Aaaa, ik kom hem overal tegen, mijn droomstoel. Ooit heb ik hem! Ik krijg trouwens vaak berichtjes over knock offs hiervan, maar ik wil echt heel graag de echte, ik houd niet zo van namaak. Karin heeft hem al tien jaar en kijk hoe prachtig hij er nog uitziet, het leer wordt alleen maar mooier.

Ze nam me ook nog even mee naar een mega grote toko op de Zeedijk, waar ze geweldig servies hadden. Wauw, hier moet ik nog eens naar terug om relaxed alles te bekijken (en te shoppen!). Karin, wat was het leuk je te ontmoeten! Snel weer!

In de Sprinter (dus geen tafeltjes) terug naar huis schrijven. 

Wat is Zwolle toch mooi, wat houd ik van ‘mijn’ stad!

Aaaah, sneeeeeuw! Gelukkig hoefde ik niet naar Amsterdam dus deed ik mijn meest comfortabele outfit aan (deze lange trui is van Sissy Boy). Lekker warm!

Sneeuw is alleen leuk als je niet ergens heen hoeft, haha. Wat ziet het er prachtig uit.

Ik trok mijn Sorels weer uit de kast! Zo glijd ik niet uit en beschadig ik mijn andere mooie leren schoenen niet.

Ik had geen gewone tomaten meer in huis, dus maakte ik prikkertjes met caprese salade. Ziet eruit als een feestje!

Chub heeft drie favoriete plekken in mijn huis: languit op de bank (en dan níet op het kleedje), voor het raam of op bed in de slaapkamer. Diva!

Jaaaa, gaan we uit? Mag ik lopen in het witte poeder?

Lekker fout, op de bank dineren met lahmacun en Grey’s Anatomy. Maar oh, wat heerlijk. 

Na een volle dag nog even een drankje doen met vrienden in de kroeg.

Soms plaats ik een bestelling in mijn eigen shop, omdat ik een blogpost wil maken over producten. Het kan veel tijd kosten om dingen via leveranciers te krijgen dus dan bestel ik ’t gewoon zelf wel even. Dan kan ik meteen weer even checken hoe een bestelling nu precies aankomt. Ik vind het er altijd zo leuk uit zien met het ‘handgeschreven’ kaartje.

Zijn deze glitternagellakken niet om op te vreten?! Ze komen over een poosje in de shop voor €3,95 per stuk. 

Donderdag ging ik weer naar de kapper! Vrijdag stond de fotoshoot voor mijn boek gepland en dus wilde ik de kleur nog even opfrissen en een centimeter uitgroei bijwerken. Op foto’s met goed licht zie je alles, dus dat moest maar even bijgewerkt worden.

Met de laptop op schoot de verf in laten trekken. 

Thuis was het tijd voor mijn ei-banaan pancakes! Jummmmmm!

Ik deed er trouwens op deze foto wat agavesiroop overheen, maar je kan ook wat stevia door het beslag kloppen om het iets zoeter te maken. Echt nodig is het niet hoor, want ze zijn al vrij zoet door de banaan.

Ik moest nog snel even de stad in voor wat dingetjes voor de fotoshoot en een vriend van mij maakte deze paparazzi foto, hahaha… 

HelloFresh gerecht, heerlijk was het. Orecchiette met kastanjes, kastanjechampignons, tomaat en rucola. 

Cadeautje van een PR bureau. Yeaaaahhh, zo leuk, deze wilde ik al een poos! Heb al veel recepten gespot die me erg lekker lijken en waar ik komende week mee aan de slag ga.

In bed op de iPad Wie is de Mol kijken, de tv was bezet door een gamend vriendje, haha…

Vrijdag was het zover, de fotoshoot voor mijn boek. Serieus, ik was hier zo onwijs nerveus voor. Er moest vrij veel gedaan worden op één dag en ik was bang dat we het niet gingen redden of dat het niet goed zou gaan. Ik ben heel positief, maar soms maak ik me natuurlijk ook wel eens mega druk om iets. Uiteindelijk is alles heel goed gegaan, hebben we van 9 uur ’s ochtends tot 20 uur ’s avonds geshoot en wat was het gaaf. Het team was geweldig en het resultaat ook. Dat resultaat kan je trouwens zien in mijn boek over een paar maanden… Ik verklap nog niks!

Rond tien uur kwamen we weer in Zwolle aan, met knorrende magen, want we hadden nog niks gegeten. Ik kom eigenlijk nooit meer bij de McDonalds maar ik had er nu ineens zo ontzettend veel zin in… En wat was het heerlijk. Toen ik nog vaker naar de Mc ging, ging ik vaak met een ‘blegh’ gevoel weg, nu ging ik met een grote lach naar huis, wat heb ik genoten van deze slechte hap. En check de foto, met heftige smokey eyes fastfood eten…

Eenmaal thuis moest de prachtige laatste look eraf. Weg ermee…

…lekker douchen. Ik was echt helemaal kapot van de lange dag (vertel ik later meer over) en keek er zo naar uit om onder de heerlijke warme douche te staan.

Make-up is geweldig maar dit voelde toch ook wel erg lekker… 

Twee lades uit mijn ‘nog te testen kast’, tijd om hem weer eens op te ruimen… Poeh!

Zaterdagavond, geen zin om te koken, dus mijn lievelingsmaaltje weer eens laten bezorgen. Hmmmmm… Als ik alleen eet kook ik soms wel voor mezelf, maar ik heb het nooit echt leuk gevonden om alleen voor mezelf te koken. 

De korte laag onder mijn bob begint al aardig ‘lang’ te worden! Zodra het nog een stukje langer is laat ik alles op één lengte groeien. Het wordt steeds mooier, en dan kan ik er ook wat meer mee.

Zaterdagavond had ik een feestje en gisteren stond in het teken van schrijven, foto’s maken voor MissLipgloss en natuurlijk lekker relaxen. Ik hoop dat jouw week goed was en wil je alvast een hele fijne nieuwe week wensen!

XXX


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.