Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 januari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Januari #2

Hello, goedemorgen! Maandagochtend, het is weer tijd voor de wekelijkse Sneak Peek. Kijk je mee naar afgelopen week?

Reuzebonen chili! Ik miste zelf iets van gehakt erin, maar vond het wel erg lekker! En zo makkelijk. Voor herhaling vatbaar.

Vaak zit ik ’s avonds op de bank met mijn boekjes. Ideetjes opschrijven, to do lists maken, vooral helderheid in mijn hoofd scheppen. Ik zou niet zonder mijn boekjes kunnen!

Lekker neon!

En een nieuwe Colorswitch! Vind het zo leuk om ze af te wisselen.

Huis aan het opruimen, bed aan het verschonen, en Chubby ligt heerlijk te relaxen op een op de grond gevallen kussen… Schattig.

Ondertussen even een fotootje van wat ik die dag droeg… Het jurkje is van Sissy Boy, de schoenen van Poelman (bij Schuurman Schoenen vandaan).

In Amsterdam, onderweg naar de uitgeverij! Zoals je misschien wel weet ben ik bezig met mijn boek, en daar komt niet alleen schrijven bij kijken. We hadden wat afspraken die dag met betrekking tot marketing en vormgeving.

Iedereen rustig aan het werk… De sfeer bij Bertram + de Leeuw is gezellig en warm, daar houd ik van 🙂 Een van de redenen waarom ik met ze samenwerk.

Ik vergat foto’s te maken die avond, maar na de afspraken gingen we gezellig eten met de vormgeefster bij Caffe Oslo. Ik ben dankbaar voor deze mensen en deze samenwerking!

Ha, het was een kwestie van tijd voordat ik deze fout maakte.

Zo zag een groot deel van mijn week eruit. Schrijven! Het gaat goed!

Haha, mijn vriend is hier zo’n ster in… Altijd als hij de keuken heeft schoongemaakt of heeft afgewassen gaat hij iets anders doen, en dan laat hij áltijd een laatje of deurtje openstaan. En ik ben dan weer zo’n kronkel in m’n hoofd dat ik daar echt niet tegen kan. Dus altijd sta ik op om die laatjes en deurtjes dicht te duwen… Haha!

Ik kreeg al even geleden een BH binnen van de webshop Annadiva.nl. De eigenares, Sandra, mailde mij nadat ik blogde over hoe lastig ik het vind om goede BH’s te vinden en ze daarom maar online bestel bij Victoria’s Secret. Ze hielp me met het kiezen van een passende BH en het werd deze! Ik ben er super blij mee en hij zit perfect! Check Annadiva als je ook een grotere cupmaat hebt en moeite hebt bij het vinden van passende BH’s.

French manicure met neon roze! Heb het gewoon uit de losse pols gedaan.

Donderdag ging ik naar Den Haag om op bezoek te gaan bij Rachel. Rachel volg ik nu ongeveer anderhalf jaar op Instagram en Twitter en op een of andere manier kreeg ik een band met haar. Met sommige mensen heb je dat. Ik spreek niet heel snel met iemand die ik online ken af, maar bij Rachel had ik echt het gevoel dat ik het móest doen. Een tijdje geleden spraken we een datum af en donderdag ging ik naar haar toe. Het voelde niet eng of spannend, het voelde alsof we elkaar al een hele poos kenden.

Rachel haalde me op bij het station en we hebben lekker bij haar thuis op de bank zitten kletsen. Rach is héél anders dan ik, we zijn totaal verschillende types (toch Rach?) maar het klikte zo goed. Soms voelt iets zo goed met iemand en dat heb ik met haar enorm. Ik vind haar een onwijs bijzonder en sterk persoon. Ze vecht nu al zes jaar tegen anorexia en er is nu eindelijk een stijgende lijn in haar gezondheid. Ik weet zeker dat ze ’t helemaal gaat redden en dat ze over een jaar weer helemaal de oude is. En dan gaan wij lekker sushi eten! Rach ik vond het geweldig je te ontmoeten, heb een heel warm en goed gevoel bij je en wil je snel weer zien. Als je meer wilt weten over Rachel, check dan haar blog.

Weer onderweg naar het station…

…en onderweg van station Zwolle naar huis. Lekker wandelen, weer even fris worden na een treinreis.

Lekker weertje, jongens…

Yesss, m’n refill Alien is er! Ik was al bang dat ik zonder zou komen te zitten. Dit is echt mijn favoriete geur (samen met Love van Chloé, dan) en ik heb die kleine fles nu dus al een keer of vier leeg gemaakt…

Geweldig cadeau gehad, het Pretty Powerful boek van Bobbi Brown. Aanrader, zo leuk!

Een van onze favoriete makkelijke recepten: wraps met kip, paprika, ui, rucola en crème fraiche.

Yes!

De HelloFresh Fruitbox! Ziet er toch leuk uit, al die vakjes met fruit.

Wat een prachtdingen, vijgen!

En niet zo gezond, maar zo lekker, de Verkade Cafe Noir koekjes in cappuccino smaak… En maar één WW punt per koekje, haha!

Vrijdag was de laatste dag van stagiaire Pleunie bij de shop… Snif… Omdat onze nieuwe stagiaire Loes pas over twee weken begint, neem ik de komende twee weken een paar taken over. Hier laat Pleunie me goed zien hoe ik de voorraad check en hoe ik bestellingen plaats bij onze leveranciers. Ik doe dat nooit, dus dat is even wennen, maar gelukkig is het niet moeilijk.

Lieve Pleun… Snif, zo jammer dat je weg bent nu!

Ha, 11 jan 11:11!

Tussen de middag lekker lunchen met collega’s als afscheid van Pleunie. Hmmmm

Caesar Salad, jum!

Pleunie gaf einde van de middag haar eindpresentatie. Ze haalde een dikke voldoende (bijna een 8!) en heeft onwijs veel voor ons gedaan. Maar gelukkig ook een hoop geleerd! Hier doet Johan een bedankwoordje en dat deed ik na hem natuurlijk ook nog even. Doei lieve Pleun, we gaan je missen… Veel succes in Dublin!

Ik skipte de borrel en ging even slapen (blijkbaar had ik het nodig) om daarna lekker paddenstoelenrisotto te maken. Met truffel! Zoooo. Lekkerrrrrr.

Van een PR bureau kreeg ik een ‘ontspanpakketje’, zo lief! Veel bureaus en bedrijven leven heel erg mooi mee met het proces van het schrijven van mijn boek. Ze helpen met beeldmateriaal en vragen regelmatig hoe het gaat. Dat vind ik zo lief en zo fijn! Dankjewel!

Gekregen van mijn vriendje, een bos lelies! My favorites. En vlak hiervoor boekten we een vakantie! Ik wilde eigenlijk al eind 2012 maar het kwam er maar niet van. Toen besloot ik dat we in maart twee of drie weken zouden gaan. Maar toen kwamen de plannen voor mijn boek… Dus wordt het pas juni dat we op vakantie kunnen. We besloten onze agenda’s naast elkaar te leggen (met de agenda van de uitgeverij en de shop) en wat bleek: volgende maand kunnen we best een week weg. Niet twee of drie, maar wel even een week. We besloten een week Marrakech te boeken! Even een week ertussenuit voor de hectiek wat er bij mijn boek komt kijken. Ik kijk er super naar uit en ben al leuke tips aan het verzamelen. Ik wil sowieso wel zien hoe arganolie gemaakt wordt!

En… schrijven. Vooraf dacht ik dat ik heel januari alleen maar zou kunnen schrijven maar in de praktijk ben ik toch ook wel met veel andere dingen bezig. Dat is niet erg, ik zou toch niet de hele dag alleen maar kunnen schrijven.

Zo mooi, Mermaid’s Dream van Deborah Lippmann.

Sunday pancakeday! Maar wel op een gezonde manier. Supermakkelijk: prak één banaan goed fijn en meng dit met twee eieren. Vet een pan in met een beetje olijfolie en bak de pannenkoekjes één voor één. Smaakt heerlijk zoet door de banaan en is super gezond!

Zondag is altijd de dag om vooruit te kijken naar de komende week. Ik heb veel te doen dus ik maakte een strakke planning. Ik doe dit in iCal, ik heb mijn agenda in Google en synchroniseer dat op die manier met mijn MacBook, iPad en iPhone. Normaal zijn mijn planningen niet zo strak, maar doordat ik een paar keer echt naar kantoor móet voor voorraadbeheer, en ik móet met mijn boek bezig en ik móet mijn presentatie voor de Webwinkel Vakdagen voorbereiden, moet ik het ook wel wat strakker plannen. Als het even kan wil ik ook nog graag echt even blogposts maken deze week, dat mis ik een beetje. Vrijdag is de fotoshoot voor mijn boek en daar moet ik ook nog een en ander voor voorbereiden. Ik vind het best spannend, dan worden de foto’s voor zowel de cover als het binnenwerk gemaakt. Een leuke, drukke week voor de boeg, dus. Wat hier trouwens niet instaat is overig werk voor MissLipgloss, dus mails beantwoorden en reacties checken, dat gaat altijd tussendoor.

Ik wilde gisteren eigenlijk niks doen maar had ineens zin om een video op te nemen. Ik probeer altijd zoveel mogelijk video’s te maken maar het schiet er nog wel eens bij in, deze is voor aanstaande zondag. Ik probeer komende week ook wat video’s op te nemen voor de komende weken zodat er zo vaak mogelijk op zondag een video is. Yay!

Bedankt voor het lezen, fijne week, tot snel!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.