19 januari 2011 door Cynthia Schultz 319 reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak peek in my life!

Vorig jaar wilde ik ‘Project 365′ gaan doen, dan plaats je op een blog elke dag een foto. Nu heb ik dat niet gedaan, maar ik maak altijd overal foto’s van met mijn telefoon (iPhone). Ik heb zo’n 1500 foto’s erop staan (ik heb hem nog niet eens een jaar), ik vind het leuk om de foto’s terug te kijken en te glimlachen om de herinnering die er aan vast zit. Ook maak ik vaak foto’s van teksten of dingen die me inspireren. Ik besefte me dat het wel leuk was om er hier eens wat te laten zien! Ik had ook nog Chubby foto’s beloofd, dus deze zitten er ook tussen. Let wel dat de kwaliteit van de foto’s niet denderend is, omdat ze met mijn telefoon gemaakt zijn.


De foto’s zijn op volgorde van nemen genomen, dus het begint zo’n beetje in de zomer van vorig jaar.

Een fragment uit een boek over New York. Ik hoef denk ik niet meer te vertellen waarom er iets van NY op mijn telefoon staat, toch? Haha! Toen ik er heen ging vorig jaar had ik mijn iPhone trouwens nog niet, dus vandaar geen foto’s daarvan.

De Zwarte Cross (tweede en laatste keer afgelopen jaar, niet echt iets voor mij, toch heb ik veel lol gehad!)

Chubby toen we hem net hadden, echt nog een pup! Wat een schatje. Hij woont trouwens bij mijn ouders maar is regelmatig bij mij thuis in Zwolle, ik moet altijd zo om hem lachen! Zijn neusje is trouwens bijna helemaal zwart bijgetrokken!

In mijn koffer die ik had gepakt voor mijn tripje naar Spanje!

Dit is echt mijn favoriete bezigheid op vakantie. In de schaduw een lekkere chicklit lezen met wat eten en drinken binnen handbereik, lekker weer, niks hoeven, niks moeten… Echt een momentje dat ik vast moest leggen πŸ™‚ Ik weet nog niet waar ik komende zomer heen ga… Maar ik hoop dat ik in april in Central Park kan liggen, in de zon, met een boek πŸ˜€

Chub

Dit is iets waarin ik geloof. Alles wat er om je heen gebeurt, alles wat je ziet, is een droom van iemand geweest. De computer op je bureau, de camera die je gebruikt, het pretpark waar je naartoe gaat, de winkel waar je je kleren koopt… Wat een inspiratie!

Dit had mijn motto kunnen zijn! Niet lullen, maar poetsen!

Supermooie illustratie van Sanne Vogel (ik wil ook zo’n illustratie van mezelf!)

Kleine Chubs

Chubby en de hond van mijn nicht, Daisy. Vriendjes! Mijn ouders liggen trouwens op de bank te slapen, haha. Dat doen ze altijd in het weekend tussen de middag. Ik trouwens ook πŸ˜‰

Dit was afgelopen zomer, lekker terrassen met een vriendinnetje. Die sigaretten zijn trouwens niet van mij, maar van haar πŸ™‚ En ja, ik drink Cola light (ik hoop dat ik niet dood ga van de aspartaam πŸ˜‰ ) In de zomer zit ik graag buiten op een terrasje of in het park, heerlijk! De zomer is mijn favoriete seizoen, of misschien het voorjaar. De tijd dat er weer groene blaadjes aan de bomen komen, dat die eerste dag komt dat je zonder jas naar buiten kan en dan die eerste dag dat je slippers aan kan. Geweldig! Maar ik vind het ook heerlijk dat we in Nederland verschillende seizoenen hebben, dan waardeer je ze allemaal.

Lippen oefenen voor B Academy

Mijn gekke en lieve broer, Bas

Chubbyyyyyy

Ik ben niet de enige die dol is op mijn Longchamp tas…

het mediabureau waar ik mee samenwerk is afgelopen zomer verhuisd naar een pand in Amsterdam, en ik had de eer om als eerste mijn naam op de wc-muren te zetten! Precies boven de wc, zodat de mannen tegen mijn sitenaam aan kijken πŸ˜‰ Het is fijn om mensen te kennen in Amsterdam, ik heb vaak afspraken verdeeld over de dag, en dan kan ik tussendoor even bij hun met mijn laptop of iPad aan de site werken. Of gewoon even bijkletsen πŸ™‚ Ik zou in de toekomst wel een kantoor in Amsterdam willen, maar dat is echt iets van de lange termijn.

Scheef! Gezellige meet met Mascha en Debbie bij Starbucks. Ik ben gek op ze!! We bellen veel, mailen de hele dag door… Mascha ken ik nu zo’n drie, vier jaar en we spreken elkaar echt Γ©lke dag, het is fijn om vriendinnen met iemand te zijn die hetzelfde doet, dan snap je elkaar zo goed πŸ˜€

Backstage bij BNTM Finale

Shoot

KONNICHIWA TOKYO! De allereerste foto die ik maakte in Tokio, en de eerste Japanse tekens die ik daar zag.

Yoyogi park (Erik links op de foto, van de Telegraaf)

Shinjuku-ku, dit was echt breath-taking. Zo groot, zoveel billboards, zoveel licht, zoveel mensen… Wow!

Shinjuku-ku

Doe mij ehhh… die maar!

Straatje met yakitori tentjes

Hello!

Donkere huid les bij B Academy. Binnenkort een artikel met tips en trics!

Foto van mijn huiskamer toen ik de kerstboom net had opgezet. Skyradio aan, het ultieme kerstgevoel!

De dag voor Fusion of Dance, de generale van de show bekijken

Tijdens de eindshoot bij B Academy.

Ander prachtig model tijdens de shoot.

Met mama en Chubby koffie drinken in Dalfsen. Ik kom elke week nog bij mijn ouders en dan maken we er wat gezelligs van.

Dit is een fragment uit ‘De Sleutel’ van Joe Vitale. Het gaat over een vrouw die zich ergerde aan de schrijfsels van Joe over zijn auto’s. Na een tijdje merkte ze dat het probleem niet bij (de blog van) Joe lag, maar bij zichzelf. Nu probeer ik dat elke keer bij mezelf na te gaan als ik me stoor aan iets of iemand. Ligt dat Γ©cht aan die persoon, of is het iets in mezelf?

Chubby bij mijn ouders thuis op de bank. Hij heeft een eigen plek op de bank waar een kleedje ligt, anders komen er overal haren. Meneer krijgt het elke keer weer voor elkaar om op een andere plek te gaan liggen.

Dit stuk was voor mij een ontzettende eye opener. Geweldig en zo ontzettend waar. Het deed me denken aan roddels en verhalen die op internet verschijnen over mensen, verhalen die mensen vertellen of verzinnen en vooral de hoeveelheid mensen die dit geloven. Ik dacht altijd al: ‘Dat zij dat geloven en denken dat het waar is, zegt iets over hen, niet over mij.’ En dit fragment ondersteunt dat, ik geloof daar heel erg in. Waarom geloof je iets van iemand die je niet kent, over iemand die je ook niet kent? Ik denk altijd zo: als ik iets niet uit de eerste hand van iemand gehoord heb, is het niet waar. Als ik twijfel aan de oprechtheid van die persoon, dan vraag ik het hem of haar, als ik het belangrijk vindt. Dan weet ik of het zo is.
Dit is een fragment uit de Attractor Factor van Joe Vitale.

Amsterdam, Keizersgracht. Ik ben elke week wel een (paar) keer in Amsterdam, vaak voor dingen voor mijn site. Eigenlijk alleen maar, ik ga nooit ‘voor de lol’ naar Amsterdam. Natuurlijk ga ik er wel eens shoppen of uit eten, maar dat is dan tussen de bedrijven door. Ik heb een haat-liefdeverhouding met Amsterdam. Aan de ene kant vind ik het een mooie stad, waar ik lekker kan struinen, langs de winkels in de 9 straatjes, over de grachten. Aan de andere kant vind ik het vreselijk dat het altijd zo druk is, zeker met de auto. Ik ben dan echt zo blij als ik ’s avonds door het rustige Zwolle naar mijn huis loop, en er echt geen kip op straat is. Ik houd van de afwisseling, teveel Amsterdam vind ik niet leuk, teveel thuis in Zwolle trouwens ook niet. Ik vind het goed zo, 70/30 Zwolle/Amsterdam πŸ™‚

Chubbo

Dit gaat om het stukje ‘overtuigingen lijden tot stress, niet je bedrijf of levenssituaties’. Daar geloof ik in. Hoe jij je nu voelt, wordt veroorzaakt door je gedachtes. Niet door wat er om je heen gebeurd of om wat mensen doen, maar door datgene wat jij denkt, en wat jouw overtuigingen zijn.

Laat ik een voorbeeld bedenken. Iedereen reageert anders op dingen. Persoon 1 wordt misschien heel erg boos als iemand haar uitscheld voor ‘rotwijf’, persoon 2 haalt haar schouders op. Persoon 1 is ontzettend beledigd als haar beste vriendin een halfuur te laat komt, persoon 2 maakt het niet uit en wordt er niet warm of koud van. Jouw gevoelens komen door jouw overtuigingen. Persoon 1 haar overtuiging is dat te laat komen respectloos is. En zij vat het persoonlijk op als iemand haar uitscheld. Persoon 2 denkt op een andere manier, heeft andere overtuigingen.

Zo is het ook met internet. Sommige mensen worden boos door dingen die ik op mijn blog of Twitter zet. Dat gaat ook weer terug naar het fragment wat ik eerder plaatste, over de auto’s van Joe Vitale. Ik doe jou persoonlijk niks aan, dat iets jou raakt (of dat jij boos wordt door iets wat ik op mijn blog zet) dat is een snaar die ik raak, maar die snaar zit in jou. Door dingen die je meegemaakt hebt, of door overtuigingen, word jij boos. Dat staat hiermee ook in verband. Hoe het ook mag zijn, de snaar die geraakt wordt zit in jou.

Het mooie Grote Kerkplein in Zwolle. Kijk hoe rustig en mooi! Heerlijk!

Dit doe ik ook vaak, foto’s maken van make-up producten die ik nog wil hebben. Zoals dit palet van Viseart.

Beetje vaag, sorry daarvoor. Dit komt uit het boek Zero Limits van Joe Vitale (ik ben fan van hem) en Dr Hew Len. Het gaat over gedachten, dit zijn volgens haar oude programma’s die aan het herhalen zijn. Dat sluit ook weer aan op wat ik eerder in dit artikel vertelde. Herinneringen en gedachtes beΓ―nvloeden je leven op dit moment (Joe Vitale twittert weleens: ‘Laat je gedachten en herinneringen los, wat gebeurt er NU echt op DIT moment?’), ze maken het over het algemeen moeilijker. Dit hoofdstuk gaat over het loslaten van je herinneringen en gedachtes.

Chubby (zie hoe groot hij al is!) op mijn bed.

En de laatste, mijn favoriete broodjeszaak van de laatste tijd: Subway. Ik heb echt periodes, ik heb nu een Subway-periode. Soms heb ik een Vito’s periode, een Wok&Go periode, een tosti-periode of een saladeperiode. Nu is het dus Subway.

Vinden jullie dit leuk? Zal ik dit voortaan elke maand doen, onder het mom van ‘Sneak peek in my life in january,’ en dan door met februari, maart, april… πŸ™‚


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

319 reacties
 1. ilse

  Onze hondjes lijken echt op elkaar!
  I LOVE IT :)!

 2. Tedje

  Aaaah chubby is hier nog zo klein πŸ˜€

 3. marjolein

  jaaa leuk! vaker doen! (:

 4. Maud

  Ja, leuk! Vind het reuze interessant!

 5. Mina

  dit vind ik echt een leuk artikel!!!! van mij mag het vaker! πŸ˜€

 6. Jessika

  Awh, Chubby is echt een schatje <3

 7. helloooo(:

  Die eerste foto van japan ik heb daar precies ook gestaan!
  En het was daar streng verboden om foto’s te maken want dat wou ik ook doen:P

 8. annabelle

  Ik vind het echt heel leuk om dit te zien enzo dus van mij mag het elke maand wel :blush:

  En als je naar New York gaat, ga je dan weer van die voorbereidingen doen die je toen ook deed voor dat je naar new york ging enzo. Zoals wat je wilt kopen en zo? Ik vond het namelijk erg leuk om te lezen! Echt super ik kan ook niet wachten als ik eind april naar New York ga πŸ˜€

 9. Forever Petite

  Super leuk om te lezen! En van mij mag het elke maand online komen haha

 10. Luna

  Echt heel erg leuk om te lezen (en te kijken) wat er zoal bij jou gebeurt :)!! Doet me wel denken dat mijn leven tamelijk saai kan zijn, ma bon :p

 11. Angela

  aaahw wat is chubby een schatje!!
  vooral toen hij klein was..!
  maar.. wat heb je een prachtig leven! je ziet aan je foto’s dat je er echt van geniet!

 12. Sophie

  dit is echt super leuk! ^^

  ik denk trouwens alleen niet dat je Ñltijd voelt hoe je je voelt door je eigen gedachtes. Wel bijvoorbeeld als andere mensen wat doen of zeggen, waarvan jij een overtuiging hebt dat het fout is. Maar bij andere dingen zoals bij mij nu mijn vader ziek is, voel ik me ontzettend rot omdat ik hem ziek zie zijn. Niet omdat ik ervan overtuigd ben dat ik me rot moet voelen omdat ik anders een slecht persoon ben ofzo. Of begrijp ik nu het stukje verkeerd? 😎

  Ik vind het echt leuk om dingen over jou te zien die niet met beauty te maken hebben! =)

 13. Nathalie

  GRAAG elke maand! En dan vooral met veel foto’s van inspirerende boekfragmenten. Echt super leuk!

 14. Sarah

  Ik vind het fantastisch leuk, zo persoonlijke foto’s bekijken. Maar er maar een maandelijks item van, geen probleem voor mij πŸ˜‰

 15. Marjolein

  Jaaa, dit vind ik leuk! Mag je van mij wel elke maand doen πŸ™‚ En heerlijk om foto’s van Chubby te zien, I :inlove: huisdieren.

 16. Lynn

  Superleuke foto”‘s!!!

  Maar eehhh…. van cavaliertjes hoor je er eigenlijk 2 te hebben. πŸ˜€ Ik heb er ook 2, een black and tan en een driekleurtje, een ruby hebben we ook al gehad maar is jammer genoeg overleden. Cavaliertjes gaan heeeel veel van elkaar houden en slapen zo lief in elkaar gekruld… :love:

  ps. Ben je ook bekend met de boeken van Eckhart Tolle?

 17. jolien

  vaker doen het is erg leuk om dit te lezen

 18. Elisa Karen

  wat een poepie is chubs! Ik heb zelf ook een king charles, maar dan een wit met buirne. Ze zijn zo lief en doen echt geen vlieg kwaad! πŸ˜†

 19. Iris

  Echt leuk al die foto’s.
  En Chubs: awwwwwwww so cute, wat een schatje.

 20. Ilona

  Chubby is zo sweet vooral die foto van jullie samen en chubby in koffer.
  Echt een leuk hondje

 21. roos

  jij bent zo inspirerend en een soort rolmodel (klinkt stom) voor mij!

 22. Iris

  Vito’s periodes zijn niet de vervelendste periodes :D!
  Alleen iets minder voor m’n portemonnee periodes..

 23. TheBeautyPlanet

  Heej

  Je woont dicht bij me, ik woon in Dedemsvaart πŸ˜‰
  Heb je in Zwolle ook een Body Shop?
  Ik ga 1 keer per jaar flink shoppen in Zwolle.

  xx anna

 24. Yvonne

  Heel leuk πŸ˜€ Vaker doen!!

 25. Betty

  Heel erg leuk om dit te lezen<3
  doe maar Elke maand:)

 26. anouk

  Echt een leuk artikel Cynthia! Ik heb erg veel bewondering voor je!
  Oh en de foto’s van Chubby maken me echt aan het lachen haha, so adorable <3

 27. Manouk

  Leuk al die foto’s moet je vaker doen !
  Die laatste foto heeeeeeeeeeeeeerlijk subway πŸ˜†
  En chubby zo cutiepie :love:

 28. Hannah

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaach ik vind jou hondje echt tΓ© schattig,
  chubby is echt een cutiee xxx

 29. Felicia

  Ik hou van foto’s kijken, dus iedere maand zo’n artikel is een super idee πŸ™‚ !

 30. annabel

  Jaaaa Iedere maand zo’n artikel lijkt me echt leuk!

 31. manouk

  moet zeker vaker doen het is super leuk!!! en wat heb je een leuk en lief hondje :inlove:

 32. Emma

  Ah, Chubby is superschattig!! Ik wil ook zo’n hondje:)

 33. SanneWierda

  Heel leuk! Ik heb er ook aan zitten denken om elke dag ergens een foto van te maken, maar denk dat ik ga wachten tot ik een iPhone/Blackberry heb…
  Maarre Cynthia, dit soort blogjes wil ik wel vaker zien! Leukleukleuk!

 34. Joyce

  Leuke foto’s! En misschien raar maar ik dacht dat chubby echt zo’n enorme Berner Senner was maar hij is in verhouding nog best wel klein

 35. Lisa

  Leuk zo een sneak peek, mag je wel vaker doen ja, is leuk πŸ™‚ Je hebt zo een schattig hondje trouwens πŸ™‚

  • Lisa

   Die quote van Disney is trouwens zo waar πŸ™‚

 36. C020

  Super leuk Cynthia!

  Ik bedacht me tijdens het kijken van deze foto’s dat ik jou echt een super leuk vriendje gun, en hoop dat je die vind!
  Volgens mij werk jij heel hard aan je geluk, en ik bedoel dan ook niet dat er iets mist, maar ik zou het zo leuk voor je vinden als je iemand vindt waarmee je dit kan delen!

  • Miss Lipgloss

   Ah, dat is echt superlief van je Chava!!!!!

 37. Nathalie

  Ik zit op het Deltion College in Zwolle en soms kijk ik wel eens of ik je zie in de stad ofzo haha maar ik zie je nooit maar nu ga ik er op letten of ik Chubby zie haha πŸ˜€

  Best wel raar dat ik het leuk zou vinden als ik je tegen kom terwijl jij geen idee hebt wie ik ben.

  Maar ik vind het echt een leuk artikel en ook leuk dat je zoveel reageert op reacties!

  Liefs

 38. Gigi

  Echt een super super super leuk idee om dat iedere maand te doen! Zo doe je ook gelijk wat aan je ‘persoonlijke dingen’. Vond het erg leuk om te lezen.

 39. Emma

  Heel erg leuk dit! Ik zou hem niet overslaan!

 40. Jolien

  Leuuuk! Dit is echt tof om te zien.. πŸ˜€ Lekker veel foto’s met wat tekst ter uitleg. Top!

 41. Charesaa

  Super leuk!

  En ik kijk nu al uit naar de donkere huid tips en trics!

  Groetjes,
  Charesa

 42. Miek

  even over the secret, ik heb het jaren geleden een x gelezen maar heb het boek weggeven aan iemand die het veel harder dan mij nodig had. Ik leef al positief dat viel mij vooral op toen ik in een periode heel veel negatieve mensen ontmoette waardoor ik zelf helemaal negatief en raar werd :s ik probeer zoveel mogelijk negativiteit (en negatieve mensen) uit me leven te bannen. ik ben niet zo succesvol ofzo (ben ook beetje lui he, succesvol zijn moet je ook keihard werken zoals je natuurlijk wel weet) maar ik ben erg rijk.. innerlijke rijkdom!
  ik raak niet uitgepraat over positiviteit. dan leef je toch veel gelukkiger?

  • Miss Lipgloss

   Ik begrijp jou heeeeeeel goed! Ik ben ook heel erg van het nadenken over wat voor energie iemand mij geeft… Is het negatieve of positieve? Mijn vriendschappen en relaties moeten vooral positief zijn, natuurlijk zijn er soms negatieve dingen, daar ben je ook vriendinnen voor, maar wanneer iemand alleen maar energie kΓ³st… Dan is dat iets om over na te denken.

 43. JLN/x

  dit is echt heel leuk om te lezen en kijken :D. wil ik graag vaker zien, ik stem JAA πŸ˜‰

 44. Marjon

  Ontzettend leuk artikel!
  Leuk om die verschillende foto’s te zien, je krijgt echt een ‘sneak peek’ in je leven.

  En oja, je broer is een knappe jongen, haha mag gezegd worden toch?

  • Miss Lipgloss

   Haha, dat mag je zeker zeggen πŸ˜€ en hij is ook nog eens heel leuk en lief!

 45. Angela

  lijkt me wel leuk idd, elke maand zo’n post! interessant om te zien wat jij de moeite waard vind voor een foto!

 46. Josianne

  Wat ontzettend leuk om dit te zien πŸ˜€ En dit mag je wel vaker doen hoor, ik houd echt van foto’s kijken!

 47. PinkFairy

  ENORM leuk om te zien πŸ™‚ Doe dit alsjeblieft vaker!!!

 48. Shazz

  Zo’n leuk artikel!
  En ookal ken ik Chubb helemaal niet, ik hou van hem
  wat een leuk hondje <3

  • Miss Lipgloss

   Awww haha. It’s easy to love him ^_^

 49. Debby

  Leukk! Blijven doen ;)… Trouwens dat stuk over roddels heb ik nΓ©t gelezen! Een stuk waar ook ik eventjes stil van werd. Het is echt goed. Nogmaals bedankt voor de tips voor de boeken!

 50. Lynn

  Haha super leuk! Ik heb ook 5 cavaliertjes en werk toevallig bij de subway! ^^

 51. Karina

  ja zeker vaker doen, een keer per maand is top!

 52. Kimberley

  Echt sΓΊper leuk!
  Chubby is echt een schatje! haha

 53. tessa

  SUPER LEUK, om wat plaatjes uit je prive-leven te zien!!!

 54. Irene

  Oh dit vind ik echt leuk om te bekijken πŸ™‚ hihi leuke momentjes van anderen, word ik stiekem ook blij van mijn eigen geluk! vind dat je broer heeft een superleuke uitstraling heeft, net als jij! zo vrolijk, leuk, opgewekt. eigelijk een knappe jongen, haha mag ik dat zeggen? vind het zo goed dat je van dat soort boeken leest, weet niet precies hoe je dat genre omschrijft. Zou het zelf ook graag doen, maar kom er op een of andere manier nooit aan toe.. πŸ˜‰ Ben het eens met Tineke!
  Veel geluk met je huisje, opleiding, hondje en anderen πŸ™‚
  liefs –

 55. martine

  dat van socrates kende ik ook idd
  egt zoo ontzettend waar en idd een echte eye opener voor (ik denk) iedereen wel…

 56. Tinneke

  Oh Chubby is echt een schatje ^^
  Dit is echt een superleuk artikel! Mag je van mij best vaker doen!

  Je bent zo inspirerend!
  het lijkt alsof je het allemaal voor mekaar hebt..
  je doet wat je graag doet, hebt een eigen appartementje en toch kan je vaak bij je geliefden zijn.
  Het lijkt allemaal een droom voor mij :/
  maar ik ben natuurlijk hartstikke blij voor jou! Je verdient dit echt want je werkt er keihard voor πŸ˜‰

 57. Sabine

  Leuk!!! Ik hou van foto’s kijken πŸ˜€

 58. bekendeee.

  haha dat ‘prachtige model’ ken ik! πŸ˜†

 59. Carlijn

  Heel leuke foto’s! Waar is dat palletje van viseart te koop in nederland? xx

 60. Denise

  Wat een leuk artikel, absoluut voor herhaling vatbaar! πŸ˜€ sowieso het idee van die foto’s maken vind ik heel erg leuk, zo kan je ook die kleine ‘gelukmomentjes’ vastleggen, misschien dat ik daar binnenkort ook wel mee ga beginnen.. en chubby! :love: wat een poepie is het toch!

  je hebt het best wel vaak over van die inspirerende boeken zeg maar (eerst the secret en nu ook die van joe vitale) zou je daar een keer een artikel over willen schrijven? o.a. door jou heb ik the secret voor jongeren gekocht en ben ook wel benieuwd hoe die andere boeken zijn / wat je er zo goed aan vind etc.

 61. Jeanne

  Heel erg leuk artikel, dit zou je vaker moeten doen! πŸ˜‰

 62. Lindsay

  Ja, Ja, Ja !! elke maand! En je hondje is zo super super super (ik heb iets met 3x herhalen :P) Lief… :blush: :inlove: :love:
  X πŸ˜€

 63. Brigit

  Leuk zo’n artikeltje! πŸ˜‰

 64. Irisss

  Jah, leuk! : πŸ˜€

 65. evy

  leuk artikel! :love:
  idd lekker ‘sneekpeaken’ in jou leven, ik vond het leuk om te lezen.
  dit zou ik zeker vaker doen.;)

 66. Nicole

  Leuk artikel! Niet alleen om die persoonlijke dingen te zien, maar ik vind die quotes en de stukjes uit boeken ook inspirerend. Moet je vaker doen zo πŸ˜€

 67. lion

  Dit vind ik echt heel leuk om te lezen! Lekker persoonlijk! Maar ook mooie stukjes ertussen waar je over na gaat denken!
  Ik zou dit wel iedere maand willen zien:)

 68. Zarina

  Wat is je favorite Subway broodje?? Die van mij absoluut Chicken Terryaki!

 69. Ann

  Chubby! Wat een ontzettend leuk artikel!! πŸ˜€

 70. Ariiane

  Yeaaa tosti-world in zwolle (bij het laatste stukje over de tosti-periode moest ik meteen daaraan denken).
  Ik was afgelopen zaterdag voor de eerste keer in Zwolle, wat een leuke stad!
  Ik dacht nog: oja Cynthia woont hier in Zwolle!
  haha leuk hoor (:

 71. Linn

  Super leuk om te lezen! en wat is chubby een schatje zeg! superlief! Maar het lijkt mij heel leuk om elke maand wat foto’s te zien :)!

 72. Nena

  Wat denk jij veel na bij het leven. Ik leef gewoon mijn leven en ik probeer daar het beste van te maken en ik kan me echt niet voorstellen dat ik door zo’n boek anders naar het leven kijk (ik ben dan ook zo’n type wat na 10 pagina’s het boek aan de kant legt omdat ik dan iets heb van: denk der eens niet zoveel over na!:$) En je bent ook al zo volwassen! mijn nicht is ook 20 maar ze is echt nog zo’n feestbeest en neemt bijna niks serieus, behalve haar studie dan hahaha. Niet gemeen bedoeld dit alles maar het is voor mij echt vreemd om te lezen want ik ben dit totaal niet gewend…

 73. Merel

  Leuk artikel! mooie foto’s ook. Krijg ik wel inspiratie van πŸ™‚

 74. Valerie

  ‘En zo wist Socrates nooit dat zijn vrouw hem bedroog ..’

 75. carlijn

  haha ik heb ook poging tot 364 day challenge gedaan, maar dat heb ik ook maar weer opgegeven
  denk inderdaad sowieso dat zo’n jaar overzichtje veel beter is dan wat losse foto’s iedere dag
  xx

 76. Esmee

  Trouwens,
  die foto waar jij met Chubby op staat, met blond haar en een mutsje, is een hele mooie foto!

 77. Esmee

  Ja, lijkt me leuk als je dat doet!
  Ook leuk om eens een deel van je familie te zien:)

 78. Silvy

  Ik was eerst niet zo’n fan van je persoonlijke artikelen, maar met zoveel foto’s is het een stuk interessanter (:

  En ik vind het ook heel leuk om de foto’s van chubby te zien πŸ™‚ wij hebben ook al meer dan 10 jaar zulke hondjes (waarvan 1 pas is in laten slapen πŸ™ ) en sinds december hebben we ook weer zo’n puppy. En in maart krijgen we er nog een puppy bij :love: en in de loop van het jaar krijgen we nog 2 puppy’s (van elke kleur één, dus 4 in totaal) … mijn moeder wilt een eigen kennel beginnen met cavalier king charles spaniels. πŸ™‚

  Mag ik vragen van welke fokker chubby komt? 😳

 79. Soraya

  leuk ^^
  chubby is echt lieeef (:
  en Amsterdam <3 ik woon er al m'n hele leven en ik hou van die drukte, haha πŸ˜›
  ik wil echt graag als ik ga studeren (over 3 jaar.. xd) een eigen kamertje midden in het centrum van a'dam (:

 80. Hilde

  Wat een ontzettend leuk artikel! Ik word altijd zo blij van foto’s waar mensen een en al geluk uitstralen (en ja dat doe jij vaak:D). Dus ik zeg elke maand:D

 81. Margot

  echt super leuk![:
  i love it.(L)

 82. charlotte

  Ja! Normaal ben ik een ontzettende lurker, maar wilde toch even melden dat je moet doorgaan met dit soort artikeltjes. Erg leuk!

 83. Anne.!

  Echt superleuk om dit zo te zien;
  je ziet dan meteen weer hoe positief je in het leven staat, en hoe leuk je je blog vind!
  En je lijkt echt op je moeder!
  <3 πŸ˜€

 84. Ezgi

  Je hebt bij de eerste foto ‘sneek PEAK’ staan en bij de titel ‘sneek PEEK’, dat je het weet hihi πŸ˜‰

 85. *c

  dit vind ik echt leuke stukjes.
  en wat een schattige hond :O alleen ik zou hem nooit op mn bed laten iel haha.
  jaa het lijkt me leuk als je een keer een heel dagje misslipgloss filmt, hm dat wordt wel erg lang denk ik nu. nou gewoon foto’s bij alles wat je doet dan, ook al is het saai haha.
  en ik vind het altijd zo raar als ik gemene dingen over je lees :O bijvoorbeeld over dat met serena. dan denk ik echt nee dat kan gewoon niet, zij zou dat nooit doen.
  haha k heb dus heel erg het gevoel alsof ik je ken, maar dat is helemaal niet zo, super vreemd :p

 86. mieke

  Je mama is zo schattig, ze lijkt ontzettend hard op je! En je broer is ook leuk ^^
  Wat een leuk artikel!

 87. Roxy

  Heej Cynthia

  wat een super leuk hondje heb je
  & volgendsmij ook een hele leuke familie, zal wel altijd gezellig zijn bij jullie he ! :blush:

  groetjessss. :love:

 88. Carmelita

  Chubby is super cute!!
  En het zzou inderdaad leuk zijn als je dit vaker doet

 89. Sule

  Dit is echt leuk om te lezen , moet je echt vaker doen ik stem 100000x op JA !!! :love:

 90. Hanna

  aah, ik vind dit echt één van de leukste artikelen die je ooit hebt geschreven (en ik volg je al ruim anderhalf jaar), misschien wel de leukste. Jij bent ook zo oprecht, daarom vind ik het ook leuk als je die foto’s van inspirerende teksten laat zien. Wel meer mensen doen dat, maar ik weet dat jij die teksten ook tot je neemt en probeert ervan te leren (tenminste dat denk ik, hahaa).

 91. Dieuwke

  Zeker leuk om te zien!! Geeft t wat een persoonlijk tintje πŸ˜€

 92. Yara

  joaaa, dit is zeker leuk. elke maand is een goed idee en zou je echt moeten doen!

 93. diana

  ik heb ook net zo’n soort hondje als Chubby! ze zijn echt schattig :*

 94. Lieke

  Super leuk! Moet je echt vaker doen :blush:

 95. Merel

  Wat veel foto’s, haha, maar wel leuk hoor

 96. Lisan

  echt een heel leuk artikel, hier hou ik van πŸ˜€

 97. Sel

  super leuk dit! mag je echt vakker doen! :love:

 98. miranda

  Echt super leuk zo’n artikel. En wat is Chubby groot geworden, wat een super schattig hondje is het toch(a)

 99. Laura

  inspirerend & leuk om te lezen! ik zou zelf ook maar eens wat vaker iets moeten fotograferen ;p. is toch altijd leuk om dingen terug te zien die je leuk vond!

 100. Stèphanie

  Wat leuk dit! Maar ik denk zelf dat een artikel als dit elke maand een beetje veel is.

 101. Juliette

  wat een onwijs leuk stukje :love:
  Wat is Chubby groot geworden zeg!
  Moet je echt vaker posten, van dit soort stukjes! πŸ˜€

 102. Mahina

  by the way.. is het lettertype dat je gebruikt bij ‘in my life’ kosal says?

 103. Vera

  Ja ik zou het leuk vinden om dit vaker te zien! Zitten hele leuke foto’s bij!!

 104. Mahina

  Kan niet wachten tot je update in Februari.. Keep doing this!

  Eerlijk is eerlijk het blijft leuk om even ‘binnen te kijken’..

  Ik heb de boeken trouwens binnen en LOVE it!! Bedankt nog voor de tips!

 105. lotte

  wauww, ’t klinkt misschien een beetje raar, maar je moeder is een mooie vrouw zeg! hihi dit viel me meteen op! xxx

 106. Claudia

  hoi hoi,

  Heel leuk stukje.
  Vind die persoonlijke stukjes erg leuk en vooral als ze combineert zijn met foto’s.
  Ben zelf ook echt van het foto’s maken, maak iedere dag wel aantal foto’s met mijn telefoon, ook inderdaad om later even aan dat moment terug te denken enzo!

  Zou het leuk vinden als je zoiets vaker gaat doen.

  Liefs

 107. Milou

  Jaaa! Moet je vaker doen Cynthia!

 108. Maaike

  Dit is echt superleuk om te lezen!! πŸ™‚

 109. Suuz

  Erg leuk om zo te zien ja. En mooie inspiratiebronnen ook!

 110. Mariska

  Hartstikke leuk artikel! I think I’m in love with Cubby! :love: haha ;p

  • Mariska

   *Chubby

   Sorry, typfout!

 111. Jessica

  Dit soort artikel mag van mij gerust elke maand verschijnen. πŸ˜€

 112. Nanichaa

  geweldig artikel πŸ™‚

 113. Mel

  Zo leuk om te zien!
  Echt fijn dat je dit wil delen, maar je bent dan ook een heel lief meisjes vind ik persoonlijk πŸ™‚ Ik heb een vraagje over Chubby, wat voor ras is hij precies? Een King Charles Cavalier of zoiets?

  • Miss Lipgloss

   Precies πŸ˜€

   Dankjewel, wat cool dat je mij een lief meisje vindt, haha πŸ˜€

 114. Ingrid

  Die Vito’s periodes zijn erg herkenbaar, daar kan je zo lekker eten πŸ˜‰ Minimaal 1 keer in de maand :inlove:

  Leuke post, zou het wel leuk vinden;)

 115. Anna(TheBeautyplanet)

  Ik woon dicht bij je :love:

  in Dedemsvaart, en shop 1x per jaar in Zwolle.

  Hebben ze in Zwolle ook een TheBodyShop??

  Zo ja, waar dan?
  xxx anna

 116. Lisanne

  Wat een leuke fotoΒ΄s en wat een Γ³ntzettend schattig hondje zeg!

  x

 117. Caithlin

  “En dat van Chubs”.
  Die is het verkeerde verwijswoord.

  Overigens super leuk om te zien!!! Zeker vaker doen!

 118. Dita

  Jaaa leuk!! Elke maand is inderdaad een goed idee πŸ™‚ Like It

 119. Sabine

  Super leuk! Dus ja; zeker vaker doen! :blush:

 120. Rosalie

  Leuk artikel! Maar of ik het elke maand zou willen.. Misschien eens in de twee maanden? Dan blijft het iets specialer.:)

 121. Esmay

  Leuk om zo te zien! Ik blijf erbij: Chubby is een schatje! πŸ˜€
  Je lijkt trouwens best wel veel op je moeder, alleen ben jij natuurlijk jonger πŸ˜‰

 122. Lotte

  vind de “if you can dream it, you can do it” echt heel erg mooi. echt een motto voor mij! heb er altijd van gedroomd om naar Amerika te kunnen voor een jaar (HighSchool) en op dit moment ligt mn inschrijfpakket naast me op de bank, het is gelukt πŸ™‚ leuk artikel Cynthia, elke maand vind ik een leuk idee!

 123. Roos

  Die foto van je moeder en Chubby, volgens mij zit mijn oma daar achter! Die woont overigens in Dalfsen, en lijkt heel erg op die vrouw achter jou moeder! πŸ™‚

 124. Jen

  Wat leuk om meer ‘Cynthia’ te zien! πŸ™‚
  Tof!
  En wat lijk je ontzettend veel op je moeder! Maar dat zul je vast vaker horen…

 125. Jessica

  haha wat leuk! doen jullie aan siΓ«sta? πŸ˜›
  achja, mijn moeder slaapt ook altijd overdag! ^^
  en t is echt leuk πŸ˜› je hondje is echt schattig!

 126. anouk

  Jaa, dit is ergg leuk!!!
  Chubby Rocks!! :love:

 127. Fleurβ™₯

  Wat mij betreft, doe dit maar maandelijks! Ik vind het erg inspirerend om te lezen hoe jij over dingen denkt en in het leven staat. Dat zet mij ook weer aan het denken(over het leven, dingen etc.)
  Erg leuk!

 128. vee

  Ik ga toch echt eens een boek van Joe Vitale lezen, want ik kan me ook echt goed vinden in alles wat je van hem citeert! Heerlijk artikel, doe dit maar vaker! πŸ™‚

 129. M

  SUBWAY :inlove:

  Leuk artikel!

 130. Marcelina

  Japaaaan :inlove: :love: :inlove: :love: :inlove: :love:

 131. Imke

  Echt leuk al die foto’s! ps Ik heb net vandaag een opdracht moeten doen bij scheikunde over aspartaam in cola light. Wat blijkt, je moet op een dag 3 liter drinken wil het gevaarlijk worden! haha

  • Arina

   lol zoveel vocht drinkt een normaal mens niet eens op een dag XD
   ik drink gewoon waar ik op dat moment zin in heb of wat er in huis is. Meestal oploslimonade lol XD maar cola en dr pepper enzo vind k ook heerlijk, en light ach boeiend πŸ˜€

  • Marleen

   hahahaha, wat grappig om dat nu ineens te lezen ;p. goed dat je het hier neerzet.

 132. Jildou

  Superleuk dit, moet je echt sowiso vaker doen!!

 133. Linda

  Chubby is zo lief :love:

 134. Debbie

  super leuke foto’s ! en wat is Chubby toch een schatjee ! haha,
  & ik had je vandaag nog gezien ! toen je langs de C&A liep haha.

 135. Leuke foto’s πŸ˜€ en wat is die donkere meid mooi zeg πŸ™‚

 136. sam

  heel leuk! van mij part mag t wel elke maand ja!

 137. Romy

  Leuk πŸ˜€
  Moet je echt 1x per maand doen!
  You know what they say: Foto’s zeggen meer dan duizend woorden πŸ™‚

 138. Astrid

  ik wil meer van deze soort dingen zien maar ik kan begrijpen dat anderen dat niet graag zien. πŸ˜‰

 139. Mariska

  Heel leuk om te lezen en te zien! Wat mij betreft mag je dit elke maand doen. Ik vind de boeken die je leest en de korte uitleg die je geeft heel inspirerend. Ga snel op zoek naar de boeken van Joe Vitale.
  Trouwens: wat is Chubby toch een schatje! :blush:

 140. Michele

  Elke maand doen! Echt leuk zo’n artikel!

 141. Nicole

  Hele leuke foto’s! Leuk ook om zo een impressie te zien en wat je allemaal interesseert!
  Ook heel leuk om je hondje in al die foto’s steeds groter te zien worden. Van pup tot naar nu, en zoals jij ook al zegt, hij is wel groooot geworden al πŸ˜€
  Ik moet wel eerlijk zijn dat het me een beetje zeer doet omdat ik zaterdag mijn hond (Blinky) heb moeten laten inslapen (hij mocht 13 worden en is van die 13 toch 8 jaar bij ons geweest, maar hij werd ineens heel ziek). Wat voor veel mensen raar is, ook een beetje waar jij het over hebt qua opvattingen/overtuigingen, is dat mijn hond gisteren toch weer is thuisgekomen, niet in zijn fysieke vorm maar in een prachtige urn die op een hele mooie plek staat waar hij graag lag.

  Geniet in ieder geval lekker van je hondje, je bezigheden en foto’s maken, ik vind het heel leuk om ze te zien!

  • Miss Lipgloss

   Ahh πŸ™ Sterkte, ik weet hoe het voelt, vorig jaar heb ik ook mijn lieve Kwibus moeten inslapen πŸ™

 142. Teddie

  Ik vind dit echt heeeeel leuk om te lezen πŸ˜€ Moet je inderdaad vaker doen! één keer in de maand lijkt me superleuk πŸ˜€

 143. Lora

  Wat een ontzettend leuk artikel! Haha ik moest lachen om: ”…Meneer krijgt het elke keer weer voor elkaar om op een andere plek te gaan liggen.” Echt schattig hoe die daar ligt als een kleine keizer op twee kussentjes :inlove:

 144. A

  Superleuk! Ik maak zelf ook enorm veel random gsm-foto’s en zet om de zoveel tijd een selectie ervan in een map op m’n facebook :hihi:

 145. Lies

  Ik vind dit echt een leuk en inspiratievol artikel!
  Iets wat me enorm opviel, zijn je benen op de ‘boek lezen op vakantie’-foto.
  Waauw! Wat een mooie benen heb jij :)!

  • Miss Lipgloss

   Ze zijn gewoon van een goede hoek genomen haha, zulke mooie benen heb ik echt niet hoor πŸ˜€ Maar dankjewel!

 146. femketje

  je hondje is zo cute! πŸ˜€ hoe doe je dat eigenlijk met hem als je moet reizen voor je werk? heb je een goede oppas?

  • Jeanne

   Er staat in het artikel dat Chubby af en toe bij Cynthia is, maar meestal bij haar ouders. Dus een oppas heeft ze niet nodig denk ik! πŸ˜‰

 147. Laura

  Die foto’s met Chubby zijn echt te schattig voor woorden! :love:

  En over die Cola light en zo: ik heb ook zo vaak het gevoel dat ik me moet verdedigen of indekken als ik dat drink. Het is nou eenmaal mijn favoriete drankje en er zijn altijd mensen die dan zeggen: “ja maar daar zit zoooo veel aspartaam in, da’s echt niet goed voor je hoor!” Of ” Wist je dat light drankjes helemaal niet goed voor je zijn? Je lichaam denkt dan dat het suiker binnenkrijgt maar dat is niet zo en daardoor krijg je trek in suiker.” Of zo iets dan. Pff, ik word daar zo moe van. Laat mij lekker dan mijn drankje genieten denk ik dan. Er zijn zo veel dingen die slecht voor je zijn dat je bijna niks meer kan eten of drinken. Maar goed, ik zou hier nog heel lang over door kunnen praten/typen, maar ik stop nu maar :P.

  Zo. Dat lucht op πŸ˜›

  • Miss Lipgloss

   Irritant he, iedereen moet lekker eten en drinken wat hij/zij zelf wil. Als iemand die ik ken patat eet, zeg ik toch ook niet TJEEEEEZ EET JIJ DAT WEET JE HOE VET DAT IS, JE GAAT DOOD HOOR VAN VET

  • Jeske

   Ja dat herken ik. En dat mensen niet snappen dat je de light gewoon lekkerder vindt als de niet-light enzo.

  • Kim

   Of dat ze zeggen: “Nouuu jij hoeft toch niet te lijnen”, of nog erger “ben je bang dat je dik wordt of zo?”
   Ik vind cola light ook veel lekkerder, de gewone laat zo’n zoet, weeΓ―g smaakje achter in je mond..

 148. anne

  heel leuk om te zien! wat een schatje is chubby :inlove:
  ik vind het zeker leuk als je dit iedere maand gaat doen!

 149. Sabje

  Ik heb het boek de sleutel ook besteld..Ik had de Secret al gelezen. En het is een geweldig boek. Maar het drong niet echt helemaal tot mn door om echt positief in het leven te staan..maar waarschijnlijk omdat het erna alleen maar mis ging in het leven. Het leuke aan alles is, is dat ik juist in slechte momenten ( is meestal wel zo) dat je dan ineens wel de positieve dingen van het boek terug krijgt in je hoofd. En nu ik ineens denk ( en echt letterlijk nu) Gebruik ik onbewust De secret-technieken zeg maar toe.

  Maar ik heb nu dus de sleutel besteld van joe vitale en ook the deeper secret (waarmee ik sinds gister begonnen ben) En ben weer helemaal weg van de heerlijke teksten die lekker logisch zijn en heel concreet en niet zweverig.

  Dit boek werkt alleen als je er open voor staat en als het het wil begrijpen en…als je niet dingen gaat verwachten)..

  Maar eigenlijk dwaal ik af want het gaat natuurlijk nu niet over die boeken haha.

  Hele leuke foto…ergens lijk je wel op mij met fotos nemen van mooie momenten. Het liefst neem ik van alles een foto en zo zal je altijd beseffen wat voor momenten je hebt gehad. Echt iets om dankbaar voor te zijn.

 150. Jeske

  Leuk artikel. Zoiets zou je ook eens moeten doen voor een dag in je leven ofzo. Dat we een dagje mee mogen achter de schermen bij misslipgloss.

  • Miss Lipgloss

   Leuk idee!!! Dat ga ik doen πŸ˜€

 151. Joni

  Ooooh, Chubby is echt een schatje!!!!! πŸ˜€

 152. Ginny

  haha ik moet steeds lachen om chubby, wat een popje!

  nou ik zou het wel leuk vinden om het vaker te zien πŸ™‚

 153. Marijke

  Superleuk artikel! Chubby ziet er echt een schatje uit!!

 154. Lonneke

  Leuk, Leuk, Leuk! Vaker doen:D

 155. Patricia

  Wat een leuke foto’s zeg!

 156. Stella

  Superleuk, dat mag je van mij wel vaker doen πŸ™‚ Chubby is ook echt heel cute :love:

 157. Renske

  Heel erg leuk om dit allemaal te zien. En ik snap goed waarom je zo om Chubby kunt lachen. Wat een dropje:) Dieren zijn zo leuk. Onze kat zat eens in een poppenhuis bijvoorbeeld haha.
  Vind ook die stukjes tekst uit boeken leuk er tussendoor. Dat stukje van Socrates heb ik opgeslagen (hopelijk vind je dat oke, ik gebruik het niet ergens voor, gewoon om nog eens een keer terug te kijken) want zo denk ik ook altijd. Roddels zijn roddels en ik doe daar niet aan mee. Verhalen worden uit hun verband getrokken plus er zijn twee kanten en ik denk altijd maar zo: iedereen maakt fouten, so don’t judge.
  Met dat stukje out Zero Limits ben ik het niet eens. Ik omarm mijn herinneringen juist en leer ervan, maar probeer situaties wel zo objectief mogelijk in te gaan. Nieuwe mensen veroordeel ik niet om wat ik meegemaakt heb, maar iedereen krijgt een nieuwe kans. Vergeven kan ik ook, maar als iemand steeds opnieuw hetzelfde doet, dan ben ik er op een gegeven moment wel klaar mee. Dus in die zin zou je niet je herinneringen moeten loslaten, vind ik.
  Maar nogmaals: heel erg leuk dat je ons zo een kijk in je leven geeft.

  • Roos

   Dit had ik kunnen schrijvem, behalve dan dat ik geen kat heb en dat ik niks hiervan heb opgeslagen op mijn computer. Zonder dat ik dat verhaal van Socrates kende, denk ik eigenlijk ook zo. Alleen durf ik niet snel tegen iemand te zeggen dat diegene dat verhaal maar beter voor zich kan houden, maar daar wordt aan gewerkt! πŸ™‚

   Trouwens, Cynthia, ik begrijp dat op wc deuren schrijven niet helemaal. Waarom doen mensen dat? Het is toch niet jouw deur? Dan kun je er toch niet zo maar op gaan schrijven?

  • Miss Lipgloss

   Haha πŸ™‚ Dat is me gevraagd of ik dat wilde doen, ze hadden een mooie maagdelijk witte wc/badkamer en ze wilden de mensen waar ze mee samenwerken de muren laten bekladden! Dat doe ik echt niet zonder toestemming hoor πŸ˜€

  • Miss Lipgloss

   Natuurlijk vind ik dat oke Renske, cool dat je jezelf daarin herkent πŸ™‚

 158. nirosha

  superleuk!
  dat eerste stukje, ik woon in Culemborg : )
  en Subway is superlekker
  en chubby is zΓ³ schattig

 159. Ellen

  Ja, ik vindt dit echt een leuk artikel. Ook mooi uitgelegd bij de foto’s over bepaalde stukjes in het boek. Heel geloofwaardig, hoe jij het uitlegt. Dan denk ik: ja dat klopt wat jij zegt.
  Ahh en wat is Chubby toch n schatje..

 160. Selina

  Ik check je website elke dag, maar dit wordt een van de eerste keren dat ik een berichtje achterlaat!
  Ik wilde even zeggen hoe leuk ik het vind dat op je site regelmatig doorschemert hoe positief en levenslustig je bent. Nu valt dit veel meer op dan een aantal jaren geleden en ik vind het echt inspirerend!
  Maar aan de andere kant vind ik het ook een beetje frustrerend, omdat het mij nog niet lukt zo’n positieve instelling te hebben tegenover dingen. Het lijkt zo’n enorme stap. Heb bijvoorbeeld wel ‘The Secret’ gelezen, maar het lukt me simpelweg niet zo te leven.
  In ieder geval super bedankt voor alle inspirerende quotes/stukjes en jouw visie op bepaalde dingen!
  Oh en ps, je lijkt best wel op je moeder! πŸ˜€

  • Miss Lipgloss

   ^_^ Graag gedaan Selina! het moet dan juist een inspiratie voor je zijn, en niet een frustratie! denk dan ‘wow, ik wil net zo denken als zij!’ Je kan beginnen door de boeken te gaan lezen πŸ™‚
   Dat hoor ik vaker πŸ˜€

 161. Evii

  Ik vind het heel leuk om zo foto’s te zien van je leven en wat je allemaal doet πŸ˜€ Chubby is echt zoooo schattig! Hij is inderdaad erg groot geworden πŸ˜€

 162. Isabella

  Superleuk, moet je zeker vaker doen! En Chubby is echt superschattig. <3

 163. Laurette

  Ik ben een beetje gek hoor, vind vooral de Chubby foto’s leuk! Mijn hondje is op driejarige leeftijd in november zomaar overleden, zo sneu, maar als ik je Chubby foto’s zie dan doet het me weer helemaal aan hem herinneren, hij zat ook zo grappig op zijn kont altijd! Geniet van hem hoor, doggies zijn geweldig!

 164. mywaytoloveyou

  Ik vind het heel leuk, mag je vaker doen :*

 165. emma

  deze artikelen mogen wat mij betreft echt wel maandelijks komen! Heel leuk om te zien πŸ™‚

 166. Jessie

  Superleuk zo’n kijkje in je leven!
  Zo ontdek je dat je meer met elkaar gemeen hebt als je dacht.
  Erg leuk, wat mij btreft mag dit vaker langskomen!

 167. Nathalie

  superleuk! ik stem voor elke maand!!!

 168. Daphne

  Van mij mogen dit soort persoonlijke updates veel vaker! Leuk om te zien!
  En ik ben verslaaaaafd aan Subway! Heerlijk :9!

 169. Kim

  Aah nog een Cavalier King Charles Spaniel fan! Het zijn echt de leukste, mooiste en liefste beesten ter wereld. Ik heb zelf ook een Cavliertje, inmiddels bijna 3. Altijd leuk om hondjes met hun trotse baasjes te zien. Het ziet er allemaal gezellig uit!

  • Miss Lipgloss

   Jaaaa ik ben gek op dat ras! Superlieve trouwe hondjes die ook lekker druk kunnen zijn πŸ˜€

 170. l

  erg leuk om te zien, van mij mag je het idd wel vaker doen

 171. Anouk

  Superleuk artikel zeg! En je foto’s stralen zoveel gezelligheid uit! :love:

 172. Melissa

  Wat LEUK om al die foto’s te zien! Gewoon allemaal random momenten uit jouw leven, echt heel leuk om te zien vind ik. En wat is Chubby een schatje! Vooral toen hij nog een pup was, echt lief. En wat is hij groot geworden! Wat me opviel, je hebt dezelfde haarkleur als je moeder, klopt dat? πŸ™‚

  Dit soort artikelen mag je wat mij betreft vaker maken!

  • Miss Lipgloss

   Ja klopt!! Mijn vader heeft zwart haar dus ik heb het donkere van beiden.

 173. unebeauty

  Erg leuk om eens een kijkje te nemen in je leven haha! super leuk om te lezen.

 174. Miranda

  Mag zeker elke maand!
  Vooral de quotes zijn erg inspirerend! zelf doe ik aan een soort P365, maar in plaats van elke dag een foto doe ik elke dag een quote die die dag voor mij beschrijft of iets wat me aanspreekt.

 175. Merveille

  Leuk leuk leuk!!
  En Sanne Vogel is zo’n inspirerend persoon, hΓ¨, hahah. :’)

  • Miss Lipgloss

   Nou, niet per se, maar haar uitspraak wel πŸ˜€

 176. Stephanie!

  Onwijs leuke foto’s Cynthia πŸ˜€
  Van mij mogen er nog meer van dit soort posts komen! Heel inspirerend!

 177. Liza

  Harstikke leuk!,

  En wat heb je toch een schattig hondje!
  Wij thuis willen binnekort ook een hondje , waarschijnlijk word het een mopshondje , maar als ik jou hondje zie begin ik toch te twijfelen!

  Maar leuk om foto’s te zien over wat jij doet & meemaakt enz!
  Idd vaker doen!

  Btw, die tekst ‘the best way to make your dreams come true is to wake up’
  vind ik een geweldige zin ben ik het mee eens !

  πŸ˜€

 178. Jessica

  Wat een leuk artikel zeg! Zeker vaker doen πŸ™‚

 179. Maud

  Wat super leuk om te zien! =)
  en wat lijk je op je moeder!
  zeker vaker doen ja πŸ™‚

 180. Michelle

  Haha dat menubord in Japan, was dat in een Koreaans restaurant? πŸ˜› Want die karakters zijn Koreaans haha

  • Miss Lipgloss

   ECHT?! haha!!! Geen idee! Het was een yakitori restaurantje…

 181. Joleen

  Je hondje is echt ontzettend leuk! :inlove:
  Ik ben zelf nog nooit in Japan geweest, dus ik ben (op een goede manier) jaloers op je! πŸ˜‰ Zelf wil ik er namelijk ook graag naartoe! Toevallig zat ik naar dat menubord te kijken waar jullie hebben gegeten in Tokyo en…. dat is niet Japans, maar Koreaans. Hebben jullie dus toevallig ook in een Koreaans restaurantje gegeten? πŸ˜›

  • MaLi

   Dat viel mij ook al op. En Koreaans kun je na even studeren best lezen, het is gewoon een alfabet πŸ™‚

  • Joleen

   Weet ik, maar in Japan verwacht ik nu eenmaal Japanse tekens. πŸ˜‰ Veel mensen kunnen het verschil niet zien tussen die tekens, vandaar. πŸ˜›

 182. Ellyg

  Superleuk artikel, ik zou het leuk vinden om dit elke maand te zien! Heel origineel!

 183. Andy

  Wat een super leuk post!!! Je eerste foto herkende ik gelijk uit het boek “ik hou van new york” ….. Ik ben net zo verliefd op new york als jij en ik heb dit boek denk ik al 10x gelezen. Zo herkenbaar!!! Ik vind je posts over new york erg leuk. Ik begrijp je helemaal. Ik ging vier jaar geleden voor het eerst en ben inmiddels al vijf keer geweest!! Het is een soort verslaving. Op een gegeven moment mis ik de stad zo erg dat ik terug moet. Even nieuwe energie op doen. Ik hoop dat je in april kan gaan!! Ik ben 2x in april geweest. De eerste keer hadden we prachtig weer en de tweede keer ook veel regen. Dus het weer kan zo verschillen. Maar goed laten we hopen dat je gaat en dat het mooi weer is en dat je lekker je boekje kan lezen in Central Park!!!!

  • Miss Lipgloss

   Jeeeeej iemand die hetzelfde vindt van New York πŸ˜€ Leuk!

 184. gloria

  Gezien mensen nieuwsgierige wezentjes zijn van aard, is dit een superleuk artikeltje. Tof om zo eens te lezen tussendoor!

 185. Eline

  wat is dat hondje een schatje zeg!

 186. Lieke

  Wat mij betreft komt dit idd elke maand πŸ™‚

 187. Evelien

  Dit vind ik nu eens echt een leuk artikel! Zeker meer van dit! πŸ˜€
  Ik doe dit eigenlijk te weinig, gewoon even een foto nemen als herinnering. Ik moet er maar eens een gewoonte van maken want achteraf is het echt heel leuk om te zien.
  Oh, die toilet waar je je site op de muur hebt geschreven, is dat dezelfde waar Mascha dat filmpje van snel opmaken heeft opgenomen toen jij op de wc zat?
  Haha viel me gewoon op, ik weet het niet of het dezelfde is, het lijkt er een beetje op πŸ˜€

  • Miss Lipgloss

   Klopt πŸ˜€ You detective πŸ˜‰

 188. nora

  super leuk artikel, echt vaker doen!. haha chubby is so lief ook!.
  Leuk hoor!

 189. Sarah

  Ik wil niet stom overkomen ofzo, maar ik weet (hoop) dat je dit apprecieert. Al een paar keer in verschillende artikels heb ik gemerkt dat je steeds “teveel” schrijft waar het eigenlijk “te veel” moet zijn.
  Teveel is een zelfstandig naamwoord. ->Het teveel aan groenten wordt vernietigd.
  Te veel is een bijwoord (of telwoord).->Ik heb te veel wijn gedronken
  Hier is een tip hoe je ze uit elkaar kan houden: als je in plaats van te veel ook te weinig op dezelfde plaats in de zin kunt gebruiken (‘Hij heeft te weinig taart gegeten’), komt er een spatie na te.
  Ik maakte die fout vroeger ook altijd btw ;).

  • Miss Lipgloss

   Oh, dat wist ik echt niet πŸ˜€ dankjewel!

  • Mahina

   Leuk! die tip ga ik onthouden πŸ™‚

  • Quirine

   Woh, dit wist ik ook niet! Deed dit ook altijd fout, haha!

   Vind de foto’s per maand trouwens een leuk idee

 190. Daphne

  Ik eis meer foto’s van Chubby! <3

  Leuk artikel, vind het leuk dat je zulke persoonlijke foto's met ons deelt!

 191. DesirΓ© (Duzky)

  Leuke post! Ik vind het een leuk idee als je dit maandelijks zou doen ja πŸ˜‰

 192. martina

  wat is nou het lekkerste subway broodje ?? ben er nog niet over uit !!
  leuk artikel !1

 193. Charlotte

  Awwww wat is Chubby toch een superschatje! :love: :love: :love:
  #helemaalverliefd
  Tokio was het eerste wat ik op je blog las, dat was mijn kennismaking met jou ^^ OOk way tof dat je bij BNTM backstage mocht :O Ik heb de hele serie gevolgd – nu ANTM maar heb een paar afleveringen gemist omdat ik in Engeland was…

 194. Roxane

  Leuk stuk! Ik houd altijd wel van persoonlijke dingetjes bij een site. Vind het dan ook superjammer dat je twitter niet meer te zien is op je site.

 195. jen

  ja vaker! is leuk dit

 196. Bertine

  Super leuk datje foto’s met ons deelt! En wat staat je hondje er toch weer schattig op steeds! Leuk beestje:D

 197. Lien

  Vind dit soort artikels altijd wel leuk, dus van mij mag het zeker elke maand komen. πŸ™‚

 198. Janine

  Echt leuk!
  Lijkt me leuk als je elke maand sneak peek in my life laat zien.

 199. Amy

  heel leuk om te zien! ik maak zelf ook continue foto’s met mijn mobiel van momentjes, anderen vragen altijd wat daar nou het nut van is haha, maar ik vind het gewoon heel leuk om het weer terug te kijken!

 200. Lisa

  Ik vind dit echt heel leuk!! Een beeld zegt zoveel meer dan 1000 woorden, als je snapt wat ik bedoel πŸ˜‰ Dus ik zou graag hebben dat je ermee doorgaat πŸ™‚

  • Lisa

   is dat trouwens de muur van het wc waarin Mascha onlangs haar fimpje maakte? πŸ˜€

  • Miss Lipgloss

   Hahaha, klopt πŸ˜€ wat cool dat jullie dat herkennen.

 201. Laure

  Super leuk!
  Lijkt mij super om dit soort artikels vaker te lezen.
  Chubby is echt een schatje trouwens πŸ˜€

 202. Nynke

  Super leuk artikel! Zeker vaker doen! πŸ˜€
  Zo krijgen we een kijkje in je leven maar ook een kijkje in hoe je in het leven staat, mooi πŸ˜€

 203. sylvia

  Het is niet alleen leuk ook lekker veel THANKSXX :blush:

 204. Ann

  Chubby is echt super schattig! Jij lijkt trouwens ook echt veel op je moeder leuk om te zien. Tof om even op deze manier een kijkje in je leven te kunnen nemen πŸ™‚

 205. Tamara

  “Zo is het ook met internet. Sommige mensen worden boos door dingen die ik op mijn blog of Twitter zet. Dat gaat ook weer terug naar het fragment wat ik eerder plaatste, over de auto’s van Joe Vitale. Ik doe jou persoonlijk niks aan, dat iets jou raakt (of dat jij boos wordt door iets wat ik op mijn blog zet) dat is een snaar die ik raak, maar die snaar zit in jou. Door dingen die je meegemaakt hebt, of door overtuigingen, word jij boos. Dat staat hiermee ook in verband. Hoe het ook mag zijn, de snaar die geraakt wordt zit in jou.”

  Ik begrijp wat je hiermee wilt zeggen en voor een groot deel ga ik erin mee. Echter impliceert het dat je alles zou kunnen zeggen wat je wilt, omdat het aan de ander ligt hoe die de opmerking (of situatie) opvat. Ik neem aan dat jij ook van mening bent dat er grenzen zijn aan wat je kunt zeggen/doen. Je kunt niet alles maar roepen en dit vervolgens bij een ander neerleggen, je moet ook zelf verantwoordelijkheid nemen en respect tonen.

  • J.

   Ja, ik had ook zoiets van: hmmm, dit is wel heel makkelijk en kort door de bocht uitgelegd.. Natuurlijk zit de snaar die je raakt in de persoon zelf.. Maar als jij door een uitspraak bij twintig mensen een snaar raakt, dan zou ik toch echt maar eens naar jezelf kijken, en niet alleen denken: dat ligt aan die twintig mensen.. En eigenlijk zou je dat ook moeten doen als je bij één persoon een snaar raakt. Met jouw uitleg kun je alles buiten jezelf neerleggen, maar zo zit het leven niet in elkaar.

  • Marleen

   Ja daar ben ik het wel een beetje mee eens. Iemand kan ook die snaar enorm in je opzoeken.
   Maar ben het over het algemeen wel eens met Cynthia’s opvattingen.

  • Arina

   mee eens πŸ™‚ weet niet of het ook zo bedoeld is? πŸ™‚

  • Jessica

   Ik denk dat ze het meer over het algemeen bedoeld. Als Cynthia iets post over een product en een ander wordt boos dat zij over dat product iets positiefs schrijft omdat er bijv. bekend is dat ingredienten op dieren getest zijn. Neem als voorbeeld MNY, dat is van Maybelline en die testen hun ingredienten nog op dieren. De commenter wordt boos omdat het op dieren getest is, dat is een gevoelige snaar in die commenter, maar Cynthia post niet expres dat artikel zodat die commenter lekker boos op haar kan worden..

   Het is niet bedoeld om als zij zegt “oh deze persoon is een kankerwijf” dat ze het af kan schuiven van ja maar jullie vinden dat je niet mag schelden met kanker dus het ligt aan jullie.. Dat heeft te maken met normen en waarden en respect en ik ben van mening dat die bij Cynthia wel goed zitten.

  • Daphne

   erg leuk stukje! ik bedoel het niet lullig, maar het valt me wel eens op dat mensen die iets negatiefs over je zeggen geblokt worden of dat als er kritiek is op jou je daar soms ook niet goed op ingaat/of mee omgaat. dan heeft dat dan toch ook met jouw eigen snaar te maken? ik begrijp dat je andere mensen probeert te inspireren en dat doe je zeker goed!

  • Marlies

   Ik vind eigenlijk dat ze steeds beter met kritiek omgaat! Ik bedoel, ovber dat stukje SPF gebruiken had ik toch best commentaar, en heb gemerkt dat Cynthia dat zeker goed op heeft gevat.
   Maar goed, jij mag dat vinden hoor πŸ˜‰

  • Miss Lipgloss

   Dat is niet waar, Daphne. Iemand wordt gebanned/geblocked wanneer die persoon meerdere keren beledigende reacties achterlaat. Let eens op hoe vaak ik op kritiek inga, ik waardeer dat. Maar je moet mijn niet persoonlijk gaan beledigen, dat zou jij toch ook niet accepteren? Je had beter eerst even aan mij kunnen vragen hoe het zit in plaats van er meteen van uitgaan πŸ™‚ Dat heeft dus niks met mijn snaar te maken, maar met het feit dat ik het niet OK vind om iemand zonder reden te beledigen/te kwetsen.

  • sasha

   ik vond dit ook een beetje “alles wat ik schrijf en doe is geweldig en als jullie het niet goed vinden is dat jullie eigen schuld”, want zo kunnen we zeggen dat hater comments ook mogen en dat jij het niet leuk vind en dat dat je eigen schuld is(snaar…)
   maar miss heb ik het fout geΓ―nterpreteerd…?

  • Miss Lipgloss

   Dat heb je fout geΓ―nterpreteerd πŸ™‚ Je mag iets wel stom vinden of niet goed. Maar sommige mensen voelen zich persoonlijk aangevallen wanneer ze iets op mijn blog lezen, of worden boos, of gekwetst. Dat is wat ik bedoel.

  • sasha

   ah zo, ok dan πŸ™‚

  • sasha

   sorry :blush: had ik wel kunnen weten eigenlijk…

  • Miss Lipgloss

   Ik snap hoe je dit bedoeld maar het is natuurlijk niet hoe ik het bedoel πŸ™‚ Dat snap ik ook helemaal en daar ben ik het helemaal mee eens.

  • Femke

   Het is gewoon ook super moeilijk uit te leggen. En daarnaast super makkelijk om dat stukje verkeerd te intrepeteren! Maar ben het wel met je eens!

  • Femke

   Oh en trouwens.. door jouw wil ik die boeken van joe vitale echt graag lezen!

  • Chanty

   Zo zou je imo juist niet alles kunnen zeggen, want je weet namelijk nooit hoe een ander iets opvat tenzij je diegene goed kent. Daarom moet je ook gewoon even nadenken voor je iets zegt en een beetje rekening houden met andermans gevoelens πŸ™‚ Wat ik zelf soms ook weleens vergeet, ik kan namelijk vrij hard uit de hoek komen en dat verwacht men niet altijd, oeps 😳

 206. Lotte

  Leuk artikel! En Chubby is echt schattig πŸ™‚

 207. Rosanne

  ahh wat is Chubby een schatje!

 208. Eline

  wat schattige foto’s πŸ˜€ dat hondje is zo cute πŸ˜€

 209. Marle

  Leuk artikel! De chubby foto’s zijn echt tΓ© schattig, haha wat een lieverd.

 210. Nina

  Wauw, ik merk dat ik het echt superleuk vind om foto’s van jou leven te zien! Ga vooral zo door zou ik zeggen πŸ˜€

 211. Maaike

  Echt heel mooie foto’s! Jeeeej, Subway πŸ˜€ Ik vind trouwens die foto op vakantie, waar je een boek leest heel mooi, ik ben zo jaloers op jouw benen daar! Ze zijn mooie gebruind en slank. Zullen we ruilen? πŸ˜‰

 212. Anna

  Ik vind het een heel leuk artikel, van mij mag het zeker elke maand wel!
  De inspirerende teksten zijn ook heel mooi! Ik moet vanmiddag een presentatie houden en ik merk dat ik door het lezen van die teksten nu helemaal rustig en niet gestesst ben πŸ™‚

 213. Naj

  Leuk hoor, moet je zeker vaker doen!

 214. Anneer

  Jaah superleuk!!! Kerst, bwug, ik had een rare kerst dus heb er nogsteeds zin in maar moet een jaar wachten :p

 215. Chantal

  Huh? mijn comment staat er niet? Moet je die eerst controleren, of?

  • Chantal

   Nu doet ie het weer niet? Terwijl het toch echt een normale comment is hoor! Niets gemeens of iets met links ofzo! πŸ™

 216. Chantal

  Jouw broer lijkt wel een beetje op de bas van serena! Is toch niet een en dezelfde he? xD

  Verder; superleuk! Ik zeg; elke maand! Chubby is idd echt een schatje! Las toevallig net een artikel dat clinique deze maand uitkomt met ‘chubby sticks’, hihi.

 217. Ilse

  Ja, leuk, moet je zeker doen.

 218. Mandy

  Ahh lieve Chubby!
  Leuk dit artikel!

 219. Lieke

  Heel leuk om te lezen!

 220. Laura

  Wat ontzettend leuk om dit te zien / lezen! Ook leuk dat je er van die inspirerende quotes tussen gedaan hebt πŸ™‚ Ik zou het zeker leuk vinden als er elke maand zo’n artikel komt!

 221. Martha

  Wat leuk! Zou het ook echt leuk vinden als je dit iedere week zou doen ja!! πŸ™‚

 222. DesirΓ©e

  Leuk al die foto’s en een sneak peek in jouw leven πŸ™‚

 223. Marjan

  Heel erg leuk dit! Ik realiseer me nu dat ik ook vaker foto’s zou moeten maken van dingen die me aan het denken zetten. Dit zou je absoluut vaker moeten doen, zo’n artikel! :love:

 224. Silva

  Vooral leuk hoeveel je Chubby ertussendoor ziet zitten, ik kan echt zien dat je dol op hem bent πŸ˜‰ Maar ik vind dit soort sneak peeks wel erg leuk!

  • Angelique

   Chubby is echt super leuk! En weet je wat grappig is wij hebben een Berner Sennen hond en die is net een vergrootte versie van Chubby! πŸ˜€
   Mini versie is Chub en maxi versie is Onze Sam πŸ™‚
   (Geen reclame!, zie blog voor een foto van sam.)

 225. MariΓ«t Aarten

  Wat een schatje je hondje. Hij ziet er wel ondeugend uit.
  Leuk die foto’s mag je wel vaker doen.
  En wat is je apartement mooi geworden.
  Heel veel succes veder met alles wat je nog gaat doen.

 226. Laura

  Ah, wat een super leuk artikel! Moest heel hard lachen om de foto van je broer.. πŸ™‚ En Chubby met 3 kussens op de bank πŸ™‚

  “Overtuigingen lijden tot stress, niet je bedrijf of levenssituaties […] Persoon 1 wordt misschien heel erg boos als iemand haar uitscheld voor β€˜rotwijf’, persoon 2 haalt haar schouders op.”

  En toch zit ik hier dan weer vast. ik zou niet boos worden, als iemand mij rotwijf zou noemen, maar het zou pijn doen. Dat heeft te maken met dingen die ik vroeger heb meegemaakt en mijn zelfbeeld dat daaruit gevormd is. En natuurlijk, dat kun je veranderen.. maar dat is echt zo’n ontzettend lange weg. Voor mij in ieder geval wel. Ik denk dat het te makkelijk is om te zeggen dat alleen overtuigingen tot stress lijden
  Snap je mijn punt?

  Maar nogmaals: ik vind je site super & je bent een van de meest inspirerende en optimistische personen die ik ‘ken’ ;).

  • Miss Lipgloss

   Maar wat jij zegt, bevestigt het toch? πŸ™‚ Ik zeg niet dat je het moet veranderen, maar je zegt zelf dat het komt door dingen die je hebt meegemaakt en je zelfbeeld. Dus uit je ervaring/gedachten/overtuiging vind je het erg als iemand dat tegen je zegt. Bedoel ik niet rot hoor, want ik heb dat ook, maar iemand anders haalt zijn schouders op omdat die persoon er geen nare ervaringen mee heeft. Snap je wat ik bedoel?

   Dankjewel ^_^

  • Laura

   Ja, maar nu voelt het alsof jij (of nou ja, niet jij.. ik bedoel het algemener) zegt: het is je eigen schuld dat je zo reageert. Terwijl ik denk dat er meer factoren zijn dan alleen je overtuiging.

   Net zoals de secret zegt: al het negatieve heb je op je afgeroepen. (Correct me if I’m wrong, zo heb ik het opgevat maar het is al weer een tijd geleden dat ik het heb gelezen)
   Hoe kan een kind van 8/9 dat gepest wordt, dat nu op zich hebben afgeroepen? Er spelen meer factoren mee..

   Haha, ik denk niet dat we het eens kunnen worden hierover πŸ™‚ Iedereen gelooft wat hij/zij zelf wil geloven toch?

  • Miss Lipgloss

   Nee dat bedoel ik echt totaal niet! Ik bedoel dat door wat er in je leven gebeurt is dat je op een bepaalde manier reageert op dingen. En we zijn het volgens wel met elkaar eens wat je zegt net zelf dat het komt door dingen die je hebt meegemaakt dat je anders reageert πŸ™‚ Dus we verwoorden het anders maar we bedoelen hetzelfde volgens mij πŸ˜‰

 227. Madelon

  Heeel leuk artikeltje zo tussendoor! πŸ™‚
  And I love subway too. M’n vriendje gelukkig ook, dus dat komt goed uit (A).

 228. Lindsey

  Ja vind ik wel leuk om te lezen, echt je hondje ziet er een schatje uit! πŸ™‚

 229. kaylee

  leuk, doe het maar elke maand! xd

 230. Aranka

  Wat leuk om alles zo te zien zeg! Echt jij hebt super leuke dingen te doen! En Chubby is zo schattig!

 231. Laura

  Ik vind dit echt leuk om te zien! Lijkt me leuk als je dat inderdaad van iedere maand doet πŸ˜‰ En wat is Chubby toch een schattig hondje πŸ˜›

 232. Marijke

  Leuk artikeltje. En Chubby is echt groot geworden πŸ™‚
  En ik wil ook een Vito’s periode!! Toen ik nog in Zwolle op school zat, gingen we er regelmatig heen. Nu reis ik bijna elke vrijdag en maandag langs Zwolle en heb ik elke x nog de neiging om uit de trein te stappen en naar Vito’s te gaan :inlove:

 233. Desiree

  Heel leuk om te zien. Chubby is echt groot geworden!

 234. Linda

  Oh, Vito’s periode. Die heb ik ook gehad!

 235. margot

  Leuk hoor! En ik typ nog iets want anders is de comment tekort :[

 236. Jasmijn

  Chubby is een SCHATJE :D,
  Ik woon ook in Zwolle, maar ik zie je nooit.
  Misschien kom ik je een keer tegen in Subway!

 237. Kim

  Aaww, wat is Chubby toch een schatje! <3

 238. Lee;

  Jeetje wat veel foto’s! Leuk dat we die eens mogen zien πŸ˜€

 239. Marlies

  Wat ontzettend leuk! En wat is Chubby lief zeg, hihi. En wat lijk jij op je mams! :O

  Ik zeg: zeker vaker doen..!

 240. Kathy

  Ahw jouw pup is echt zo schattig.
  Ik vind de foto’s heel leuk en zo’n post is weer eens iets anders.

 241. amy

  Chubby is zo’n schatje… wat voor een soort is het eigenlijk?

  • Maite

   ik denk een king charles spaniel? :love:

 242. denise

  erg leuk om te zien,
  vooral die inspirerende teksten!
  liefs,
  denise

 243. Fleur

  Leuk om deze foto’s te bekijken. Lief/schattig hondje hebben jullie! Je bent er duidelijk verzot op =D

 244. Style Influencia

  Awww chubby in de spotlight! Zo lief die foto van jullie samen.. En leuk dat je wat laat zien van jouw leven.. Je familie enzo:)
  En foto’s van die teksten maken doe ik ook altijd. Leuk om terug te zien