Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Februari#1

Een beetje vroeg voor de eerste Sneak Peek van februari, en dat is omdat de Sneak Peek vanaf deze maand wekelijks is! Er komen zoveel leuke reacties op en veel van jullie vinden het zelfs de leukste rubriek – en ik vind het ontzettend leuk om deze posts te maken – , dus na wat rondvragen op Facebook en twitter hakte ik de knoop door!

Nu komt er dus wekelijks een Sneak Peek, en die zal net als de tweewekelijkse lekker veel foto’s bevatten. Er kwam al wat feedback (bijvoorbeeld dat de hoeveelheid foto’s wel goed moet blijven, dus niet ineens maar vijf foto’s), daar ben ik blij mee! En als het niet bevalt, switch ik gewoon weer naar elke twee weken. Goed, mijn eerst week (of eigenlijk negen dagen) van februari… Enjoy!

NΓ©t voor februari kwam ik terug uit New York… Fijn om weer thuis te zijn!

Thuis weer even gezond eten

Lekker πŸ™‚

Eindelijk nieuwe gordijnen in de slaapkamer! Yay! Deze zijn van de Hema trouwens.

Net weer in Nederland en ik kon m’n koffer alweer pakken, want ik was uitgenodigd om naar Barcelona te gaan, op perstrip… Hectisch, en te gek natuurlijk! Op dinsdagochtend kwam ik thuis en donderdagochtend zat ik weer in het vliegtuig.

Y U NO STAY?!

Ik sta in de De Nieuwe Zaak brochure πŸ˜€

Ziet er vet onsmakelijk uit, maar was heel lekker: Mexicaans besteld! Hmmm… Nog even thuis op de bank voor ik weer wegging.

Vroeg onderweg naar Schiphol, met warme zon πŸ™‚

Morning πŸ™‚

Daar gaan we! Ik ging samen met twee dagbladjournalisten en nog een blogger (van NSMBL) naar Barcelona voor Cirque de Soleil! Een dagje op en neer, woo!

Ola Barcelona!

We verbleven in het Hilton hotel, wow, wat is dat chic!!! Prachtig, en een enorme kamer!

De lege Cirque zaal.

Mooie quote

Wat is Barcelona mooooooooi! Ik was er nog nooit geweest en wil er zeker nog een keertje heen als dat kan. Meer foto’s van de trip laat ik later zien, het was echt te gek.

Op het vliegveld in Barcelona werd ik herkend door twee bezoeksters, en ze wilden even op de foto. Best leuk geworden, haha πŸ˜€

Dit boek had ik in New York al gekocht en las ik in het vliegtuig, wat een bijzonder boek, wow.

En dit is iCat, van Jacky, die jullie wel kennen, want ze schrijft voor Miss Lipgloss! Toen ik vrijdag uit Barcelona terug kwam, reden er door de sneeuw ineens geen treinen meer en stond ik vast. Redder in nood Jacky belde me dat ze me wel even wilde ophalen en dat ik bij haar mocht logeren… Wow!!! Te lief!

Β Warm ingepakt (want koud door uren op het station staan) op de bank bij Jack.

En de dag erna werd het drama vervolgd! Weer geen treinen… Uiteindelijk heeft mijn vader 2 uur gereden (en weer 2 uur terug) om me op te halen, gelukkig…

Maar daarvoor heb ik heel wat uurtjes met een ‘lotgenoot’ die ook naar Zwolle moest doorgebracht met leesvoer en warme chocolademelk. Niet eens echt een straf. πŸ˜‰

Wat een opluchting toen we in de auto zaten!

En wat was Nederland mooi!

Toen ik thuis kwam lag dit cadeautje van een communicatiebureau op me te wachten. Cool, thanks πŸ˜€

Spullen om te reviewen! Altijd zo fijn als ik weer nieuwe dingen binnen heb, dan zit ik weer vol inspiratie voor nieuwe blogposts!

Mooie nieuwe blush van Collistar.

Hmmmm, dit vind ik zo lekker, gevulde zoete pepertjes!

Leuk: snoepjes krijgen bij een pakketje. M&M’s van Elizabeth Arden!

Dankbaar dat ik lekker warm thuis was, ’s avonds inclusief dekens op de bank een film kijken.

En de dag er na uitgebreid ontbijten.

The best: verse croissantjes met jam.

Uitgelezen: Vita van Matthijs Kleyn. Vond hem op zich wel goed, maar baalde van het einde.

Dit was de lekkerste risotto ooit! Met gorgonzola en spinazie! Hmmmm!

Gezellig: kaarsjes aan. Wanneer het maar een beetje begint te schemeren sta ik al met de aansteker en waxinelichtjes in de aanslag.

Green smoothie, lekker!

Het vervelendste klusje in huis: de afwas…

Miss Lipgloss heeft een droger! Woehoe… Best blij mee πŸ˜€

Patatjes zelf maken, uit de oven.

Ik & Chub.

Cadeautje voor m’n broer vanuit New York

En nog meer πŸ™‚

Lazy Chub

Ik voelde me de hele week al niet top en gisteren was het dan zover: ik werd ziek. Zwak, ziek, misselijk, hoofdpijn, buikpijn, gewoon meteen alles bij elkaar. Op die momenten ben ik blij met m’n laptop en kruip ik in bed en doe ik even rustig aan.

Met een nieuwe aflevering van New Girl, ook πŸ˜€ Ben nog niet helemaal lekker, weet niet wat ik heb, maar een beetje uitzieken de komende dagen.

Ik ga proberen een vaste dag aan te houden voor de Sneak Peek, bijvoorbeeld zondagavond. Eens kijken hoe dat bevalt πŸ™‚


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.