Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Februari #3

Goedemorgen, een nieuwe week! En dus tijd voor mezelf om even terug te kijken naar afgelopen week. Kijk je mee?

 

Ik waarschuw vast: deze week ben ik weinig de deur uit geweest! Heb veel thuis gewerkt, een dagje vrij genomen, maar heb weinig spannende dingen gedaan. Hoop dat het niet saai is op deze manier! Komende week ga ik juist weer veel op pad. Ik houd erg van die afwisseling, dus dat zal je ook in de Sneak Peeks tegenkomen. Wel deze week: veel food-foto’s… Enjoy!

Nieuwe geur van Dior: Miss Dior Eau Fraiche. Hmmm!

Nog een fotootje van vorig week vrijdag, bij radio 1!

Volgens mij was het niet de bedoeling dat ik deze foto maakte, maar toch: welkom in mijn keuken!

Waar ik de laatste tijd heel wat meer tijd in doorbreng! Ik heb echt veel lol aan koken de laatste periode, probeer elke dag wat anders te maken en geniet daarvan! Deze taco’s waren superlekker en daar komt ook een recept van online binnenkort.

Met avocadosalade!

Aaaaa, imovie! Soms als ik fragmenten van mijn camera importeer, gebeurt er dit. Fout, om niks! Maar: ik vind het echt leuk om weer actiever video’s op te nemen. Yay!

Nieuwe Collistar lakjes uit de Capri collectie.

Ook leuk, filmpjes editen… 😉

Mijn MacBook achtergrond, foto die ik zelf maakte bij de Magnolia Bakery in New York. Aaaaa!

Get out of my way… ME IZ CLEANING!

Cadeautjes van make-upmerken uitpakken… Ik krijg voor mijn blog dus veel producten opgestuurd en als ze op deze manier verpakt zijn is het toch nog wel extra leuk om ze uit te pakken en te bekijken! Soms ga ik meteen met producten aan de slag die binnen komen (soms dan ben ik gewoon meteen zó enthousiast en dan ligt het hele huis vol met make-up, shampoos en huidverzorging omdat ik meteen alles op de foto wil zetten en testen), soms berg ik ze op in mijn ‘nog-te-reviewen’-dozen, en dan ga ik er later die week – of maand – mee verder. Het blijft zo leuk 🙂

Oeh Essie!

van Bourjois kreeg ik dit superschattige cupcake bakje. De frosting is het dekseltje. Ik ben niet van de roze schattige meisjes accessoires, maar deze vind ik wel heel erg leuk!

YES! Ik aasde hier al zo lang op: Lily Flame geurkaarsen! Eindelijk heb ik ze! Komt ook binnenkort een update over, wat een heerlijke dingen.

Bedankt Veet, moet ik nu mijn benen gaan harsen…? Au?

Even de Miss Lipgloss Facebook een fijne woensdag gewenst!

Sneak Peek in m’n koelkast 😉 Vlak hierna ruimde ik hem op, veel te vol, haha!

Op mijn koelkast! New York foto’s met lieve Nikkie, en magneten van plekken waar ik ben geweest.

Lily Flame!

Goedemorgen badkamer!

Jippie, naar de kapper! Het lijkt heel donker op de foto, maar dat is gewoon de verf. Het werd weer licht met een tikje lichter in de punten, een beetje ombré achtig.

Hoisin kip met meergranenrijst en spinazie met sesamzaadjes. Dit was echt lekker, de volgende keer ga ik het wel maken met kipfilet in plaats van kippenpootjes.

En als toetje… Tiramisu gemaakt voor het eerst van mijn leven!

Nog een keer avondeten, haha, het stopt gewoon niet! Dit zijn quesedillas met avocado salade en Tivall stukjes (nepvlees).

Tiramisu KLAAR! Oh dit wast echt te lekker, heb er ook teveel van gegeten, haha.

Vrijdag liet ik wimper extensions zetten!

Opperdepop…

Komende week ben ik weer bijna de hele week in Amsterdam, zin in! Leuke dingen doen maar ook naar events en afspraken. De komende week dus weer wat spannender, maar hoop dat je m’n ’thuis’-Sneak Peek ook leuk vond!

Een hele fijne week gewenst, maak er wat van! X


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.