Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Februari #2

Goedemorgen! Kijk je weer mee naar mijn afgelopen week?

Mijn huid ziet er beter uit dan ooit! De laatste maanden heb ik nauwelijks last van puistjes en plekjes, heb ik bijna geen rode plekken meer en ook geen droge stukken. Ik zal binnenkort een blogpost maken met mijn skincare routine van de afgelopen maanden.

Maandag ging ik naar Amsterdam, eerst voor een fotoshoot voor Flair! In deze mooie studio ging ik op de foto.

Make-up! Altijd leuk om opgemaakt te worden.

Voor…

…en na!

De foto werd gemaakt door Cyriel Cremers en het was superleuk. De sfeer was heel relaxed, ik mocht ‘als mezelf’ op de foto (ik had grotendeels mijn eigen kleren aan, normaal ‘moet’ ik met fotoshoots altijd hakken aan, de styliste hier zei juist ‘nee joh, laat lekker je Vans aan, da’s juist leuk) en dat vind ik eigenlijk wel heel erg leuk! De visagiste vroeg ook hoe ik zelf mijn make-up draag en wat ik mooi vind. Superleuk en heel erg prettig.

Schoenen zijn Vans, jurkje is van Mango, jasje van Ibana en maillot van Hema.

Daarna ging ik door naar Hoofddorp, bij Sanoma had ik een paar afspraken. Wat is dat toch een mega enorm groot gebouw! Bij Hilmar van Grazia zag ik deze geweldige muur vol Grazia covers. Gaaf!

Op naar huis. De laatste tijd gaat alles zo relaxed en goed met de treinen, echt heel fijn. Nauwelijks vertragingen en gedoe gehad. Zo is reizen met de trein heel prettig. Wel even afkloppen hoor…

Ik wandel altijd naar huis vanaf het station en vaak is dat in het donker. Kijk dan hoe mooi de Sassenpoort ’s avonds is…

…en de Nieuwe Markt.

Het is dan nog fijner als ik thuiskom en Willem staat te koken. Hij vindt het leuk om nieuwe recepten uit te proberen, hij maakte dit keer paddenstoelenlasagne.

Dit was het resultaat, en het was zó ontzettend lekker! Echt voor herhaling vatbaar. Check hier het recept.

Dinsdag besloot ik een beetje uit te slapen. Normaal ga ik er altijd tussen 7 en 8 uit, nu bleef ik lekker tot 9 liggen… Daarna natuurlijk wel gewoon aan het werk, maar niet zo vroeg, haha.

Nieuw apparaat in de badkamer… Wat zou het zijn? 😉

Mariska (o.a. shop coordinator voor mijn webshop) ging afgelopen week met zwangerschapsverlof en natuurlijk kon ik haar niet met lege handen naar huis laten gaan, dus ik maakte een lekkere volle goodiebag met allerlei producten om zichzelf lekker mee te verwennen. Collega en vriendin Aukje en stagiaire Loes waren natuurlijk ook heel nieuwsgierig… Haha, altijd zo leuk.

Daarna hadden we een afspraak met Nonique, want ik kreeg van heel veel van jullie de vraag of ik dat niet in de webshop kon verkopen. Nou, misschien kan dat wel..!

Nog een nieuw recept uitgeprobeerd: rucola stamppot met tomaat en pijnboompitten. Ik had niet verwacht dat ik dit echt lekker zou vinden maar ik vond het onwijs lekker! Heel fris, anders dan een gewone stamppot. Check hier het recept.

Sinds jaren weer eens online bij de H&M besteld! Ik hoop dat ik het nog binnenkrijg voor ik op vakantie ga (woensdag). Als ik het binnenkrijg zal ik proberen een shoplog op te nemen.

De Sneak Peek is niet compleet zonder Chubby!

Donderdag moest ik er nogal vroeg uit, want ik ging naar Londen! Op perstrip met een haarverzorgingsmerk. Yay, superleuk! De tripjes vind ik een van de leukste dingen van mijn werk. Om 7 uur moest ik op schiphol zijn dus ik moest om kwart over 5 de deur uit. Damn! Maar het is het waard!

Heerlijk rustig in de trein bezig met mijn boek. Morgen meer daarover!

Kleine oogjes…

Eerst cafeïne!

Ik had ontzettende mazzel, naast mij was de enige lege stoel in het vliegtuig! Haha, dat vind ik altijd zo relaxed, lekker veel ruimte.

Hello London!

Topshop!

De heeeerlijke hotelkamer in The Savoy…

Met Raquel van MetroMode.

Kantoor voor één avond, niet verkeerd!

Cocktails drinken en eten bij The Delaunay.

Standaard als ik in een hotelkamer ben: beautyspullen overal!

De dag erna even tijd om te shoppen! Forever 21!

Prachtige Dior etalage. Wauw!

Shop shop shop! Binnenkort komt een ‘echt’ verslag met mooie foto’s van de trip.

Weer gearriveerd op Schiphol. Toen ik thuiskwam maakte ik meteen een shoplog video, deze kan je hier vinden. Wat is Londen toch leuk, ik wil er graag nog eens heen dit jaar, maar dan als vakantie. Ik ga er eigenlijk altijd alleen heen voor perstrips, ik wil nu wel eens een paar dagen lekker kunnen shoppen en Londen bekijken! Zo leuk!

Dit was mijn redding vrijdagnacht. Het was natuurlijk carnaval afgelopen weekend, en ik woon in het centrum, dus er was echt mega herrie. Ik mag niet klagen, want ik heb zelf gekozen voor wonen in het centrum, maar wat een lawaai, ongelooflijk. Ik ben zelf helemaal geen carnavalsganger (ik heb het een paar jaar geleden eens geprobeerd maar ik vond het niet leuk, het is gewoon niet zo mijn ding) dus ik wilde lekker slapen. Deze oordopjes sluiten gelukkig goed af dus ik heb vanaf een uur of drie nog wel oké geslapen.

Wooooow, 15.000 followers op Twitter! Wat onwijs veel… Ongelooflijk vind ik het. Soms heb ik van die momenten, ook als ik naar de statistieken op mijn site kijk, en jullie reacties, dat ik het niet helemaal kan geloven. Zooooveel mensen… Bizar! En te gek natuurlijk!

Met mijn nieuwe Forever21 jurkje, ik vind hem zo leuk 🙂

Een klassieker die we regelmatig maken: wraps. We eten ze het liefst met (biologische) kip, ik zal het hele recept binnenkort eens delen! Het is supermakkelijk en zó lekker.

Al een tijdje maak ik Gratitude Lists, en nu heb ik er een leuke app voor gevonden (Gratitude! of Gratitude Journal). Ik doe dit om elke dag te beseffen hoe goed het leven is, ook al heb ik eens een rotdag. Er zijn wel eens van die dagen dat je denkt dat alles slecht gaat, maar dan zijn er altijd nog dingen waar je dankbaar voor kan zijn. Maar ook op goede dagen is het leuk om te beseffen waar je allemaal dankbaar voor bent.

Voor vakantie heb ik wat boeken op mijn iPad gezet, waaronder een van Richard Branson. Ik vind zijn verhalen altijd zo leuk en inspirerend.

Simpele sunday make-up met de Essence Make-up Sponge (komt morgen een review over online!), Catrice BB cream, Essence poeder, Catrice mascara en NARS blush. Bijna helemaal budget!

Klaar om getest te worden! Moet nog wel eventjes wachten, eerst straks even een weekje genieten van zon en rust! Vanmiddag vertel ik je daar natuurlijk veel meer over.

Ik had een leuke week, het was vooral leuk om weer naar Londen te gaan. Ook heb ik veel filmpjes opgenomen, ik begin er écht weer plezier in te krijgen en jullie reageren er altijd zo leuk op. Ik ga dus woensdag op vakantie maar er komen zeker gewoon artikelen en ook filmpjes online, drie maar liefst. In een week, dat is echt veel voor mijn doen, dat weten jullie, haha!

Komende week is anders dan anderen. Morgen ben ik ten eerste weer bij Koffietijd (10u RTL4) en woensdag ga ik op vakantie! Yay! 🙂 Vandaag heb ik nog wat afspraken rondom de shop en mijn boek en morgen vertel ik je daar nog meer over. Spannende tijden, na mijn vakantie zijn het de laatste loodjes voor mijn boek (laatste correcties en aanpassingen, puntjes op de i, vormgeving, organiseren lanceringsfeest, marketing, et cetera).

Een hele fijne week gewenst! Heel veel liefs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.