Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Februari #1

Goedemorgen! Het weekend is weer voorbij, maandagochtend is het begin van een nieuwe week en natuurlijk betekent het: een nieuwe Sneak Peek! Kijk je mee hoe deze regenachtige week verliep?

Spontane foto in een hele vieze lift, haha.

Bennie, de kat van de ouders van Willem. Waar hun hond Lea altijd mega aanwezig is en aandacht wil, blijft Bennie rustig op haar plekje op de bank liggen. Boos kijken is ze goed in!

Taaaart 🙂

Maandag met Aranka héél veel nagellak swatchen en op de foto zetten. Ik ben blij dat ze me helpt! Ze heeft zulke mooie nagels. En het is natuurlijk wel heel gezellig, een ochtend samen lakken en fotograferen.

Jaaaaaa. Mijn Sonos kwam maandag binnen! Al een hele poos wilde ik graag een Sonos en elke keer als ik bij iemand was die zo’n systeem in huis had, werd ik weer enthousiast. Tijd om er een (of twee!) in huis te halen. Ik heb een Play:3 en een Play:5. Sonos is trouwens een draadloos hifi systeem voor in huis die je kan bedienen met je computer, tablet of telefoon en die je met een paar klikken installeert. De kleine box staat op mijn slaapkamer, de grote in de woonkamer. Ik ben er superblij mee, ik zal over een poosje een review maken van het systeem.

Dinsdag had ik een afspraak bij de uitgeverij voor mijn boek en ik ging terug naar het station met Uber, en toen belandde ik in de auto bij Dave. Heel toevallig, ik volg hem al een hele poos op Twitter (@taxiamsterdam) en nu zag ik hem eens in het echt via Uber.

Heeeee Chubs.

Knuffelen 🙂

Afgelopen week was de sneeuw weg en maakte dit plaats voor heel veel regen. En een beetje zon, dat wel. En het was een stuk warmer! Toch vond ik die sneeuw niet vervelend, het is beter dan regen, vind ik.

Weer naar Amsterdam. Ik heb besloten dat ik dit minder vaak ga doen. Als ik één afspraak heb, bijvoorbeeld van 10 tot 12, dan moet ik ’s ochtends om 7.30u de deur uit en ben ik rond 15u weer thuis. Ik ben er ontzettend veel tijd aan kwijt. Belangrijke dingen blijf ik natuurlijk gewoon doen, maar als het minder belangrijk is ga ik niet meer. En als de andere partij het heel belangrijk vindt dan kunnen ze misschien eens naar Zwolle komen in plaats van dat ik altijd naar Amsterdam reis.

Lunchen bij Mazzo, mooi en lekker!

Spullen opruimen… Altijd als er nieuwe producten binnenkomen belanden ze eerst bovenop de kast, terwijl ik ze eigenlijk altijd van mezelf meteen op moet ruimen. Dat lukt niet altijd en dan is ’t zo’n troepje, zeker als het zich opstapelt.

Aan het werk, met de lieve kaart van @lisanneleeft op de achtergrond (en mijn Sonos). Op de kaart staan ‘Life is a great big canvas, throw all the paint on it you can.’

Drie keer raden waar ik een video over heb gemaakt! Deze komt binnenkort online, nog eventjes geduld!

Toen mijn Steve Madden brogues maar weer eens aangetrokken die ik vorig jaar in New York kocht. Ze zijn zo leuk!

Ewwwww! Dit trof ik aan in een twee dagen ‘oud’ bakje tomaten. Is het raar dat ik toch wel nieuwsgierig ben hoe dat voelt? Haha… Natuurlijk meteen weggegooid, maar wat kunnen schimmels er toch bijzonder uitzien!

Pauze met New Girl…

…een chocolate chip cookie…

…en The Carrie Diaries. Mijn favoriete series! Love it! Kaarsjes aan, me time!

Koken, een van mijn favoriete gerechten die ik vaak wel een keer in de week maak. Portobello’s met geitenkaas en spelt spaghetti met zelfgemaakte tomaten-knoflooksaus.

Lekkere saus!

Hmmmm! Eet smakelijk!

 

Vrijdag had ik een bezichtiging bij een kantoor waar ik interesse in had. Ik twijfel nog of ik het ga doen, maar ik denk het niet. Het kantoor is prachtig en heel ruim, maar ik weet niet of ik ‘klaar’ ben voor een eigen kantoor. Vanuit huis werken heeft ook wel veel voordelen.

Weer een unboxing filmpje aan het opnemen!

Zaterdag vroeg richting Rotterdam, ik ging bij Debbie (Beautyscene) een video opnemen.

Samen met Sem! Binnenkort zie je deze video op mijn site.

Gezellig bij Debbie!

Op de weg terug belandde ik een fikse file, er was een ernstig ongeluk gebeurd… Zo naar. Een hele weg was afgesloten dus ik moest een andere weg zien te vinden, uiteindelijk ben ik veilig en wel thuisgekomen.

Gisteren heb ik geen foto’s gemaakt, samen met Willem heb ik een dag lekker helemaal niks gedaan. Uitgeslapen, series gekeken, op de bank gehangen. Heerlijk. Vandaag en morgen heb ik een aantal belangrijke afspraken en donderdag en vrijdag ga ik naar Londen voor een perstrip! En… volgende week al op vakantie! Het voelt nog helemaal niet zo, maar ik heb er zin in! Eerst maar eens genieten van deze week. Enjoy!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.