Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
31 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek December #5

Dit is de állerlaatste Sneak Peek van 2012… En ook best wel een saaie eigenlijk, haha! Afgelopen week was het kerst en verder heb ik eigenlijk héél weinig gedaan. Maar hey, maandagochtend is het Sneak Peek moment dus hier is ‘ie dan: het kijkje in mijn afgelopen week.

Kerstcadeautje van Rituals, een nieuwe geurkaars! Dat kwam perfect uit, want mijn andere Rituals kaars was echt nét op. Dit is de Sacred Fire en hij is zó lekker! Echt een warme, gezellige feestdagen geur.

Op bezoek bij mijn ouders, en Chubby is altijd zo lief en enthousiast… Echt een voorbeeldig hondje.

Ik moet hem deze week maar weg gaan halen, zo jammer, ik ben gek op de kerstboom. Ik denk wel dat ik volgend jaar een echte in huis ga halen, dat is toch wel een stuk mooier.

Ik heb heel weinig foto’s van kerst. Ik vierde het bij mijn ouders thuis met de hele familie en ik heb mijn telefoon nauwelijks in mijn handen gehad, en dus heb ik maar één foto gemaakt, namelijk toen we aan tafel gingen.

Mijn broer is eerste kerstdag jarig dus al zo lang als ik me kan herinneren is iedereen bij ‘ons’ thuis met kerst. Dat vind ik altijd superleuk. Ook Willem en ik gingen dus ’s middags naar mijn ouders toe om daar samen te zijn voor kerst, met lekker eten, lekker drinken en veel gezelligheid. Helaas was mijn vader ziek (en daarna heb ik zijn virus mee naar huis genomen) waardoor het toch niet helemaal was zoals kerst hoort te zijn. Toch heb ik ervan genoten en toverde mijn mama allemaal lekker eten op tafel. Heerlijk.

Tweede Kerstdag vierde ik met Willem thuis. Niks bijzonders, gewoon films kijken en op de bank hangen. Heerlijk, daar waren we ook allebei wel echt aan toe. Ik haalde voor het avondeten allemaal ‘makkelijk’ eten in huis (ik had geen zin om de hele dag in de keuken te staan) en we trokken een flesje bubbels open om samen de kerstdagen af te sluiten. Heerlijk was het. Ik had trouwens een aantal van die Jamie Oliver gerechten bij de Albert Heijn gehaald en ze waren verrassend lekker! En zo makkelijk, want je hoeft ze alleen nog maar in de oven te schuiven.

Feestelijke nagels! OPI Don’t Pretzel My Buttons (uit de Germany collectie) en OPI The Living Daylights (uit de Bond collectie). Glitters maken een lak altijd zo leuk!

Mijn Alien refill is nu écht op… Ik kocht hem iets meer dan een jaar geleden op Lanzarote en heb mijn kleine flesje er een aantal keer mee kunnen bijvullen. En die is nu ook bijna leeg… Op een parfum outlet shop heb ik weer zo’n refill fles gekocht, is toch bijna tien euro goedkoper dan in de winkel. Ik heb veel geuren, maar zonder Alien kan ik écht niet, het is echt een van mijn favorieten. Wist je trouwens dat ik in New York verslaafd raakte aan deze geur? Nikkie had hem toen op en toen móest ik hem ook hebben. Dat kleine flesje kocht ik dan ook bij Bloomingdales. Leuke herinnering.

Dit is écht mijn favoriete lipbalsem van dit moment: Ganache for Lips in Vanilla Mousse. Hij is 100% natuurlijk, maakt mijn lippen mega zacht en ruikt zo heerlijk naar vanille. Er komt nog een blogpost over maar ik moest het al even delen. Als ik de deur uit ga móet deze in mijn zak of tas zitten, anders mis ik hem.

Ik lunch wel eens bij Bagels & Beans en besloot donderdag om eens een bagel op te halen.

Erg lekker, met pesto, mozzarella, tomaat en pijnboompitjes. Ziet er ook mooi uit zo!

Miss Lipgloss tussen de donateurs van Look Good Feel Better. Yes!

Ik moest een van mijn favoriete gerechten weer eens maken… Paddenstoelenrisotto! Je vindt hier het recept.

Nog een keer een LiquidSand nagellak van OPI. Ik vind het effect zó gaaf. Het voelt ook echt als zand!

Wraps maken! Of nou ja, de inhoud voor de wraps.

Ik vind kokosnootwater erg lekker, maar kon nog geen lekkere vinden zonder toegevoegd suiker. Deze is wél lekker! Hij is gemengd met ananassap (mijn favoriete fruitsap) en smaakt lekker zoet. Ik heb hem van de Albert Heijn.

Ik had het trouwens al even over een virus… En ik denk dat ik aangestoken ben door mijn vader want ik werd donderdag wakker met vreselijke keelpijn. Verder voel ik me prima, ik heb geen koorts en ben niet ziek (even afkloppen) maar mijn keel… Auch! Mijn stem klinkt vreselijk (vandaar dat er gister ook geen filmpje was) en valt soms helemaal weg en mijn keel doet vooral pijn. Als ’t morgen nog zo is moet ik toch maar even een huisarts raadplegen, het is niet echt een pretje…

Ook weer eens uit mijn laatje gevist: EOS lipbalsem. Wat zijn die toch ook heerlijk… En dat balletje blijft leuk.

Ik ben gek op mijn stad!

Naturel fris make-upje op zaterdag.

Afgelopen weekend kreeg ik dit mooie nieuws… Ik was natuurlijk al een paar keer te zien bij Koffietijd en nu ben ik officieel beauty expert bij het programma. Helemaal te gek, ik ben er zo onwijs blij mee en trots op. Ik zal er later nog even wat meer over vertellen.

Ik vond deze foto’s op de Koffietijd Facebook en vond het wel leuk om ze nog even te delen, deze zijn van de uitzending waarin ik kerst beautytips geef.

Op nieuwjaarsdag ben ik trouwens weer te zien bij Koffietijd, dat is dus morgen! Om 10u begint de uitzending op RTL4 en ik ben in het tweede blok te zien, dus vanaf 10.15 ongeveer. Het wordt een hele leuke uitzending met alle ‘experts’ van het programma!

Dit was ‘m dan, de allerlaatste Sneak Peek van 2012! En de allerlaatste dag van 2012. Ik heb eerlijk gezegd helemaal niks gepland voor vanavond. Ineens bedacht ik me vorige week dat het alweer bijna oud & nieuw is, maar ik heb niet echt ergens zin in. Dus ik zie nog wel wat we gaan doen. Nu nog geen plannen in elk geval.

Wat je ook gaat doen vanavond, geniet ervan, wees voorzichtig, en ik zie je volgend jaar!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.