Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek December #4

Ten eerste: fijne Kerst! Natuurlijk zou gisterochtend de Sneak Peek online moeten komen, maar zondagavond was ik héél laat weer thuis van een kerstdiner, en ik had echt geen energie om tot 3 uur aan de Sneak Peek te werken en het af te raffelen. Bij deze dus, een zeer complete Sneak Peek van de afgelopen week!

Ik las afgelopen week dit boek uit, ‘Alleen maar mijn moeder’ van Trees Roose. Dit boek is geschreven door een vriendin van mijn schoonmoeder. Het boek is non-fictie en gaat over de relatie tussen Trees en haar moeder. Haar moeder is (was) een apart geval, eigenlijk moest Trees als kind al voor haar moeder zorgen, en niet omdat ze ziek was.

Ik vond het een heel leuk verhaal vooral, ook al zou je dat in eerste instantie niet verwachten. Het is leuk geschreven, met korte stukjes in het ‘nu’ en korte stukjes tientallen jaren geleden. De gebeurtenissen wisselen elkaar af maar het verhaal blijft wel makkelijk lezen. Hier en daar is het grappig, maar soms ook heel erg verdrietig en verbazingwekkend. Ik heb regelmatig stukjes aan mijn vriend voorgelezen omdat ik echt stukken las waarvan mijn mond open viel. Ik vind het mega knap geschreven, niet op een zielige ‘kijk mij nou’ manier, grappig en ontroerend. Echt een aanrader!

Sinds we een televisie op de slaapkamer hebben zit ik daar graag Grey’s Anatomy te kijken op bed. Gelukkig staat ‘ie niet elke avond aan (doet me denken aan de Sex and the City film), vooral ’s ochtends in het weekend is het zo fijn, en als ik overdag even een aflevering Grey’s wil kijken. Lekker comfy op bed.

Maandagochtend nagellak swatchen met Aranka! Mijn nagels zijn nu niet in een goede staat voor nagellak en Aranka heeft super mooie nagels en kan ook nog eens goed lakken. Ze hielp me dus en we maakten heel wat foto’s! Je zal ze binnenkort hier op de site voorbij zien komen.

Het was afgelopen week de week voor kerst en dat heb ik gemerkt… Heel veel cadeautjes en kerstkaartjes van relaties. Onwijs leuk!

Ik blijf het zeggen: wat is Zwolle toch mooi in het feestseizoen.

Jill interviewde Karim Sattar bij Dr. Hauschka en stuurde me deze superleuke foto’s. Karim is zo leuk!

Superleuke én comfortabele laarsjes van Schuurman Schoenen. Ik moest ze even inlopen maar daarna liepen ze als wolkjes. Ik vind ze zo leuk! Check ze hier.

De Thorbeckegracht. Wandelen naar de parkeergarage en daarna naar de tandarts… Ik heb al een tijdje last van een kies en besloot nu toch maar even te gaan om er naar te laten kijken. Ik verwachtte een wortelkanaalbehandeling en was helemaal niet bang, want de vorige keer werd ik lekker verdoofd en voelde ik er helemaal niks van. Dus fluitend stapte ik in de auto…

En ja, compleet verdoofd ging ik weer naar huis, maar man, dit was mijn pijnlijkste tandarts bezoek ooit. Ik bleek twee beginnende gaatjes te hebben bij twee kiezen. Mijn tandarts ging boren en zei dat ik het aan moest geven als het gevoelig werd, dan zou ik een verdoving krijgen. Ik heb wel vaker gaatjes laten boren en vullen dus ik lag nog steeds super relaxed in de stoel, tot de pijn door merg en been ging. Ik kreeg een verdoving, maar ik voelde alles erdoorheen. Wat heb ik een pijn gehad, ik lag nog nét niet te huilen in de stoel. Gelukkig zijn ze nu netjes gevuld en heb ik er geen last meer van, al voelde ik het nog wel twee dagen. Damn… Maar ik ben wel heel blij dat we zulke voorzieningen hebben in Nederland en dat mijn gebit nu weer in orde is. Deze foto maakte ik trouwens om mijn rare verdoofde gezicht te laten zien, haha. Daar kon ik dan wel om lachen.

Superblij ben ik met mijn clutch/laptoptas/laptopsleeve van Ibana Rouge! Ik zag hem bij Annemarie op Facebook voorbij komen en móest hem hebben. Het is een grote clutch met lang hengsel (die je er af kan halen) waar mijn 13 inch laptop ruim in past. Iets groter zou ook nog wel moeten kunnen! Ideaal als tas als ik echt alleen mijn laptop meeneem, maar ook mooi als sleeve om hem nog in een andere tas te doen. Hij is van mooi suède en de kleur is geweldig! Ik ben er superblij mee. Je kan hem hier vinden in de Fashion is a Drug webshop.

Chubby was daarna gezellig bij mij en hij wil niets liever dan lekker naar buiten kijken. Dus ik zat te werken en had hem op schoot.

En daarna sprong hij maar gewoon op mijn bureau…

Woensdag was de SBS6 Kerstparade in Zwolle en die kwam door mijn straat! Het was echt mega druk. Om 18.30u zou het beginnen en om 17u stond de straat al vol.

Het was onwijs leuk om te zien en vooral Chubby vond het erg spannend. Hij heeft de hele tijd zo voor het raam gezeten, kijkend naar alles wat er voorbij kwam.

Hoe gaaf is dit? Liquid Sand nagellak van OPI. In januari ligt het in de winkels (er komt een blogpost over) en het effect is zo cool. Het is net zand! En je doet het er gewoon ‘vloeibaar’ op, net als gewone nagellak, en het droogt op als zand. Heel apart!

Kerstjurkje gevonden! Bij Mango.

Beautyproducten testen…

Hmmm, mama neemt soms kliekjes mee van Hollandse gerechten die zij maakt. Ze is heel erg goed in het maken van stamppotten, haar hutspot is het allerlekkerst.

Ik heb sinds een tijdje een iPad mini en kocht daar meteen een Smart Cover bij. Het vervelende hieraan vond ik alleen dat de achterkant dan niet beschermd was.

Bij Mobile Fun vond ik een beschermer van zacht plastic voor alleen de achterkant! Perfect, en hij is vrij dun, dus je voelt hem ook niet echt. Check hun site voor meer iPad mini accessoires.

’s Avonds op de bank met een half oog Grey’s Anatomy kijken en mails beantwoorden.

Beautyboeken!

Roze lippen en winged eyeliner! Het is Fluidline van MAC en Hot Magenta van MeMeMe.

Vrijdagavond was het jaarlijkse kerstdiner van De Nieuwe Zaak, het bedrijf waar ik mijn webshop mee heb. Het was ontzettend leuk en vooral gróót, in totaal waren we er met 93 mensen. 65 werknemers plus partners. Het was weer erg gezellig en ik ben toch wel trots dat ik met dit fijne bedrijf mag samenwerken. Naast dat ze goed werk doen, zijn het allemaal heel leuke mensen waarvan ik er een aantal tot mijn vrienden kan rekenen.

Hier zie je de stagiaires die even in het zonnetje worden gezet, rechts mijn stagiair Pleunie.

Haha, een box van Unox ter voorbereiding op de Nieuwjaarsduik.

Kijk dan, wat een prachtig kerstcadeau van Serendipita Bags! Deze super mooie look-a-like leren tas is van het merk MiaoW en is zo mooi en praktisch! Hij is lekker groot en stevig en mijn laptop past er hartstikke ruim in (met de mooie clutch van Ibana Rouge, of in een andere sleeve) met nog veel meer spullen als ik dat wil. Er zit een lang hengsel aan die je nog kan afstellen op jouw eigen lengte en de tas sluit met een rits en een metalen sluiting. Ik ben er ontzettend blij mee, het is een goede aanvulling op mijn huidige tassencollectie, hij past er qua stijl ook mega goed bij! En deze tas is toch wel het bewijs dat nepleer niet lelijk en plastic hoeft te zijn.

Zondag kerst vieren bij de zus van mijn vriend! Met heeeel veel cadeautjes. We trokken lootjes, maar iedereen kocht ook nog extra cadeautjes voor iedereen, zo lief! Twee uur lang hebben we allemaal cadeautjes uit zitten pakken, haha.

Het toetje dat ik maakte! Nutella cheesecake, en hij viel in de smaak!

De laatste gang, de toetjes! Het was super gezellig 🙂

Gisteren was het ‘de dag voor Kerst’, altijd zo’n gekke dag vind ik dat. Lopend met de fiets ging ik naar de Albert Heijn voor boodschappen voor komende week. ‘Je bent gek, dat doe je toch niet op de dag voor Kerst?’ Tja, je moet wat als je het hele weekend geen tijd had, en ook vrijdag niet. Ik kan niet op donderdag vers eten halen voor een week daarna… Dus ging ik lekker op m’n dooie gemakje richting de Appie. En ja, het was knettertje druk, maar goed, dan stond ik gewoon rustig met m’n karretje even een paar minuutjes te wachten. Ik laat me niet zo snel gek maken, hoor! Ik vind die drukte juist wel leuk.


Met twee enorme, volle tassen weer terug naar huis. Lekkere hapjes en eten voor op tweede Kerstdag (lekker met z’n tweetjes thuis) en eten voor de rest van de week. Ik móest even stoppen bij Bonbonnerie Borrel om truffels en bonbons te halen. Het meisje achter de kassa zei toen ik afrekende ‘Mijn vriendin zal wel heel jaloers zijn als ik vertel dat Cynthia bij mij in de winkel was!’ Haha, zo grappig! Ik zal aan je denken als ik een heerlijke truffel uit dat zakje pik 😉 !

Komende week is niet mega druk voor mij, dus dat is wel heel lekker. Einde van de week ben ik weer bij Koffietijd, maar dat laat ik je dan natuurlijk nog eventjes weten. Een hele fijne week gewenst, maak er wat van! En natuurlijk hele fijne kerstdagen gewenst, ik hoop dat je er van geniet! X


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.