Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
30 december 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek December #4

2013-12-29 15.43.35De laatste Sneak Peek van 2013! Een gekke week met twee Kerstdagen, ik was helemaal in de war! Kijk weer mee naar mijn afgelopen week.

Maandag

Maandagochtend was het tijd om een video op te nemen, ik nam mijn laatste kerstlook op! Net voor de valreep. Ook beantwoorde ik wat mail en deed ik ander werk thuis.

2013-12-23 14.41.10

Ik ging met lieve Lotte (en Chubby!) lunchen bij Brasserie Jansen. Uren bijgekletst, was heel gezellig.

2013-12-23 19.16.09

Chubby was bij mij op bezoek maandag. Mijn ouders werken heel veel deze weken, dit is voor hen de drukste tijd van het jaar. Ze willen Chubby dan geen hele dagen in huis laten. Meestal nemen ze hem mee naar de winkel (hij ligt dan heel rustig achter de toonbank), maar omdat het zó druk was is dat niet handig. Dus hij was bij mij! Vind ik zo gezellig, aaah, ik wil zo graag een eigen hond! Voor nu is oppassen op Chubby the next best thing.

Maandagmiddag werkte ik thuis.

2013-12-23 19.30.18

Sinds we Netflix hebben kijk ik vaker in m’n eentje films, maar dan wel in etappes. Na een halfuur ben ik het vaak weer zat en dan raak ik afgeleid door mijn telefoon of de laptop. Ik keek hier Remember Sunday, best wel een oké film, niet echt geweldig. Wel heel gezellig met de kerstboom! Niet te geloven dat de kerstdagen nu alweer voorbij zijn. Al staat de boom hier nog wel!

2013-12-24 12.52.33

Dinsdag werkte ik thuis en ik kocht deze leuke besjes! Het heet blijkbaar Ilex (geleerd door iemand op instagram!) en ze zijn nu overal bij de bloemist te koop. Ze blijven nog lekker lang staan ook. Weken geleden kocht ik ook van die katjes takken en die staan nog steeds! Deze ilex vind ik leuk in een grote fles.

2013-12-24 12.52.46

2013-12-24 15.33.38

Dinsdag einde middag kreeg ik een Spray tan (iSpray) bij Sundays! De eerste keer spray tan en stiekem vond ik het heel erg spannend. We kennen allemaal de Friends aflevering waarin Ross knaloranje is na een spray tan. Ik heb gefilmd hoe het in zijn werk gaat en rond deze week de videoreview af; ik wilde testen hoe lang het bleef zitten en inmiddels zijn we bijna een week verder. Dames die de Goodiebox hebben bemachtigd kunnen ook een iSpray laten doen, er zit een bon in de box!

2013-12-24 19.01.44

Willem kookte! We wisselen eigenlijk altijd af met koken, wie zin heeft kookt. Hij maakte een gerecht van 24Kitchen en ik vond het heel erg lekker! Pompoenpuree (met aardappel) met geitenkaas en rode kool. Was heel erg lekker!

2013-12-25 09.34.29

Jep! Woensdag was het zover! Eerste kerstdag! Ik schreef al een heel verslag over mijn kerst, die kan je hier lezen.

2013-12-25 13.57.45

Willem maakte een mislukte foto, maar je kan mijn ooglook wel goed zien hier, haha! Door de feestdagen heb ik weer helemaal zin om uit te pakken met make-up, heerlijk!

 2013-12-25 23.30.11

Spelletjes bij mijn ouders thuis! Eerst Ligretto met mijn ouders en mijn broer en zijn vriendin en later urenlang Kolonisten spelen. Zo fijn om tijd voor elkaar te hebben!

2013-12-26 16.32.12

Tweede kerstdag was het feest bij ons thuis voor de familie van Willem. Twaalf man kwam eten en het was ontzettend leuk. Het was ook best een beetje spannend want ik moest natuurlijk voor alles zorgen en ik wilde dat het *perfect* zou gaan, maar dat stressen was helemaal niet nodig achteraf. Weer wat geleerd!

2013-12-26 19.04.38

Een tafel vol hapjes, drankjes, eten en het allerbelangrijkste: lieve mensen! Mijn kerst was te gek, de leukste kerst die ik tot nu toe heb gehad, ik heb er enorm van genoten.

Vrijdag ging Willem gewoon weer aan het werk en ik moest er even inkomen. Het voelde nog als kerst. Ik werkte eerst vanuit bed, met Chubby, want hij was weer op bezoek.

2013-12-27 12.11.04

Daarna toch maar opstaan, douchen en in vol ornaat een paar video’s opnemen. De opgemaakt video komt vanmiddag online! Het jurkje kocht ik trouwens in Londen bij River Island, lekker kleurtje toch?

2013-12-27 23.08.33

Ik gaf Willem laatst een nieuw spel voor de PS3, The Last of Us. Ik kijk mee. Ik vind dat zo leuk, dat deed ik vroeger bij mijn broer al. Als hij computerspelletjes speelde, zat ik naast hem. Terwijl ik dit typ zit Willem ook naast me te gamen en ik vind het leuk om te volgen, zeker als er een verhaal in zit zoals bij The Last of Us. Het gaat trouwens over zombies en Willem is dol op alles wat met zombies te maken heeft.

2013-12-28 09.04.09

Vrijdagavond, een mooi moment om kwasten te wassen. Ik deed dat eerder altijd met babyshampoo, nu pak ik vaak gewone shampoo, ik heb het idee dat dat toch beter reinigt. Verder bereidde ik vrijdag de workshop voor die ik de dag er na ging geven in Amsterdam bij TLC. Je kon daar laatst twee plekken voor winnen. Helaas hadden twee meiden last minute afgezegd bij TLC waardoor we zes deelneemsters hadden. Zo jammer, want er waren zoveel andere meiden die wel graag wilden – in totaal hadden er 2500 meiden mee gedaan!

2013-12-28 11.23.04

Zaterdagochtend in de auto naar Amsterdam Noord voor de workshop!

2013-12-28 13.37.24

Heerlijke hapjes!

2013-12-28 14.45.43

Het was enorm leuk! Ik geef niet vaak make-up workshops – eigenlijk nooit – dus het was wel weer eens leuk om dit te doen. We liepen alle stappen door, van de basis tot aan de smokey eyes. Het was mega gezellig en iedereen was leergierig. Iedereen ging prachtig naar huis, met make-up die ze zelf hadden aangebracht!

2013-12-28 16.29.47

Met Angelique Doppenberg, de vaste visagiste van Rimmel, met haar samen gaf ik de workshop. Zij werkt al 19 jaar voor Rimmel, wauw!

Bcm3ysQCEAAiSuv.jpg_large

Met Mirella, een deelneemster van de workshop. Het jurkje dat ik draag heb je in de zomer ook al vaak voorbij zien komen, die kocht ik bij By Fabrio en is ook bijv. bij Loavies en Modemusthaves te koop.

Zaterdagavond ging ik met Willem uit eten bij Ingeburgerd en ’s avonds kwam vriendin Jorien langs om wat te drinken en bij te kletsen. Spontane date, was zo leuk!

2013-12-29 15.54.29

Mijn jurk voor oud & nieuw, al weten we nog niet eens waar we heen gaan! Hij is prachtig en van een stevige, dikke stof en hij sluit mooi nauw aan. Hij komt van Lady Habits.

Zondagochtend stonden we vroeg op, want Willem had een verrassing… Toen we op Terschelling waren hadden we twee jaar en Willem kon zijn cadeau pas later geven.

P1230404

en… het was een ontbijt bij de Librije! Woaaaaa.

Untitled 3

Dit aten we. Flink ontbijt en zó lekker en speciaal. Je ziet onder andere kleine burgers, brioche met oude kaas en appelstroop, fruitsalade, gepocheerd ei, mini bapao, soufflé met witte chocolade… De rest van de dag zaten we vol. Haha!  P1230411

Het gebouw waar Librijes Zusje in zit is zo mooi, het is een oude vrouwengevangenis. De sjaal die ik draag is van Zara, de tas van My New Bag.

2013-12-29 15.43.35

Zondag heb ik verder gewerkt, vooral video’s opgenomen en bewerkt en klaargezet voor komende week. Ook werkte ik aan blogposts en maakte ik de Sneak Peek. En ik hing op de bank, zoals je dat doet op een zondag. 😉

Komende week is alweer zo’n gekke week, door oud & nieuw! En onverwacht is Willem vandaag en morgen vrij, dus we hebben een mega lang weekend samen! Ik ben wel gewoon aan het werk, maar het is wel heel gezellig dat hij ook thuis is en we gaan natuurlijk ook lekker samen leuke dingen doen en relaxen. Hij is nooit doordeweeks thuis dus dat is wel een beetje gek! Verder heb ik alleen vrijdag 1 afspraak bij mij thuis en verder werk ik thuis! Relaxte week, dus. Ik heb wel weer zin in de ‘gewone’ weken, maar eerst nog even van deze week genieten 🙂

Fijne week en geniet van de jaarwisseling! Bedankt voor het lezen en ik zie je in 2014 😉

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.