Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
9 december 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek December #2

2013-12-06 21.22.27Ik kan niet geloven dat het al zover is, half december! We vierden afgelopen week Sinterklaas (Chubby vond het het leukst van ons allemaal) en ik deed veel andere leuke dingen. Kijk mee!

Zondag

2013-12-01 21.02.17

Vorige week zondag ging ik overdag sapjes drinken met Nikki in Amsterdam, maar dat liet ik in mijn vorige Sneak Peek zien. ’s Avonds kwamen Tim en Esther van Teleukhout.nl langs om mijn stoeltje af te leveren. We hebben een hele toffe actie lopen op Instagram en Facebook, we verloten twee van deze schommelstoeltjes! Klik op de linkjes om te kijken hoe je moet winnen.

Maandag

2013-12-02 08.33.36

Ineens merkte ik dat mijn wimpers echt enorm waren gegroeid door Revitalash! Ik heb het nog niet lang genoeg gebruikt voor de echte review (en ik ben geen trouwe-elke-avond-smeerder), dus die heb je nog tegoed, maar ik wilde dit toch al wel even delen.

Maandagochtend ging ik weer naar het kantoor van mijn shop om lopende zaken te bespreken. Om half 12 snel naar huis om twee video’s op te nemen en daarna ging ik weer naar Brasserie Jansen, wat ik inmiddels elke maandag doe.

2013-12-02 13.39.16

Om twee uur had ik een afspraak met Angela van de blog Great Body & Skin. Ik volg haar al een poosje en op Instagram gaf ze laatst haar twijfels aan over advertenties op haar site en toen bood ik haar aan dat ik haar wel wilde helpen, wel wat advies wilde geven. Dit doe ik normaal nooit, maar ik volg Angela al even en ik vind het heel tof wat ze doet. We spraken dus af bij Brasserie Jansen. Het was erg leuk en zij had wat aan mijn advies, dus dat was fijn! Wat is zij trouwens MOOI. Ongelooflijk.

2013-12-03 13.32.58

Yes!

Rond vieren, half vijf was ik thuis en toen ging ik verder werken aan MissLipgloss.

Dinsdag

Dinsdagochtend werkte ik thuis.

2013-12-03 15.07.04

Dinsdag einde ochtend ging ik samen met mijn broer en een ander evenementenbureau op pad om een locatie te bekijken. Ik ga je hier snel meer over vertellen, binnenkort kan je ons helpen door een enquête in te vullen. Tegen die tijd leg ik je alles uit!

Aan het einde van de middag waren we thuis en toen werkte ik weer. Eentonig, haha! Maar dat is hoe mijn leven er uit ziet.

  2013-12-03 22.26.59

Wat is OPI Alcatraz Rocks toch een gave nagellak! Prachtige kleur.

Woensdag

2013-12-04 09.42.43

Klaar om naar Amersfoort te gaan voor nieuwe extensions! Het is alweer drie maanden geleden dat ik ze kreeg, dus tijd voor nieuwe. Ik heb alles gefilmd en er komt een video over online met allemaal uitleg.

2013-12-04 12.02.10

2013-12-04 12.07.28

En toen waren de extensions er uit! Ik was stiekem best wel bang. Roos had me op het hart gedrukt dat het echt niet slecht was voor mijn eigen haar, maar door vele horrorverhalen (van jullie, dus bedankt, haha) was ik toch wel een beetje bang geworden. Niet heel erg bang, want stel nu dat het echt een drama zou zijn, dan knip ik het gewoon af, ik ben kort haar gewend.
Toen de extensions er eenmaal uit waren, was ik zo blij: mijn eigen haar is níks veranderd, alleen maar gegroeid! Gelukkig maar! Ik wist het wel, maar was toch ook best een beetje schijterig geworden door al die nare verhalen (ik kan niet bijhouden hoe vaak ik de afgelopen maanden heb gehoord dat ik geen haar op mijn hoofd over zou hebben na de extensions). Mijn eigen haar is nu schouderlang en ik zat even te twijfelen of ik nog een keer voor extensions zou gaan of niet, en ik besloot het nog één keer te doen. Nog drie maanden erg lang haar en daarna, in maart, haal ik het er uit en dan laat ik het zo – denk ik. Dan is mijn haar weer drie, vier centimeter gegroeid. Ik vind dat lange gewoon zó mooi nu dat ik het wel leuk vond om het nog drie maanden te hebben. Daarna heb ik wel weer zin in mijn eigen haar.
Rond elf uur was ik bij Roos en ik ging om half vijf weer weg. Viel me best mee! Het verwijderen van de extensions duurde een uur of twee en het inzetten zo’n drie uur. Het ging wel sneller dan de eerste keer!

2013-12-04 18.00.12

Het ietsje langer dan de eerste keer. Woo!

2013-12-04 19.49.12

De eerste keer dat ik ze liet zetten had ik er veel last van, maar ik ben nu natuurlijk al gewend aan het gewicht en het gevoel van de aanhechtingen op mijn hoofd. Alleen toen ik mijn hoofd neerlegde op een kussen, aaaah! Weer dat gevoel van honderden plasticjes, haha! Gelukkig is dat gevoel inmiddels weer weg.

2013-12-04 22.40.43

Woensdag overdag kon ik niet werken doordat ik bij Roos zat, dus ’s avonds nog even door. Ik werkte aan twee freelance opdrachten: mijn pagina voor de CosmoGIRL! en een pagina voor in het Etos magazine. Beide erg leuk om te doen naast MissLipgloss en stiekem was dat altijd wat ik wilde als klein meisje: voor magazines schrijven! Nu zijn mijn dromenen doelen veranderd, maar schrijven voor magazines vind ik nog steeds super leuk.

2013-12-04 22.49.39

Ik kwam deze oude nail art van me tegen. Nog zo leuk! Dat ga ik binnenkort weer eens doen.

Donderdag

2013-12-05 11.13.17

Woe, lang!

Donderdag was Willem vrij omdat we weer naar hannah gingen voor een behandeling. Elke zes weken! Willem ging een keer mee en was toen zo om dat hij nu elke keer met me meegaat. Hij heeft best een lastige huid dus dat is wel prettig voor hem, maar hij vind de massage en de behandeling op zich ook te gek.

2013-12-05 11.25.03

Eerst even een broodje eten bij Subway, hmm!

Ik vergeet élke keer in Voorthuizen een foto te maken, dus maakte ik maar een foto van mezelf met mijn zachte stralende huidje, haha.

2013-12-05 14.34.54

Hi! Ik vind de behandeling elke keer heerlijk (al is het ook wel een beetje pijnlijk met de bindweefselmassage en het verwijderen van onzuiverheden) en mijn huid reageert er mega goed op. Normaal heb ik in de winter altijd last van velletjes en een vreselijke droge huid, nu is mijn huid wel iets droger, maar ik heb er niet echt last van.

2013-12-05 16.38.40

Ik had mijn onesie in de was gedaan en omdat ik hem niet in de droger wil doen hing ik hem zo op tussen twee stoelen. Hoe gek ziet dat er uit!

Ik doe al mijn was trouwens in de droger na het wassen, ik heb dus geen droogrek 😉

2013-12-05 22.54.20

Deze nagelriemolie is op dit moment super favoriet! De CND SolarOil.

Vrijdag

2013-12-06 10.28.06

Elke week train ik bij mijn personal trainer John. Deze keer ging ik weer naar zijn studio. Ik had er zin in!

2013-12-06 11.50.17

Dit was de zwaarste training die ik ooit heb gehad. John en ik merken veel vooruitgang en dat is echt te gek, ik ga het ook steeds leuker vinden en voel me achteraf echt top. Ik train trouwens vooral voor mijn rug (in plaats van naar de fysio en manueel therapeut ga ik naar John) en sinds ik met John train heb ik daar nauwelijks last meer van, terwijl sporten normaal juist zorgt voor meer pijn en belasting. Daar ben ik al zo onwijs blij om!

2013-12-06 12.54.17

Favoriete lunch van Brasserie Jansen namaken! Stoofpeertjes met geitenkaas, rucola, tomaat en spekjes.

2013-12-06 12.56.25

Aaaaaa! POST

2013-12-06 15.27.24

Cadeautjes! Klaar voor Sinterklaas!
2013-12-06 15.54.39

2013-12-06 16.06.34

Ik maakte appelkruimeltaart, hmm. De lekkerste appeltaart (vind ik) en het makkelijkst om te maken.

Eerst gingen we met z’n zessen (mijn ouders, mijn broer en zijn vriendin, Willem en ik) uit eten bij Brasserie Jansen (tja… ik ben echt vaste klant, haha) alvast voor mijn moeders verjaardag (ze was zondag jarig), als verrassing. Daarna vierden we Sinterklaas bij mij thuis! We hadden lootjes getrokken maar iedereen had ook nog extra cadeautjes gekocht.

2013-12-06 21.22.27

2013-12-06 21.22.35

Chubby vermaakte zich prima met al het inpakpapier.

Zaterdag

Zaterdagmiddag had ik een afspraak met Bianca van The Green Creator. Op haar blog deelt ze van alles over gezond eten en ze is ook health coach. Later meer hierover! Het was sowieso erg leuk om haar te ontmoeten en met haar te praten, wat een leuk mens.

’s Middags ging ik met Willem de stad in om voor ringen te kijken. Vorig jaar op 16 december wisselden we ringen uit, Willem raakte de zijne kwijt op vakantie in Barcelona. Onwijs jammer natuurlijk, dus nu werd het wel weer eens tijd om nieuwe te kopen. Ze worden op maat gemaakt en onze namen en datum wordt er in gegraveerd, kan niet wachten tot we ze hebben! Als ze binnen zijn zal ik een foto laten zien.

Verder werkte ik zaterdag nog wat, en ik speelde De Sims, want ik kreeg van Sinterklaas een uitbreidingspakket! Woohoo!

Zondag

Zondag heb ik gewerkt, ik nam video’s op waaronder één voor een campagne die komende week live gaat. Ik schreef blogposts, werkte aan freelance schrijfklussen en ik ging ’s middags naar mijn mama want zij was jarig!

 

Afgelopen week was leuk! Niet teveel afspraken, lekker kunnen werken en video’s kunnen opnemen, leuke dingen gedaan. Komende week is wel héél leuk, want woensdag gaan Willem en ik op vakantie! We gaan anderhalve week naar Terschelling. Vanaf woensdag ben ik dus niet online om comments te beantwoorden, maar alle blogposts en video’s staan gewoon klaar, net als normaal! En maak je geen zorgen, een vriendin van me is in die 1,5 week in ons huis.

Voor ik wegga moet er nog wel wat gedaan worden. Vandaag ben ik op kantoor van de shop en heb ik een interview met JAN magazine. Dinsdag heb ik een afspraak bij LookX in Heiloo en daarna ga ik naar het kantoor van mijn mediabureau om een video op te nemen voor een campagne. Woensdag heb ik twee deadlines, voor de CosmoGIRL! en voor Etos magazine, waar ik vandaag de laatste hand aan ga leggen, dat wil ik graag vandaag inleveren. Woensdag ga ik nog even trainen met John hier thuis en dan ga ik mijn koffer pakken! Woensdagavond gaan we vast naar de ouders van Willem met Chubby (die gaat met ons mee), daar slapen we en dan gaan we donderdag vroeg naar Harlingen om de boot te pakken. We kijken er al maanden naar uit, yessss! Het is alweer zover! Gelukkig heb ik alle blogposts al klaarstaan dus dat is geen probleem.

Wees lief voor elkaar als ik weg ben! Fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.