Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek December #2

Het is weer tijd voor de Sneak Peek! Afgelopen week was ik lekker veel in Zwolle en veel (rondom) (t)huis. Ondanks dat ik lekker dichtbij huis was, heb ik een erg leuke en volle week gehad! Kijk je mee?

Grey’s Anatomy kijken met Chubby! Ik vind het zo gezellig als hij er is! Het liefst neem ik zelf een huisdier, maar voor nu is Chubby genoeg, haha.

Een nieuwe BB Cream aan het testen! En hij bevalt echt mega goed! Natuurlijk volgt er een review op MissLipgloss.nl.

Rituals Car Perfume, héérlijk!

Ik ben inmiddels bij seizoen 4, wat is het toch verslavend! Ik zet het vaak ook gewoon aan terwijl ik andere dingen aan het doen ben.

Voor het eerst een granaatappel gekocht, lekker zeg! En wat zien die pitjes er eigenlijk gek uit!

Wat was het nat en koud afgelopen week! Ergens vind ik het wel lekker, echt najaar. Gewoon goede schoenen, jas, sjaal en handschoenen aan en dan heb ik er geen last van.

Weer prachtige bloemen gekregen, van Plan Nederland! Lief!

Stoofpotje aan het maken! Lekker lang pruttelen…

Het resultaat! Weer veel te veel opgeschept, mijn ogen zijn altijd groter dan mijn maag, haha…

Mijn chill outfit! Op normale dagen kleed ik me gewoon ’s ochtends aan hoor, maar ’s avonds na het douchen of in het weekend vind ik dit zo heerlijk.

Omelet als lunch met kliekjes. Ik had nog wat prei en cherry tomaatjes. Uitje erbij gesnipperd. Even aanbakken…

Geklutst eitje er bij (ik deed twee hele eieren plus een eiwit)


Lekker!

Daar waren ze dan! Mijn Sorel boots. Ik kreeg zoveel commentaar hierop op Instagram, hilarisch! Voor de duidelijkheid: dit zijn geen laarzen die ik overdag normaal draag, zoals Uggs of andere laarzen. Deze heb ik gekocht voor strandwandelingen in de winter (op Terschelling bijvoorbeeld), of wanneer er echt veel sneeuw is gevallen en ik toch stukken moet (of wil) lopen. Nee, niet stylish verantwoord, maar zo spaar ik mijn mooie schoenen en loop ik goed op stevige, warme, waterdichte schoenen. Ik wilde ze al een poos en heb ze nu dan eindelijk gekocht. Niet goedkoop (deze waren €160, normaal zijn ze €200) maar hier kan ik jaren mee doen, echt een investering!  Ik vind het echt zonde om met mijn Uggs door de sneeuw en op het strand te lopen, daar zijn ze niet voor bedoeld en worden ze echt lelijk van. Net als mijn andere schoenen trouwens.

Een lief cadeautje gekregen van Blogmij, Social1nfluencers en Dorst & Lesser.

Mijn nieuwe Ray Ban zonnebril kwam binnen! Het is Justin van Ray Ban in de kleur Matte Havana. Hij komt van SmartBuyGlasses.com. Als je trouw de Sneak Peek leest dan weet je dat ik deze graag wilde hebben, ik zag hem bij Alexandra tijdens de persreis naar Antwerpen.

Ik vind hem zo leuk en kon hem ook meteen op met de zon en sneeuw. Ik ben gek op Ray Ban zonnebrillen. Het zijn altijd goede basic, tijdloze modellen die vooral heel erg lekker zitten. Ik heb nu drie Ray Bans (een gewone Aviator, een Outdoorsman en deze Justin, eentje heb ik aan mijn vriend gegeven, een matzwarte New Wayfarer) en ze zitten alle drie zó lekker dat ik ze niet eens voel. In de zomer heb ik regelmatig met zonnebril een uur in de supermarkt gelopen, dat had ik dan helemaal niet door, zo stom!

Woensdag was het Sinterklaas! Wij vierden het afgelopen weekend al. Toen ik ’s ochtends langs de wijnhandel (Mondovino) fietste besloot ik lekkere passende wijn te kopen bij het eten dat ik ging maken. Toen ik boodschappen ging doen voor de rest van de week besloot ik lekker broodjes en ingrediënten voor een voorgerecht te halen. Wij tafelen eigenlijk alleen uitgebreid als we uit eten gaan en doen dat thuis nooit. Dit was de eerste keer en het was zo gezellig! Urenlang kletsen, lekker eten, lekker drinken, hmmm! Voor herhaling vatbaar!

YESSSS! Sneeeeeeeuw!!! Ik vind dat altijd zó leuk!

Donderdag kwam Merel van Flair bij mij thuis voor een interview. Ik zal het je laten weten wanneer het erin staat!

De wereld is zo mooi als het gesneeuwd heeft!

Donderdagmiddag had ik bij Brasserie Jansen een interview met een studente journalistiek en ik besloot daar eventjes te blijven zitten werken. Ik vind het leuk om soms even ergens anders te werken dan thuis of op kantoor.

Meteen even wat lunchen, mm! Caesar salade.

Ik weet niet zo goed waarom ik dit op de foto zette, haha, inmiddels weet je wel dat dit mijn favoriete huishoudelijke klusje is.

De opruimwoede begon in huize Miss Lipgloss. Ik ben HELEMAAL KLAAR met al die spullen die ik niet gebruik. Weg ermee. Ik begon met het project wat het ‘nodigst’ moest: mijn make-up kast.

Ik kwam allemaal oude producten tegen die me aan vroeger deden denken. Heel leuk! Later meer over dit grote opruim project. Ik heb nu de slaapkamer en de badkamer gedaan, nu de rest van het huis nog. Heerlijk, opruimen!

Naar de bios!

Naar de film Populaire! Wat is dit een leuke film! Het gaat over Rose, die secretaresse wordt bij Louis. Rose kan snel typen en Louis besluit haar te trainen voor een wedstrijd sneltypen. Dit wordt natuurlijk een groot avontuur, ook tussen Rose en Louis… Het is een hele vrolijke, grappige Franse film, ik heb er echt van genoten! Absoluut een aanrader.

Ik vond dit er zo grappig uitzien! Op het kerkplein stond een of ander gebouwtje van Samsung, en het beeld van de engel kijkt precies op dat tablet scherm. Hihi!

Vrijdag werden er oliebollen getrakteerd op kantoor, want Bart en Stefan werken nu samen tien jaar bij De Nieuwe Zaak!

Mijn eerste oliebol van het jaar, wat is dat toch lekker!

Deze maand sta ik samen met oud-roei-kampioen Nico Rienks in Bijzonder Zwolle. Samen werden we geïnterviewd. Het is een erg mooi stuk geworden met heel leuke foto’s, ben er echt heel blij mee!

Deze risotto eet ik eigenlijk bijna nooit, maar is zó lekker! En er zit een leuke herinnering aan, het is de eerste risotto die ik ooit at én de eerste die mijn vriendje voor me maakte. Het is een risotto met bleekselderij, zalm en roomkaas in plaats van parmezaan. Wat frisser en erg lekker!

Zaterdag stond ik in de Stentor! Yay, hoe leuk! Het stuk gaat over Twitter en ik ben daar kort voor geïnterviewd.

Opruimen opruimen opruimen opruimen

Visitekaartje, iemand? Ik heb echt een enorme voorraad, kan je je voorstellen dat ik hier een jaar geleden het dubbele van had? Heel veel mensen hebben mijn kaartje dus, haha.

Zaterdag gingen we met de hele familie uit eten. Dat doen we eigenlijk nooit, maar mijn moeder was jarig zaterdag en Bas (mijn broer) en ik besloten eens te trakteren op een avondje uit. We gingen eten bij Pampus, wat Willem en mij de vorige keer erg goed beviel.

Het was heel gezellig…

…en het eten viel mega goed in de smaak! Het was nog wel lastig om een restaurant uit te kiezen (mijn moeder is niet gek op heel aparte gerechten en lust niet alles, te chic hoefde ook niet), maar het lukte en gelukkig was iedereen heel tevreden! Het was echt leuk om eens met z’n vijven uit eten te gaan.

Check het grand dessert, haha! Die sneeuwpoppetjes!

Gisteren gingen we naar Dalfsen om de verjaardag van mama met de hele familie te vieren. En natuurlijk met Chub.

Ik ging eens voor donkerblauwe eyeliner! Hij ‘stempelde’ wel iets op mijn ooglid, volgende keer minder snel naar boven kijken.

Mijn vriend is de laatste tijd (eigenlijk sinds we een PS3 hebben) helemaal verslaafd aan Battlefield. Met vrienden speelt hij dat, met een headset op, zodat ze met elkaar kunnen praten. Hartstikke leuk, maar ik word er helemaal gek van! Ik verkaste vaak al naar de slaapkamer en nu hebben we een televisie daar, jippie! Toen we laatst samen in Rotterdam waren en in bed lekker televisie konden kijken zondag ’s ochtends, hadden we het er al over dat we wel een tv op de slaapkamer wilden. En vaak hangen we ’s avonds laat nog op de bank een beetje televisie te kijken, wat dan juist ook even lekker in bed kan. Mijn vriend had vanuit zijn oude woning nog een televisie en dvd-speler dus die hebben we op onze slaapkamer neergezet. Waarom bedachten we dat niet eerder? Hij is nog niet aangesloten op de kabel (doen we komende week), voor nu kunnen we lekker films en series kijken via DVD en USB. Yaaaay, ben er helemaal blij mee!

 

Komende week is het weer ietsje drukker dan afgelopen week. Morgen ben ik weer bij Koffietijd te zien (leuk! Ik zal er nog even een aparte update aan wijden), woensdag ga ik naar dé kerstborrel van het jaar (van Estee Lauder) en ga ik daarna ergens heen om een contract te tekenen voor iets héél spannends en leuks. Verder heb ik veel sollicitatiegesprekken met potentiele stagiaires voor de Miss Lipgloss Shop, heb ik nog wat interviews en verder is het lekker ‘gewoon’ aan het werk voor blog en shop.

Ik heb zin in deze nieuwe week! Hopelijk valt er nog wat sneeuw (maar blijft het openbaar vervoer wel gewoon rijden) en wordt het weer een gezellige, knusse week. Geniet ervan!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.