Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek December #1

Jeetje, wat had ik een bijzondere week. Ik had een aantal geweldige dingen te vieren en kreeg ook een hoop cadeautjes! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Ik ben een mega interessant boek aan het lezen, Deluxe van Dana Thomas. Zie de passage hierboven.

Vorige week zondag kon ik niet meer meenemen in de Sneak Peek van afgelopen maandag, dus zitten de foto’s even in deze. Wat waaide het hárd!

Ik vind deze bordjes bij Bagels & Beans zo grappig!

Mijn favoriete sapje: ananas!

It’s beginning to look a lot like…

Bij ’t feestseizoen horen GLITTERS! Dit geweldige hoesje heb ik van MobielBereikbaar.nl. Het fijne van dit glitterhoesje is dat je de glitters niet voelt, ’t is helemaal glad.

Maandag ging ik naar Coty in Haarlem voor de workshop met mijn zes lieve lezeressen!

Je kan hier het hele verslag van die middag lezen.

Onderweg naar huis, met Lotte en Esmay in de trein.

Met Esmay, die ook naar Zwolle moest. Zij is de nummer één reageerder op MissLipgloss, ze heeft letterlijk duizenden comments achtergelaten. Bijzonder, toch? Vind ik echt gaaf!

Yayyy Chubby is er weer!

Dinsdag ging ik voor ik naar Amsterdam ging even langs bij Milan, hij doet de technische kant van mijn site. Hij zit in een enorm leuk pand, de Mosterd Fabriek, waar een aantal kleine creatieve bedrijven zitten. Als er ooit een plekje vrijkomt…

Dit is zó fijn! Lekker warm!

In Amsterdam aangekomen ging ik eerst even langs Blogmij! Nou ja, de blogmij heren waren er zelf niet, maar Daan wel. Daan is van Social1nfluencers en doet van alles voor en met YouTubers. Ik ga met hem samenwerken voor YouTube!

Daarna door naar het hotel waar Aranka en ik sliepen! Optutten, omkleden en door naar de Viva 400! Dit waren wel hectische dagen, haha, zoveel afspraken achter elkaar is toch altijd een beetje rennen en vliegen. Maar ook wel weer praktisch, veel doen in korte tijd.

Voor volume spray ik altijd wat haarlak tussen mijn lokken, en voordat ik het fatsoeneer ziet het er zo uit… Pretty, huh?

De look voor de Viva 400! Dat verslag heb je natuurlijk ook al uitgebreid kunnen lezen.

Ik zat met allerlei bekenden, heel gezellig!

YAYYYYYYYYY!! Wat een bijzondere avond was dit, en ik was en ben nog steeds zo blij dat ik ‘m gewonnen heb! Het is gewoon een enorme eer en ik ben er vet trots op.

De volgende dag koffie bij Starbucks om de hoek! Daarna ging ik naar The Next Speaker, een sprekersagentschap in Amsterdam. Je weet wel dat ik de laatste tijd steeds vaker spreek op events, en dan is het wel heel praktisch om een agentschap te hebben. Dus ging ik daar eventjes heen afgelopen woensdag. Vanaf nu kan ik dus via The Next Speaker geboekt worden! Handig voor mij, neemt een hoop werk uit handen.

Daarna gezellig met vriendin Lieke wat drinken en eten bij De Laatste Kruimel, in dit schattige hoekje! Lieke had een week vrij van haar werk, normaal kunnen we nooit overdag afspreken, nu maakten we er even gebruik van. Wat is het trouwens heerlijk bij De Laatste Kruimel, echt een aanrader!

Lekkers…

Daarna onderweg naar huis met de trein. En we stonden weer eens stil midden in een weiland.

Eenmaal thuis was het tijd om te trakteren bij De Nieuwe Zaak, het bedrijf waarmee ik mijn shop heb. Arretjescake en brownies

Heeeeel veel bloemen toen ik thuis kwam! Van WvH, Hannah en De Nieuwe Zaak. Lief, ik ben gek op bloemen, heb nog nooit zoveel bossen in huis gehad!

’s Avonds natuurlijk even proosten met mijn vriendje 🙂

Zwolle is zo mooi ’s avonds, met al die lichtjes!

Haha, kijk dan, in het Parool! Samen met Aranka.

Niet op de foto, maar donderdagochtend ging ik naar de manueel therapeut voor mijn rug. Hij liep alles nog eens langs en zag ook dat mijn heupen scheef staan en dat de onderste vier ruggenwervels vast zitten. Ook krijg ik hoofdpijn van mijn verkeerd staande ruggengraat en heupen. Het voelt zo fijn om te weten dat ’t allemaal ergens vandaan komt en dat het geen onzin is.

Hij heeft goed gekeken en gevoeld aan mijn rug en is me toen gaan kraken. Hier was ik een beetje bang voor door alle horrorverhalen die ik over me heen kreeg, maar ik vond het echt heel erg goed voelen. Het was eerst een beetje gek en ik moest er ook wel een beetje om lachen, maar ik heb nu sinds donderdag geen last meer van mijn rug gehad. Natuurlijk houd ik er overdag ook meer rekening mee – ik zit zoveel mogelijk op een stoel mét leuning, mijn rug is te zwak om daarmee langer dan tien minuten rechtop te zitten zonder leuning. Als ik achter de computer zit doe ik dit zoveel mogelijk achter mijn bureau op een goede bureaustoel, ik probeer zo min mogelijk spullen mee te slepen (dus minder gewicht in mijn tas), weinig op hakken te lopen, niet scheef zitten met mijn benen over elkaar, maar benen plat naast elkaar op de grond, et cetera – en ik merk verbetering. Dit voelt goed!

Ik moest al een tijdje een goede nieuwe winterjas. Ik heb twee winterjassen. De panterjas en een wollen jas die ik al sinds de middelbare school heb. Beide op zich wel warm, maar niet wind- en waterdicht. Binnenkort gaan mijn vriend en ik naar Terschelling en hij zit al weken tegen me te zeggen dat ik écht een goede winterjas moet gaan kopen (‘Ik wil geen gezeur dat je het koud hebt’, hahaha). Ik wil al een tijdje een parka achtig model, maar vond nog niet echt iets. Tot ik bij La Ropa deze van Second Female zag.

Hij is héél donkerblauw, lekker lang en wind- en waterdicht. En heerlijk warm… Ben er helemaal blij mee! Dit is trouwens met een Brrr sjaal.

Taaart! Van OPI! Dankjewel! Gelukkig had ik die dag ’s middags een afspraak bij mij thuis, dus ik was een goede gastvrouw met taart en overgebleven arretjescake en brownies!

Tussen de middag ging ik lunchen met een leverancier van de shop en een PR dame die ik goed ken. We hadden eigenlijk bij mij thuis afgesproken, maar besloten toch gezellig naar Brasserie Jansen te gaan! Al het eten is daar zó lekker.

Torentje van groenten met mozzarella, smaakte erg goed!

Vrijdag, ‘buiten de deur lunch dag’, ik ging weer eens voor Subway. Viel toch een beetje tegen! Vroeger vond ik dat heerlijk en at ik het bijna elke week, nu vond ik het niet zo… Maar niet meer doen!

Juppyyyyy

Vrijdag shopdag, hier met Pleunie, mijn lieve stagiaire! Helaas gaat ze binnenkort al weer weg en ben ik nu gesprekken aan het voeren met potentiële nieuwe stagiaires. Pleunie is wat de shop betreft echt mijn rechterhand en ik vind het zó jammer dat ze weggaat! Ze doet haar werk geweldig goed maar ze is ook gewoon een leuke, lieve dame. Blijf Pleunie, blijf…

Ik kreeg deze week allemaal cadeautjes! Dit pakketje is van Fashionine.nl, een webshop met allerlei leuke accessoires.

Twee leuke subtiele armbandjes. Dit draag ik het liefst, en dan meerdere bij elkaar met een horloge. Ik houd niet van grote opvallende armbanden, maar een paar kleintjes bij elkaar vind ik zo leuk!

En deze leuke cirkelsjaal met sterren! Love it! Dankjewel Janine, zo lief!

Van Nathalie van Worldly Treasury kreeg ik een geweldig mooi notitieboekje. Ze weet precies wat ik leuk vind: mooie quotes én mooie opschrijfboekjes. Het perfecte cadeautje voor mij!

En deze leuke kaart.

Jeetje, nog meer cadeautjes, haha! Van JellyB.nl, een mega leuke webshop met sieraden en accessoires, kreeg ik ook een mega leuk pakketje.

Deze superleuke armbandjes, ik vind die met het kruis het leukste!

Deze ketting vind ik ook superleuk, met een neon roze doodshoofdje. En die kraaltjes, die zitten in je nek!

En deze handige tote bag. Ideaal vind ik deze, voor kleine boodschappen of voor op vakantie. Dankjewel lieve Ivona!

Het houdt maar niet op… Van Maria van een PR bureau kreeg ik een heerlijke set van Origins, met een face wash en een body butter. Lekker, dankjewel Maria!

Daarna was het tijd om mezelf te verwennen. Ik nam mijn vriend mee naar het Pestengasthuys. We zijn, zoals ik eerder al vertelde, een beetje op restaurant-ontdekkingstocht in Zwolle. We gingen vaak naar hetzelfde, maar we willen nu gewoon alles lekker uitproberen. Ik hoorde veel goede dingen over het Pestengasthuys, en dus reserveerde ik voor vrijdagavond. Het zit op een bijzonder plekje in het centrum van Zwolle, je loopt er eigenlijk zo voorbij als je niet weet waar het is.

Het is echt een supermooi pand! Hier een greep van wat we gegeten hebben:

Bij de koffie kregen we nóg meer lekkers. Boterkoek, brownies, pindarotsjes en bitterkoekjes. OMG… We hebben er echt onwijs lekker gegeten en zijn enorm verrast! Wat zitten er toch veel goede restaurants in Zwolle. Het eten was ontzettend lekker, de mensen aardig, de wijnen waren er echt goddelijk bij en we hebben gewoon een geweldig leuke avond gehad. Heerlijk was het. Wat kan ik daar toch van genieten, een avond lang lekkere en mooie dingen eten, haha.

Jeetje, nóg meer bloemen! Deze prachtige bos is van L’Oréal.


Het allerlaatste cadeautje dan, en daarna stop ik, hoor… Een horloge van Daniel Wellington! Ik heb de Classic York Lady, een heel klassiek model. Heel anders dan mijn andere horloges, maar dat vind ik juist wel leuk! Hij is lekker plat, zit mega comfortabel en je voelt hem bijna niet. Prachtig chic ding! Dankjewel Daniel Wellington!

Nóg meer cadeautjes, want zaterdagavond vierden wij Sinterklaas! Wij trekken altijd met z’n allen lootjes en laten iedereen vrij in de keuze in het maken van een gedicht.

Het gedicht van Sinterklaas aan mijn vriend, hij is niet zo heel goed in Engels, haha… Waarom het in het Engels was is trouwens een lang verhaal, dat heeft met zijn lootje te maken en wat hij vroeg. Ik vond het laatste stukje erg grappig. High trees catch a lot of wind!

Mijn kleine neefje kreeg een speelgoed telefoon. Hilarisch, wat een leuk ding!

Jeetje, wat een aparte en drukke week! En zo bizar, al die cadeautjes en bossen bloemen… Iedereen bedankt, het voelde net alsof ik jarig was! Ook iedereen bedankt voor alle felicitaties, ik vind dat allemaal echt mega leuk.

In de intro zei ik dat ik een paar geweldige dingen te vieren had. Ja, nog meer! Zo heb ik met de Miss Lipgloss Facebook afgelopen week de 10.000 likes gehaald (jippie, dankjewel!), haalde ik een record met bezoekersaantallen – 45.000 uniek op een dag, wow! En het blijft hoog! – en had ik een heel belangrijke en bijzondere afspraak waar ik je later meer over kan vertellen. Voor mij mega belangrijk en ik ben heel blij met deze dingen, dus ik heb ze lekker gevierd afgelopen week.

Komende week heb ik het (echt!) niet zo druk, dinsdag ga ik naar Amsterdam voor een Franse Avond met de dames waarmee ik naar Lorraine ging een paar maanden geleden, verder heb ik afspraken rondom huis.

Iedereen een fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.