Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor โ‚ฌ10
27 augustus 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Augustus #4

Hey goedemorgen! Elke keer denk ik weer ‘ah, deze week is wel wat rustiger’, maar uiteindelijk loop ik altijd nog weer te rennen en te vliegen. Afgelopen week was dus (weer!) lekker vol en ik heb leuke dingen gedaan (alweer, haha). Kijk maar mee!

Maandag waren mijn vriend en ik allebei vrij en we besloten naar het zwembad vlak bij mijn ouders te fietsen. Een uur heen en een uur terug! Heerlijk! We hebben onszelf meteen voorgenomen dit vaker te doen.

Dinsdag was ik vooral druk met de shop en met blogposts maken. Onder andere de blogpost over de MIYO oogschaduws, die de winkel uitvliegen!

Woensdag was het zover: Efteling! Yaaaay! Een van mijn favoriete pretparken, vooral omdat de sfeer er zo leuk is, alles is in die perfecte Efteling-stijl.

Joepie, zin in een dag lol!

Met een van mijn beste vriendinnen Marije. Met haar ging ik vorige week ook naar Giethoorn, haha!

We gingen eerst in de Vogelrok en ehh, we hadden nogal veel lol! Zie ook mijn handje die een beetje angstvallig het karretje vasthoudt… Haha! Deze foto heb ik gekocht en hangt nu op mijn koelkast, we staan er allebei zo hilarisch op!

Joris en de Draak vind ik ook superleuk. Wat ik bij de Efteling zo gaaf vind is dat alles is gemaakt met oog voor detail. Zoals dit, in de wachtruimte bij de achtbaan.

Lijkt wel alsof we op vakantie zijn…

De Fata Morgana, echt geweldig!

Ohhh.. Wat… Lekkerr… Maar we bleven sterk en hebben het weerstaan! Kijken is ook leuk ๐Ÿ˜‰

Natuurlijk ook even een rondje door het Sprookjesbos… Het huis van Hans & Grietje. Best wel een luguber verhaal eigenlijk.

Eenmaal terug in Zwolle ging ik gelijk weer door naar Groningen. Een recordje die dag, vijf uur in de auto! Gelukkig reed mijn vriend naar Groningen, we gingen naar zijn ouders waar familie uit Sint Maarten op bezoek was.

En dit toetje was zรณ lekker. Aardbeien met room en mascarpone (volgens mij) en meringue erdoor. Hmmmmmm

De vriendin van de oom van mijn vriend maakt op St Maarten zelf prachtige sieraden met parels. Haar lijn heet Zdenka West Indies en alles is met de hand gemaakt en met de beste kwaliteit parels en materialen. Geweldig vind ik het. Als ik ooit een keer op Sint Maarten ben, ga ik zeker als souvenir een mooie armband bij haar kopen.

Lunch de dag erna: homemade tomatensoep. Een poos geleden gemaakt en ingevroren, ideaal! Donderdag was trouwens een dag waarop ik niet echt foto’s heb gemaakt, ik heb de hele dag aan shop en blog gewerkt in en om huis, nothing special.

Ik ging alleen even naar Dedemsvaart, naar mijn accountants om de cijfers van 2011 te bespreken. Een beetje vermoeiend (ik heb niks met cijfertjes, haha), maar wel goed om weer even te zien.

Dit is heeeerlijk spul!

Mijn afvalproces ๐Ÿ™‚ Ik heb een lijstje op de koelkast hangen (goede plek, niet?) waarop ik elke week schrijf hoeveel kilo’s er af zijn. Afgelopen vrijdag weer een halve kilo er af, dus -4,4 kilo! Jippie!

Vrijdag was de allerlaatste stagedag van onze lieve stagiaire Linda. Mehh ๐Ÿ™ Linda was geweldig en we hebben zo ongelooflijk veel aan haar gehad, het liefst zou ik haar hier houden. Ik had geen mooie tasjes meer, dus ik maakte een goodieDOOS voor haar, haha.

Van bezoekster Nanda kreeg ik lieve post.

Nanda is een vaste bezoekster en via Twitter en de site hebben we regelmatig contact, ik heb haar ook ontmoet op de eerste Beautygloss party. Dankjewel Nanda ๐Ÿ™‚ (haar site is trouwens erotisch getint, als je daar niet van houdt moet je deze niet bezoeken).

Geshopt bij Rituals woohoo! Binnenkort een shoplog online ๐Ÿ™‚

Vrijdag was het sushi-tijd! Ik eet eigenlijk altijd alleen sushi – ik skip de vleesgerechten en gefrituurde dingen -, ik neem altijd wel de chikawa kushi, dit zijn inktvisringetjes. Zooooo lekker!

En natuurlijk mijn favoriete soorten sushi ๐Ÿ™‚ Avocado-tonijn, california en nigiri’s met zalm en tonijn.

<3 de geurstokjes van Rituals.

Zaterdagochtend: rustig de tijd om te werken aan mijn presentatie die ik eind september bij NET5 ga geven.

Helemaal op! Juicy Couture Viva la Juicy.

Zaterdag weer lekker relaxed naar de markt om twee tassen vol groente en fruit in te slaan.

‘S Avonds maakte ik met de anderhalve kilo broccoli lekker veel broccolisoep! ZO lekker, mijn favoriete soep. En ik maakte lekker veel te veel zodat ik een deel kon invriezen. Ideaal als lunch, of als ik ’s avonds een keer geen tijd (of zin) heb om te koken.

Zit er meteen minder appetijtelijk uit zo, in die zakjes, haha… In de vriezer ermee!

In de Sims heb ik zoiets raars! Ik speel met een hele familie Sims waarvan iedereen al getrouwd is, behalve 1 dame. En elke keer als zij een relatie krijgt met iemand, gaat die persoon dood! Deze gast (Jupiter) woonde al bij mij (we zijn gaan samenwonen) en na de bevalling van ons kindje viel hij neer voor het ziekenhuis en overleed hij. WTF!!! Ik heb er al naar gegoogeld maar kan er niks over vinden. Zal het een bug zijn of zit er gewoon een vloek over die bewuste Sim? Misschien moet ze zoeken naar de liefde maar opgeven en gelukkig worden met haar zussen, nichtje en zoontje… (hihi)

Zondag in de trein naar Groningen, lezen in het boek ‘The Presentation Secrets of Steve Jobs’. Geniaal boek, super leerzaam!

Lijkt me lekker ๐Ÿ™‚

Goede quotes uit ‘Wij zijn ons brein’ van Dick Swaab.

Met Bennie (niet onze kat, maar van de ouders van mijn vriend).

En het is nu alweer maandagochtend… Ik ben inmiddels alweer op het kantoor van mijn shop, want mijn nieuwe stagiaire Pleunie begint vandaag! Linda is er nog een paar dagen om haar in te werken en vertrekt dan alweer, sniffff… In ieder geval: Pleunie, vast veel succes!

Mijn week ziet er weer vrij vol uit, maar ik heb er zin in. Woensdag naar Den Haag voor een zakelijke afspraak en ik ga gezellig naar Mascha, vrijdag Amsterdam voor een event van Dove, de rest van de dagen in en rondom huis/kantoor.

Trouwens, ik krijg weleens de opmerking dat mijn Sneak Peek er elke week een beetje hetzelfde uit ziet. Tja, dat is mijn leven… Je ziet regelmatig mij, mijn hond (deze keer toevallig niet), lekker eten (sushi!), mijn werk (beauty, computers, kantoor). Ik doe veel verschillende dingen maar heb – net als ieder ander mens – ook vaste factoren die in mijn leven voorkomen. Dat is heel normaal, en dat is ook iets wat in de Sneak Peek hoort. Ik maak altijd foto’s van leuke momentjes, en ik vind de ‘normale’ of ‘vaste’ dingen vaak ook momenten om van te genieten. Ik heb een leven waarin ik de heerlijkheid heb om veel leuke (en vaak verschillende) dingen te doen per week, maar ik heb ook zo mijn basis, en dat vind ik heel erg prettig, en is iets waar ik altijd op terug kan vallen. Lieve mensen (en dieren) om me heen, fijn werk om te doen, een prettige plek om te wonen en goed eten om van te genieten. Volgens mij een basis voor een mooi leven.

Jullie: een heel fijne week gewenst!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.