Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Augustus #3

2013-08-11 14.56.20Ik heb zó’n heerlijke week gehad. Vorige week vrijdag begon de kermis bij mij voor de deur, die tien dagen duurt. Heel toevallig was mijn broer afgelopen week niet thuis en dus heb ik samen met mijn vriend een weekje in Dalfsen ‘gewoond’.

Dus, die kermis… Elk jaar weer besluit ik: ‘Volgend jaar zijn we op vakantie als de kermis er is!’ en elk jaar vergeten we het weer en dan is de kermis er *ineens*. Lekker dom. We willen graag weg uit de stad, toen ik hier net woonde vond ik het heerlijk, de drukte, maar nu wil ik graag wat meer rust en ruimte. Volgend jaar gaan we als het goed is verhuizen.

Anyhow, wat bleek, mijn broer was precies afgelopen week weg. En dus kon ik in zijn appartement voor een weekje, samen met mijn vriend! Hoe relaxed. Het is in Dalfsen en dat is heel vlakbij Zwolle dus Willem ging gewoon elke dag heen en weer met de trein (is heel kort) en ik bleef lekker in Dalfsen. Ik vind het zó relaxed! Lekker rustig, ik heb hier een tuintje, en ik zorg een weekje voor Chubby dus elke ochtend opstaan, douchen en een stuk wandelen. Heerlijk! Ik heb gewoon de hele week gewerkt en heb zo lekker kunnen werken hier, echt fijn. Inmiddels zijn we weer terug in Zwolle – de kermis is voorbij en mijn broer is weer thuis – maar wat was het relaxed! Vroeger vond ik Dalfsen echt een saai dorp, nu kan ik het juist wel waarderen.

2013-08-11 13.00.42

Nog wat fotootjes van vorige week bij mijn schoonouders, die wonen bij Groningen. Stuk lopen met de hond. Lammetjes!

2013-08-11 13.02.00

Lea. Willem en ik willen ook dolgraag een hond – Chubby is niet van ons maar van mijn ouders – maar we willen wachten tot we meer ruimte hebben, een tuin, en echt gesetteld zijn in een nieuw huis. Het kan dus nog wel even duren maar elke keer als we met Lea of Chubby zijn dan willen we het zelf ook zo graag! Ik heb thuis bij mijn ouders altijd dieren om me heen gehad en Willem ook, en we missen het allebei. We willen qua grootte graag iets tussen Chubby en Lea in. Beide vinden we corgi’s heel leuk, maar we willen het allerliefst een hondje uit het asiel halen.

2013-08-11 13.24.30

2013-08-11 14.56.20

Mijn schoonmoeder heeft mijn boek en toen ik even in de tuin ging zitten lezen besloot ik mijn eigen boek eens te pakken. In april is deze uitgekomen. Natuurlijk heb ik hem wel dertig keer doorgelezen voor hij naar de drukker ging, om alles te controleren en corrigeren, maar daarna ben ik nooit meer zelf rustig gaan zitten met mijn boek. Ik heb hem honderden keren in mijn handen gehad (om te signeren enzo) maar ik heb hem nooit echt zelf er bij gepakt om er eens rustig in te kijken. De afgelopen maanden heb ik er onbewust (of misschien wel bewust) wat afstand van genomen, de periode waarin mijn boek uitkwam was zo heftig en een rollercoaster dat ik even met andere dingen bezig wilde zijn. Het was zo raar om nu eens met de ogen van een lezer (in plaats van met de ogen van de auteur) mijn boek te lezen. Er door heen te bladeren, de foto’s te bekijken. Het was alsof ik al die tijd niet goed besefte dat ik dit heb gedaan; ik heb een boek geschreven en deze ligt gewoon in de winkels. Ik werd er echt even emotioneel van, alsof ik het nu pas écht doorhad, dit is mijn boek. Bizar gevoel.

2013-08-12 15.48.42

Maandag ging ik lunchen met Jolien en daarna wandelden we even de stad in. Bij Mango vond ik allerlei leuke dingen zoals dit jasje en shirtje. De schoenen vond ik ook te gek maar waren echt te hoog. Daar kan ik nog geen honderd meter op lopen en ik mag eigenlijk ook geen hakken aan vanwege mijn kromme onderrug – als ik een dag hakken draag heb ik de rest van de week pijn.

2013-08-12 20.28.23

Chubby ziet een poesje…

2013-08-12 23.54.08

’s Avonds voor het slapen Chubby uitlaten. Altijd als ik Chubby langere tijd heb, zowel thuis als bijvoorbeeld op Terschelling, besef ik altijd weer hoe dedicated je moet zijn als je een hond hebt. Drie keer per dag een stuk wandelen, eten geven, je kan niet zomaar weg… Natuurlijk heel logisch maar je beseft het pas echt als je zelf die zorg voor een dier hebt. Ik houd er van, hoor!

2013-08-13 08.37.25

En ’s ochtends weer! Heerlijk zo in het zonnetje, net wakker, en een stuk wandelen.

2013-08-13 09.05.29

Hier heb ik de hele week gewerkt.

2013-08-13 15.58.16

Ik was zo dol op mijn zwarte gradient Minimum jeans en nu heb ik ook een blauwe! Cynthia van Minimum kwam bij me langs voor kleding voor televisie opnames de dag er na. Elke keer heeft ze zulke leuke dingen voor me (sommige dingen leen ik, sommige dingen mag ik hebben) dat ik een deel zelf koop. Ik vind het echt een leuk merk.

2013-08-13 16.45.15

De trui had ik al van die luipaard pak, nu heb ik de broek er ook nog bij gekocht, hoe gaaf is dit precies.

2013-08-14 07.50.28

In bed nog even wat dingen doen, slaap lekker…

2013-08-14 08.43.52

2013-08-14 08.46.27

Wandelen!!! Haha, eentonig hè, maar ik heb er echt van genoten.

2013-08-14 11.43.44

To do list met hartjes al checkboxes. Om het nog leuker te maken.

 2013-08-14 16.59.25

Zo onhandig, een huis waarin geen ‘complete’ spiegel is! Dan maar in het raam, haha!

  2013-08-14 19.08.46

We gingen uit eten Bij Broeders, een nieuw restaurant in Zwolle! Aaaa en wat was het TE GEK! Het eten is zo ontzettend lekker en mooi opgemaakt, de wijnen smaken zo geweldig bij het eten en…

2013-08-14 21.17.49

….het lekkerste kaasplankje dat ik OOIT heb gehad! Tot een tijdje terug lustte ik geen kaas, door mijn vriend ben ik het steeds meer gaan proberen en nu ben ik verslaafd. Ik heb het echt moeten leren eten (vooral blauwe kaas) maar vind het nu goddelijk, zeker samen met port. Meestal als we ergens eten zitten we te vol voor een kaasplankje maar de porties Bij Broeders waren zo relaxed dat we nog prima een kaasplankje samen konden delen… Oooooo! Ik was onbeschrijflijk blij. Ik kan zo blij worden van eten (of eh, kaas). Hier geniet ik nu nog van, haha, wat was dit ongelooflijk lekker. En dan met een glaasje port er bij… Ik wil het NU!

Bij Broeders is wat mij betreft een absolute aanrader, en het eten is ook nog vrij betaalbaar. Voor vier gangen betaal je zo’n €40 (of ongeveer €30 voor drie) en dan kan je het met wijn, kaas, koffie en andere dingen zo duur maken als je zelf wilt. We hebben een heerlijke avond gehad en komen zeker terug! Die kaas jongens… die kaas…

2013-08-15 18.01.06

Donderdagavond opnames voor Cut by Mika, een nieuw programma van Mika van Leeuwen, een geweldige haarstylist en visagist. De opnames waren bij L’Anza in Apeldoorn, wat een vet pand! Jumpsuit en jasje zijn beide van Minimum!

2013-08-15 18.01.12

IMG_20130815_202021

Bij Mika in de stoel tijdens de opnames. Dit is vanaf september op NET5 te zien, ik zal tegen die tijd nog wel even precies laten weten wanneer. Superleuk!

2013-08-15 21.14.45

In de auto de speldjes uit mijn haar halen en dan een wel héél volumineus kapsel hebben…. Haha! Ideaal, want zo kon ik het de dagen erna erg makkelijk zelf opsteken doordat het zo stroef was.

2013-08-16 08.54.57

Vrijdag moest ik naar Zwolle om te filmen bij Kruidvat en om naar het kantoor van mijn shop te gaan. Wachten op de trein in de zon met uitzicht op de weilanden.

2013-08-16 13.34.54

TE tof: Pure Shine lipstick van HEMA, €2,50, in de kleur Pink, blijft enorm lang goed zitten, en DIE KLEUR! Dit is na zes uur dragen. En eten en drinken. Top! Review komt er aan!

2013-08-16 15.00.54

De bovenburen van mijn broer hebben een poes en die komt telkens naar mij toe als ik daar ben. Ze is heel lief, alleen ze is wel bang voor Chubby.

2013-08-17 08.47.53

Ik heb nog nooit een Sneak Peek gehad met zoveel Chubby! Goedmakertje voor de vorige keer, toen was Chubby helemaal afwezig.

 2013-08-17 10.01.23

Hoe tof is de fles van Marc Jacobs Daisy Hot Pink!? En de geur is nog eens onwijs lekker ook. Een zoete geur die ik lekker vind, dat is wel uniek!

 DSC_0799

Hoe ontzettend tof (en eetlustopwekkend?!) zijn deze sieraden van Fimio.nl?

2013-08-18 14.07.23

Lunchen bij Mooirivier in Dalfsen met dit geweldige uitzicht.

  2013-08-18 15.04.03

Ze hebben een eigen kruidentuin en ik zag deze stevia plantjes! Hoe cool, nog nooit in het echt gezien.

2013-08-17 13.53.13

Tweede poging met zelfbruinerdoekjes, deze keer geslaagd! Review komt binnenkort.

DSC_0794

Weer weg uit het huis van mijn broer, snif… Cadeautjes achtergelaten als bedankjes.

Nu ik dit typ zijn we weer thuis en over een paar uur is de kermis voorbij. Toch altijd lekker om weer thuis te komen.

Ik heb een hele goede week gehad, lekker veel kunnen werken aan MissLipgloss, lekker veel blogposts gemaakt. De televisieopnames waren supertof ook en ik heb veel vrienden en familie gezien de hele week. Vrijdagavond at ik bij Jolien en ik ben de hele week veel bij mijn ouders naar binnen gelopen. Zaterdagavond was Marije op bezoek en gingen we films kijken en ik had allerlei lekkere dingen gemaakt.

 

Nu nog tot en met vrijdag werken en dan gaan we zaterdag voor een lang weekend naar Terschelling! Jaaaaa! We zouden deze zomer helemaal niet meer gaan (het huisje zat vol) maar onverwacht bleken er toch een paar dagen vrij te zijn. We gaan vier dagen, maar dat is al heerlijk, als ik maar op Terschelling ben. De weersvoorspellingen zijn goed en we gaan daar enorm genieten van de zee, de duinen, het strand, lekker eten en niks moeten en niks hoeven. Heerlijk, ik heb er onwijs veel zin in. Maar eerst nog even aan het werk, morgen komt Look Good Feel Better langs om heel veel dozen met producten op te halen voor workshops voor dames met kanker, dinsdag ga ik naar TLC en heb ik een fotoshoot. Een leuke week voor de boeg, ik heb er zin in.

Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad en maak er wat van de komende week! Als je weer naar school moet, zet hem op!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.