Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • augustus
  • sneak peek
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek augustus #2

Jaaaaa, jahaaaa! Eindelijk is het september! Ok, de zomer is zowat voorbij (maar eerlijk: wat hebben we nu echt van de zomer gemerkt? Dus ik verwacht een heel fijne nazomer), maar vanaf september wordt alles weer superleuk. Juli en augustus zijn op sitegebied wat saai. Weinig events en presentaties en product releases (PR-mensen hebben ook vakantie en er gebeurt gewoon weinig), veel mensen zijn weg of in het buitenland, kort gezegd: saai. Ik heb het leuk gehad en ben uitgerust en ben nu klaar voor een beetje action! A little less conversation, a little more action, please! September is de maand dat ik mijn kamer in Amsterdam half ga bewonen, en de maand dat het weer superdruk wordt met presentaties en afspraken. En druk met de shop want die opent ergens in oktober. Maar nu nog even een terugblik op de tweede helft van augustus.

 

Ik ben gek op Subway! Mijn favoriet: Subway Club op een halve Honey Oat. Met Sweet Onion. Nom nom nommmmmm.

Chubzeh.


Voor de webshop bezig! 500 productomschrijvingen op de teller.

Ik blijf van stipjes houden! Mat zwart (Chanel Black Pearl met een matte topcoat) en allerlei stipjes in blauw en groen.

Met Iwan bij De Nieuwe Zaak kijken naar logo’s en designs πŸ™‚ Hij is the best!


Logo sneak peek! Je ziet niks hihi.

Onderweg in de trein werken.


Nog superblij met mijn Parrera horloge!


Nom nom NOOOOMMMMM! Tiramisu met cheesecake achtig iets. Gewoon bij de Appie gekocht, van het merk Gu.


Met Kitty naar de Parade. Wat een leuk sfeertje, vond het echt onwijs leuk! Vooral de Silent Disco!


We gingen naar een hele stomme toneelvoorstelling.


Zweefmolen!


Op de foto met een nep Ali B. Rechts is Kitty.

Bij Sam Friday, waar Kitty werkt. Hele leuke lingeriezaak in de Leidsestraat in Amsterdam. Niet duur, maar wel hele mooie dingen.


Ondergoed!


Op kantoor werken voor de shop.


Vrijdagmiddagborreltje met Dewi, Robert en Niels.


Zonnig station Amersfoort.

De beste uitnodiging ooit! Een chocoladetelegram! Lekker!


Foto van een outfitje voor ik naar het Stratenfestival ging.


Kermis! Die is gelukkig nu voorbij, en ik geniet ENORM van de rust die nu heerst. Soms moet je de drama meemaken voor je kan genieten van een normale situatie, haha.


Stratenfestival! Party!


Met Marije en Hilde @ Stratenfestival.


En tussendoor even bij mij thuis naar de wc. Hilde is een huisgenootje van mijn vriendin Marije en we raakten aan de praat over MissLipgloss en bloggen. Een halfuur later (en het hele verhaal uitgelegd) mochten ze even grabbelen in mijn weggeef-doos (daarin zitten alle beautyspullen in die ik niet gebruik en weg wil geven) en ze gingen allebei héél gelukkig naar huis met fijne nieuwe beautyspullen.

De dag erna was het lekker weer dus ik ging varen over de Zwolse grachten met collega Arnoud. Spannend voor mij, de enige keer dat ik ooit op zo’n bootje zat was tien jaar geleden in Giethoorn. Vooral het in- en uitstappen vind ik eng, bang dat de boot om zou slaan, brrrrr. Maar het was superleuk!


Ik op de boot.


Een van de weinige vrouwenmagazines die ik nog leuk vind: LINDA. Een issue over New York, die mΓ³est ik wel kopen.


Chub


beh


Bas


Ik pakte mijn gitaar er weer eens bij en dat was LEUK! Ik ben dus weer meer gitaar aan het spelen, ik heb het gemist.


Met Johan verpakkingen bekijken voor de webshop.


Met Kitty bij Las Rosas lunchen. Ze kwam in Zwolle de sleutel van haar kamer in Amsterdam halen, want die had ik per ongeluk meegenomen. Lekker slim. Ik was bij haar de week ervoor, en net toen we weg wilden gaan was ik mijn OV Chip kwijt. Ze zei ‘Hier heb je m’n sleutel, kan je nog even m’n kamer checken’, want ze moest snel weg omdat ze op tijd op haar werk moest zijn. Ik kwam nog bij haar langs bij Sam Friday maar we vergaten allebei de sleutel te overhandigen. Toen ik in de trein naar Zwolle zat ontdekte ik de sleutel in mijn tas. SHIT. Gelukkig kwam ze ongeveer langs Zwolle de maandag er na dus we maakten er meteen wat gezelligs van.

Geweldig boek.

Met Bas en Kaspar één biertje doen voor we naar Horrible Bosses in de bios gingen.

Ik houd erg van Liefmans (fruitbier) maar dat hadden ze niet dus probeerde ik dit, het lijkt erop maar is eigenlijk nog veel lekkerder πŸ™‚

Chub chubbbb

Walibi! De zon kwam een beetje door… We hadden wel wat regen maar daardoor genoten we extra veel van de droge momenten, haha!

SPEED OF SOUND!


Met de meiden!


IJsjesnagels πŸ™‚


Wakame soep, hmmmmm


KOLONISTEN VAN CATAN!!! Yeahhh! Met z’n zessen super fanatiek. Niet gewonnen, maar het was wel supertof.


En daarna nog even Wii-en.


Jeltjo, Willem en Arnoud


Screenpic van een Instagram van iemand. Vond hem wel erg mooi πŸ™‚


Bij Marije thuis πŸ™‚ Gezellig


Lekker eten nommen en kletsen


TEDtalks kijken


Rio! Leuke film!


Even twee foto’s gemaakt van het kapsel dat ik weer wilde. Deze komen uit mijn eigen filmpjes, haha.


KIJK NOU!! Een superkleine schattige fluffy lieve cute chihuahua!


Ik, Chihuahua en Judith


In de Stentor!!!


Bij de kapper


Na de kapper


Nagels & haar


Chillen op mijn fijne bank


Dat ziet er onheilspellend uit… En kort daarna regende het keihard.


Lief neefje Luc


Thorbeckegracht zondagochtend om acht uur


Verlaten winkelstraat op zondagochtend


Miss Lipgloss Meeting bij NailXL!


Nom Miss Lipgloss Cupcake


Tegeltje cadeau gehad van Noraly, staat nu naast m’n computer.


Nail art workshop


Cadeautjes gehad! Ik voelde me echt jarig! Zo lief!


Met Anne op de Miss Lipgloss Meeting


Hardop lachen om mailtjes is tof πŸ™‚


Geld tellen voor het goede doel (Because I Am A Girl)


Best een fijne milde cleansing milk voor weinig geld!


Kan ik ook nog van genieten: woonmagazines. Ik ben er gek op.


Interesting!


En als laatste: met Lotte op de Miss Lipgloss Meeting.

Ok, september, kom maar op! Ik ben er klaar voor! πŸ˜€


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.