Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 augustus 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek Augustus #2

Aaaah, ik heb echt een SUPERleuke week gehad! Ik heb hele leuke dingen gedaan, bijzondere mensen ontmoet en ook nog even genoten van het lekkere weer. Én het is weer maandagochtend, tijd voor een kijkje in mijn leven.

 

Vorige week maandag ging ik naar Amersfoort voor een afspraak met Plan Nederland! Het goede doel, waar ik al een aantal keer iets mee gedaan heb op MissLipgloss.nl. Zo gingen de opbrengsten van zowel de tweede ‘Miss Lipgloss Meeting’ als mijn ‘Smeren voor het goede Doel’ avond naar Plan, wat in totaal zo’n €1200 was. Ik vind het heel erg fijn om iets te doen voor goede doelen, zeker omdat ik daar gewoon de mogelijkheid toe heb met mijn site. En niet al het geld wat ik verdien hoeft naar mijn eigen portemonnee, vind ik persoonlijk.

Om die reden had ik dus een afspraak met Danielle van Plan. We hebben allerlei spannende zaken besproken waar je later zeker meer over gaat horen! Daarna ging ik nog eventjes verder werken bij de Coffee United, ik heb altijd mijn laptop bij me en vind het leuk om op andere plekken te werken dan thuis of op kantoor.

Dinsdagochtend ging ik al vroeg op pad voor drie afspraken in onze mooie hoofdstad. Een lekker druk dagje met leuke afspraken!

Helaas wel met slecht weer, maar gelukkig…

…heb ik altijd mijn Senz paraplu bij me.

De eerste stop was bij Bagels & Beans voor een sapje met de PR manager van de Sims! Waaaaa! Ik ben groot Sims fan en speel het al sinds het bestaat. Dat is inmiddels alweer twaalf jaar. Ik weet nog zo goed dat ik op mijn negende/tiende al druk bezig was met het spel, te gek vond ik het. En ik speel het nog steeds, ik vind het zó leuk. Het was dan ook echt super om met Vanessa af te spreken en kennis te maken. We hadden al een tijd mailcontact, en het is dan altijd zo leuk om daar eens een gezicht bij te zien! Het was superleuk om haar te ontmoeten.

Daarna stak ik de straat over naar het Conservatorium Hotel voor een afspraak met PR man Omar Kbiri. Met hem heb ik ook al tijden veel contact per mail en Twitter voor mijn site, maar afspreken kwam er elke keer niet van. Nu wel! Tijd voor koffie!

En kijk dan hoe mooi het Conservatorium hotel is! Ontzettend leuk om een kopje koffie te drinken. Het kost wel wat (je betaalt €4 voor een cola en €6 voor een koffie) maar dan zit je wel op een prachtige plek. En er is gratis WiFi. Het was erg leuk om Omar eens te ontmoeten en het leuke is dat hij weer iemand kende waar ik heel veel aan kon hebben, prachtig om op die manier contacten te leggen. Wat een kopje koffie drinken met iemand al kan doen 🙂

Kiekje in de mooie wc…

En het fonteintje er net buiten.

Ik bleef natuurlijk nog even zitten om wat blogposts te tikken. Op verschillende plekken werken is zo leuk!

En toen kreeg ik ook nog eens een prachtig compliment van Omar na onze koffie. Wauw!!

Tijd om weg te gaan, op naar de Laurierstraat om even bij te praten bij mijn mediabureau, Blogmij.

Wat is het mooi! Na deze afspraak was het tijd om naar huis te gaan. Heerlijk vind ik deze dagen, met leuke (en ook nuttige) afspraken. Nieuwe mensen ontmoeten en kijken wat je voor elkaar kan betekenen. Ik had een te gekke dag!

Van Nivea kreeg ik een superleuk Feel Good cadeautje!

Hoe leuk! Helemaal perfect voor de zomer met zonnebrand, aftersun, een strandbal, deo, lippenbalsem en reinigingsdoekjes. En een enorme badhanddoek! Geweldig, dankjewel Nivea!

En wiehoooooo, mijn Amazon bestelling was er! Boeken bestel ik vaak daar, het is goedkoper dan bij Bol.com en veel andere webshops.

Ook mijn schattige gekleurde iPhone kabels van eBay waren binnengekomen, hoe leuk zijn deze?

De boeken die ik bestelde bij Amazon. Twee boeken over ‘het leven’ en de wet van de aantrekking door Joe Vitale (vind ik erg leuk om te lezen) en twee voor mijn ‘public speaking’ skills. Ik vind het leuk om te blijven leren.

Ik kreeg een picknick kleed van Nivea en Chubby pikte hem meteen in!

Bedenk maar een onderschrift…

Haha, hoe cool, ik werd Professionele Blogger bij De Sims 3! :’D

Bramen plukken in de tuin van de buren (met toestemming).

Woensdagavond op bezoek bij een vriendin in Emmen. Zij werkt bij RTV Emmen en daar ging ik dus ook eventjes kijken.

Radiomevrouw! Het leuke is dat we samen journalistiek hebben gedaan (zij heeft het wel afgemaakt) en vroeger waren we penvriendinnen. Toen ik tien was, en zij negen, reageerde ik op een oproepje van haar in de NCRV gids. Ze zocht een penvriendin! Een ‘vriendin’ dus om brieven naar te schrijven. Ik reageerde en ze koos mij uit. Toen schreven we elkaar elke week (we hebben allebei alle brieven nog), na een tijdje spraken we eens af en we zijn altijd vriendinnen gebleven. Leuk was dus dat we op ons 18e allebei journalistiek gingen doen op dezelfde school, geheel toevallig. Of niet, want we waren natuurlijk beide al jaren bezig met schrijven. We zien elkaar niet vaak genoeg, dus we hebben nu besloten dat we elkaar vaker gaan zien. De volgende date is al gepland, ze gaat me vandaag (maandag dus) helpen met een filmpje voor de site.

We gingen eten bij De Vijfde Smaeck in Emmen, waar het eten heerlijk was! Dit was ons toetje, Key Lime Pie met vanille ijs. Hmmmmmm!

Jorien

De dag erna op kantoor aan de slag! Er komt een nieuw merk aan, wat betekent dat dit in het systeem gezet moet worden. Dat kost nogal wat tijd. Muziekje aan, colaatje erbij en gaan.

Kermis in opbouw…

Even wat drinken bij het Beugeltje met de collega’s.

Daarna op bezoek bij vrienden Judith en Iwan. Hun vriend Pol uit Barcelona maakte deze muurschildering in het kantoor van Judith. Waaaauw!

Deze tekening kwam ik tegen in zijn schetsboek, hoe leuk!

Vrijdag foto’s maken voor de shop. Ik maak foto’s voor mijn blog altijd zonder studio, gewoon in de vensterbank. De foto’s voor de shop moeten vrijstaand worden gemaakt, dus daar is wel een studiootje bij nodig.

Stapels oogschaduw… Later meer hierover!

Waaaa, HOE LEUK! Ik kreeg van Vanessa van de Sims nog een toffe goodiebag opgestuurd naar aanleiding van onze afspraak van dinsdag. Hoe vet zijn deze spulletjes!? Dat T-shirt vind ik echt te gek, net als eh, alles eigenlijk, haha.

Sleutelhanger! Die ging meteen aan mijn sleutelbos. Kan niet anders als Sims-fan!

Ik krijg heel veel bijzondere USB-sticks opgestuurd. Zo heb ik al USB-lippenbalsems, USB-lipsticks,- USB-goudstaven, USB-mascara’s, en nu ook een USB-Plumbob (zo heet die groene diamant). Ik ben helemaal blij!

Tip: Magere Franse Kwark van de AH. Hiervoor nam ik altijd de biologische, maar deze vind ik nog lekkerder. Hij is net wat minder zuur. En het is puur natuur, er zitten geen zoetstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen in. Vroeger at ik altijd Optimel, maar ik eet nu altijd ‘pure’ kwark. Wel mager, dus vetvrij. Lekker joh, vooral met een klein beetje honing. Hmmmmmm. Perfect als tussendoortje of ontbijt.

Zaterdag was het zover: Rollercoaster Saturday! Met 25 collega’s van De Nieuwe Zaak naar Walibi! FUN!

En deze gans wilde met ons mee naar binnen, haha! Het was zo grappig, hij liep echt met ons mee.

Yay! Wat was het weer leuk, ik ben gek op Walibi. Ik was wel helemaal kapot aan het einde van de dag. Van 11 tot 17.30 in achtbanen breekt wel een beetje op, haha. We hadden er gelukkig perfect zonnig weer bij!

Er volgde dus een lui avondje op de bank, met een filmpje (waarbij ik na een kwartier al als een blok in slaap viel). Geen energie om te koken, dus we haalden wok. Ik nam garnalen met een knoflooksausje en extra groenten, met witte rijst. Lang niet gegeten, lekker zeg!

Gisteren ging ik weer naar mijn ouders, al waren ze er zelf niet, haha. Het was zulk lekker weer, dus ik ging lekker in de tuin daar werken. En een beetje relaxen, daar was het zondag voor 🙂 Deze foto is gemaakt op het station toen ik wachtte op mijn broer.

Deze week is wat rustiger, dus ik ga lekker bloggen en bezig met andere dingen voor MissLipgloss. Fijne week! XXX


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.