Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Persoonlijk
  • sneak peek
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek augustus #1

Jep, we zijn alweer over de helft van augustus heen en dat betekent tijd voor een nieuwe Sneak Peek. Ik waarschuw: Het zijn heel erg veel foto’s. Ik heb niet bijzonder veel gedaan of zo de afgelopen weken, ik heb er alleen wel veel foto’s van gemaakt! Ik zou zeggen, ga er lekker voor zitten en enjoy 🙂 Ik vind de reacties hierop altijd leuk om te lezen, ik vind het leuk dat veel van jullie m’n Sneak Peek stukjes zo leuk vinden. Ik vind ze ook leuk om te maken, dus win-win! 😀

 

Klaar voor een etentje in all black. Ik draag erg veel zwart, ik vind het me gewoon mooi staan 🙂 ben niet een type voor veel kleur, ik houd er gewoon niet zo van.


En wat anders aten we dan… sushi 🙂


Onderweg naar huis kwam ik deze mooie muurschildering tegen.


En deze mooie zonsondergang. Ah, als je maar om je heen kijkt zie je zoveel mooie dingen!

En welke film keek ik voor de derde keer… 500 days of summer. Gisteravond heb ik hem overigens voor de vierde keer gezien, obsessed much?

Mijn favoriete Wii-spel: mario kart! Ik ben verslaafd!


Filmpje editen 🙂


Superleuke winkel in de Sassenstraat in Zwolle: Op Tafel. Keukenaccessoires enzo, heel leuk.


Bij lekker weer zit ik graag in het park te lezen. Ik heb geen tuin, dus dan maak ik gebruik van de mooie omgeving.


Op bezoek bij een PR bureau, nieuwe GOSH spullen bekijken. Check ook mijn OV-chipkaart op tafel, haha.


Mooie Aveda spullen.


Daarna op kantoor ‘werken’ met Robert 🙂


Dat is MOOI!


Met Kitty, een vriendin van HBO (Journalistiek) ging ik uit in Amsterdam. Maar altijd het dilemma: wat moet ik aan…


Klassenfeest in Bitterzoet. Fun!


Volgende dag koffer pakken met vriend Saud, de week erop gingen ze naar Stockholm, superleuk. Schattig hoe ze samen naar Kitty’s schoenen kijken 🙂


Bij Bagels & Beans brunchen. Perfecte hangover voedsel 🙂


Mijn twee favoriete tassen, mooi naast elkaar in de trein. Haha. Ze stonden daar zo mooi!


Muts!


Lief neefje Dennis met mijn muts.


Schatje 🙂


Deze toverde mijn nicht tevoorschijn, ik toen ik een jaar of tien was.


Goodiebags inpakken voor de eerste Miss Lipgloss Meeting!


Gespot: Moleskine knockoffs bij Hema. Kwalitatief niet zo mooi maar ze lijken er wel op.


Willem is jarig! Hoezee!


Daar moet op gedronken worden! Ik heb laatst kriek ontdekt, kersenbier, lekker joh!


Pannenkoeken bakken! Hmmmmmm.


Foto gemaakt voor Mascha, ik moest hem met citroensap en suiker eten van haar. Done, en lekker!


Met collega’s ijsje eten bij Talamini 🙂


Nog een keer goodiebags!


Panternagels!


Ik maakte hier een foto van omdat ik deze erg lekker vond, dus even onthouden voor de volgende keer.


Cupcakes bij de Miss Lipgloss Meeting!


Woehoe 🙂


Workshop manicure


Food nomz


Superleuk boek gekocht: Sex and the City 2. Love it: heel veel backstage foto’s, shots en uitleg van alle outfits, interviews met de dames (en heren), echt onwijs leuk. En kostte maar €10 bij de Slegte.

Bios time! Brides maids met Jolien en Aukje.


Bedankt!


Stoere mannen designen mijn webshop en blog!


Perfect buitenwerkplekje ontdekt vlak bij mijn huis. Ik heb geen tuin of balkon maar wil soms wel buiten zitten met m’n laptop. Heb nu een rustige en fijne plek gevonden.


Ah… Soms… even… zondigen. Heeeeeerlijk!


Ik had nog vier flessen champagne staan (ooit gekregen allemaal) en Marije en ik hadden nog vanalles te vieren (bijvoorbeeld dat we drie jaar geleden een 8 hadden voor een referaat voor politiek toen we allebei nog journalistiek studeerden) dus besloten we er een open te trekken en Made of Honor te kijken.


En de dag erna cappuccino drinken en even de markt overlopen.


Ik ben gék op vis, maar ik vind dit altijd zo vies… Van die bakken vis waar allemaal vliegen en ongedierte op zitten. Brrrr. Ik zou dit nooit kopen zo.


Baby basilicum!


Chubbeh


Uit Purple Cow van Seth Godin. Hier ben ik het wel mee eens en vind het ook leerzaam.


Dit mailde ik naar een vriend van mij, die nogal eens problemen heeft met dit punt. Kritiek krijgen op dingen die hij doet, projecten die hij neerzet, vind hij moeilijk en vat hij persoonlijk op. Ik moest aan hem denken toen ik dit zag dus ik maakte een foto en mailde het naar hem.


PAN GERAAKT!!! Bij mijn MAC Blot Powder!!!


Chubs heeft dorst.


Perfecte bezigheid op een druilerige zondagmiddag: samen met Aukje een hele lange film (The Curious Case of Benjamin Button) kijken en lekker eten en een wijntje drinken. Heerlijk.

Ik ben gek op TED. Kijk vaak voor het slapen gaan wat TEDtalks op mijn iPad, vond deze erg inspirerend.


Hoe word je gelukkig?


De Nieuwe Zaak in webdesigner magazine! Voor de meiden die het niet weten: met DNZ open ik dus in oktober een webshop.

En ik sta er ook in oe hoe!


Willem aan het werk


Screenpic van een mooie quote die voorbij kwam op Instagram


Wiiii mariokart!


Mijn tandarts. Yehhh


Chubby houdt van schone bedden.


Hm?


<3


Powernaps! Heb de laatste weken wat weinig energie, dus overdag ga ik soms even een halfuurtje slapen. Merk echt dat het helpt, heb dan veel meer energie de rest van de dag en kan veel meer werk verzetten.


Zo zit het liefst op de bank. In mijn joggingbroek in kleermakerszit.


Dit was superlekker! Tortellini met spinazie en zalm.


Nagels lakken!


Lieve mama. In opdracht van een kinderboerderij 500 snoepzakjes maken. Mijn ouders hebben een tabaks- en snoepwinkel, al 17 jaar. Toen ik vier was begon het als snoepwinkel en nu is het een tabakspeciaalzaak. Door de jaren heen is dat zo gelopen, ze zijn steeds minder snoep gaan verkopen en steeds meer sigaren en sigaretten. Een tijdje hebben ze ook tijdschriften verkocht (dat vond ik erg leuk) maar daar zijn ze nu ook mee gestopt. Nu is het vooral een gemakswinkel, je kan er gekoelde flesjes drinken kopen, sigaretten, kauwgom, snoep (rolletjes) en allerlei rokersbenodigdheden. Papa en mama doen dit al 17 jaar samen en daar heb ik veel respect voor. 17 jaar met ups en een aantal flinke downs (werknemers die 15.000 euro hadden verduisterd wat vele rechtzaken en stress met zich meebracht), en toch staan ze er elke dag met een lach en doen ze hun werk met onwijs veel plezier.  Elke dag weer om 8 uur op de stoep staan, weer of geen weer, lekker of niet lekker, blij of niet blij. Dat vind ik knap, ik zou het denk ik niet kunnen. Ik denk ook dat je dat alleen kan als je je werk echt leuk vindt.


Chubby languit bij mij op de bank.


Yeah, nog een film! Definitely, Maybe.


Ik dacht dat het zomer was, joh… In lange zwarte jas naar buiten, dat is niet mijn gedachte bij zomer, maar goed!


In de trein op m’n iPad Grey’s Anatomy kijken.


Vondelpark, zo mooi


Regenachtig


Donateur geworden!


Kermis… Bij mij voor de deur. Niet zo leuk. Ik kan slecht tegen lawaai en geluid, ik werk ook altijd in doodse stilte, heb nooit muziek of televisie aan. Ik ben hoogsensitief (google maar eens wat dat is) dus geluid heeft veel effect op me. Ik word dus nogal gek (en moe) van de kermisgeluiden de hele dag. Ik weet zeker dat veel mensen er geen last van hebben maar ik kan er maar slecht tegen. Kan niet werken, kan niet relaxen, kan alleen maar denken aan die rotgeluiden. En dus ben ik deze week veel bij mijn ouders. Ook wel weer eens gezellig, net als vroeger 🙂


Nieuwe koffie gehaald! Dit is Nespresso Indiya, hmmm, heel lekker.


Tijdschriften… Ik vind ze niet meer leuk 🙁 Tot een jaar geleden ongeveer smulde ik van ze. Ik las élk tijdschrift dat er bestond, van A tot Z, ik las alles. Ik genoot er van. En nu? Ik vind het niks meer aan. Ik vind de inhoud slecht (prul over BN’ers en celebrities – I don’t care, dingen die elk jaar weer terugkomen (zoals zomer- en winterbeautytips, seen it all) en hier en daar een zielig verhaal), het staat propvol met reclame, ik betaal me er scheel aan en ehm ja alles kan je op internet lezen, en dat kost geen geld. Ik weet niet of ik de enige hierin ben, maar ik heb me voorgenomen geen tijdschriften meer te kopen, want elke keer ben ik weer teleurgesteld. Saai, er staat niks meer in wat ik leuk vind, en dat Edgar fan is van Olcay’s lichaam, dat kan me echt niets schelen.

Lieve Jolien


Ja… hij houdt van me! Echt! Hij zei het net.

Ik heb een hekel aan het slechte weer, maar ik houd wel erg van sjaals! Ik ben gek op lekker warme dikke sjaals en draag die nu dus lekker weer. Deze is van Mango geloof ik, jaren geleden gekocht.

Vrijdagmiddagborreltje op het terras, bij lekker weer vind ik een witbiertje wel lekker.


Stoer mannetje met stoere fiets.


Superleuk: spontaan met z’n zessen uit eten. Gezellig, keihard lachen en lekker eten.


Binnen tien minuten LEEG. Wachtend op een volgende ronde 🙂


Dubbele espresso!

Nieuw van Garnier: BB Cream! In oktober te koop. Review volgt natuurlijk!

Chub wacht tot ik ga slapen, lief.


True.


Typisch zondagmiddaguitzicht. Op de bank, in m’n joggingbroek, met m’n MacBook.

Interessant boek over de wetenschap van geluk.


Goedemorgen 🙂


Chubs


Wachten op de trein


Klein (ik) vs groot (Menno)

Foto’s maken voor de shop

Mijn nagel was afgebroken dus Aranka en Aukje hielpen me met swatchen, ik ben heeeeeel blij met ze. Aranka had trouwens gereageerd op dat ene oproepje waarin ik vroeg om nagelswatchers 🙂 Misschien heb ik nog meer meiden nodig dus iedereen sowieso bedankt voor het reageren!

Toffe poster, haha! Bij DNZ.


Home sweet home 🙂 Ik woon hier nu alweer bijna een jaar, en ik geniet echt elke dag van mijn fijne huis.


Yeah, twee van mijn favoriete films op DVD gekocht! Kan ik ze zoveel kijken als ik wil, haha.


Wat een luxe: bij papa en mama thuis eten. In verband met de kermis ben ik nu dus veel bij mijn ouders en dat is echt zo fijn soms! Het eten dat gewoon voor je neus staat, en altijd iemand om gezellig even mee te kletsen. Ik ben heel blij met mijn eigen huis (en zeker geen spijt dat ik op mezelf ben gaan wonen want daar was ik wel echt aan toe) maar ik wilde dat ik toen ik nog thuis woonde besefte wat voor luxe ik toen had. Altijd eten voor je neus, een schoon huis waar je zelf nauwelijks wat aan hoeft te doen, geen rekeningen die je moet betalen. Ik klaag niet hoor, want ik ben echt blij met m’n huisje, maar als je nog bij je ouders woont: geniet er van en besef dat het echt relaxed is.

Zo, dat was weer het eerste deel van augustus! Veel foto’s, wow. Er komt nu een drukke periode aan voor mij, met de opening van de webshop die steeds dichterbij komt (gekkenhuis! Ik moet nog héél veel doen), mijn kamer in Amsterdam die ik vanaf 1 september heb, en vanaf september wordt het met de site ook weer drukker qua nieuwe producten, presentaties en afspraken. Ik heb er weer zin in, de afgelopen weken waren vrij rustig voor mij (daar heb ik ook van genoten) en ik heb wel weer zin in wat actie!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.