Sneak Peek Augustus #1

Goedemorgen, de eerste week van augustus is alweer aangebroken… Jee! Afgelopen week was mijn vriend jarig, heb ik veel leuke dingen gedaan en was ik ook een beetje inspiratieloos.. Hm!

 

Vorige week zondag ging ik met mijn vriend en zijn ouders uit eten, alvast voor zijn verjaardag. We gingen (natuurlijk πŸ˜‰ ) naar Kota Radja, ons favoriete restaurant in Zwolle. Heerlijk was het weer! Je kan daar voor €23 onbeperkt sushi en andere Aziatische gerechten eten. Ze vertelden me dat er over twee maanden een nieuwe kaart komt, spannend! De kaart is nu al zoooo goed πŸ™‚

Dit vond ik zo raar! Ik ging shoppen via de eBay app en kreeg de melding dat ik niet meer kon kopen… Terwijl ik niet zoveel had gekocht, zes dingen in één week. Raar, en via de browser kon ik wel gewoon wat kopen.

Mijn neefje Luc werd vorige week maandag zes, dus ik ging daar even naartoe! Zijn broertje (dus ook mijn neefje) Dennis is ook echt een schatje. Niet op de foto, maar wel grappig: hij wilde drinken van mijn moeder proeven, en trok een ontzettend vies gezicht na het slokje. Prik!

Vanaf de parkeergarage teruglopen naar huis, geen straf met dit mooie weer.

Een bezoekster mailde me deze foto… Look-a-likes! Zo raar!

Een Frans-Brits-Italiaans-Tunesische actiefilm. Hoe?!

Ik gebruik zelf altijd iCal als agenda (dat werkt perfect in combinatie met de Gmail agenda en de iPhone agenda app) en in het jaaroverzicht zie je in een oogopslag wat je superdrukke dagen waren. Die zijn namelijk roodgekleurd, haha…

Totaal in de Facebook sferen… Haha!

Woensdag was Willem jarig! Hij doet zelf nooit iets aan zijn eigen verjaardag en het interesseert hem niet zoveel. Maar mij wel! We ontbijten ’s ochtends nooit samen, dus nu dekte ik de tafel voor een uitgebreid ontbijt. Eigenlijk wel heel gezellig.

Voor ik naar kantoor ging thuis nog even wat dingen doen. Ik heb het boek dat je op tafel ziet liggen uitgelezen, The Presentation Coach van Graham Davies. Ik vond het een ontzettend goed en leerzaam boek, ideaal voor iedereen die meer wil leren over presentaties geven en spreken voor mensen. Ik ga zelf in september een presentatie geven bij de NET5 redactie en in oktober voor veel grote Nederlandse uitgeverijen, en ik ben nu bezig met de voorbereiding daarvan. Leuk om te doen. Wat is er nu leuker dan vertellen over mijn grootste passie? πŸ˜€

Op kantoor nieuwe producten van een nieuw merk aan de shop toevoegen! Niet echt leuk werk (veel dezelfde dingetjes doen en gegevens invoeren), maar met een muziekje aan is dat eigenlijk wel eens lekker, haha.

Jaaaaa, kaartjes gekocht voor Two Door Cinema Club in Paradiso op 17 november! Ik zat al te wachten tot ze eindelijk weer naar Nederland kwamen. Nu zie ik ze ook op Lowlands, maar Paradiso! Jaaaa! De kaartjes zijn nu te koop, ik weet niet of ze al uitverkocht zijn.

Yessss, mijn MacBook cover is er! Is ‘ie niet leuk?!

Afgelopen week hebben we veel warme dagen gehad. Dan werkte ik ’s ochtends en een deel ’s middags op kantoor en verkaste ik rond een uur of drie naar het terras om daar in de schaduw een beetje verder te werken. Op dat soort momenten ben ik echt heel blij dat ik dat zelf kan beslissen, ik vind dat echt erg prettig.

Helaas was ik wel een tikje inspiratieloos de laatste week πŸ™ Ik weet niet wat ik had, maar had weinig zin en wel ideetjes, maar vervolgens kwam er weer niks uit mijn vingers. Grrr! Soms wil het gewoon niet echt. Dat kan, ik probeer er dan niet teveel tegen te ‘vechten’. Gelukkig schrijf ik altijd een hoop vooruit (altijd minimaal 1,5 week) ,zodat ik sowieso blogposts klaar heb staan. Als het dan Γ©cht niet gaat, kan ik er ook een keer aan toegeven en me focussen op wat anders. Op cosmoGIRL, de shop en de presentaties bijvoorbeeld. En de mail, comments, Facebook en Twitter wat gewoon doorgaat.

I LOVE GMAIL! Sowieso al omdat je er overal in kan en het perfect werkt op mijn telefoon, maar ook om dit soort dingen, haha! Perfect toch?

Eindelijk nieuwe wijnglazen! Ik was al een tijdje opzoek naar de perfecte glazen, en ik kon ze maar niet vinden. Toen ik net op mezelf ging wonen had ik een mooie set van 6 glazen, maar stuk voor stuk gingen die kapot. Nu heb ik er nog drie… en ik kon nergens meer dat exacte model vinden. Dus ging ik voor deze meer vierkante van Iitala, ik vind ze zo leuk! Alleen nog niet uitgeprobeerd.

Als cadeau voor mijn vriend zijn verjaardag nam ik hem mee naar Librije’s Zusje. De Librije is één van de bekendste restaurants van Nederland, met drie sterren. Sinds een paar jaar is er ook Librije’s Zusje, met twee sterren, een andere kaart en een ander prijskaartje. Ik was er al eens geweest voor een netwerkborrel en besloot daar te gaan eten voor zijn verjaardag. Ik wist zeker dat hij dat te gek zou vinden, en dat was het ook. Hieronder wat foto’s van het bijzondere eten dat we kregen.

Ik weet niet meer precies wat het was (het was geen rauw ei, don’t worry, haha), het smaakte deels zoetig, maar ook zoutig… Heel lekker! Dit was trouwens een amuse. Vooraf kregen we vijf of zes amuses, heerlijk. We hadden ook bijpassende wijnen bij elke gang, dat vond ik erg leuk en leerzaam, want de sommelier vertelde er elke keer bij waarom het zo goed paste bij het gerecht.

Vooraf, ganzenlever (biologische, niet die waarbij de ganzen gemarteld worden) met bietjes, ananas en radijs. Ik eet dit zelf nooit (eigenlijk was bijna alles nieuw voor me wat ik die avond at), maar ik vond het wel lekker. Bijzonder, vooral, ik zou het thuis nooit eten.

Bij elke gang een andere wijn

Het tweede voorgerecht, rug van jonge kabeljauw met kokosschuim en citroengras. Errrrg lekker!

Dit was het hoofdgerecht. Reebok met magnolia, karnemelk, pistache en yoghurt. Onder dat ‘lapje’ (dat is karnemelk) lag gestoofde reebok, de andere is gebakken. In totaal hadden we zo’n zes gerechten plus de amuses, en het lijkt weinig, maar we zaten echt vol aan het einde van de avond.

Zelfs mijn tas mocht op een stoeltje zitten πŸ˜‰

Één van de toetjes. Het lijkt een banaan, maar dat is het niet! Het is op een heel bijzondere manier gemaakt (het werd me uitgelegd, maar ik weet het niet meer, haha). Er zit geflambeerde banaan in, het gele laagje smaakte naar mango, en ook zat er witte chocolade crunch in. Oh…

Ik vond het echt een ontzettend bijzondere avond. De sfeer bij het Zusje is heel uniek en de mensen zijn ontzettend aardig, niet zo stijf als je zou verwachten. Het is allemaal vrij informeel, maar wel heel netjes, en alles draait erom dat de gasten het naar hun zin hebben. Het eten is echt onbeschrijflijk lekker, net als de bijpassende wijnen. En elke keer is het nΓ©t weer even wat meer of anders dan je verwacht. Toen we na het eten koffie gingen drinken, kregen we daar weer allemaal bonbons en lekkers bij. Elke keer een verrassing. Het was een super geslaagd cadeau, wat een avond!

De binnentuin van het Zusje, vroeger was dit gebouw een vrouwengevangenis. Hier zie je dat aan de tralies, binnen zie je dat onder andere doordat er nog echte gevangenisdeuren inzitten.

πŸ™‚

De volgende dag in de zon op naar het Vliegerhuys, waar we begonnen met foto’s maken voor een stuk in het UITmagazine Γ©n voor een blogpost op MissLipgloss, waarin ik mijn Zwolle hotspots laat zien.

Op de foto dus!

Dit is bij Rituals.

Hair Today.

In de Buurt.

Het Beugeltje…

Pakketje gemaakt voor Jacky! Binnenkort gaat ze op vakantie, dus ik had nog wel wat producten die ze in de hitte kan testen! En natuurlijk gewoon lekkere spulletjes om van te genieten.

Mijn mooiste paren schoenen naast elkaar. Steve Madden & Mango.

Dit is op het moment de plek waar ik de foto’s voor MissLipgloss.nl maak, in de keuken! Daar in de vensterbank is lekker veel licht. De keuken staat dan dus even vol met beautyspullen, haha…

Zaterdagavond gingen we naar de bios, naar Brave! Wat een ontzettend leuke film, ik houd echt van animaties. Daarna gingen we nog even wat drinken en eten bij Brasserie Jansen, dat vind ik zo’n leuk plekje in Zwolle.

Dat was mijn week weer, gisteren heb ik nog even lekker van de zon genoten, heerlijk. Ik ben zo blij met het weer van de laatste tijd! Ik heb een vrij rustige week voor de boeg met hier en daar wat afspraken en een dag Amsterdam, ik heb er zin in. Het afgelopen weekend begon de inspiratie gelukkig weer wat te borrelen, dus uiteindelijk komt alles weer helemaal goed, haha.

Fijne week iedereen, liefs, Cynthia.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

145 reacties
 1. Annelise

  Leuke sneekpeak weer! Dat eten ziet er echt super lekker uit, vooral dat banaan-toetje. Nom πŸ™‚

 2. Lara

  sneak peeks vind ik altijd zo leuk :inlove:

  maar die vreemde ei dingen, die amuse, zijn dat niet amsterdamse uitjes ofzo, heb een keer een kookshow gezien waar dat inzat en het lijkt erop πŸ™‚

 3. Lynn

  Heeft er al iemand gezegd dat sommige foto’s verkeerd staan? En ook dubbel.
  Wel leuke beelden.

 4. Evelien

  Two Door Cinema Club: ik ben jaloers hoor πŸ™‚ Heb ze een paar keer live gezien, heeeerlijk bandje! Ik word altijd zo vrolijk van hun muziek :love:

 5. carly

  wat een leuke fotos weer. maar hoe maak je een printscreen van je iphone?

 6. SB

  Ben benieuwd naar de blog over Zwolle. Ga er binnenkort (weer) studeren en vind het altijd leuk om even de binnenstad in te lopen. πŸ™‚

 7. Je lijkt op je moeder! πŸ™‚ Die foto van dubbelgangers vind ik vaag, ben je die linker nou wel of niet? Zo niet, dan lijkt diegene echt veel op jou (of andersom). Die rechter vind ik wel lijken maar je ziet wel verschil.

 8. lizz

  nog gefeliciteerd met je neefje en je vriend!!

 9. Lisa

  Super leuk!

 10. Linda

  DIE BANAAN! wat geen banaan is. GEWELDIG!
  Je zou toch zweren dat het echt een banaan is :O
  Leuke Sneak Peek weer:D

 11. sylvia

  leuke foto`s weer en leuke vriend heb je x

 12. emily

  Oh, dat lijkt me zo apart, een look-a-like van jezelf zien! Ik vind het ook altijd grappig om een foto van je moeder te zien, ook soort look-a-like, haha πŸ˜†

 13. Stina

  Waar komt die mooie camel tas vandaan? :inlove:

 14. Ilona

  Ooooh cin! Die schoenen zijn echt liefde :inlove:!!! Helemaal mijn style..

 15. Marjan

  Hoi! Leuke artikel!
  Door dat restaurant moest ik aan een bijzonder restaurant denken waar ik ooit met mijn vriend geweest ben. Het is in Amsterdam (ik kom uit Roosendaal, dus het is niet iets voor ‘insiders’) en het heet ctaste. Dan ga je uit eten (kan ook vegetarisch)… zonder licht. Het is daar pikdonker. Dat was echt fantastisch om een keer te doen. Ik kreeg het toen we een jaar samen waren en het is echt een ervaring. Je word bediend door blinde/slechtzienden en je leert door hun ogen te kijken -of eigenlijk juist niet- Ook het eten… Wat proef je nou eigenlijk? Het is soms zo moeilijk! Dat was echt heel leuk, echt een aanrader voor mensen die iets bijzonders willen (het is wel vrij prijzig, maar dat was dit Zusje vast ook πŸ˜‰ )
  Liefs!

 16. inge

  Wat een leuke foto’s! :blush:
  Even een nieuwsgierig vraagje; waar komt je ‘tas op een krukje’ vandaan? Hij is echt heel gaaf!

 17. Karlin

  Hey cynthia, is dat boek van the presentation coach ook in het NL te verkrijgen? Ik zou het heel graag willen lezen

 18. Carmen

  Deze blogposts zijn altijd zo leuk πŸ™‚ en dat eten mmmm lekker :p

 19. Cynthiiaa

  Leuke foto’s weer, woaaaa! SUSHI! πŸ˜€ Woop, ik kan echt niet wachten tot Lowlands, ondanks dat het al mijn zesde keer wordt, ben ik er stiekem altijd zenuwachtig voor. ^^ Je hebt daar trouwens ook sushi, moet je er wel snel bij zijn, is echt snel op. xD But still amazing! :inlove:

 20. Janey

  Hey Cynthia,

  Wat heb jij een gezellig leven zeg πŸ˜‰

  Geniet er maar goed van!

  Groetjes πŸ˜€

 21. Chantal

  Leuke foto’s! En ieh, je hebt een dubbelganger.. haha ik vind dat er altijd eng uitzien. Dacht echt dat jij dat gewoon 2x was..
  Je lijkt ook veel op je mama πŸ˜€

 22. Paola

  Volgende week ben ik in Zwolle, heb je een tip voor een leuke winkel, maakt niet uit… echt zo’n must see, maar dan in Zwolle. 8)

 23. Nannick

  Leuke foto’s weer, je lijkt echt op je moeder trouwens hihi! :hihi:

 24. Sanne

  Wat leuk, ik zie allemaal bekende plekjes haha, ik kom vaak in Zwolle, zit dan nu ook in de trein er naar toe! Ze hebben er echt veel leuke plekken.

  Alleen de bioscoop daar is zo klein en krap (kwa been ruimte en als er een film als Harry Potter in premiΓ¨re is de rijen voor de wc’s van een kwartier na de film o.a.) dat vind ik wel echt een min punt dus naar de bios ga ik gewoon mooi in Arnhem. πŸ™‚

  Ik ben erg nieuwsgierig naar de producten die Jacky gaat reviewen! πŸ˜€

 25. Miranda

  Wat een leuke foto’s. Het eten bij Librije’s Zusje ziet er wel erg lekker uit:D

 26. Samantha

  Leuke foto”s weer! Wij zijn ook naar Brave geweest en we vonden hem ook super! Als hij uitkomt op dvd koop ik hem zeker!

 27. Tam

  πŸ™‚ Erg leuke post πŸ™‚
  Ik hoop dat je inspiratie weer aangewakkerd word, zo niet, ga dan lekker old skool wandelen, fresh air, fresh thoughts en onstaat er misschien weer ruimte πŸ™‚
  fijne week πŸ˜€

 28. Luna

  Ik ken dat meisje van die look-a-like ergens van, maar weet niet vanwaar. Dat is raar! πŸ™‚

 29. Tedje

  Yay mijn favoriete post op Misslipgloss!

 30. Tingting

  Grappig! Kota Radja is van een aangetrouwde nicht van me πŸ™‚

 31. Thea

  Hey hey,
  Even een vraagje, wat zijn de richtlijnen van zo’n uitgebreid menu? En moet je daar lang vantevoren reserveren of valt dat mee? Ziet er echt geweldig uit allemaal!!
  Liefs, Thea

  • Miss Lipgloss

   Wat bedoel je met richtlijnen?

   Lang vantevoren reserveren hoeft niet, ik heb een week vooraf gereserveerd πŸ™‚

  • Thea

   Richtlijnen wat prijs betreft!! Sorry haha, ik zie nu pas dat dit een beetje dom staat! Oh dat valt mee joh zo kort van tevoren reserveren, ik hoorde dat dat bij de Librije wel anders was… Die schijnen nu al tot de kerst vol te zitten πŸ˜‰ x

  • Miss Lipgloss

   Haha πŸ˜€ Ok ik snap je. Je kan het vinden op hun site, daar staan alle menu’s. Wij hadden 4 gangen + 4 wijnen en dat was rond de 125,- per persoon.

   Ja de Librije is inderdaad een heel ander verhaal!

 32. Lotje

  Wat een heerlijk eten! Ik krijg er direct honger van!

 33. Kim

  Mijn zoontje van 15 maanden drinkt niets liever dan bruiswater, het is maar wat je aangeleerd krijgt πŸ˜‰ Knappe lookalike heb je trouwens

 34. Yvonne

  Wilde(n) is juist wel goed. Wou is alleen spreektaal.

 35. Dhini

  superleuk om te zien. De eten zien er verrukkelijk uit

 36. Sylvia

  Leuke foto ’s en mmmmmmm wat een lekker eten krijg je honger van
  Nog proficiat met de verjaardag van je vriend jullie zijn een leuk stel
  Ik word altijd vrolijk als ik naar jou blog kijk en zeg wel eens tegen mij man ff
  Miss lipglossen ik leer ook veel van jou tutorials die mis ik wel een beetje
  Je kapsel vind ik ook super ik heb nu zelf een bob lijn en doe dan een kant achter
  Mijn oor dan lijkt het een klein beetje op jou kapsel ik durf dat niet zo kort aan een kant
  Maar ik vind het zo mooi je hebt het nu wat langer zag ik ik hou meer van dan iets kortere
  Maar dat is mijn mening ga zo door

 37. 77235

  die actiefilm is Frans-Brits-Italiaans-Tunesisch omdat die landen erin hebben geΓ―nvesteerd. ; )

 38. Nanda Love

  Weer een geweldige verzameling.
  Nog 6 dagen, dan is de volgende.
  Als je zo alles aftelt tot de volgende Sneak Peak gaat de tijd zooooooo snel.
  Zitten nu al in augustus πŸ˜† holy moly!

 39. Esmee

  Ziet er uit als een leuke week! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar Zwolle trouwens. Mijn oma woonde in Dalfsen, maar ben er toch nog nooit geweest.. Binnenkort maar eens doen! πŸ™‚
  En wat een leuke foto van jou en je vriend.

 40. Nora

  Aaa nu heb ik al helemaal honger :’). Leuke sneak peek, de laatste foto geeft echt een super fijne sfeer weer!

 41. Marloes

  “Een Frans-Brits-Italiaans-Tunesische actiefilm. Hoe?!”

  Dan is de film waarschijnlijk in die landen geproduceerd of gefilmd πŸ™‚
  Leuke foto’s weer! Ik ga dat restaurant in Zwolle ook ooit een keer proberen. πŸ™‚

 42. Eva

  Superleuke foto’s weer!

 43. Benthe

  Wat is Librije’s Zusje gaaf, daar wil ik nog wel een keertje eten πŸ™‚ Ik vind het altijd leuk dat bij de wat luxere restaurants je dingen krijgt die je thuis niet zou eten. Ik vind het ook heel lekker om gewoon bij een eetcafΓ© te gaan lunchen hoor, maar dan krijg je dingen als broodje met lauwwarme brie wat ik ook gemakkelijk zelf kan maken.

 44. ValleyDoll

  Dat was weer een leuke week zo te zien. Blij dat het zo goed gaat met je site en dat je op zoveel plaatsen je verhaal mag gaan doen, vind ik echt super !

 45. The Fashion Plaza

  Hele leuke foto’s en wat ben je gul voor Jackie. Heel veel spullen geef je dr, lief je van je.

 46. Maaike

  Ooh wat een leuke foto’s! Ik zou heel graag een keer bij Librije’s Zusje gaan eten, ik zat er over te denken om het cadeau te doen aan mijn ouders’ 20e trouwdag, maar weet jij of je daar als vegetariΓ«r ook goed terecht kan? πŸ™‚

  • Miss Lipgloss

   Zeker, ze hebben ook een vegetarisch menu πŸ™‚ Is nog goedkoper ook.

  • Maaike

   OkΓ© dan, bedankt voor je antwoord, dat maakt het allemaal nog even een stukje aantrekkelijker. πŸ™‚ Goed doorsparen nog maar even dan, haha.

 47. Malou

  Super leuke en gezellige foto’s : )

 48. Lotte

  Leuke foto’s! Wij eten ook vaak bij brasserie Jansen, echt heel lekker! Onze buurvrouw is de baas van dat restaurant haha!

 49. Fien

  Leuk om weer te zien! Die look a like lijkt echt op jou! Mooie foto trouwens! Jij bent altijd zo positief, dat motiveert mij om toch vandaag mijn kamer op te ruimen en te bloggen!
  Dank daarvoor!<3
  Liefs

 50. Janniek

  Je hebt zo te zien een erg leuke week gehad! Lekker eten, lekker weer en een fijne week πŸ™‚ Ook erg fijn dat je weer inspiratie hebt, kunnen wij genieten van leuke blogposts <3 Succes met schrijven.

 51. Emily

  Mijn favoriete moment van de week πŸ™‚

 52. Femke

  Wat een leuke foto’s weer! Ik ben echt gek op je Sneak Peeks! πŸ™‚ hihi

 53. Jasmine

  Wat leuk zo veel foto’s! Je neefje is echt schattig en wat creepy dat je een look-a-like hebt =] De kleur van je Mac Book cover is een prachtige kleur! Je zegt een paar spullen die ze kan testten, maar wat is die tas goed gevuld!

 54. Kimberly

  Al dat eten, wat ziet het er heerlijk en mooi uit zeg! Vooral die banaan, ik ben benieuwd hoe die smaakt haha! :blush:

 55. Karin

  Ik vind Brasserie Dunnik in Zwolle leuk en lekker, daar ga ik altijd heen. Heerlijke apfelstrudel Hmm! Kom je daar ook wel eens?

 56. Milou

  Wat een leuk fotodagboek weer πŸ™‚ Leuk om te zien hoor, best gek eigenlijk haha. Leuke mac hoes.. Leuk kleurtje. Eerst maar eens een mac book aanschaffen haha. πŸ™‚

 57. lonneke

  Ik vind dit soort posts altijd heerlijk!
  DIe schoenen zijn allebei echt heel erg mooi zeg!
  En Wauw dat pakketje voor Jacky, Lucky Her!
  xx

 58. Romy

  Begint er nou echt iemand over spelfouten??

  Het Cynthia krijgen we je kapsels niet meer te zien na je kappersbezoek??

  • Miss Lipgloss

   Ik ben niet naar de kapper geweest, was daar alleen om foto’s te maken πŸ˜€

  • Anton

   Ik dacht net je haar is best lang voor jouw doen πŸ˜‰

 59. Barbara

  Je Mac cover is zeker leuk, mooi kleurtje!

 60. Daisy

  Dat is raar om jezelf terug tezien in de sneak peek! Leuk dat je de look a like foto erop hebt gezet πŸ™‚ πŸ™‚

 61. Roos

  Zit er leuk uit, ik vind het ook echt tof dat je aan je presentatie werkt, je gaat ook echt vooruit.

  1 ding, “Wilde” bestaat niet, dat moet wou zijn (over je neefje Dennis)
  Wilde is alleen mogelijk als bijvoeglijk voornaamwoord, bijvoorbeeld: De wilde hengst

  • Nora

   Ik ben niet nederland en woon al zeker vijf jaar niet meer in Nederland, maar voor zover ik me kan herinneren is “wilde” gewoon correct, waarschijnlijk geschreven veel langer correct dan “wou”… ik gebruikte het altijd ook gesproken en geen leraar heeft me daar in de onderbouw gymnasium ooit wat van gezegd :’).

  • Nora

   nederlandse*

  • lisa

   Wilde bestaat wel en is juist goed. Wou is alleen spreektaal.

  • Roos

   Dat heb ik het fout, my bad. Mijn Nederlands docent tikte mij daarbij altijd op de vingers. Sorry dan πŸ™‚

 62. jo

  zal wel leuk zijn dat alle lookilikes of meiden die zelfde kapsel als jou hebben laten knippen foto in zenden en die allemaal onder elkaar te zetten, denk dat er wel veel met dat kapsel zijn inmiddels πŸ˜†

 63. Helen

  Leuke foto’s weer! Wat grappig om te zien dat je je foto’s in de keuken maakt πŸ˜›

 64. Daphne

  Weer leuk om te zien!! Goed om te horen dat je je inspiratie weer terug heb hehe πŸ™‚

 65. Leah

  Wat een leuke en vooral lekkere foto’s. De gerechten van Librije’s Zusje zien er echt enorm mooi uit. Het zal vast een heel gedoe en precisiewerkje zijn om een bord op te maken haha.
  Jij ook een fijne week gewenst :blush:

 66. Hester

  Weer eens een ontzettend leuke sneakpeek, dankjewel :love: Ahh zo ‘exclusief’ eten lijkt me echt geweldig. Hele aparte smaken maar het is toch eigenlijk altijd wel lekker! Leuk verjaardagscadeautje, en lieve foto met je vriend.
  Inspiratieloosheid komt vaak met die vlagen, dan ben ik wel eens bang dat ik m’n inspiratie voor altijd kwijt ben maar gelukkig is dat nooit zo. Trouwens wat me opviel, er staan geen posten onder die ook sneakpeeks zijn (gerelateerde berichten)?

 67. Moniek

  Ik wil ook naar de stad verhuizen. Ziet er zo gezellig uit en er is altijd wat te doen. Jammer dat ik dan weer verder woon van mijn familie.. Leuke sneak Peak! Echt leuk!

 68. debby

  Wat een leuke week weer zeg! Heerlijk dat eten allemaal! en die cover voor je mac, die wil ik ook nog. Grappig ik had net een blog op de rol staan met ook mijn mooiste en leukste plekjes van Zwolle πŸ™‚ haha, ik plaats hem maar niet.

  • debby

   Oke! vond het anders zo raar staan. Je papa’s winkel staat er ook tussen πŸ™‚

 69. Anneke

  Hi,

  Zie ik het goed en laat jij je haar nu groeiren?
  Ga zo verder door!!

 70. lisanneleeft

  Die banaan ziet er echt lekker uit…. En die schoenen, zo mooi. Maar wel echt killerheels (zo hoog!)

 71. Anneke

  Jaaa, een sneak peek! Ik blijf dit zo leuk vinden.

 72. Linda

  Weer heerlijk om te zien en te lezen!! πŸ™‚

 73. Frauke

  Leuke foto’s, en wat ziet dat eten er lekkerrrr uit! πŸ˜€

 74. Maura

  ik vind het echt leuk dat je dit doet !
  het is leuk om te lezen en je vertelt het ook echt leuk πŸ™‚

  p.s zo’n gevulde box zou ik ook wel willen πŸ˜›

 75. Jolien

  Donders wat ziet dat eten er GE-WEL-DIG uit. Ik heb nog nooit een ster gegeten, maar dat lijkt me echt een super ervaring. En wat zijn jij en je vriend een leuk stel zeg!

  • maura

   ja jullie zien er samen echt cute uit πŸ™‚

 76. Annika

  Leuk leuk leuk! Heb weer genoten van de foto’s tijdens mijn maandagmorgen-opstart-problemen-ontbijtje!

 77. Kelly @ Kell’s Kitchen

  Wat ’n heerlijke week πŸ™‚ Ik geniet lekker mee vooral van de foto’s van Librije’s Zusje (nog gefeliciteerd met je vriend!)… Daar zou ik ook graag ’n x eten; de gerechten lijken me echt geweldig lekker en zien er zo mooi uit! En, zo’n stoeltje voor je tas – daar houd ik van! – dat zouden ze overal moeten doen πŸ˜‰

 78. Esmay

  Wat een heerlijk artikel weer, ik hou van zulke sneakpeeks.
  En ondanks dat het nog vroeg is kreeg honger van dat eten van Labrije’s Zusje haha!

 79. Merel

  wauw die schoenen van steve madden zijn te mooi voor woorden! Superleuke sneakpeek weer πŸ˜€ thnx

 80. MissEvie.nl

  Wat weer een prachtige foto’s! Ik vind e allemaal mooi πŸ™‚ Ik zag btw meteen dat het je moeder was! Je lijkt op je moeder πŸ˜‰ leuk!

 81. MissEvie.nl

  Prachtige foto’s weer! Vind ze allemaal geweldig πŸ™‚ Ik zag btw direct dat het je moeder was zonder de tekst te hebben gelezen! Je lijkt opje moeder πŸ˜‰ leuk!

 82. Ronne

  Een ontzettend leuke post! Altijd fijn om ’s ochtends even ‘plaatjes te kunnen kijken’;)

 83. Anissa

  weer erg leuke foto’s!! en ik heb een vraagje (die eigenlikk niets met de sneak peak te maken heeft, maar ik zag toch wat dinhen van apple voorbij komen πŸ˜‰ ) ik heb net een (tweedehands) ipod nano 6g gekocht, maar toen ik er thuis muziek op wou zetten lukte dat niet. ik had muziek ‘illegaal’ gedownload, en toen erop gezet maar hij geeft aan dat ik geen muziek erop heb gezet, en dat ik het moet synchroniseren via itunes… maar dat is voor mij echt veel te duur! kan het niet op een andere manier? toch niet alle mensen met iets van apple gaan zo veel voor muziek betalen, of wel? ik zou het liefste gewoon legaal doen, maar dat is echt te duur.natuurlijk het
  weet iemand hoe ik illegale/gratis/goedkope muziek op mijn ipod kan zetten? ik hoop an helpen! alvast bedankt

  • Anissa

   domdom aan het einde veel spelfouten :$ maar volgens mij is het wel te begrijpen πŸ˜‰ ik hoop dus dat iemand kan helpen!!

  • Miss Lipgloss

   Je moet je muziek gewoon in iTunes zetten πŸ™‚

  • Annika

   Ik download de muziek voor mijn iPod ook gratis, en zet het dan in mn iTunes library, en vanaf daar kan je het op je iPod zetten. Zonder dat synchroniseren kan je niks inderdaad.
   Kost helemaal niets hoor!

  • Lin

   te duur, te duur – wat zou jij zeggen als je niet voor je (bij)baan betaald krijgt omdat je baas je te duur vindt, terwijl hij wel lol heeft van je inspanningen? Voor muziek moet je gewoon betalen – daar hebben mensen aan gewerkt, en dat verdienen ze.

   Nu ben je gewoon aan het jatten x(

  • Milou

   Mee eens! Ik vind het altijd zo’n rare gedachte, voor eten en kleding willen mensen altijd geld neerleggen maar als het uitkomt op muziek moet maar alles gratis? Ik ben muzikant en ik breng binnenkort ook een EP uit en ik zou zwaar teleurgesteld zijn in de mensen die mijn muziek waarderen als ze het ergens gratis gaan downloaden. Ik koop al mijn muziek, mijn vriend helaas niet maar dat neem ik hem zeker niet in dank af. Ik vind het veel specialer om een cd in mijn handen te houden en echt mijn geld aan de artiest te geven.

  • Miss Lipgloss

   Daarom gebruik ik zelf ook Spotify πŸ™‚

  • Anissa

   bedankt Annika!! πŸ˜€ en de anderen ook bedankt voor de hulp :hmm: ik vraag alleen of iemand weet hoe je goedkope of gratis muziek op je ipod kan zetten, niet of je dat nou goed of slecht vindt.. normaal betaal ik altijd voor muziek, alleen is dit de eerste keer dat ik iets van apple gebruik, en ik vindt 1,50euro echt veel te veel voor een liedje van 3 minuten, daarom doe ik het liever illegaal (en dus ook veel goedkoper). wat jij zelf vind en doet moet je zelf weten, ik doe het zo.

  • Maaike

   Nou kom ik me ook even in de discussie mengen, daar ben ik het niet helemaal mee eens… denk aan BeyoncΓ© en Jay-Z, die samen in één jaar 112 miljoen dollar hebben verdiend. En die zullen het dus zeker niet missen als mensen hun muziek downloaden, alsof ze niet al genoeg verdiend hebben… En verder wou ik ook nog even laten weten dat downloaden in Nederland niet illegaal is, je mag alles van internet afhalen wat je wilt. πŸ˜‰ Uploaden is wel verboden, auteursrecht e.d, maar daar hebben de mensen die de muziek downloaden eigenlijk niks mee te maken.

  • Kim

   Dat wou ik dus ook net gaan zeggen! Downloaden is nog steeds legaal in Nederland πŸ™‚ Daar ben ik ook blij mee, want soms zijn bepaalde albums of iets dergelijks niet eens meer te koop. Dan blijft downloaden eigenlijk alleen nog over om er aan te komen. Fijn dat er dan nog mensen zijn die het op internet zetten, dat is dan wel weer illegaal, maargoed. :9

  • Carmen

   Beetje raar dat word gezegt dat downloaden in Nederland legaal is. Want waarom zou anders de organisatie BREIN bestaan, zij zijn ervoor om de illegale download tegen te gaan.

  • Annika

   Lin en Milou, ik vind jullie reacties behoorlijk overdreven.
   Dit wil namelijk niet meteen zeggen dat er helemaal geen geld wordt uitgegeven aan de muziek. Ik kan natuurlijk niet voor de andere posters hier praten maar zelf heb ik stapels cd’s van mijn favoriete artiesten en betaal ik iedere maand 10,- aan Spotify om muziek te kunnen luisteren. Maar daarmee heb ik die nummers nog niet op mijn iPod staan of wel?
   1,50 per liedje betalen om ze op mijn iPod te kunnen luisteren, dat gaat me veel te ver. Als je dan zo’n 200 liedjes op je iPod wil hebben moet je dus zo’n 300 euro neer tellen! Stel je bent een student en hebt maar zo’n 100 euro in de maand over…. dat is toch te zot?
   Kan aan mij liggen hoor, maar ik vind dat jullie je oordeel veel te snel hebben getrokken. Als die tracks nou wat goedkoper waren zou ik het zo doen… maar 1,50 voor 1 simpel liedje? Zo veel betaal je nog niet eens per nummer als het op een album staat!!!

 84. Charlot

  Sneak peak, altijd een leuk begin van de week!
  Kan je mij misschien vertellen bij welke verkopen jij je hoes voor je Macbook hebt gekocht? πŸ™‚

 85. Kim

  Wat een leuke foto’s weer. Elke maandag ochtend is dit een van de eerste blogposts die ik bekijk πŸ™‚

 86. Madeli

  Hey Cynthia! Is je case van speck? Ik heb er een om mijn Air (11 inch) en ik was er eerst heel blij mee, maar nu krast hij echt ontzettend snel (ik heb de zwarte). Pas ook op dat het harde plastic af kan breken aan de onderkant, bij de hoeken waar ‘ie aan het scherm aansluit. Wel een mooie case hoor, en ik gebruik m’n laptop dan ook super intensief, maar toch! Ik ben zelf opzoek naar een ander merk misschien πŸ™

  • Miss Lipgloss

   Nee hij is niet van Speck, ik heb hem van eBay πŸ™‚

  • F.

   Ik had ook nog een vraagje over je MacBook. Ik vind die van jou heel mooi, ik zie dat die van ‘air’ is, hoeveel inch? πŸ™‚ Ik wil binnenkort ook een aanschaffen namelijk x

  • Madeli

   Oh joh, wat een goed idee! Ga ik daar eens even kijken πŸ™‚

  • Linda

   Welke kleur heb je?

  • Miss Lipgloss

   MacBook air is er maar in 1 kleur, zilver πŸ™‚

 87. Maud

  Leuke foto’s πŸ™‚ Wat ziet al dat eten bij Librije’s Zusje er lekker en apart uit!

 88. Lifesplash

  Wat een leuke foto’s, die look-a-likes… ieh wel eng hoor! Haha en dat banenetoetje nomnom! Het ziet er naar uit dat jij je de afgelopen tijd wel weer vermaakt hebt. πŸ™‚

 89. Sandra

  Ontzettend leuk weer! Ik zie dat je vaak buiten zit, heb jij geen last van het licht met je laptop?
  Ik namelijk wel en dat is zo ontzettend jammer.
  Ik ben al aan het rondkijken of hier misschien een oplossing voor is, dus als jij of andere mensen nog tips hebben…heel graag!

  Bedankt alvast! πŸ™‚

  • Miss Lipgloss

   Nee geen last van, maar misschien komt dat gewoon door het scherm van mijn MacBook? Ik kan er niet mee in de zon zitten hoor, maar in de schaduw heb ik er echt geen last van.

 90. emma

  wat een leuke foto’s; al dat eten ook, yummmmm & wauw :inlove: die schoenen, echt eyecandy!!!

 91. dita

  Wat ontzettend leuke foto’s

 92. Anneliesss

  Ik vind dit altijd leuk om te bekijken, en ook fijn dat je zo vroeg post, zodat ik nog wat te lezen/bekijken heb voor ik aan het werk ga! Super! πŸ™‚