Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek april

Joepie, het is weer tijd voor een Sneak Peek! In april heb ik best wel veel gedaan, dus dit wordt een leuke aflevering. Zo ging ik naar New York en eindelijk werd het dan lekker weer in Nederland. Wat was het een fijne maand, april! Kijk je mee naar mijn leven van de afgelopen maand? Ik waarschuw je vast, het zijn nogal wat foto’s. Wel op chronologische volgorde.

Chaos. Soms heb ik van die dagen dat ik alles tegelijk wil doen. Van producten testen tot foto’s maken tot bewerken tot stukjes schrijven. Dan ziet mijn kantoor thuis er zo uit.

Dit is de lekkerste pindakaas die er bestaat. Kan je bij De Tuinen kopen, en er zitten alleen maar pinda’s en olie in. Niks geen onnodige vieze ingredienten. Su-per-lekker.

Chubby.

Mascha! Dit was bij Unilever, hier gaven Mascha, Debbie en ik een presentatie over bloggen, bloggers en hoe ze daar het beste mee om kunnen gaan. Wat een eer was dat, het is onwijs gaaf dat merken ons zo serieus nemen! En het is natuurlijk ook een onwijs goede ontwikkeling dat het bloggen steeds serieuzer wordt genomen. Hoera!

Mijn kaartjes voor Fusion of Dance zijn binnen! Joehoe! Dat is echt mijn favoriete feestje elk jaar. Lekker in de zon dansen! Heerlijk. En ik sta natuurlijk bij het Lipgloss podium 🙂

Favoriete snack de laatste tijd: wasabi nootjes.

Ik heb dan wel geen tuin of balkon, maar ik heb wel twee plekjes in mijn huis ontdekt waar ik perfect van de zon kan genieten. In mijn slaapkamer kan ik in de vensterbank of op mijn bed van de zon genieten, en ik de keuken in de vensterbank. Heerlijk!

Mijn fiets. Stands out in the crowd.

Koffer pakken voor de New York trip!

Dat linker boek is geweldig! Interviews met allerlei bloggers, ontzettend inspirerend.

Ik lig lekker op de bank te lezen, gaat ‘ie op m’n boek zitten. Ja hoor Chub, je krijgt aandacht.

Vlak voordat ik naar New York ging, nog even knuffelen. Kan je trouwens zien welk spelletje ik speel op mijn laptop?

LOL.

Ik in de Fancy!

Daar gaan we dan!

We zijn er bijna 🙂 Ik maakte een foto hiervan omdat Poughkeepsie er op staat. Ik kijk met mijn broer en ouders altijd Friends, en er is een aflevering die over een vriendinnetje van Ross gaat, en zij woont daar.

Yellow cabs!

Vanaf Top of the Rock.

Starbucks, bijna elke ochtend 🙂 Nikkie had hier een donut en Frapuccino, ik een Skinny Vanilla Latte (mijn favoriet) en een Cake Pop.

In het American Museum Of Natural History.

Bandje The Dirty Urchins in Central Park.

Starbucks.

het Guggenheim.

Shake Shack, daar kan je de lekkerste hamburgers eten.

En de lekkerste pizza’s bij Lombardi’s.

Nomnomnomnom

Nomnomnomnom

Nomnomnomnom! Mochi ijs!

In het MoMa.

Deze foto twitterde ik meteen naar mijn vriendin Wendy van Lushious Beauty 🙂

Mooie nagellak en ring van Forever21 🙂

Bij de grote Starbucks filialen schrijven ze je naam op je beker, zodat ze snel en makkelijk de drankjes kunnen uitgeven bij de balie. Dit was wel de raarste variant op mijn naam die ik heb gezien.

Het vrijheidsbeeld!

Lekker in de zon bij The Ballfield Cafe pretzels eten en cola drinken.

Tof notitieboekje gekocht op de dag van vertrek.

En… terug in het stralende, zonnige Nederland!

Bijna thuis. Dat is eens wat anders dan hoge gebouwen en taxi’s. Weilanden, groen, bomen, zon… 🙂

En nothing beats de andijviestamppot met spekjes van mama! Dit is denk ik mijn favoriete Nederlandse eten.

En toen ik thuis kwam, hing dit op mijn deur! Wat ontzettend lief, en dat was echt heel leuk thuiskomen. Ik had toch verteld dat ik een webshop ga openen? Dit is van mijn collega’s daar, van De Nieuwe Zaak.

JOEPIE!! Nog leuker thuiskomen: mijn Nespresso-apparaat was gearriveerd! Eindelijk! Ik wilde er al zo lang een, en ik ben er echt als een kind zo blij mee.

Cofffeeeeee!

‘Wat?’

Next Best Band in Hedon. Erg leuk is dat, ik ga hier regelmatig heen om leuke bandjes te checken. Dit is A La Din, een erg goed Zwols bandje. Ik stond te kijken en ik ontdekte na een paar minuten dat de zanger en drummer vroeger bij me op streetdance zaten, toevallig!

Met collega Menno.

Heerlijk aan dit weer: terras! Daar kan ik echt van genieten, ’s middags eventjes met een biertje of wijntje in de zon.

En stappen is ook veel fijner met dit weer, niet dat gedoe met je jas en je kan lekker buiten zitten, zelfs ’s nachts nog. Wat ik hier op de foto wilde zetten is mijn huis, maar dat lukte niet helemaal. Ik zat hier buiten met een vriendin bij een van mijn favoriete kroegen in Zwolle en toen ontdekte ik ineens dat je vanuit daar de voorkant van m’n huisje kan zien. Maar dat zie je niet zo best op de foto.

Na een avondje stappen cappuccino’s bij het ontbijt met vriendinnetjes 🙂

En daarna lekker even op het terras!

Altijd SPF30 mee met dit warme weer, anders verbrand je zo!

Mooie quote in ‘Eigen Bedrijf’ van de Kamer van Koophandel.

Nu beginnen we lekker aan mei. Een heerlijke maand, vind ik. Net Koninginnenacht en -dag gehad, en op 5 mei is alweer het Bevrijdingsfestival. Dan ben ik jarig op 18 mei (ik word 21!), dan is op 21 mei Fusion of Dance… Allemaal feestjes en hopelijk lekker weer! Ik heb er zin in!

Ideetje: Vinden jullie het leuk als ik de Sneak Peek verander in een wekelijkse update? Iets als ‘De week van Miss Lipgloss?’ Dan houd ik jullie wekelijks op de hoogte van wat ik allemaal doe en met mijn plannen voor de komende week. Dan kan ik wat meer foto’s kwijt, nu maak ik elke keer een strenge selectie 😉 Laat het me weten!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.