Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
29 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek April #4

000Hee dames! Goedemorgen! Afgelopen week was even de laatste hectische week voor deze periode, met afspraken, persevents, een bezoekje aan Parijs, mijn eerste keer trainen met mijn personal trainer en naar de Beautygloss party!

Maandag

IMG_5440

Ik krijg niet alleen beautyproducten opgestuurd, maandag kreeg ik chipjes bij de post! Deze Croky Air Pops zijn nieuw, zijn gemaakt van gepofte aardappel en bevatten 70% minder vet dan gewone chips. Ik heb ze goedgekeurd. En mijn vriend, zeer kritische chips liefhebber, vond ze ook onwijs lekker! De structuur is anders dan ‘gewone’ chips, het zit een beetje tussen crackers en chips in en ze zijn heel luchtig. Paprika is onze favoriet.

Maandag waren de Holland Beauty Awards waar ik voor was genomineerd. ’s Ochtends heb ik helaas afgezegd. Ik wist niet wie er ging winnen (uiteindelijk heeft Mascha gewonnen, woohoo! Ook zij wist het vooraf niet, het was niet bekend) dus er zat een mogelijkheid in dat ik de award won, maar ik kon het niet opbrengen om te gaan. Ik ben de afgelopen tijd ontzettend moe door de drukte van de afgelopen maanden en met het uitzicht op een drukke week zag ik het niet zitten om zo’n ‘heftige’ avond te hebben. Met een beetje pijn in mijn hart heb ik afgezegd, maar wel alles gevolgd via Twitter, en ik ben mega blij voor Mascha dat zij gewonnen heeft! Absoluut verdiend.

IMG_5449

Ik kreeg maandag mijn Philips Wake Up Light binnen die ik jaren geleden als eens heb mogen testen (maar niet mocht houden destijds). Dit is weer een nieuw model en tot nu toe vind ik hem zo super relaxed! Ik word wakker van het licht dat langzaam steeds feller wordt. Zal ik er een review over schrijven?

Dinsdag

IMG_5451

De laatste tijd draag ik maar weinig make-up. Een beetje saai misschien, maar ik heb er gewoon even niet zo heel veel zin in. Hier draag ik ook een simpele look.

IMG_5453

Kijk, Arjen Lubach op een paal! Deze week hoorde ik ook dat zijn nieuwe thriller IV een serie wordt! Zo ontzettend tof!

IMG_5455

Tijd voor Andrélon! Dinsdagochtend was de lancering van de Natuurlijk Puur lijn in Amsterdam, bij kapper Arjen Huffels.

IMG_5456

De producten! De presentatie was in een hele relaxte sfeer, erg leuk.

IMG_5458

De producten

IMG_5460

Mascha in de wasbak! Onze haren werden gewassen met de nieuwe producten. Zo lekker!

Ik in de stoel…

Daarna heb ik deze dag gewoon geen foto’s gemaakt. Dat overkomt me bijna nooit, haha! Na de afspraak bij Andrélon ging ik naar Blogmij (mijn mediabureau) om daar een paar uur op kantoor te werken. Om 16u ging ik naar de Robijn Brand Store in de Kalverstraat voor de onwijs leuke workshop met mijn bezoeksters. De video hiervan kan je hier bekijken.

IMG_5466

Op naar huis met veel te veel tassen! Mijn rugtas met laptop en toebehoren, mijn handtas, een enorme goodiebag van Andrélon en een goodiebag van Robijn. Ik voelde me net een pakezel, haha!

Toen ik thuis kwam ging ik de video die ik maakte editen en uploaden, want die moest al snel online gezet worden. Daarna koffer pakken, want woensdag vertrok ik naar Parijs voor een perstrip van L’Oréal!

IMG_5468

De wekker vroeg gezet zodat ik op tijd op Amsterdam Centraal zou zijn om de Thalys naar Parijs te halen.

Woensdag

IMG_5470

Laptop, tickets, portemonnee, koffertje, check…

IMG_5472

Ready to go!

IMG_5476

Hippe (ahem) liftfoto die je tegenwoordig overal ziet maar die ik zelf thuis niet kan maken omdat ik geen lift heb. Dan maar op het station…

IMG_5479

Op Amsterdam Centraal liep ik even de Ako in om een magazine te kopen en dan is het toch zó raar om mijn eigen hoofd te zien! Mijn hart maakt dan altijd even een sprongetje.

IMG_5483

En… we zijn in Parijs! Samen met de PR manager van L’Oréal en met Maroesja van Marie Claire, Stefanie van ELLE en Manon van Grazia. We waren in Parijs voor de lancering van drie nieuwe productlijnen. Normaal is een trip voor één product, nu was het lekker efficiënt en werd er van alles gelanceerd. Eenmaal aangekomen gingen we lunchen op een geweldige binnenplaats van Le Royal Monceau. Wat heerlijk hier, het was zo warm!

IMG_5485

Prachtige kroonluchters in de lobby van het hotel, hier sliepen we overigens niet.

IMG_5486

Kijk dit schattige hondje…

IMG_5488

Wandelen naar de locatie van de perslancering. Arc de Triomphe!

IMG_5491

Ik kan nog niets vertellen over de nieuwe producten omdat ze pas in september te koop zijn, dat zou nu dus nog veel te vroeg zijn. Wel kan ik verklappen dat het gaat om een nieuwe skincare lijn en een nieuw soort foundation… Stiekem is het niet echt een foundation. Maar ook geen BB Cream. En ook geen CC Cream. Wanneer hij bijna te koop is vertel ik je er alles over. Beloofd!

IMG_5498

Na de lancering bleven we nog even hangen voor een hapje en een drankje en wij Nederlanders waren de enigen die de hapjes aanvielen. Hmm!

IMG_5499

Aangekomen in het hotel waar we sliepen, het Continental le Grand in Rue Scribe. Wat een prachtig hotel ook! Wat een feest!

IMG_5500

Het geweldige trappenhuis. Als ik ergens zulke trappen zie, ga ik altijd even over de reling hangen om te zien hoe mooi het er uit ziet. In dit geval: heel mooi!

IMG_5501

Mijn chique kamer.

IMG_5503

Mijn super Franse uitzicht! Zo romantisch!

IMG_5507

Lekker alle ramen open, want het was zo lekker warm!

IMG_5509

Na wat werk te hebben gedaan op de kamer ging ik even een rondje lopen in de buurt van het hotel. Wat is Parijs toch mooi.

IMG_5511

IMG_5521

Mooi binnenplaatsje.

IMG_5513

IMG_5516

Er zat een Maje winkel naast het hotel en ik wilde gewoon even binnenkijken om te checken wat voor kleding er hing, omdat ik al veel over Maje gehoord had. Toen ik deze sneakers zag staan gilde alles in mij ‘hebben’! Ik vind ze echt geweldig en ik kon ze niet laten staan. De verkoopster zei dat ze mega populair waren.

IMG_5518

’s Avonds gingen we eten bij Mama Shelter, een leuk hip hotel met een supergezellig restaurant.

IMG_5519

Het plafond is daar een mega krijtbord waar allerlei tekeningen en teksten op staan.

Donderdag

IMG_5523

Tijd om wakker te worden! We ontbeten niet ons eigen hotel, we gingen naar het Park Hyatt. Tijdens het ontbijt werd een nieuwe haarverzorgingslijn van L’Oréal gelanceerd, en topkapper John Nollet was hierbij aanwezig.

IMG_5524

Maroesje van Marie-Claire en John Nollet.

IMG_5526

Allerlei informatie over droog ‘over processed’ haar. Super interessant. Ik ga de producten testen en zodra ze (bijna) in de winkel liggen vertel ik je er meer over.

IMG_5529

We kregen ook een hair treatment met de nieuwe producten en hier maken Manon en Maroesja ‘voor’ foto’s om straks te vergelijken, haha…

IMG_5533

Met John Nollet.

IMG_5534

KIJK DAN! DIT MOET ELKE KAPPER HEBBEN! Je kan hier liggen terwijl je haren worden gewassen! Ik heb ALTIJD bij kappers last van mijn nek door die stomme wasbakken. Dit was zo heerlijk!

IMG_5537

Klaar voor mooi haar!

  IMG_5552

En mooi werd het, vond ik! Links voor, rechts na. Ik ga het proberen na te maken, hoop dat ik het kan, heb wel goed opgelet terwijl de kapster mijn haar deed. Het bleef helaas niet lang zitten (na een paar uur was er niks meer van te zien) maar voor even was het beeldig.

IMG_5545

Terwijl de andere dames hun haar treatment kregen zat ik even in de lobby van het hotel te werken. Ik bestelde een colaatje. Wat ik echt supergrappig vond, was dat ik mijn eigen cola niet bij mocht schenken. Als ik mijn flesje op wilde pakken, kwam er snel een ober aanrennen die het flesje uit mijn handen pakte en de cola in het glas schonk. Natuurlijk een beetje ongemakkelijk maar ik vind het ergens ook wel heel bijzonder en vermakelijk.

IMG_5546

Daarna: lunch op het geweldige terras bij het Park Hyatt.

IMG_5549

Vooraf risotto met groene asperge en ansjovis.

IMG_5551

Daarna carpaccio van Wagyu beef (dit is beef van een rund dat extreem goed behandeld is, met massages, bier en een hoop verwennerij waardoor het vlees onzettend mals is). Ik wilde het altijd nog eens eten en ik vond het heerlijk. Heel zacht van structuur en smaak, smelt op je tong, echt te gek.

Hierna was het tijd om weer naar huis te gaan! Op naar Gare du Nord om weer in de Thalys te stappen.
IMG_5556

Ik ben echt blij met mijn steeds langer wordende haar. Het is zo gek om na al die jaren weer langzaam lang haar te krijgen. In de trein besefte ik trouwens dat ik afgelopen week maar liefst 24 uur in de trein heb gezeten. Ongelooflijk, een record, denk ik!

IMG_5559

Eenmaal thuis na vijf uur reizen wilde ik heel graag nog even van het weer genieten. Zonder balkon of tuin is dat een beetje lastig (en ik wil niet altijd op het terras of in het park zitten) dus improviseer ik op deze manier soms een beetje… Ook heerlijk!

vrijdag

IMG_5562

Toen ik vrijdagochtend wakker werd en de woonkamer in liep zag ik DIT. Een enorme tor. Oké, op de foto lijkt ‘ie niet zo groot, maar dat was ‘ie wel! Ik ben niet gauw bang voor dingen, maar insecten, en dan met name grote, vind ik vreselijk. Mijn vriend was al naar zijn werk en ik durfde zelf echt niet dichterbij te komen dan je op deze foto kan zien. Uiteindelijk is mijn vader me komen redden en heeft hem buiten neer gezet, maar aahhhhhh! Ik vind dit zó eng!

Vrijdag heb ik verder op kantoor gewerkt van de shop en ging ik ’s middags voor het eerst met trainen met mijn trainer. Ik was er stiekem wel een beetje bang voor, bang voor een confrontatie met mijn slechte conditie en zo. Toch viel het hartstikke mee, ik vond het eigenlijk zelfs leuk! Ik krijg van hem ook voedingsadvies en advies voor mijn houding, ook behandelt hij mijn rug (zoals mijn fysio eerder deed), maar dan meer op gebied van het trainen van de spieren om mijn rug sterker te maken. Vandaag (maandag) ga ik weer met hem trainen en nu heb ik er zin in. Ik heb alleen vreselijke spierpijn, mijn hele lijf doet pijn, van mijn enkels tot mijn nek!

IMG_5565

Lekker, eindelijk zoete aardbeien vol van smaak! Ik heb ze bij de natuurwinkel gehaald. De eerste aardbeien die ik dit jaar proef die echt lekker zijn!

Zaterdag

IMG_5569

Lekker en ontzettend gezond ontbijt: havermout (met sojamelk). Hmmm!

IMG_5572

Onderweg naar de Beautygloss Party! Vorig jaar kon ik er niet bij zijn omdat ik ziek was, dus dit jaar was er geen moment dat ik dacht aan ‘niet gaan’.

IMG_5573

Wauw! Wat onwijs veel meiden, wat veel merken (leuke dingen om te doen en te kopen!) en wat goed geregeld allemaal.

IMG_5575

Met Mascha! Ik vind het ontzettend knap hoe ze elk jaar de Beautygloss Party weer neerzet. Ik denk dat ik het zelf niet zou kunnen, de hele dag fabulous zijn en met honderden (duizenden?!) meiden op de foto. Respect, onwijs knap!

Ik heb veel van mijn eigen lezeressen gezien op de BG party en ben ook met veel van jullie op de foto geweest. Superleuk vond ik het.

IMG_5577

Bye bye BG party 2013, tot volgend jaar!

IMG_5579

Yes, eindelijk komen er weer groene blaadjes aan de bomen! De bomen voor mijn huis beginnen ook eindelijk te bloeien. Dat werd tijd. Zomer, kom maar op!

IMG_5584

Zaterdagavond maskeravond: Lush Oatifix. Ziet er echt niet uit, maar is zo ontzettend goed!

Zondag

Zondag was te saai om vast te leggen op foto, haha. Door de zon gewandeld, heel veel geslapen en vooral (bijna) niks gedaan.

 

Ik heb een onwijs leuke week (weken!) gehad, maar ik ben nu op. Echt op. Ik heb ’s ochtends steeds meer moeite om uit bed te komen, heb moeite met enthousiasme opbrengen voor dingen die ik normaal onwijs leuk vind en ben gewoon heel erg moe. De afgelopen weken (maanden) waren erg druk en indrukwekkend voor mij (met m’n boek, de reizen maar ook andere dingen die privé spelen die ik niet deel op internet) en ik heb nog geen moment gehad om rustig bij te komen. Ik mis de weken dat ik dagenlang lekker thuis kan bloggen en kan focussen op waar het om draait. Het gaat goed met me, maar ik kan even niet meer. De komende weken heb ik dan ook meer dagen thuis gepland en maar weinig afspraken staan en ik moet nu wat vaker ‘nee’ zeggen. Ik merk ook, nu ik wat rust heb, dat ik hoofdpijn krijg en me niet lekker voel, mijn lichaam begint te protesteren, zo lijkt het.

Ik kijk er naar uit om weer ‘gewone’ weken te hebben, weer meer thuis te zijn, meer te bloggen, meer rust te hebben. Ik ben op dit soort momenten ook wel heel blij dat ik dat zelf kan bepalen en nu mijn weken wat rustiger kan indelen, dat ik nu even aan de rem kan trekken. Don’t get me wrong, ik heb geweldig gave weken gehad waar ik ongelooflijk dankbaar voor ben en waar ik ontzettend van heb genoten, maar ik ben er nu gewoon even klaar mee. Ik wil terug naar ‘normaal’, even geen (of in ieder geval wat minder) hectiek.

Even vooruitblikken op deze/komende week: vandaag heb ik een afspraak met de PR manager van L’Oréal luxe en ga ik trainen. Dinsdag is het koninginnedag, en ik ga misschien naar Groningen, naar vrienden van mijn vriend. Woensdag ga ik thuis werken en misschien even met een vriendin de stad in einde van de middag. Donderdag signeer ik in Amsterdam bij de pop up store van Glossybox! Daar heb ik zin in. Vrijdag is weer shop dag, dus dan ben ik daar op kantoor en dan ga ik ook weer trainen. Zaterdag ben ik te gast bij Z@pplive, een televisieprogramma op Nederland 3.

Fijne week iedereen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.