Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor โ‚ฌ10
23 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Persoonlijk
  • sneak peek
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek April #3

Wow… Ken je dat, dat je terugkijkt op je week, maar dat je het gevoel hebt alsof de maandag ervoor een maand geleden was? Dat heb ik nu dus! Veel gedaan! Kijk maar mee!

 

Klaarmaken voor opnames voor Koffietijd in Bentveld, nageltjes gelakt (Dior) en weer eens een ring omgeschoven, draag ik nooit! Deze is van Forever21.

En m’n cute Steve Madden schoenen aangetrokken! Ze lopen zooooo heerlijk!

Oei… wat haat ik dit!

In de trein met m’n nieuwe Bose QuietComfort koptelefoon. Wat houd ik van dat ding… Na maanden wikken en wegen en advies vragen gekocht. Hij filtert omgevingsgeluid weg waardoor het hรฉlemaal stil is en alleen je muziek hoort. Heerlijk voor in de trein en vliegtuig, of als je je gewoon even wil afsluiten van de buitenwereld. Ik ben zelf snel ‘overgeprikkeld’, ik ben hoogsensitief en vind het heel fijn (of eigenlijk is het een noodzaak voor me) om me soms even af te sluiten van prikkels. Dan is zo’n koptelefoon zoooo fijn! Hij kan ook zonder geluid, dan zit je gewoon in een soort ‘stiltecocon’. Heerlijk. Altijd bij me sinds ik hem heb. Misschien niet heel fashionable, maar wel een uitkomst voor mij!

Aangekomen in restaurant Oak, het restaurant van Koffietijd-kok Caspar Burgi. Hier zie je Chantal (pr/reclame dame ;)), de regisseur en marketingdame van Smiths.

Mooie en lieve Anna van NSMBL!

Ik!

Allemaal (we waren met z’n zessen), maakten we een eigen vulling voor de Bugles. Morgen zie je hoe dat gaat in Koffietijd!

Gezellig!!

Station Amersfoort, waar ik altijd overstap.

Goodiebox van Bugles, met allerlei lekkere dingen om ze te vullen! hmmm! Maar mijn eigen geitenkaasvulling was toch wel het beste hoor! ๐Ÿ˜‰

Mini lensje voor m’n iphone besteld op eBay voor een paar dollar. Geinig!

Hmmmm broccolisoep.

Ik vind de mini’s van Albert Heijn zoooooo leuk!

M’n vriend haalde Knoppers in huis. Wow, die heb ik al sinds de basisschool niet meer gegeten!

Koffer pakken voor Parijs!

Presentatie voorbereiden! Morgen geef ik samen met mijn compagnon Johan een presentatie op de e-commerce dagen.

Bij En Dan Nog Even Dit op RTV Oost!

Een bezoeker twitterde me deze foto, ik stond zelfs in de Ziggo Guide, hahah!

Lipstick matcht met logo ๐Ÿ˜‰

Onderweg naar huis ๐Ÿ™‚

De dag erna turboshoppen voor ik naar Parijs ging.

De buit! Ik shop bijna nooit, ik ben niet iemand die dagenlang gaat winkelen, ik vind het gewoon niet leuk. Wat ik wel doe: turboshoppen. In een uurtje veel dingen kopen die ik ook echt nodig heb. Hier zie je van links naar rechts twee sjaaltjes van Vero Moda, een jurkje van Vero Moda, twee jurkjes van H&M en nog een jurkje van Vero Moda.

Lieverd!

Nespresso heeft voor koninginnedag de Queen’s Day Selection koffie! Zes soorten die het best worden verkocht in Nederland.

M’n rekje is weer gevuld, lekker! Mijn favoriet is overigens Roma, maar die zit niet in de Queen’s Day Selection.

Ready for Paris!

Waaaa!

Nieuwe sjaal! Yes, I LOVE SCARFS!

Zo, die kan dicht!

In de trein m’n presentatie oefenen… Wel in m’n hoofd hoor, haha, niet hardop!

Weer helemaal into m’n e-reader. Ik ben gek op boeken, het gevoel, het vasthouden en pagina’s omslaan. Maar voor vakantie wilde ik toch graag m’n e-reader mee. Dus wel even ‘oefenen’ weer, haha, het is toch even wennen. Ik lees nu All Inclusive van Suzanne Vermeer.

Ik was drie dagen in Parijs deze week, waar je al een verslag en een vlog van hebt kunnen zien hier op MissLipgloss.

Mooie stad!

Vrijdagavond laat weer in Nederland! ๐Ÿ™‚

Mijn lichtje ging uit….

…en zo zag mijn weekend eruit. Slapen, de LINDA., CosmoGIRL, tijdschrift voor Marketing, Adformatie, Marie Claire en All Inclusive lezen. En Prison Break kijken. En een klein beetje bloggen.

Broccoli! Voor nog een keer broccolisoep. Het recept daarvan komt over een tijdje hier op de site!

 

Komende week is wat rustiger gelukkig. Wel een aantal afspraken, maar de meesten zijn dichtbij huis. Mijn afgelopen weken waren echt gekkenhuis, dus ik kijk wel uit naar komende week. Wel lekker bezig, maar niet zo mega druk. Fijne week iedereen, geniet ervan! X


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.