Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek april #2

Goedemorgen, Sneak Peek time!

 

Nieuw kastje naast de bank en dus nieuwe plek om gezellige dingetjes op te zetten! Ik heb mijn monnikbeeldje er op gezet, echt een favoriet item in mijn huis! Ik krijg vaak de vraag waar ik die vandaag heb, maar ik heb hem cadeau gehad, dus ik weet het niet. Ik weet wel dat het van een winkel uit Amersfoort komt met allerlei wierook en dat soort dingen, maar hoe het heet… Geen idee, sorry!

Cool, in de Belgische Joepie! 😀

Handig systeempje met mijn nieuwe Ikea MALM kasten. In de linkerkast zitten de producten die ik nog wil reviewen. Als ik daardoor heen ‘loop’ om te kijken wat ik wil gaan gebruiken voor blogposts, pak ik de producten en leg ik die in ‘groepjes’ in de la er naast om ze daarna (of de dag erna) op de foto te zetten of er een look mee te maken. Dat werkt heel makkelijk zo! Heel simpel, en handig dat ik nog een lega lade daarvoor heb.

Bevroren frambozen in de prosecco! Ziet er leuk uit en is nog lekker ook.

Ik ben niet heel erg gek op pizza, maar ik heb laatst een pizza ontdekt die ik zó heerlijk vind! Namelijk de geitenkaas-rucola pizza bij New York Pizza. Oooo… wat is die lekker! Door deze pizza ben ik geitenkaas lekker gaan vinden. Naast geitenkaas en rucola zitten er pijnboompitjes en tomaten op. Ik ga hem binnenkort eens proberen zelf te maken.

Voor een video die ik deze week ga opnemen natuurlijke producten uit mijn stash uitgezocht! En dit is nog maar een kleine selectie…

Maandagmorgen ging ik meteen naar de AFAC om te checken of m’n fiets daar stond… maar helaas. De AFAC haalt trouwens verkeerd gestalde fietsen bij stations weg en toen mijn fiets verdwenen was van het station ben ik dus maar daarheen gegaan. En nope, ze hadden hem niet. Nog een uur op het station gezocht, maar m’n stalen ros is echt weg. M’n hele dag moest ik ineens omgooien want ik had allemaal dingen gepland die op de fiets moesten, haha…

Maar toen ik wandelend naar huis ging kwam ik wel deze prachtige bloesem tegen! Wauw! Dat had ik vast niet gezien als ik er snel op de fiets langs was gefietst 😉

Hmmmm, collega Menno had zure beertjes op kantoor. Lekkerrrr!

Op dezelfde dag had ik alweer een nieuwe fiets! Vriendin Debby zag op mijn Sneak Peek van vorige week al dat mijn fiets weg was, en toen ik twitterde dat ‘ie dan echt gejat was, liet ze me weten dat ze nog wel een fiets had staan die ik van haar mocht hebben. Wow! Hoe lief! Meteen die avond ben ik dus nog naar haar toe gegaan om mijn fiets op te halen. Blij dus, want nu heb ik weer een stevige nieuwe goede fiets! En meteen even een goed kettingslot halen… Anders ben ik hem zo weer kwijt! Can’t live without a bike!

Meteen boodschappen doen!

Maskertjes testen en blogposts schrijven… Helemaal niet vervelend! 😉

Een van mijn favoriete recepten, couscoussalade! Heel simpel, gewoon couscous wellen in water, paprika en courgette grillen en in klein stukjes snijden, zongedroogde tomaat fijn snijden, zaadlijsten van cherrytomaatjes verwijderen en in stukjes snijden, pijnboompitjes roosteren en dat alles bij elkaar in een kom doen. Blokjes feta erbij. Couscous erbij. Goeie scheut balsamico-azijn met een lepel honing, goed mengen, en klaar! Super lekker!

Nieuwe handige WordPress plugin, ‘Kalender’. Zo zie je al je blogposts in ‘kalenderstand’. In WordPress zie je ze in het overzicht altijd onder elkaar staan, heel onoverzichtelijk als je wat verder vooruit werkt. In ‘Kalender’ heb je mooi overzicht, heel handig, werkt zoveel fijner! Aanrader voor bloggers die ook graag vooruit werken.

Ik vind het tape van mijn shop zo leuk, haha!

Dat is nog eens leuke post! Taart van LookX, omdat hun webshop online is!

De hoekjes zijn het lekkerst, lekker veel marsepein! 😉

M’n tulpen deden raar..

Ik was een beetje dom geweest… Ik ging donderdag naar een beautyjournalistenbijeenkomst van de Nederlandse Cosmetica Vereniging, en 8.30u stond in mijn agenda. Poeh, wel vroeg, want dat betekent dat ik om kwart voor 7 de trein moest hebben. Eenmaal in de trein zocht ik in m’n inbox de uitnodiging nog even op om het programma te bekijken en toen zag ik ineens 9.30u staan. Neee! Een uur te vroeg weg gegaan! Echt een Cynthia actie, ik heb dat regelmatig dat ik veel te vroeg wegga of opsta. Nou ja, beter te vroeg dan te laat! Ik ben dus maar even lekker bij de Starbucks op Amsterdam Centraal gaan zitten. En daar kwam ik weer totaal toevallig Annemerel tegen, collega bij MetroMODE, en ook blogger (ik volg haar al een poos)! Eerste ontmoeting, heel grappig.

Gearriveerd bij de Bijenkomst in de Bijenkorf Board Room.

Het was super interessant, er waren een aantal sprekers. Zo kregen we een les wetenschapsjournalistiek, en heel veel uitleg over zweten en deodorant, en zonnebescherming. Daarna gingen we lekker lunchen.

Wachten op de lift in de Bijenkorf.

Yes, nieuw Moleskine boekje! Ik ben verslaafd aan die notitieboekjes.De bovenste is bijna vol, de onderste is helemaal nieuw. Heerlijk om in een nieuw boekje te beginnen. Ik heb er altijd een bij me en schrijf er echt van alles in op, vooral ideetjes en dingetjes voor de site, maar ook dingen voor de shop, inspiratie, afspraken die ik later in m’n agenda zet, gewoon van alles dus.

Op vrijdag weer voor de shop aan het werk op kantoor! Op die dag hebben we altijd ’s ochtends gezamenlijk overleg met mijn compagnon (mede eigenaar dus van de shop), projectleider, stagiaire (Aranka), office manager en klantenservice medewerker en project coördinator. Dan bespreken we alles wat er de afgelopen week is gebeurd, wat op de to do list staat, wat er gebeuren moet, we bespreken acties, nieuwe merken, et cetera. Ik ben ook meerdere keren per week daar om te werken. En deze week begint de nieuwe stagiaire bij de Miss Lipgloss Shop, Linda! Aranka haar stage zit er bijna op (nog tot eind april), snif…

Nieuwe tulpjes gehad, yay!! En ik ga voor de lijst toch maar ontspiegeld glas nemen. Overdag zie je maar weinig van de tekst door de spiegeling. Ik had eerst geen matglas gekocht omdat de tekst ietsje wazig zou worden omdat het net wat millimeters van het glas afzit, maar overdag zie ik er zo ook niks van en dat vind ik jammer.

In de weer met nagellak, watjes en nagellakremover. En de camera. Nagellak swatchen dus!

En deze Ciaté nagellak ruikt naar witte chocola. Echt! Hmmm!

Ben nog steeds heel blij met m’n leuke visitekaartjes met mijn kusje achterop 😀

Fijne watjes, van bio katoen van Kruidvat.

Probeer deze keer het basilicumplantje levend te houden zodat ik hem kan blijven gebruiken voor in het eten. Ruikt en smaakt zó lekker!

Gek op mijn Knock Knock pads, vooral die rechter gebruik ik heel veel. Ideaal! Helaas niet in Nederland te koop 🙁

Beschuit met muisjes, want ik ben een familielid rijker! Mijn nicht is bevallen van een klein meisje! Op eerste Paasdag gingen we daar dus heen, op kraambezoek. Wat is ze lief en mooi…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.