Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek April #1

Goedemorgen! Nieuwe week, nieuwe kansen zei mijn papa altijd. En zo is het maar net. En: nieuwe week, nieuwe Sneak Peek! Ik heb een vol weekje achter de rug, kijk maar mee!

Ik merk trouwens wel dat ik steeds vaker vergeet van ‘standaard’ dingen foto’s te maken. Zo zit ik ongeveer drie keer in de week op het kantoor van mijn shop, maar omdat dat voor mij zo’n gewoonte is maak ik daar geen foto’s meer van. Besef je dus dat de Sneak Peek geen 100% afspiegeling van mijn leven is 😉

Vorige week zondag (die zat niet bij de vorige Sneak Peek 😉 lekker de hele dag bij m’n ouders in de tuin gezeten. Zij wonen in Dalfsen, waar de Zwevende Kei staat, en vind dat toch altijd wel een mooi gezicht, zeker ’s avonds!

Onderweg naar Hoofddorp met de trein! In plaats van m’n laptop een keer m’n iPad meegenomen om op te werken. Hier was ik bezig met het schrijven van beautytips bij de subcategorieën in mijn shop.

Bij L’Oréal Cosmetique Active, voor een uitgebreide presentatie en lunch van Vichy, La Roche Posay en Innéov. Super interessant! De details hiervan komen voorbij in de volgende Beauty Bits.

En toen ik terug kwam op het station was m’n fiets weg… Nooooooo… 🙁

Dit was yummy! Krieltjes, paprika en kastanjechampignons. Wat olijfolie, knoflook, italiaanse kruiden, peper en zout… Ik deed er ook nog wat ui bij. Voor herhaling vatbaar, lekker en makkelijk!

’s Avonds even naar mijn vriendin Judith die haar kantoor opende, zij heeft een evenementenbureau. Die bestaat inmiddels al 5 jaar, dus reden voor een feestje 🙂

Er was een chocoladefontein! hmmmmm!

En de katten Lizzy en Leo waren een beetje kieskeurig met de hapjes…

Wauw! Vanaf het Pelserbrugje in Zwolle.

Ja, daar is ‘ie dan weer: Chubs! Z’n favoriete plekje van mijn huis is mijn slaapkamer, waar hij zich graag verstopt.

Onderweg naar Amsterdam voor het Nivea event!

Superleuk was het. Je kan er hier meer over lezen.

Van Dove kreeg ik dit leuke pakket met hun Purely Pampering producten. Dit kan je ook zo in de winkel kopen, met badslippers erbij. Leuk moederdagcadeau!

Eventjes Simmen en… LOL! Je kan dus ook hater worden bij The Sims.

Dé plek waar laat op de dag nog zon is: Het Beugeltje. Genieten!

Nog een kiekje vanaf het Pelserbrugje.. Toch wel de mooiste plek van Zwolle, vind ik 🙂

Producten aan het reviewen! Soms review ik op een dag een hele hoop, en dan staat m’n bureau vol met beautyspullen.

Lunchpauze met de nieuwe New Girl! Wanneer komen Jess en Nick nu eindelijk bij elkaar?!

Drie keer raden… IKEA!

Ik vind die ingerichte hoekjes en huisje altijd zo leuk bij Ikea.

Leuke keuken!

Mooie slaapkamer, op het kant na. Zo schattig dat ze een balkonnetje hebben nagebootst!

En we gingen met heel wat spullen weer naar huis…!

In de MetroMODE!


Enne.. Psssst.. Ik geef 15% korting op het hele Ciaté assortiment in mijn webshop! Tot en met 9 april, dus get it while you can 🙂

Hey, cadeautjes van Nespresso, de nieuwe NaOra cups en twee setjes kop en schotels voor espresso. Zo leuk!!

Hmmmm 🙂

Ik ben meteen met m’n Ikea koopjes aan de slag gegaan! Naast de bank staat nu dit kleine MALM kastje. Ik had daar altijd een krukje staan en ik heb altijd zo’n deken bij de bank liggen, en die gooide ik daar altijd maar in de hoek. Die kan nu, samen met tijdschriften en de afstandsbedieningen enzo (die er nu boven op liggen) mooi in dat kastje. Past perfect, ben er heel blij mee!

En… tadaaaaaa! Het kostte even wat tijd om ze in elkaar te zetten – wat niet 100% goed ging. Zie je het foutje? Ja, die onderste plankjes die bruin zijn. Haha… Bij de eerste ontdekte ik het pas toen ik de basis van de kast al had staan, en ik had geen zin om hem weer hélemaal uit elkaar te halen. Ik dacht, laat maar, dan doe ik het ook zo bij de andere. En eigenlijk vind ik het wel geinig staan, het kleurt leuk bij m’n poster. Die moet nog een stukje omhoog trouwens, toevallig paste het precíes zo!

Ik was echt al tijden op zoek naar een goede oplossing voor opbergruimte in het kantoordeel van mijn huis. Je kon in de afgelopen Beauty Bits al zien hoe ik mijn producten opborg: in kartonnen dozen. Te onhandig, te rommelig. Ik wilde eerst iets op die plek achter de bank, maar toen dacht ik, ik kan ook tegen die muur iets zetten. En dat werden dus twee MALM kasten! Voor nog geen €100 dus een perfecte opbergmethode. In de linkerkast zitten producten die ik nog wil gaan reviewen (producten die binnenkomen gaan daar dus in zodat ik het makkelijk terug kan vinden), in de rechter zitten gewoon algemene dingen. Ik ben er superblij mee, het staat mooi, het werkt perfect en het is goedkoop! Ik zal de inhoud in de volgende Beauty Bits laten zien, want daar heb ik nog wel wat over te vertellen 🙂

Een fijne week gewenst iedereen, geniet er van en hopelijk wordt het weer een beetje lekker weer! XXX Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.